amin tşk ederimAllah şifa versin canım abine bencede düğün varsa gereksiz bı daha bide izin alacaksın h içi az kişiyle nikah daha mantikli
hayırlı olsun canımBide dün tartismistik sabah limoni sekildeydik bir kaç zamandır satamadi bişe vardı olmuş hiç demedi dün bugün parası yatınca da demedi dönüşte benim gittiğim kuyumcuya gitmişler ince bir bileklik hediye almış erken evlilik yıl dönümü olsun ddi pahalı geldi inceliğe göre birde az büyük yarın gidip bakcam değişebiliryada kuculttircem
Cok gecmis olsun cnmselam kızlar
sabahtan oğlanın okula kayıta gittim
bizim zamanımızda karneyi eline alana kadar sınıfı geçtiğini bilmezdin
şimdi gidip direkt yazdıroyorsun, nasıl bir baskı ve heycan düşününce
tabi bunları yaşayamıyorlar
bu sefer tüm tatlı halim ile gidip indirim istedim arsızlık ile
az da olsa aldım, sınıftakilerden 3.000 tl daha uyguna yazdırdım
ortak tanıdığı kullandım artık:)
agbim yarın operasyona girecek
bu arada ablam da gece rahatsızlandı o da perşembe sonuçları çıkacak
yüksek ihtimal onun da safra , ameliyat olacak
bu ara sağlık ile ilgili koşturmacamız var, allah her ikisine de hızlı toparlanma versin inşallah
aklım onlar da tez vakitte allahın izniyle sağlıklarına kavuşsunlar
öte yandan teyzem aradı oğlanın 19 da nikahı varmış
dedim teyze izin almam imkansız
hafta içi
düğün yapacakmısın? evet
o zaman düğüne kısmetse dedim
yani zaten düğün yapılıyorsa biz neden gidiyoruz
gelinlikte giymeyecek allah razı olsun bizleri görmek istemiş ama öyle yogun bir dönem içindeyiz ki izinde alamıyorum
haziran 2 küçük altın düğüne 1 küçük de arkadaşın çocuguna doğum günü hediyesi almam gerek
benim oğluma doğdugundan beri yığdı
onun da oğlu bir yaşına basacak dedim bend eküçük takıyım
annesi ne isterse alsın
benim oğlumun 1. yaşında altın iğnelik almıştı sonraki doğum günlerinde hep pahalı özel hediyeler aldı
doğgum günü yapmasam da aldı geldi.
bende böyle düşündüm
çok uzun yazdım valla
Hastalariniza geçmiş olsun rabbim tez zamanda sifalarini versin inşallahselam kızlar
sabahtan oğlanın okula kayıta gittim
bizim zamanımızda karneyi eline alana kadar sınıfı geçtiğini bilmezdin
şimdi gidip direkt yazdıroyorsun, nasıl bir baskı ve heycan düşününce
tabi bunları yaşayamıyorlar
bu sefer tüm tatlı halim ile gidip indirim istedim arsızlık ile
az da olsa aldım, sınıftakilerden 3.000 tl daha uyguna yazdırdım
ortak tanıdığı kullandım artık:)
agbim yarın operasyona girecek
bu arada ablam da gece rahatsızlandı o da perşembe sonuçları çıkacak
yüksek ihtimal onun da safra , ameliyat olacak
bu ara sağlık ile ilgili koşturmacamız var, allah her ikisine de hızlı toparlanma versin inşallah
aklım onlar da tez vakitte allahın izniyle sağlıklarına kavuşsunlar
öte yandan teyzem aradı oğlanın 19 da nikahı varmış
dedim teyze izin almam imkansız
hafta içi
düğün yapacakmısın? evet
o zaman düğüne kısmetse dedim
yani zaten düğün yapılıyorsa biz neden gidiyoruz
gelinlikte giymeyecek allah razı olsun bizleri görmek istemiş ama öyle yogun bir dönem içindeyiz ki izinde alamıyorum
haziran 2 küçük altın düğüne 1 küçük de arkadaşın çocuguna doğum günü hediyesi almam gerek
benim oğluma doğdugundan beri yığdı
onun da oğlu bir yaşına basacak dedim bend eküçük takıyım
annesi ne isterse alsın
benim oğlumun 1. yaşında altın iğnelik almıştı sonraki doğum günlerinde hep pahalı özel hediyeler aldı
doğgum günü yapmasam da aldı geldi.
bende böyle düşündüm
çok uzun yazdım valla
Doğru canım hesapta olmayan bir çok şey çıkıyor ama bereketiyle de geliyor minnoşlarBu ay karta çok yüklendim bende üzerine birde nakit harcadım artık hesap kesimi bugündü dikkat etmeye çalışacağım bakalım doğum var malum hastane ücreti gelen giden vs derken yeterince harcama olacaktır
Saolasın abla yapmaya calısıyorm iste 3/5D dimple81 Geçmiş olsun Rabbim Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin ağbinize ve ablanıza. Size de kolay gelsin, güzel bir indirimde almışsınız okuldan hayırlısı olsun.
Maviskelebegimm çok güzel kilo vermişsin çok sevindim ben de vermek istiyorum ama sadece vermek istiyorum çabalamak zor geliyor bana, bu gün yine yürüdüm ama tatlıyı engellemem lazım onu da aştım mı gerisi hallolur diyorum darısı başıma.
T thesekreter bilekliğin hayırlısı olsun daha da güzelleri olsun kolun dolsun çok sevindim.
babyloading87 altının hayırlı olsun ne güzel düzenli bir şekilde yapıyorsun.
Ya ne zaman hazır olursanız o zaman başlayın. İnanın kafada bitirince tatlı falan aklıma gelmiyor ben kıyafet konusunda çok sıkıntı çekiyordum motivasyonum her düştüğünde hep onu getiriyorum aklımaD dimple81 Geçmiş olsun Rabbim Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin ağbinize ve ablanıza. Size de kolay gelsin, güzel bir indirimde almışsınız okuldan hayırlısı olsun.
Maviskelebegimm çok güzel kilo vermişsin çok sevindim ben de vermek istiyorum ama sadece vermek istiyorum çabalamak zor geliyor bana, bu gün yine yürüdüm ama tatlıyı engellemem lazım onu da aştım mı gerisi hallolur diyorum darısı başıma.
T thesekreter bilekliğin hayırlısı olsun daha da güzelleri olsun kolun dolsun çok sevindim.
babyloading87 altının hayırlı olsun ne güzel düzenli bir şekilde yapıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?