Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bide dün tartismistik sabah limoni sekildeydik bir kaç zamandır satamadi bişe vardı olmuş hiç demedi dün bugün parası yatınca da demedi dönüşte benim gittiğim kuyumcuya gitmişler ince bir bileklik hediye almış erken evlilik yıl dönümü olsun ddi pahalı geldi inceliğe göre birde az büyük yarın gidip bakcam değişebiliryada kuculttircem

hayırlı olsun canım

Selam kızlar annem h sonu geldi sarma yapmis getirmiş bende de yaprak vardi bitsin diye 2 gündür sardik bir tenere kıymalı bir tencere zeytinyağlı 2 gündür sarma işi vardı yani o arada annem kapı pencere sil süpür yaptı
artık yatak ortüleri kaldı dogum icin hazirlayalim dedi annem birde bambu beşik aldım o da gelecek yarın bebişte gelir inşallah hayırlısıyla bakalım

Cok gecmis olsun cnm

Slm canımlar
Bimde 30 tl bıraktım,kendimize süt,bezelyeli garnitür,1kg pirinc aldım.
Kız evlendiğimden beri ilk defa pirinc aldım parayla
Bezelye yaptım ,pilavda yap bari ben gelince yerim dedi koci
33 tl amazondan anneme kitap siparis verdim.
İstediği bi kitap varmıs onu aldım.
Kızı yedirdim
O uyusun bende yerim.

Hastalariniza geçmiş olsun rabbim tez zamanda sifalarini versin inşallah

Selamlar
Çarşıya gittim bu gün otobüsle gittik meğer istabul kart için HES kodu gerekiyormuş 1,5 senedir hiç otobüse binmedim durumla o kadar alakasizim yani inecektim şoför inme çocukla dedi neyse çarşıya gittim ama dönüşte nasıl döneceğim bilmiyorum eşimi aradım artık dolmuşa bin dedi biraz uzak yerden geçiyor eve yakın değil ama bindik artık oğlumla inip kalan yeri yuruyerek geldik ne aldım sadace su bardağı aldım çarşının hiç tadı yok kalabalik bin pişman oldum bir daha ne zaman giderim Allah bilir mağazalara falan kalabalıktan giremedim hava da güzel olunca millet akın etmiş resmen

Selam kızlar
Dünden dolma vardı 2 tane onu yedim kesmedi sipariş verdim var kociş de yok şımartcam valla kendimi bu akşam
Kayınpederle konuşmuş eşim bugün beşiği sen alır mısın demiş o da alırım nasıl istiyosunuz demiş ben şok
Alıp eve getirene kadar inanamayacağım benim kayınpeder son dk golleriyle meşhur da

Doğru canım hesapta olmayan bir çok şey çıkıyor ama bereketiyle de geliyor minnoşlar

D dimple81 Geçmiş olsun Rabbim Şafi isminin hürmetine kalıcı şifalar versin ağbinize ve ablanıza. Size de kolay gelsin, güzel bir indirimde almışsınız okuldan hayırlısı olsun.
Maviskelebegimm çok güzel kilo vermişsin çok sevindim ben de vermek istiyorum ama sadece vermek istiyorum çabalamak zor geliyor bana, bu gün yine yürüdüm ama tatlıyı engellemem lazım onu da aştım mı gerisi hallolur diyorum darısı başıma.
T thesekreter bilekliğin hayırlısı olsun daha da güzelleri olsun kolun dolsun çok sevindim.
babyloading87 altının hayırlı olsun ne güzel düzenli bir şekilde yapıyorsun.

Alyaya hergün corba yapıyorım kvdemin haftasında gönderiyorm
Annemin haftasında da yapıp bırakıyorm
Kvdemin haftasında cocıklar birlikte iciyorlar diye fazla gönderiyorm
Annemin haftasında 2 gün yetiyo.
Bugun koci diyoki,corbadan sıkıldı icmiyo Alya,yemek koy ona sen.
Gayet iciyo dedim.
Kvdem bakıyo saolsun ama ,kızının bütün evinin isini,yemegini yapıyo o arada.
Benimkine bez degiism yemek yedirme yapıyor.
Cogunlukla kpderde orda,e ben hergün kazanla yemek mi yapıp göndercem yani?
Yemek olunca herkes yer cok yollamak lazım.
Herhlde bisey dedi anlamadım.
Yemek nerden cıktı yani,aksmları yiyor alya yemegini.
4 yasa kadr corbasını icecek dedim konuyu kapadım valla.
Ben kendimize 1 tencere yemek yapınca sükrediyorm,bide yarım gün durıyo diye millete yemek yapamıcam valla kusura bakmasınlar
Bilemiyorm belki ben art niyetli düsünuorm ama yok yani yapamam.

Bugün küçük kızımla birlikte migrosa gittik kozmetik aldık yine fırına gittik 3 normal somun ekmek bir tane de büyük simit ekmek aldık simit ekmek zamlanmış 1 lira kıza dedim 5 tl alıyordum abla 6 tl dedi yapcak bir şey yok aldık birkaç birşey daha aldık marketten ne kadar ödedik hiç fişlere bakmadım birden fazla yere gidip para ödeyince şirazem kaydı. Eşim iş çıkışı geldi tarlaya gittik zeytinlere gübre verdik, ama önce çapala ile açtık valla kollarım o kadar yoruldu ki biz bir haftadan fazla gideriz biter mi bilmiyorum, Ama iyi geldi toprakla açık hava da ugraşmak birde yorulmasaydık iyiydi. Kızlarla trendyol indirimini de kaçırmadım kartlar coştu iyice.

Saolasın abla yapmaya calısıyorm iste 3/5
Valla heray bisey cıkıyor
Bitmiyor eksik

Ya ne zaman hazır olursanız o zaman başlayın. İnanın kafada bitirince tatlı falan aklıma gelmiyor ben kıyafet konusunda çok sıkıntı çekiyordum motivasyonum her düştüğünde hep onu getiriyorum aklıma

selam kızlar
Sabahdan belli oğlumla uğraştım hiç durmadı erken kalktı zaten
Sürekli kapıya gitti dışarı çıkmak istiyor bende her gün götüremiyorum beni dışarda çok yoruyor
Dışarda yol çalışması var iş makinelerine gideceğim diye çok ağladı
Balkonda oturduk bütün gün iş makinelerine baktık
Bi öğle yemeği yapabildim ona. akşam da yemek yapamadım
Kocam dışardan çigköfte felan almış
Hep saate baktım koca gelsin de oğlan şa ilgilensin diye
Bi ara öğlen gel seninle çikolatalı tart yapalım dedim dediğime pişman oldum sonra her yer battı
Az önce duşa girdim arkamdan o da soyunuyor bende gireceğim diye gizli gizli banyo ya giriyorum evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…