Benim oglusda gelip gelip sana hediye aldığım için mutluyum ddi öptü beniBugünki harcamam,
Patates ve tavuk But aldım.12 tl Terbiyeli haşlama yapacaktım. İstemedi. Eşim gelirken alışveriş yapmış. Tost peyniri soda cips ( olmazsa olmazı) süt yoğurt tost ekmeği almış. Kıza da kaybettiği bebeği gibi bebek almış. Pahalıydı alma dedim gitmiş almış yine de ama kız çok mutlu oldum anne deyip durdu
Güle güle kullansın prensesBugünki harcamam,
Patates ve tavuk But aldım.12 tl Terbiyeli haşlama yapacaktım. İstemedi. Eşim gelirken alışveriş yapmış. Tost peyniri soda cips ( olmazsa olmazı) süt yoğurt tost ekmeği almış. Kıza da kaybettiği bebeği gibi bebek almış. Pahalıydı alma dedim gitmiş almış yine de ama kız çok mutlu oldum anne deyip durdu
yani az yollasan olmaz dedigin gibi. En dogrusunu yapiyorsun canim.Alyaya hergün corba yapıyorım kvdemin haftasında gönderiyorm
Annemin haftasında da yapıp bırakıyorm
Kvdemin haftasında cocıklar birlikte iciyorlar diye fazla gönderiyorm
Annemin haftasında 2 gün yetiyo.
Bugun koci diyoki,corbadan sıkıldı icmiyo Alya,yemek koy ona sen.
Gayet iciyo dedim.
Kvdem bakıyo saolsun ama ,kızının bütün evinin isini,yemegini yapıyo o arada.
Benimkine bez degiism yemek yedirme yapıyor.
Cogunlukla kpderde orda,e ben hergün kazanla yemek mi yapıp göndercem yani?
Yemek olunca herkes yer cok yollamak lazım.
Herhlde bisey dedi anlamadım.
Yemek nerden cıktı yani,aksmları yiyor alya yemegini.
4 yasa kadr corbasını icecek dedim konuyu kapadım valla.
Ben kendimize 1 tencere yemek yapınca sükrediyorm,bide yarım gün durıyo diye millete yemek yapamıcam valla kusura bakmasınlar
Bilemiyorm belki ben art niyetli düsünuorm ama yok yani yapamam.
Inan bende ayniyimBen de leslie yapmaya başlamıştım ama şu nikah hengamesinden bıraktım. Yeniden başlamam lazım. Diyet yaparken eğer yemeğin önceden hazır olursa direk ona yöneliyorsun. Yani ben de öyle oluyor en azındanbenim en büyük derdim su içmemek. Sanki vücudumun hiç suya ihtiyacı yok ben anlamıyorum.
Boşver yapma o zaman senin yiyesin yok boşuna kilo alma
O zalimm cok gzl oluyo beher gun diyete girmeye karar verip birakiyorum starbucks kurabiyesi yapip yarim tepsi yedim.bu aksamlari tatli isini bitirmem lazim ya
Yapamam vallababyloading87 kuzu nasil yemek yapcan okadar insana.
K.v sagolsun yetisiyor kadin bi sekilde ama sen corba yolluyosun kizida yemek yapiversin aksamdan yani
Senin yararına olmuş o zaman sus sesini çıkarmaYapmadım zatenvaktim de olmadı yiyesim de yoktu. Kociş yansım derdine. Bana kızla yürüyüşe çık demeyi biliyor. İşte iki saatimden fazlasını çaldı o yürüyüş. Çıkmasam sufleyi yerdi
Aynen ben de yemek yoksa mısır gevreği ile geçiştiriyorum. Yoksa aklımdan hemen makarna falan geçiyor 10 dkda hazır olur üstüne yoğurt mayonez off falan diye hahahahahInan bende ayniyim
1.5lt bile kendimi zorlayarak iciyorum.
Ben cay kahvede pek icmem.
Mesrubat belki aylar oldu icmedim.
Suyu en az 2lt cikarmam lazim.
Kendime yemek yapmazsam bende hazirda ne varsa direk ona gidiyorum.
Artik yapiyorum.
Yoksa yemegim kepek ekmegine tost yapiyorum yagsiz falan 2 ince dilim ya da yulaf evde hep bulunduruyorum, misirgevregide.
Onunla gecistircem
Dun salatam vardi bugun yok
Yapicam kendime yine
Benimkilerde öyleGünaydın kızlar. Kandilimiz Mübarek Olsun, rabbim tekrarını nasip etsin, ettiğimiz dualar kabul olsun. Kim gönlünden ne geçiriyor ise en kısa zamanda dileği olsun ama önce hep SAĞLIK olsun gerisi bir şekilde olur. Bugün yemek yapmıcam isterlerse makarna,pilav yaparım.tr_lelli benim evde yemek pek gitmiyor yani tencere yemegi ver kabak mücver, patates kızartması, makarna, nohutlu pilav, sigara böregi gibi koca bir tabak doldurup odalarında yemek yiyorlar. Akşam eşimde yemedi ben tek başıma masada yemegimi yedim acıkınca öyle güzel gidiyor ki kızlarımı anlıyorum hem ders çalışıp ya da ellerinde telefonla bir diğer eliyle yemek yiyorlar. Neyse çorba, semiz otu yemegi, izmir köfte, kabak mücver var yine de ne isterlerse yaparım.
Esimlerinde findik isi oyleBu gün yine hava yagmurlu olmassa tarlaya gidicez, bu hafta ful gitmemiz lazım çok yorucu oluyor ama şimdi yapmamız gereken işler var. Sadece iki saatte artık ne yapabilirsek, çok ot var tarla da ilaçta atmamız lazım inanın zeytin işine bulaştıgımıza pişman olduk. Astarı yüzünü geçiyor ilacı,sulaması,işçiliği artık dayanabildiğimiz kadar dayanacagız.
Masallah yaaGünaydın herkese
Kızım deli ediyor beni artıkkahvaltısını yaptırıyorum bir süre sonra yemicem diye kafa sallıyor. İndiriyorum koltuktan tabağını mutfağa götürüyorum bi bakıyorum mama sandalyesine ve yere dökülenleri yiyor kızım dur silicem ben şimdi oraları diyorum çabuk çabuk ağzına atmaya çalışıyor ee madem yicen ne diye önüne koyduğumuza mırın kırın ediyorsun valla bu bebeleri anlayan beri gelsin.
Bugün tam 11 aylık oldu. 1 ay sonra yaşına girecek, göz yaşım pıt
Sorma pratik lezzetlilerden.Senin yararına olmuş o zaman sus sesini çıkarma
Aynen ben de yemek yoksa mısır gevreği ile geçiştiriyorum. Yoksa aklımdan hemen makarna falan geçiyor 10 dkda hazır olur üstüne yoğurt mayonez off falan diye hahahahah
Yaa yerimm istiyor mu bi deGünaydınlarr
Hayırlı kandiller
6.30 da kalktım.
Kahve bastım
Baktım dolapta yufka var yarın son kul.doluyor.
2 yufkadan gül böreği sardım peynirli sipsak,8 tane cıktı.
Pazar kahvaltısına yeter bize,attım difrize.
Kendime de gözleme bastım.
Yufkaları bitirdim.
Alya uyandı o arada 7.30 gibi
Ona labneli omlet yedirdim.
Bez değisim,üst değisim.
Özendim elbise giydirdim sweet elbiseleri vardı.
Tam evden cıkacagız üzerine sulugu bosalt,
Hadi komple değistirdim.
Ev kıyafet cöplüğü oldugundan,yeniden bi elbise giydirdim(o elbise giyilecek bugun )
Cıktık evden sükür.
Kargolarım var bugun
Kardesime aldıgım tepsi gelecek,onu tekrar kargoluycam adresine.
Su silme deterjanı gelecek ,o gelirse bugun banyoya giriscem onla.
Fonlar hala gelmedi
Aksama köfte yapacagm,Alya aksam köfte diye geziyordu ortada.
Pratik yaparım ızgarada.
Lav döküm tavalardan alcam yakalarsam bimde.
Köfte,su,süt istiyor:)Yaa yerimm istiyor mu bi de
Darisi basima
Kendi istesin benimkide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?