Saol canım benim
Teşekkür ederim canım benimvalla suan hamile oldugumu dusunemiyorum Allah kolaylik versin cok
Rabbim yardim ederSaol canım benim
Yok canım eşimin ailesi de benim ailem de farkı yerledeler
Herkese selamlar..
Mübarek Miraç Kandilimiz Hayırlara vesile olsun inşallah..
Herkesin Duaları kabul olsun..
Rabbim yaptığımız yapacağımız tüm duaları kabul etsin.
Hayırlı Kandiller..
Ne zaman sorna bıraktı bunuHa ha benim oğlum da yemezdi mama sandalyesine dökülenleri toplardı bende senin gibi kafayı yerdim
Allah yardımcınız olsun valla, zor durumdasınız. Yardımcı olabilcek kimse yok mu? En azından büyüğü oyalasa siz dinlenseniz.Günaydın kızlar
Kahvaltı yaptık oğlumla zor gücün
Buğun de hiç halim yok ağırlaştım artık
Çocuğun 2 yaşına bile gelmeden hamile kalmak çok zormuş
Kendimi idare edemiyorum oğluma zor bakıyorum bıgun nefes almakta zorluk çekiyorım
Zeka kartlarına bakıyoruz yatarak oğlumla kitap okuyoruz
Arada doru ya bakıyoruz
Arada balkona çıkıyoruz arabalara bakıyoruz
Kucakğa o kadar çok seviyor ki sürekli taşı diyor hali ile bende zorlanıyorum
Mama sandalyesinden kalkar odaya kucakta gider yürüyerek gitmez asla
Koca akşama acile götürecek bıpun böyle devam ederse
Yemek de yapamam yine oğluma brokoli çorbası yapabilirsem ancak onu yaparım
Yürüteç hiç kullanmadım ben yani arkadaşım vermişti maksimum 10 kere oturtmuşumdur ama o da tekerlekleri kapalı halde böyle salıncak gibi de oluyordu, öyle yapıp oturttuk. Doktorum önermedi çünkü, yürümeyi geciktiriyormuş bir de. Çocuk adımlamayı değil kendini ittirmeyi öğreniyor demişti. Baksan hepimiz yürüteçle büyüdük amaTutunup kalkamiyor henuz.
Dik duramiyor deniyoruz ama.
Elimizden tutup yutumek istiyor..
Yasinsa yurur mu bilemiyorumda hareketli bu ara extra.
Yurutece falan koyamaz olduk teror estiriyor pat kut
Ya evt yurutec icin söylüyorlar ama ben oglumuda koydum ve yasinda yurumustu.Ne zaman sorna bıraktı bunu
Allah yardımcınız olsun valla, zor durumdasınız. Yardımcı olabilcek kimse yok mu? En azından büyüğü oyalasa siz dinlenseniz.
Yürüteç hiç kullanmadım ben yani arkadaşım vermişti maksimum 10 kere oturtmuşumdur ama o da tekerlekleri kapalı halde böyle salıncak gibi de oluyordu, öyle yapıp oturttuk. Doktorum önermedi çünkü, yürümeyi geciktiriyormuş bir de. Çocuk adımlamayı değil kendini ittirmeyi öğreniyor demişti. Baksan hepimiz yürüteçle büyüdük amabir de ev kazalarına çok sebep oluyormuş yürüteç açıkcası en çok ondan çekindiğim için koymadım.
Kucak istiyorlar maalesef benim de belimde fıtık var azcık taşısam gece uyurken bile ağrıyor belim.Yürümeye başlasın o zamanda koşup giderler gelmek istemezler kucağa
benimkiler yuruyebiliyor ama emekleyerek gitmeyi tercih ediyorlar yaramazlik alanina daha hizli ulasabilmek icin sanirmYa evt yurutec icin söylüyorlar ama ben oglumuda koydum ve yasinda yurumustu.
Her çocuk bir degil ya kimisi gec yurur kimisi gec konuşur.
Kiyaslamicam diyorum ama ister istemez aa benim ki daha konusamiyor yuruyemiyor falam diyoruz.
Aynen dediğin gibi yuruyunce daha kucakda da durmazlar.
Simdiden durmuyor
Az sevelim kucakda diyoruz atiyo kendini inecek asagilari karistiracak
Bende oturup ağlıyorum onunlaRabbim yardim eder
Sakin kalabilenlere ben de cok ozeniyorum.
Yani elimden geldigince sakin olmaya calisiyorum
Tamam dagilsin, tamam aglasin, tamam doksun, tamam uyumasin falan diyorum ama arada banada geliyolar.
Bi camin onune oturup cami aciyorum.
Kafami falan sallandiriyorum
Daha bırakmadı desem bazen pis pis oldu diyorNe zaman sorna bıraktı bunu
Allah yardımcınız olsun valla, zor durumdasınız. Yardımcı olabilcek kimse yok mu? En azından büyüğü oyalasa siz dinlenseniz.
Yürüteç hiç kullanmadım ben yani arkadaşım vermişti maksimum 10 kere oturtmuşumdur ama o da tekerlekleri kapalı halde böyle salıncak gibi de oluyordu, öyle yapıp oturttuk. Doktorum önermedi çünkü, yürümeyi geciktiriyormuş bir de. Çocuk adımlamayı değil kendini ittirmeyi öğreniyor demişti. Baksan hepimiz yürüteçle büyüdük amabir de ev kazalarına çok sebep oluyormuş yürüteç açıkcası en çok ondan çekindiğim için koymadım.
Kucak istiyorlar maalesef benim de belimde fıtık var azcık taşısam gece uyurken bile ağrıyor belim.Yürümeye başlasın o zamanda koşup giderler gelmek istemezler kucağa
Diyorum ya zaten biz de yürüteçle büyüdükYa evt yurutec icin söylüyorlar ama ben oglumuda koydum ve yasinda yurumustu.
Her çocuk bir degil ya kimisi gec yurur kimisi gec konuşur.
Kiyaslamicam diyorum ama ister istemez aa benim ki daha konusamiyor yuruyemiyor falam diyoruz.
Aynen dediğin gibi yuruyunce daha kucakda da durmazlar.
Simdiden durmuyor
Az sevelim kucakda diyoruz atiyo kendini inecek asagilari karistiracak
DemeeeDaha bırakmadı desem bazen pis pis oldu diyor
Maşallah çok çeşit yapmissiniz okuyorum tabi istahlilar sizinkilerDun temizlige vurdum kendimi bugun mutfaga.
Kiz uyudu sukur halada uyuyo hemen a101 yaptim 109tl
Ayy 1poset sey 109tele mi olur yaw.
Granul Kahve, 3u bir arada 2 pkt, kahve kremasi, sucuk, manti, c.suyu (abc karbonatli hosuma gitti 4kusur) fiyonk kraker aldim acligimi bastiriyorum aksam cayin yanina 3-5 dene (oglan bitirmezse tabi) kola aldim icmiyorum ama esimle oglum iciyor yemekle.
Yumurta aldim.
Kostur kostur geldim.
Hamur mayalamistim cikmadan.
Cep pogca yaptim 2 tepsi.
Pesine findikli kurabiye (ortasina cikolata eritip koyicim)
Esim yufka getircek pesine borek.
Pesinede yarinin yemegi
Gelsin elektrik fatr
Sonra cok gelir tabi.
Istemesinler ozaman napamm
Sana çok özeniyorumDun temizlige vurdum kendimi bugun mutfaga.
Kiz uyudu sukur halada uyuyo hemen a101 yaptim 109tl
Ayy 1poset sey 109tele mi olur yaw.
Granul Kahve, 3u bir arada 2 pkt, kahve kremasi, sucuk, manti, c.suyu (abc karbonatli hosuma gitti 4kusur) fiyonk kraker aldim acligimi bastiriyorum aksam cayin yanina 3-5 dene (oglan bitirmezse tabi) kola aldim icmiyorum ama esimle oglum iciyor yemekle.
Yumurta aldim.
Kostur kostur geldim.
Hamur mayalamistim cikmadan.
Cep pogca yaptim 2 tepsi.
Pesine findikli kurabiye (ortasina cikolata eritip koyicim)
Esim yufka getircek pesine borek.
Pesinede yarinin yemegi
Gelsin elektrik fatr
Sonra cok gelir tabi.
Istemesinler ozaman napamm
Inanin bende bazen yapmak istemiyorum yani usendigim oluyor ama esimde oglumda araninca dayanamiyorumSana çok özeniyorumbende çok severdim mutfakla uğraşmayı hamur işi yemek yapmayı ama artık çok eskide kaldı
Dün oğlumla bi çikolatalı tart yaptım mutfak da batmayan yer kalmadı üzerine çok yoruldum oraları toplayacağım diye
Mümkün mertebe uzak duruyorum hamur işi yapmaktan
AminMaşallah çok çeşit yapmissiniz okuyorum tabi istahlilar sizinkiler
Alışverişiniz bereketli olsun
Hayirli kandiller AminKomşu topik arkadaşlar kandiliniz hayırlara vesile olsun,sağlıkla nicelerine erin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?