Küçük Düşün Büyük Olsun!

Burda da hava feci soğudu bugün birden buzz gibi patates uygunmuş bende aldirayim eşime fairy 50 tanesi 50 küsürdu şok markette
Burasida soguk.

Oglen ergene diyorum montunu giy bak hava soguk.
Dun terledim giymicem diyo.
Cik bak dedik dun ki hava mi var.
Zorla giydirdim geldi sogukmus diyo.

Baya soguk birden dustu sicaklik

lelli seni severim hatta yirim .mutlu oldum suan
Cok love cinimmm
Seviyorum senin yorumları gozumun onunde ayrilma emi.
Bu yaz doldurcaz senin buzlugu el birligiyle kizz getir bebeleri bakariz suracikda
Valla yakinimda olsan sanada 1 tabak veririm naparsam nolcak

Gerçekten asperox aldım çok reklamı dönünce asla high genic kadar değil şimdi high genic in mutfak banyo vs çeşitleri de çıkmış onları da deneyeceğim insallah
Kopuk olmayanindanda aldim ben o da basarili.
Dolap dislari cok yag olmuyor benim sık siliyorum
Ama aspirator firin mikro ocak.
Gecen aspirator filtreyi soktum sıktim bu markanin yag sokucusunu beklettim akmisti hep butun yaglar.
Sonra yikadim duruladim mis gibi oldu.
Firini silcem bende kirlendi benimde

İyi aksmalar bacımlar
Fonlar gelmis biz yokken
Attım mak.Yıkadım güzel tok kuması var,kaliteli.
2 tane daha alıncak
25 tl markette bıraktım;3lü ısllak havlu (9.90 sleppy)hünnap kutu bebe bisk.(15 tl)
Kıza domates corbası yaptm yazdan domateslerim vardı buzlıkta
Kendime de bu hafta costum,dün mantı ,bugun rus salatası
Rus salatası yaptm,köy ekmeğim vardı ,teflon tavada ısıtıyorum.
Ekmek üzerine rus salatası cok severim ben
Annemler evladım o nasıl mide diyolar
Ama kızarmıs ekmekle güzel oluyo ya bence
2 dilim öyle yedim büyük
Kız bayıldı
Kahve bascam
Anneme aldıgım kitap geldi
Elimde kitap yok ıcundan ona bakarım

Bir günü daha nasıl geçtiğini anlamadan bitirdik mi hanımlar benim için öyle oldu yani günler çok hızlı geçiyor, masraflar çok sürekli yemek, temizlik illa ki bir şeyler bitiyor eşimin yemek kartından market alışverişi yaptık bugün Mopaş'tan 360 lira yarın onlar gelecek. Migros'ta vernel supreme 1200 ml yumuşatıcılar 16 liraya düşmüştü gittim onlardan aldım 2 adet. Bir de züber atıştırmalıklardan aldım regl dönemim geliyor tatlı isteğine düşüp diyeti bozmayayım diye. Bugün tartıldım 55,60 olmuşum. Hedef en az 50 bakalım. Bir de doğum kontrol hapına başlayacağım tekrardan, onu aldım eczaneden 61 liraya.
Yani gitti paracıklar yine.

Ben sade yemegide seviyorum onu maakarna salatası severim çok bu ara yapasim var bide tavada geçen ekşi mayalı vardı evde onu işittim süper olmuştu fonları güle güle kullan canım

İyi akşamlar,
Bugün hiç evde durmadık. Sabah arkadaşa kahvaltıya gittik. Saat 11 di. Sonra saat 14 geçiyordu site muhasebeye gittim ödeme yapmaya. Diğer arkadaş da kahveye çağırmıştı oraya gittim. Bayağıdır görüşememiştik. Annesi hastaydı.
Evdeler artık. Ona gittim. Giderken kız annaanneme de gidelim dedi sonra gideceğiz dedim. Dönüşte ağladı anneanneme gidelim onu çok özledim diye.
Arkadaşın annesi çişini kaçırdı yardım etmek istedim götürdük tuvalete kadın ağlamaklı ağlamaklı yardım etmemi istemedi. Biz ne için varız dedim. Gerçekten daha kötü olmuş kadın, kusura bakma dedi zar zor. Çok kafaya taktı. Oysa biraz moral olur diye düşünmüştük. Bayağı çökmüş. Nefesi de daralıyor. Allah acılarını yok etsin.
Benim kız anneanneme götür diye ağlayıncada içimden dedim, bir bilsen ne çok şükrederdin anneannenin sağlığına çok şükür bin şükür. Allah yardımcısı olsun kadının

Selam kizlar
Sıkıntılı günler geçirdim telefon elimdeydi aslında ama okuyup yazamadım. Beynimde tümör çıktı 4 tane çok şükür iyi huylu ama sonuçlanana kadar çok yiprandik, kronik migren için de epilepsi ilacı kullanmaya başladım o da biraz sersemlik yapıyor alışmaya çalışıyorum öyle işte çok şükür bu günümüze
Yavaş yavaş gecmisi okuyarak gelicem

Hayırlı olsun bende yatak odası için alacağım link atar msn canım

Geçmiş olsun, çok stresli bir olay aynısını ben de rahim kanseri şüphesi için yaşamıştım. Bir daha sıkıntıya düşürmesin Allah

Geçmiş olsun bacım inş gecer dikkat et kendine

Çok çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin insallah

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin

Çok geçmiş olsun canım içini ferah tut

cok gecmis olsun kawecim.gelmis gecmis olsun.bu arada bende iyi huylu tumor var beynimde.4 yildir beraberiz kendisiyle iyiyiz ama sukur

tr_lelli bu formda ilk zamanlarında birikim yapmaya başlamıştım, ayrıca zula bank da biriktiriyorum. Çalıştığım zamanların son senesinde aklıma gelmişti tabi birikim yapmak ama yine de iyi birikimler yaptım diyebilirim kendi adıma. Yıllardır da evden çalışmaya devam ediyorum çocuklarla birlikte iş güç derken buraya ugramayali uzun yıllar oldu en son yazdığımda 1 çocuk vardı ve özel bir şirkette çalışıyordum. Şimdi 2 çocukla evden kendi işimi yaparak home ofis çalışıyorum.degismeyen tek şey birikim yapmaya devam ediyorum. Hoş 2 çocukla ne kadar kenara atabiliyorsak artık az çok demeden birikime devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…