Burasida soguk.Burda da hava feci soğudu bugün birden buzz gibi patates uygunmuş bende aldirayim eşime fairy 50 tanesi 50 küsürdu şok markette
lelli seni severim hatta yirim .mutlu oldum suanBu canim ocaga, firina, mikroya falan sık beklet sil sonra
Mis gibi yaglar akip gidiyo
Eki Görüntüle 2799775 ki
Cok love cinimmmlelli seni severim hatta yirim .mutlu oldum suan
Kopuk olmayanindanda aldim ben o da basarili.Gerçekten asperox aldım çok reklamı dönünce asla high genic kadar değil şimdi high genic in mutfak banyo vs çeşitleri de çıkmış onları da deneyeceğim insallah
Ben sade yemegide seviyorum onu maakarna salatası severim çok bu ara yapasim var bide tavada geçen ekşi mayalı vardı evde onu işittim süper olmuştu fonları güle güle kullan canımİyi aksmalar bacımlar
Fonlar gelmis biz yokken
Attım mak.Yıkadım güzel tok kuması var,kaliteli.
2 tane daha alıncak
25 tl markette bıraktım;3lü ısllak havlu (9.90 sleppy)hünnap kutu bebe bisk.(15 tl)
Kıza domates corbası yaptm yazdan domateslerim vardı buzlıkta
Kendime de bu hafta costum,dün mantı ,bugun rus salatası
Rus salatası yaptm,köy ekmeğim vardı ,teflon tavada ısıtıyorum.
Ekmek üzerine rus salatası cok severim ben
Annemler evladım o nasıl mide diyolar
Ama kızarmıs ekmekle güzel oluyo ya bence
2 dilim öyle yedim büyük
Kız bayıldı
Kahve bascam
Anneme aldıgım kitap geldi
Elimde kitap yok ıcundan ona bakarım
Hayırlı olsun bende yatak odası için alacağım link atar msn canımİyi aksmalar bacımlar
Fonlar gelmis biz yokken
Attım mak.Yıkadım güzel tok kuması var,kaliteli.
2 tane daha alıncak
25 tl markette bıraktım;3lü ısllak havlu (9.90 sleppy)hünnap kutu bebe bisk.(15 tl)
Kıza domates corbası yaptm yazdan domateslerim vardı buzlıkta
Kendime de bu hafta costum,dün mantı ,bugun rus salatası
Rus salatası yaptm,köy ekmeğim vardı ,teflon tavada ısıtıyorum.
Ekmek üzerine rus salatası cok severim ben
Annemler evladım o nasıl mide diyolar
Ama kızarmıs ekmekle güzel oluyo ya bence
2 dilim öyle yedim büyük
Kız bayıldı
Kahve bascam
Anneme aldıgım kitap geldi
Elimde kitap yok ıcundan ona bakarım
Geçmiş olsun, çok stresli bir olay aynısını ben de rahim kanseri şüphesi için yaşamıştım. Bir daha sıkıntıya düşürmesin AllahSelam kizlar
Sıkıntılı günler geçirdim telefon elimdeydi aslında ama okuyup yazamadım. Beynimde tümör çıktı 4 tane çok şükür iyi huylu ama sonuçlanana kadar çok yiprandik, kronik migren için de epilepsi ilacı kullanmaya başladım o da biraz sersemlik yapıyor alışmaya çalışıyorum öyle işte çok şükür bu günümüze
Yavaş yavaş gecmisi okuyarak gelicem
Geçmiş olsun bacım inş gecer dikkat et kendineSelam kizlar
Sıkıntılı günler geçirdim telefon elimdeydi aslında ama okuyup yazamadım. Beynimde tümör çıktı 4 tane çok şükür iyi huylu ama sonuçlanana kadar çok yiprandik, kronik migren için de epilepsi ilacı kullanmaya başladım o da biraz sersemlik yapıyor alışmaya çalışıyorum öyle işte çok şükür bu günümüze
Çok çok geçmiş olsun rabbim şifalar versin insallahSelam kizlar
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinSelam kizlar
Çok geçmiş olsun canım içini ferah tutSelam kizlar
cok gecmis olsun kawecim.gelmis gecmis olsun.bu arada bende iyi huylu tumor var beynimde.4 yildir beraberiz kendisiyle iyiyiz ama sukurSelam kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?