Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok gecmia olsun

Ben de sinirlendim bak.
bir de yemekten sonra poğaça kurabiye maşallahı var. Ben onları yemek niyetine kaynımı doyurmak için yerim.
Bir de öyle yesem 100 kilo olurdum kesin. Ben iki öğün yemek işte arada hamur ve tatlı kaçamağıyla 70 kilolara çıktım.
Ama mide öyle bir şeyki ne kadar yersen o kadar büyür ve ye ye der. Ne kadar yemezsen de o kadar küçük kalır.
Ama işte vücut ile orantılı çalışmıyor hain mide . Bizde kiloya dönüşüyor.

ya ergenler fena. tr_lelli benim zayifliktan kemikleri sayilan yigenlerim bile tek oturusta yarim tepsi yiyor

Çok geçmiş olsun canım arkadaşım. Allah acil şifalar versin. Dualarımdasın

cok gecmis olsun kawecim.gelmis gecmis olsun.bu arada bende iyi huylu tumor var beynimde.4 yildir beraberiz kendisiyle iyiyiz ama sukur
Geçmiş olsun sana da canım, geçsin gitsin inşallah. Nasıl belirti veriyor ? Ara ara rahatsızlık vermiyormu?

Hala bir kıpırtı yokmu bebişten 13 mart yazıyor ya meraktayım

Niye burada geziyorsun, git sıfır ürün al diyeydin. Gerçi o saç teli sıfır üründe de çıkar. Allah akış versin. İşi yok bence

Ben atıyorm tabi salatalara falan koymalık değil.
Omlete koyuyorm ben genelde.
O yüzden atıyorm.
Dereotunu buzluğa atıyormusun. Atan varmı kızlar. Bir demet aldım öylece duruyor. Onu hiç denemedim. Kalan çorba yemek atıyoru. Hep buzluğa. Ama dereotunu bilmiyorum

Ben sade yemegide seviyorum onu maakarna salatası severim çok bu ara yapasim var bide tavada geçen ekşi mayalı vardı evde onu işittim süper olmuştu fonları güle güle kullan canım
Tursumyok ,salatalık tursu da atıyor kardesim güzel oluyor.
Kocinin fabrikada satıyolar köy ekmeği,evlerine gittiğimiz insanlar oldugu icin biliyorm temiz insanlar,onlardan alıyor her salı 1 tane büyük.1 hafta yiyorz o ekmeği.Eksi mayalı buda:)
Saolasın kuzu

Yaa cok gecmis olsunn

Aaa cok gecmis olsun kuzu
İyi huyluymus en azından.
Rabbim beterinden korusun

Niye burada geziyorsun, git sıfır ürün al diyeydin. Gerçi o saç teli sıfır üründe de çıkar. Allah akış versin. İşi yok bence
Bitanesi bana herkese hediye yollamıssınız bana yollamamıssınız demisti.
Ürün acıklamasında +hediye diye bisey yazmıyorm sonucta
Genelde ufak bisey yolluyorm yanlarında,cocukların yasına göre ama herzamn denk gelmiyor yani.
Degisikler anacım:S

Günaydınlar
Hayırlı cumalar.
Sakin sakin evden cıktık sükür bugun.
Aksamyemeğim yok ama yarım lahana var difrizde
Onu haslayıp biraz sarma yapabilirim.
Dograyıp atmamısımKapuska yapardım dograsam ama haslayıp dograyınca ölüyor lahana.
Bulgurdan yapacagıum ama saglıklı:)
Yeter cozuttugum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…