- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
- 158
Çok gecmia olsunSelam kizlar
Sıkıntılı günler geçirdim telefon elimdeydi aslında ama okuyup yazamadım. Beynimde tümör çıktı 4 tane çok şükür iyi huylu ama sonuçlanana kadar çok yiprandik, kronik migren için de epilepsi ilacı kullanmaya başladım o da biraz sersemlik yapıyor alışmaya çalışıyorum öyle işte çok şükür bu günümüze
Yavaş yavaş gecmisi okuyarak gelicem
Ben de sinirlendim bakDun mesela hamuru mayaladim sekil vermesini o uyuyunca yaptim.
Kurabiyeyide uyuyunca yaptim.
Yurutecle pacalarima yapisiyo al kucagina bende bakim diye.
Oglan da sagolsun ama az falan da olsa oyaliyor yine.
Benim esimle oglumda sık yiyor.
Mesela h. Sonu onlerini hic bos birakmasam yemicez demiyorlar.
Ne koysam yiyorlar.
Esim aksam yemek yedi pesine cep pogca kurabiye yedi cayla.
Ben yemek sonrasi yiyemem mesela.
Zate. 8i buluyor yemek yemesi.
Ama kilolari yok cok sinirleniyorum bu duruma
ya ergenler fena.Ben de sinirlendim bak.
bir de yemekten sonra poğaça kurabiye maşallahı var. Ben onları yemek niyetine kaynımı doyurmak için yerim.
Bir de öyle yesem 100 kilo olurdum kesin. Ben iki öğün yemek işte arada hamur ve tatlı kaçamağıyla 70 kilolara çıktım.
Ama mide öyle bir şeyki ne kadar yersen o kadar büyür ve ye ye der. Ne kadar yemezsen de o kadar küçük kalır.
Ama işte vücut ile orantılı çalışmıyor hain mide. Bizde kiloya dönüşüyor.
Çok geçmiş olsun canım arkadaşım. Allah acil şifalar versin. DualarımdasınSelam kizlar
Sıkıntılı günler geçirdim telefon elimdeydi aslında ama okuyup yazamadım. Beynimde tümör çıktı 4 tane çok şükür iyi huylu ama sonuçlanana kadar çok yiprandik, kronik migren için de epilepsi ilacı kullanmaya başladım o da biraz sersemlik yapıyor alışmaya çalışıyorum öyle işte çok şükür bu günümüze
Geçmiş olsun sana da canım, geçsin gitsin inşallah. Nasıl belirti veriyor ? Ara ara rahatsızlık vermiyormu?cok gecmis olsun kawecim.gelmis gecmis olsun.bu arada bende iyi huylu tumor var beynimde.4 yildir beraberiz kendisiyle iyiyiz ama sukur
Hala bir kıpırtı yokmu bebiştenSizi çalışıyordunuz diye hatırlıyorum ama evde misiniz
Annem niyetli bugün ben hastane dönüşü yedim bişeyler yemek derdimiz yok bugün etli lahana sarması makarna çorba var hazırda
3 4 tane hurmayi kaynatıp ezip suyuyla içtim açılmaya etki ediyormuş suni sancı etkisi yapiyormus sguat hareketleri de yaptım artık sabah akşam yaparım etki eder belki doğuma
Niye burada geziyorsun, git sıfır ürün al diyeydin. Gerçi o saç teli sıfır üründe de çıkar. Allah akış versin. İşi yok benceYeminle cekiyorm .
Gecen hafta sattıgım bi monta yorum yapmıs kadın.Kız tutumluda yorumda varmıs hic bilmiyodum.
Ürünü gri diye aldım,yesil yazılmıs aslında ama fotolarda gri gibi duruyordu demis.
Okuyaydın bacım acıklamayı dedim.
Bide yıkayıp yolladım .İcinde sac /tüy vardı demis.
Olabilir ici polar,makinada da yapısıyo polara tüyler.
Zaten 2.el aldıgın seyi cat diye giydirmezsin cocuguna yani dimi,bi zahmet yıkarsın.
Yıkamıyolarms demek
Hayır 19 aylık bebek sacı bide,benim sacım olcak hali yok ben giymedim valla dedim
Çok anlamlı geldiKendime 8 mart kadınlar günü hediyesi almıstım.
Dün o gelmis.Kolye ucu.
Sakinlestirdi beni biraz:)
Dereotunu buzluğa atıyormusun. Atan varmı kızlar. Bir demet aldım öylece duruyor. Onu hiç denemedim. Kalan çorba yemek atıyoru. Hep buzluğa. Ama dereotunu bilmiyorumBen atıyorm tabi salatalara falan koymalık değil.
Omlete koyuyorm ben genelde.
O yüzden atıyorm.
İnşallah canım son taksiti ödeyince sevinçle yazacağımmasallah yedirenkcim bittigini de yazarsin insallah .azicik kalmis cok sukur
Ben hep atarım Rus salatası na genelde hiçbişry olmuyor ayıkla atDereotunu buzluğa atıyormusun. Atan varmı kızlar. Bir demet aldım öylece duruyor. Onu hiç denemedim. Kalan çorba yemek atıyoru. Hep buzluğa. Ama dereotunu bilmiyorum
Tursumyok ,salatalık tursu da atıyor kardesim güzel oluyor.Ben sade yemegide seviyorum onu maakarna salatası severim çok bu ara yapasim var bide tavada geçen ekşi mayalı vardı evde onu işittim süper olmuştu fonları güle güle kullan canım
Yaa cok gecmis olsunnİyi akşamlar,
Bugün hiç evde durmadık. Sabah arkadaşa kahvaltıya gittik. Saat 11 di. Sonra saat 14 geçiyordu site muhasebeye gittim ödeme yapmaya. Diğer arkadaş da kahveye çağırmıştı oraya gittim. Bayağıdır görüşememiştik. Annesi hastaydı.
Evdeler artık. Ona gittim. Giderken kız annaanneme de gidelim dedi sonra gideceğiz dedim. Dönüşte ağladı anneanneme gidelim onu çok özledim diye.
Arkadaşın annesi çişini kaçırdı yardım etmek istedim götürdük tuvalete kadın ağlamaklı ağlamaklı yardım etmemi istemedi. Biz ne için varız dedim. Gerçekten daha kötü olmuş kadın, kusura bakma dedi zar zor. Çok kafaya taktı. Oysa biraz moral olur diye düşünmüştük. Bayağı çökmüş. Nefesi de daralıyor. Allah acılarını yok etsin.
Benim kız anneanneme götür diye ağlayıncada içimden dedim, bir bilsen ne çok şükrederdin anneannenin sağlığınaçok şükür bin şükür. Allah yardımcısı olsun kadının
Aaa cok gecmis olsun kuzuSelam kizlar
Hayırlı olsun bende yatak odası için alacağım link atar msn canım
Bitanesi bana herkese hediye yollamıssınız bana yollamamıssınız demisti.Niye burada geziyorsun, git sıfır ürün al diyeydin. Gerçi o saç teli sıfır üründe de çıkar. Allah akış versin. İşi yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?