Geçmiş olsun ,Selam kizlar
Sıkıntılı günler geçirdim telefon elimdeydi aslında ama okuyup yazamadım. Beynimde tümör çıktı 4 tane çok şükür iyi huylu ama sonuçlanana kadar çok yiprandik, kronik migren için de epilepsi ilacı kullanmaya başladım o da biraz sersemlik yapıyor alışmaya çalışıyorum öyle işte çok şükür bu günümüze
Yavaş yavaş gecmisi okuyarak gelicem
Canım dolaptada 9,99 değil mi kargo?Kardesime dün kargo yaptım.
Anacım aynı sehirin icine kargo 20 tl ya,valla dolap vs iyi gönderiyor 6 tlye.
Canım ben maydanoz koyuyorum sanırsam dereotuda konulur.. ben hiç koymadımda..Dereotunu buzluğa atıyormusun. Atan varmı kızlar. Bir demet aldım öylece duruyor. Onu hiç denemedim. Kalan çorba yemek atıyoru. Hep buzluğa. Ama dereotunu bilmiyorum
Öyle mi?Canım dolaptada 9,99 değil mi kargo?
ben devam canım.. Daha yeni satış yaptım. 9,99 maalesef:/Öyle mi?
Ben en son 5,99 da bırakmıstım da:)
Kargoyu sen mi ödüyorsun?ben devam canım.. Daha yeni satış yaptım. 9,99 maalesef:/
Yok canım bende alıcı kargolu canım..Kargoyu sen mi ödüyorsun?
Ben alıcıya bırakıyorm valla kargoyu.
Bende alıcı kargo yapıyormYok canım bende alıcı kargolu canım..
Zaten birsürü pazarlık yapıyolar..
birde kargo ödeyemem. ama kargo bilgilerinde görmüştüm..
Alıcı ödemeli benimde..
Teşekkür ederim bakayim hemen yatak odasına ışık vuruyor bebek için iyi olmaz diye hemen alasım var şak diye ışık yanıyor oda tarafında gece gecesaolsın cnmTaç Mürdüm Blackout Karartma Güneşlik Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Taç Mürdüm Blackout Karartma Güneşlik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Benimde salon asırı günes alıyor yaTeşekkür ederim bakayim hemen yatak odasına ışık vuruyor bebek için iyi olmaz diye hemen alasım var şak diye ışık yanıyor oda tarafında gece gece
aynen canım ya.Bende alıcı kargo yapıyorm
İnfulecerlar kırık taragını koysa,pahalı pahalı alıyor millet.
Biz markalı ürünlerde indiriim,pazaarlık.
Nasıl bir fantezi anlamadım.
Benonun blogu kagıt peceteyi bile 50 tlye satıyor.
Ben adidas ayakkabıya 50 tl zor alıyorm.
Ben atıyorum canım doğrayıp hatta yazın kurutuyorum bile nane gibi canımDereotunu buzluğa atıyormusun. Atan varmı kızlar. Bir demet aldım öylece duruyor. Onu hiç denemedim. Kalan çorba yemek atıyoru. Hep buzluğa. Ama dereotunu bilmiyorum
Aynen benim ev yakında masumlar apt Gülben',n carsaflı katı gibi olcakaynen canım ya.
Zaten yazdığım fiyat pazarlıksız fiyat..
Uyguna veriyorum.. hala bile onda da indirmeye çalışıyorlar.
Çoğunu redediyorum.. bazende amman ver gitsin diyorum..
Hayırlısı..napalım.. En azından kullanmadığım eve kalabalık yapan eşyalardan kurtuluyorum diyorum..
Inan bende olurumBen de sinirlendim bak.
bir de yemekten sonra poğaça kurabiye maşallahı var. Ben onları yemek niyetine kaynımı doyurmak için yerim.
Bir de öyle yesem 100 kilo olurdum kesin. Ben iki öğün yemek işte arada hamur ve tatlı kaçamağıyla 70 kilolara çıktım.
Ama mide öyle bir şeyki ne kadar yersen o kadar büyür ve ye ye der. Ne kadar yemezsen de o kadar küçük kalır.
Ama işte vücut ile orantılı çalışmıyor hain mide. Bizde kiloya dönüşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?