- 21 Ağustos 2015
- 32.158
- 97.626
- 798
- 38
Altın dediği ceyrek takmaz herhlde dimi?Selam kızlar
İşten geldim dünden kalan yemekleri ısıttık yedik
Bebeğin beşiği kpeder alcaktı istemiştik dün eşim aramış sormuş çok pahalı alamam demiş
Kv aramış bugün eşimi konuşmuşlar benimkiler altın yaptık filan deyince kp benim de yapmam lazım demiş o yüzden beşik de almak istemiyo benim anladığım kv anlatmış eşime yazık gene kv kenarda köşede 300 350 lira parası varmış ben veriyim size aramızda kalsın sen üstünü tamamla beşik al onu ellemeyin demiş eşime
Eşim anlattı yemekten sonra
Tamam dedim ben de uygun bişey alırız o paranın üstüne koyup kp altın alsın işimizi görür en azından beşik alsa varıp da kim bilir nasıl bişey alcak gene ucuz dandik bişey alcak altın daha iyi dedim
Ben zaten bekliyodum yine son dk yan çizmesni alıştım artık garipsemiyorum mezarda zebanilerle yesin paraları burda eşiyle çocuklarıyla torunlarıyla yemek varken cuma mübarek gün günaha sokacak beni
Kadın yine düşünceliymiş. Anneler de olmasa ooSelam kızlar
Bebeğin beşiği kpeder alcaktı istemiştik dün eşim aramış sormuş çok pahalı alamam demiş
Kv aramış bugün eşimi konuşmuşlar benimkiler altın yaptık filan deyince kp benim de yapmam lazım demiş o yüzden beşik de almak istemiyo benim anladığım kv anlatmış eşime yazık gene kv kenarda köşede 300 350 lira parası varmış ben veriyim size aramızda kalsın sen üstünü tamamla beşik al onu ellemeyin demiş eşime
Tamam dedim ben de uygun bişey alırız o paranın üstüne koyup kp altın alsın işimizi görür en azından beşik alsa varıp da kim bilir nasıl bişey alcak gene ucuz dandik bişey alcak altın daha iyi dedim
Ben zaten bekliyodum yine son dk yan çizmesni alıştım artık garipsemiyorum mezarda zebanilerle yesin paraları burda eşiyle çocuklarıyla torunlarıyla yemek varken cuma mübarek gün günaha sokacak beni
Bilezik mi canım rüyamda bile göremem çeyrek taksa öpüp başıma koyarım öyle bi cins bizimkiAltın dediği ceyrek takmaz herhlde dimi?
Durumunu bilmiyorm tabi ama ceyrek takcaksa,durumu da varsa alması lazım.
Hos benimde besiği babam aldı.
Üzerine bide park yatak aldı adam sonra.
Benimkiler bilezik künye flan takınca annmele kardesim,utanıp bilezik takmıstı kvde.
Eşim de öyle dedi baya duygulanmışKadın yine düşünceliymiş. Anneler de olmasa oo
Selamİyi aksamlar bacımlar
Burdan 7/24 bebeyle evde olan analara slmm olsun
6 saattir oynuyorz yeminle sadece yemek molası verdim
5-6 kez üst degistik suyla oynadıgı icin yok yorulmuyor cocuk uyumuyor
Etli patates yemegi yaptm
Dünden corba da vardı yogurt flaan yedik
Benim kız sadece kuzenlerini görüyor 1 yıldır hic bi arkadasımla görüsemediğim icin ama görüssem derim,benim kız fena
Yapısıyor saclarına yakaladıgının ,koruyın cocuklarınızı derim yani.
Biz hep dibindeyiz ,yalnız bırakmıyorz cocuklarla ama kasla göz arasında yapısıyor sacına yakaladıgının
Cocugumu bildiğim icin yanından ayrılmam,kimseye de zarar versin istemem.
Ben camlara kilit koyduğum halde guvenemedim çocuğa sandalyeleri tekli koltuğu itmeye başlamıştı. 7.katta oturuyodum. Eşimin de zaten yükseklik korkusu vardı. Sırf çocuk için sattım evimi bahçe katı olan biryere geçtim kiradayim şimdi. Biraz daha büyüsün anca o zaman yine orta katlarda otururum. Onların canı sagolsun diye yapıyoruz her şeyi.Camlarımızda anahtarlı çocuk güvenlik kilidi var. O konuda korkum olmuyor da, yatakta zıplamak oldukça çok ve yüksek yerlereçıkmak da var. Saniyelik yapıyorlar
Lelli boşuna mı zulabank olması lazım demiştiSelam kızlar
Bıçaklarım üst dolapta uzuuuun zamandır. Deterjan dolabım da ayrı yüksek rafa koydum. Ama bıçağı tezgahın üzerinde unutsam artık diyor anne bunu buraya koymaman gerekir yoksa benim elim kesilir diyeAynen öyle ya korkuyorum bıçakları alıyordu benimkide kaşıklık tam kaldırdım çocukları göz önünde tutmazsak ne yapacakları belli olmuyor Allah korusun
Bizim 18. KatBen camlara kilit koyduğum halde guvenemedim çocuğa sandalyeleri tekli koltuğu itmeye başlamıştı. 7.katta oturuyodum. Eşimin de zaten yükseklik korkusu vardı. Sırf çocuk için sattım evimi bahçe katı olan biryere geçtim kiradayim şimdi. Biraz daha büyüsün anca o zaman yine orta katlarda otururum. Onların canı sagolsun diye yapıyoruz her şeyi.
Benim annem de öyledir. Gizli zulosu hep var. Sanırım bana da annemden kaldı o özellik, hala eşimden gizli zulo yaparım üç beş. Eşim vermiyormu para veriyor ama sanırım alışkanlık yapmışLelli boşuna mı zulabank olması lazım demiştikadınların mutlaka bir köşede birikimleri olması lazım. KV de ne yapsın baktı kocasından fayda yok kendi kenardaki birikimini harcıyor çocuğu torunu için.
Yani kenardaki zula da yine çocuklar için
Benim bıçaklar meyve bıçakları dahil tezgâh üstündeBıçaklarım üst dolapta uzuuuun zamandır. Deterjan dolabım da ayrı yüksek rafa koydum. Ama bıçağı tezgahın üzerinde unutsam artık diyor anne bunu buraya koymaman gerekir yoksa benim elim kesilir diyeama yine de çocuk dikkat etmek lazım.
Biz eşimle evden serbest çalışırız. İş ve özel harcamaların hesap kitap işlerine ben bakıyorum. Eşim neyi nereye harcadığıma hic karismaz, sormaz bile..Benim annem de öyledir. Gizli zulosu hep var. Sanırım bana da annemden kaldı o özellik, hala eşimden gizli zulo yaparım üç beş. Eşim vermiyormu para veriyor ama sanırım alışkanlık yapmışbir de işte kadının kenarda bir miktar parası olması gerektiğine inanırım.
Ahh o eski düzenler hiiiiç yok hiç bizde deBenim bıçaklar meyve bıçakları dahil tezgâh üstündearada kendi kendime söyleniyorum hiç düzenim yok diye. Herşeyi çocukların erişemeyeceği yere kaldirdigim için düzen kuramiyorum
Benim eşimle de öyleydi ben çalışırken de hiç sormazdı ama dikkatsizdi. HesapsıZ harcardı. Gün geldi bana bıraktı para takibini gün oldu kendi haline bıraktım. Bugünlere geldik. Ama işi bıraktığımdan bu yana ne soruyorum ne takip ediyorum. Başımı ağrıtmak strese girmek de istemiyorum. Birara kendi anlatıyordu pek oralı olmadım. Bugün de bir konu geçti. Dedim valla bana borç çıkarma da geçmişteki gibi, o zaman yok canımıza borç çıkarıyordun. Şimdi kıymetli arabanı satar ödersin dedimBiz eşimle evden serbest çalışırız. İş ve özel harcamaların hesap kitap işlerine ben bakıyorum. Eşim neyi nereye harcadığıma hic karismaz, sormaz bile..
Ama ben yine de dünyanın binbir türlü hali var diye kenarda ayrı (zula) bir birikimim var. Birde eşimin bildiği bir birikimim var. Ama eşim biliyor benim ayrıca bir birikimimin de olduğunu ama ne kadar olduğunu hiç sormadı. Evin tüm hesap işlerini bana bırakan bir adama da gizli sakli birşey yapmak vicdan olarak beni rahatsız ederdi. çünkü zaten adam tüm parayi benim elime birakiyor.haberi olsun dedim ama miktar ne o sordu ne de ben söyledim
Bazen ödemelerde zorlandığımız dönemde kullandığım oldu ama eşim para gelir gelmez geri yerine koydu. Borç vereyim sana diyorum onu bile kabul etmiyor. Kenarda ayrıca para biriktirmem onun da hoşuna gidiyor. Çünkü biliyor ki onun ihtiyaci olduğunda çıkartıp önüne koyacagimi..
Çok zorda kalmadıkça senin birikimin kalsın, kullanmayalım diyor. Şimdi gene kurban kesmek için kenara para koyalım dedim geçen gün, aldığı ilk ödemede kurban için kenara koymaya başla istersen dedi ayırdım şimdilik 500 TL , 500 TL de ayrıca birikim olsun diye kenara koydum. bakalım kurbana kadar parasını hazırlarız Allah kısmet ederse..
Her ay ciddi ödemeleriniz var ama yine de kenara koyup o parayı yok sayıp daha zor günler için birikim yapmaya devam ediyorum.
Maşallah prensese benimkide eline alıp al bıçağı diye 3,4 kere tekrarlıyor aslında alabilirmiyim demeye getiriyor deterjanlar benimde hep yukarda çok evhamliyim bu konulardaBıçaklarım üst dolapta uzuuuun zamandır. Deterjan dolabım da ayrı yüksek rafa koydum. Ama bıçağı tezgahın üzerinde unutsam artık diyor anne bunu buraya koymaman gerekir yoksa benim elim kesilir diyeama yine de çocuk dikkat etmek lazım.
İyi bulamayacağı yer yokmu kuzum heryerimi karıştırıyor. Ben 3 yıldır saklıyorum henüz bulamadı.Günaydınlarr
Erkenciyim busabah
Kızla birlikte uyumusuz.
Ay benim zulayı hep buluyor koci ya
Evde tabi bisey ararken bi sekilde karsına cıkıyor adamın.
Ben de tl durmuyor harcıyorm cünkü.
Benim koca malum ,hanımın 2 kasıgı varsa 3ünü de kır ,kafasında oldugundan.
Bulunca da illa kaktırcak bissyler cıkarıyor masraf olarak.
Gece gündüz 0 araba bakıyır suara
Kasımda kredi bitcek cünkü,hemenn yenilemesi lazım
Hep bi yanım calısma otur diyor cocugunla,ama otursam bogaz tokluguna yasarız .
Aksam cocuga kızım piller bitiyo acıp durma o suyu dedi.
Bi bakıs attım
Bitsin oynuyr cocuk dedim
Pil bu ya bitse nolcak
Ay bogasım geliyor böyle zamnlarda adamı
Sabah sabah kocamı da gömdüğüme göre baslasın gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?