Küçük Düşün Büyük Olsun!

Altın dediği ceyrek takmaz herhlde dimi?
Durumunu bilmiyorm tabi ama ceyrek takcaksa,durumu da varsa alması lazım.
Hos benimde besiği babam aldı.
Üzerine bide park yatak aldı adam sonra.
Benimkiler bilezik künye flan takınca annmele kardesim,utanıp bilezik takmıstı kvde.

Kadın yine düşünceliymiş. Anneler de olmasa oo

Bilezik mi canım rüyamda bile göremem çeyrek taksa öpüp başıma koyarım öyle bi cins bizimki
Benim de pusetle bebek arabasını annemle babam aldı ikisi de altın almış geçenlerde köye gidince söylemişler herhalde de kp utandı galiba altın takcam demiş yoksa mümkün değil kendi kendine yapsın hoş ben hala alcağına inanmıyorum elime alana kadar inanmam

Kadın yine düşünceliymiş. Anneler de olmasa oo
Eşim de öyle dedi baya duygulanmış
Kayınvalidem bu tür konularda iyidir hoştur eli boldur çocuklarından bişey kısmaz köye gittik mi kaşla göz arasında ne varsa doldurur çantaya çocukları için fedakardır ama baştaki koca adam değil boşuna değil kadın 50sine gelmeden 5 ameliyat olmuş kolay mı o adamla ömür geçirmek

Selam ilerleyen zamanda daha da çok uyku zamanı anne oyun oynamaya ne dersin bıdı bıdı bıdı

Camlarımızda anahtarlı çocuk güvenlik kilidi var. O konuda korkum olmuyor da, yatakta zıplamak oldukça çok ve yüksek yerlereçıkmak da var. Saniyelik yapıyorlar
Ben camlara kilit koyduğum halde guvenemedim çocuğa sandalyeleri tekli koltuğu itmeye başlamıştı. 7.katta oturuyodum. Eşimin de zaten yükseklik korkusu vardı. Sırf çocuk için sattım evimi bahçe katı olan biryere geçtim kiradayim şimdi. Biraz daha büyüsün anca o zaman yine orta katlarda otururum. Onların canı sagolsun diye yapıyoruz her şeyi.

Lelli boşuna mı zulabank olması lazım demişti kadınların mutlaka bir köşede birikimleri olması lazım. KV de ne yapsın baktı kocasından fayda yok kendi kenardaki birikimini harcıyor çocuğu torunu için.
Yani kenardaki zula da yine çocuklar için

Aynen öyle ya korkuyorum bıçakları alıyordu benimkide kaşıklık tam kaldırdım çocukları göz önünde tutmazsak ne yapacakları belli olmuyor Allah korusun
Bıçaklarım üst dolapta uzuuuun zamandır. Deterjan dolabım da ayrı yüksek rafa koydum. Ama bıçağı tezgahın üzerinde unutsam artık diyor anne bunu buraya koymaman gerekir yoksa benim elim kesilir diye ama yine de çocuk dikkat etmek lazım.

Bizim 18. Kat öyle koltuk sandalye çekme yok da cam merakı var. Camlarım boydan cam. Ama kilitleri açamaz. Anahtarlı kilit benimki. Anahtarı kaldırıyoruz üzerinde hiç bırakmıyorum. Biri gelince de çok dikkat ediyor ve uyarıyoruz camı komple açma diye.

Benim annem de öyledir. Gizli zulosu hep var. Sanırım bana da annemden kaldı o özellik, hala eşimden gizli zulo yaparım üç beş. Eşim vermiyormu para veriyor ama sanırım alışkanlık yapmış bir de işte kadının kenarda bir miktar parası olması gerektiğine inanırım.

Benim bıçaklar meyve bıçakları dahil tezgâh üstünde arada kendi kendime söyleniyorum hiç düzenim yok diye. Herşeyi çocukların erişemeyeceği yere kaldirdigim için düzen kuramiyorum

Biz eşimle evden serbest çalışırız. İş ve özel harcamaların hesap kitap işlerine ben bakıyorum. Eşim neyi nereye harcadığıma hic karismaz, sormaz bile..
Ama ben yine de dünyanın binbir türlü hali var diye kenarda ayrı (zula) bir birikimim var. Birde eşimin bildiği bir birikimim var. Ama eşim biliyor benim ayrıca bir birikimimin de olduğunu ama ne kadar olduğunu hiç sormadı. Evin tüm hesap işlerini bana bırakan bir adama da gizli sakli birşey yapmak vicdan olarak beni rahatsız ederdi. çünkü zaten adam tüm parayi benim elime birakiyor. haberi olsun dedim ama miktar ne o sordu ne de ben söyledim

Bazen ödemelerde zorlandığımız dönemde kullandığım oldu ama eşim para gelir gelmez geri yerine koydu. Borç vereyim sana diyorum onu bile kabul etmiyor. Kenarda ayrıca para biriktirmem onun da hoşuna gidiyor. Çünkü biliyor ki onun ihtiyaci olduğunda çıkartıp önüne koyacagimi..
Çok zorda kalmadıkça senin birikimin kalsın, kullanmayalım diyor. Şimdi gene kurban kesmek için kenara para koyalım dedim geçen gün, aldığı ilk ödemede kurban için kenara koymaya başla istersen dedi ayırdım şimdilik 500 TL , 500 TL de ayrıca birikim olsun diye kenara koydum. bakalım kurbana kadar parasını hazırlarız Allah kısmet ederse..

Her ay ciddi ödemeleriniz var ama yine de kenara koyup o parayı yok sayıp daha zor günler için birikim yapmaya devam ediyorum.

Son düzenleme:
Benim bıçaklar meyve bıçakları dahil tezgâh üstünde arada kendi kendime söyleniyorum hiç düzenim yok diye. Herşeyi çocukların erişemeyeceği yere kaldirdigim için düzen kuramiyorum
Ahh o eski düzenler hiiiiç yok hiç bizde de

Benim eşimle de öyleydi ben çalışırken de hiç sormazdı ama dikkatsizdi. HesapsıZ harcardı. Gün geldi bana bıraktı para takibini gün oldu kendi haline bıraktım. Bugünlere geldik. Ama işi bıraktığımdan bu yana ne soruyorum ne takip ediyorum. Başımı ağrıtmak strese girmek de istemiyorum. Birara kendi anlatıyordu pek oralı olmadım. Bugün de bir konu geçti. Dedim valla bana borç çıkarma da geçmişteki gibi, o zaman yok canımıza borç çıkarıyordun. Şimdi kıymetli arabanı satar ödersin dedim

Günaydınlarr
Erkenciyim busabah
Kızla birlikte uyumusuz.
Ay benim zulayı hep buluyor koci ya
Evde tabi bisey ararken bi sekilde karsına cıkıyor adamın.
Ben de tl durmuyor harcıyorm cünkü.
Benim koca malum ,hanımın 2 kasıgı varsa 3ünü de kır ,kafasında oldugundan.
Bulunca da illa kaktırcak bissyler cıkarıyor masraf olarak.
Gece gündüz 0 araba bakıyır suara
Kasımda kredi bitcek cünkü,hemenn yenilemesi lazım
Hep bi yanım calısma otur diyor cocugunla,ama otursam bogaz tokluguna yasarız .
Aksam cocuga kızım piller bitiyo acıp durma o suyu dedi.
Bi bakıs attım
Bitsin oynuyr cocuk dedim
Pil bu ya bitse nolcak
Ay bogasım geliyor böyle zamnlarda adamı
Sabah sabah kocamı da gömdüğüme göre baslasın gün

Maşallah prensese benimkide eline alıp al bıçağı diye 3,4 kere tekrarlıyor aslında alabilirmiyim demeye getiriyor deterjanlar benimde hep yukarda çok evhamliyim bu konularda

Günaydınlar
70 tl markette bıraktım;22li fairy,limonlu karbonat,ıslk havlu,klorsuz c.suyu,kefir,kücük el kremi.
Mecbur nakit verdim.
1 haftadır kk arabada,gecen pazar kız cantamla oynarkn düsürdü sürücü koltugunun altına,1 haftadır diyormki kartı al ordan.Muhtemelen aldı vermiyor oyalıyır
Dün saglık cekilcekti bakıtm cekememis 150 tl yatırdm sabah .
Muhtemelen kartta para vR diye benzin aldı.
Gercekten adam ne kurtarırsam kardır diyo ya hep zarar.
Sabah dedim kartı verirsen market yapcm bi zahemt.
Ben alayım ne alcn diyo bana,ped alcam al ozmn dedim.
Hıı tmm aksm veririm dedi
Bi zahmet dedim
Benim yatırdıgm kartı benden saklıyo adam ya,bu kacıncı level
Neyse sakinim

İyi bulamayacağı yer yokmu kuzum heryerimi karıştırıyor. Ben 3 yıldır saklıyorum henüz bulamadı.
benim koci de araba bakıyordu hep ama artık umudu kalmadı sanırım. Bir de ev borcu bitince biraz nefes almak istiyorum diyor.
Çalışmayınca ayy borc var kredi çekermisin derdi de olmuyor. Ama tabi daha dikkatli harcamak zorunda oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…