Allah kolaylık versin, kesin karar verirsen kolay olur çocuklar uyum sağlıyor aslinda. Artık büyüdün pipetli süt icebilirsin vs gaza getirmek de ise yarayabiliyor. Umarım yipranmazsiniz ikiniz de bu süreçteBenimki 2.5 yasinda hala 1 saat uyutmaya çalışıyorum. 1 saatin de 40 dk si memede. Nasıl memeden kesicem hiç bilmiyorum
Ben bile sinir oldum valla saçmalıkEşim zaten kadına sınır olmuş. Az kalsın tarrisacaktim da zor tuttum kendimi diyordu. Çocuğu zor ikna ettik kadının yaptığına bak diye çok söylendi. Bu kadına da çocuğumu birakamam deyip alıp çıkmış çocuğu.
Ay nasıl insanlar var ya şok oldum okuyunca böyle insanlar yapmasın bu işi gerçekten yapmasın otursun evinde kimsenin günahına da girmesin kimseyi günaha da sokmasınÖğretmenler gerçekten de kızabiliyor çocukların tuvalet olayina.
3sene önce kızı bale kursuna gonderiyorduk. Hep ders başlamadan tuvalete göturdum. Doğumdan sonra babası götürüp getirmeye başladı. Bir gün derste öğretmen tuvalete gitmesine izin vermemiş ve bizimki biraz altına kaçırmış. O zamanlar Kasım Aralık ayı falan tabi havalar soğuk. Çocuğun çişini yaptırsam bile soğukta yine tuvaletleri geliyor
Sonra eşim onu sarıp sarmalayip kucağına alıp, arabaya kadar koşmuş, üzerini değiştirmiş. Aramızda sır kalacak diye anlaşmışlar ben bile bir sure sonra çocuk kursa gitmek istemediği zamanda ogrendim.
Bir iki derse görmek istemedi gene cisi gelir de öğretmen izin vermezse falan diye korktu. zar zor ikna edip bir süre sonra götürdük kursa, öğretmene sorariz derse başlamadan tuvaletimiz gelirse izin verir misiniz diye ikna ettik. Çocuk da öğretmen derse görmeden ogretmebi görür görmez sormuş izin verir misiniz diye öğretmen hayır demiş. Eşim de almış çocuğu getirdi eve. Böyle insanlara çocuğunu bırakamam dedi ve bizim bale maceramız böylelikle son buldu.
Nasıl oldu bebişler kuzuminsallah canim
Unuttuk hepimiz, geldi geçti. Ama çocuk belki çok iyi bir balerin olabilirdi. Sirf egosu olan insana denk geldiği icin bale den soğudu.Ben bile sinir oldum valla saçmalık
Bı de çocugun bundan sonra gideceği ilk okul ya da kursta öğretmenden cekinmesine sebep olacak kadının saçma sapan egosu ya, unutur inşallah küçük daha
Yahu saçmalamış bence,..çiş olayı kolaysa kendi tutsun 1 saat boyunca. Bir de daha çok küçükler 3 yaş çocukları. Ee bir de su molası veriyorlar, nasıl gelmesin çişi. öyle birşey dese kesin bozuşuruz. Ama öğretmenler iyi. Bir de benim kız sınıfa girip çişimi kaçırmışım da annem üzerimi değiştirdi dedi. Koptuk ordaÖğretmenler gerçekten de kızabiliyor çocukların tuvalet olayina.
3sene önce kızı bale kursuna gonderiyorduk. Hep ders başlamadan tuvalete göturdum. Doğumdan sonra babası götürüp getirmeye başladı. Bir gün derste öğretmen tuvalete gitmesine izin vermemiş ve bizimki biraz altına kaçırmış. O zamanlar Kasım Aralık ayı falan tabi havalar soğuk. Çocuğun çişini yaptırsam bile soğukta yine tuvaletleri geliyor
Sonra eşim onu sarıp sarmalayip kucağına alıp, arabaya kadar koşmuş, üzerini değiştirmiş. Aramızda sır kalacak diye anlaşmışlar ben bile bir sure sonra çocuk kursa gitmek istemediği zamanda ogrendim.
Bir iki derse görmek istemedi gene cisi gelir de öğretmen izin vermezse falan diye korktu. zar zor ikna edip bir süre sonra götürdük kursa, öğretmene sorariz derse başlamadan tuvaletimiz gelirse izin verir misiniz diye ikna ettik. Çocuk da öğretmen derse görmeden ogretmebi görür görmez sormuş izin verir misiniz diye öğretmen hayır demiş. Eşim de almış çocuğu getirdi eve. Böyle insanlara çocuğunu bırakamam dedi ve bizim bale maceramız böylelikle son buldu.
Benimki memeye çok düşkün. Keyif adamı tamda. Ne kadar karnı tok olsa, pipetle süt versem bile illa meme olacak. Ne biberon aldı ne de emzik. Normal süt içmiyor, kazara bir defa içti onda da dilini çıkarmış eli ile siliyorduAllah kolaylık versin, kesin karar verirsen kolay olur çocuklar uyum sağlıyor aslinda. Artık büyüdün pipetli süt icebilirsin vs gaza getirmek de ise yarayabiliyor. Umarım yipranmazsiniz ikiniz de bu süreçte
Uyku konusunda ben yorum yapamıyorum uyumayan çocuk yapmisim
Bende biliyorsunuz emzirme olayı olmadı. Ama biberon olayı vardı. Zor bırakır diye düşünüyordum.,ona güzel dışı su dolu olan bardaktan aldım bundan sonra sütümüzü bununla içelim dedim. Hiç sıkıntı olmadı. Sonra zaten sütü de bıraktı meğer biberon aşkına içiyormuş uyku öncesi. Bir de memeyi uyku dalışı için kullanıyor gibi geldi banaAllah kolaylık versin, kesin karar verirsen kolay olur çocuklar uyum sağlıyor aslinda. Artık büyüdün pipetli süt icebilirsin vs gaza getirmek de ise yarayabiliyor. Umarım yipranmazsiniz ikiniz de bu süreçte
Uyku konusunda ben yorum yapamıyorum uyumayan çocuk yapmisim
Benim ilk çocuk hiç memeyi ağzına almadi. Emzirmek için kucağıma aldığımda çığlığı basıp ağlıyordu. Birkaç ay sonra emzik kullandı. 1 yaşıni geçmişti bir defa hastalandı sonrasında emziği bıraktı biberobu da öyle çabuk bıraktı. Hiç meme, emzik, biberon biraktirayim gibi bir derdim olmadı.Bende biliyorsunuz emzirme olayı olmadı. Ama biberon olayı vardı. Zor bırakır diye düşünüyordum.,ona güzel dışı su dolu olan bardaktan aldım bundan sonra sütümüzü bununla içelim dedim. Hiç sıkıntı olmadı. Sonra zaten sütü de bıraktı meğer biberon aşkına içiyormuş uyku öncesi. Bir de memeyi uyku dalışı için kullanıyor gibi geldi banacikolatasoslukek bizim de parmak emerek uykuya dalıyor.
Saolasın bacımGüle güle kullan kuzum
Ayy gelmis mi yineKuzu bizim bimde doğranmış soğan indirimdeydi sizin ordada vardır belki görünce sen aklıma geldin direk
ALYA bizim nefret ederdi emmekten,3 ay zor zar emdi,sonra 1 yasa kadr sagıp verddim.Benim oğlan 2.5 yaşında. 1 yaşından beri akşam yemekten 2 -3 saat sonra yoğurtlu meyve hazırlıyorum. ceviz muz ve yoğurtla hazırlıyorum. Bazen meyve yerine mevsim meyvesi koyuyorum. Her gece de veriyorum. Sonra da meme de uyuyor zaten. Bazı geceler de meme için kalkıyor.
Memeden kesemedim henüz ama önümüzdeki günlerde kesmem lazım da bizimkinin hiç niyeti yok , nasıl bıraktıracak bilmiyorum.bunu yazarken bile kucağımda benim dana
Ya anlattığın haliyle gözümde çok tatlı canlandıBenimki memeye çok düşkün. Keyif adamı tamda. Ne kadar karnı tok olsa, pipetle süt versem bile illa meme olacak. Ne biberon aldı ne de emzik. Normal süt içmiyor, kazara bir defa içti onda da dilini çıkarmış eli ile siliyorduşimdi çikolatalı sur veriyorum ara ara hem süre alışsın hem de memeyi bırakmaya kolaylık olsun diye ama gene de memeyle arasına giremedi çikolatalı süt.
İş yaparken kolumdan tutup koltuğa oturtuyor beni meme içinsabah beşikten kalkıp hemen bizim yatağa geliyor meme için. Ben o an yatakda değilsen bile gidip yatıyor beni bekliyor meme için. Karın tokklugu değil ama keyif için sürekli meme istiyor.
Çok geçmiş olsun canım..Tekrar günaydın
Moraller bozuk
Kardesimin oglan dün cok öksürüyordı,kronik bronsit var onda
Dün gittiler dra bronsik demis.
Geceyi de kötü gecirmisler.
Dedim yazdın mı dra?
Yok yazmadım yazarsam yatıs dicek diyo.
Delirdin galiba dedim,yaz hemen dedim.
Kızı annem bakar ben kvdeme yollarım Alyayı dedim
Kvdesi genc ama is deme kadına ne dersen de.
Bakalım yazcak dra.
Yatıssız gecmiyor cünkü,evde hava veiryor ama ,ins tez zamnda gecer.
Cocuklar hasta olmasın ya
Bütün tadım kacık
Çok geçmiş olsun canım çocuklar hastalanınca hayat duruyor sankiTekrar günaydın
Moraller bozuk
Kardesimin oglan dün cok öksürüyordı,kronik bronsit var onda
Dün gittiler dra bronsik demis.
Geceyi de kötü gecirmisler.
Dedim yazdın mı dra?
Yok yazmadım yazarsam yatıs dicek diyo.
Delirdin galiba dedim,yaz hemen dedim.
Kızı annem bakar ben kvdeme yollarım Alyayı dedim
Kvdesi genc ama is deme kadına ne dersen de.
Bakalım yazcak dra.
Yatıssız gecmiyor cünkü,evde hava veiryor ama ,ins tez zamnda gecer.
Cocuklar hasta olmasın ya
Bütün tadım kacık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?