Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimki 2.5 yasinda hala 1 saat uyutmaya çalışıyorum. 1 saatin de 40 dk si memede. Nasıl memeden kesicem hiç bilmiyorum
Allah kolaylık versin, kesin karar verirsen kolay olur çocuklar uyum sağlıyor aslinda. Artık büyüdün pipetli süt icebilirsin vs gaza getirmek de ise yarayabiliyor. Umarım yipranmazsiniz ikiniz de bu süreçte
Uyku konusunda ben yorum yapamıyorum uyumayan çocuk yapmisim

Ben bile sinir oldum valla saçmalık
Bı de çocugun bundan sonra gideceği ilk okul ya da kursta öğretmenden cekinmesine sebep olacak kadının saçma sapan egosu ya, unutur inşallah küçük daha

Ay nasıl insanlar var ya şok oldum okuyunca böyle insanlar yapmasın bu işi gerçekten yapmasın otursun evinde kimsenin günahına da girmesin kimseyi günaha da sokmasın

Ben bile sinir oldum valla saçmalık
Bı de çocugun bundan sonra gideceği ilk okul ya da kursta öğretmenden cekinmesine sebep olacak kadının saçma sapan egosu ya, unutur inşallah küçük daha
Unuttuk hepimiz, geldi geçti. Ama çocuk belki çok iyi bir balerin olabilirdi. Sirf egosu olan insana denk geldiği icin bale den soğudu.

Yahu saçmalamış bence,..çiş olayı kolaysa kendi tutsun 1 saat boyunca. Bir de daha çok küçükler 3 yaş çocukları. Ee bir de su molası veriyorlar, nasıl gelmesin çişi. öyle birşey dese kesin bozuşuruz. Ama öğretmenler iyi. Bir de benim kız sınıfa girip çişimi kaçırmışım da annem üzerimi değiştirdi dedi. Koptuk orda

Benimki memeye çok düşkün. Keyif adamı tamda. Ne kadar karnı tok olsa, pipetle süt versem bile illa meme olacak. Ne biberon aldı ne de emzik. Normal süt içmiyor, kazara bir defa içti onda da dilini çıkarmış eli ile siliyordu şimdi çikolatalı sur veriyorum ara ara hem süre alışsın hem de memeyi bırakmaya kolaylık olsun diye ama gene de memeyle arasına giremedi çikolatalı süt.
İş yaparken kolumdan tutup koltuğa oturtuyor beni meme için sabah beşikten kalkıp hemen bizim yatağa geliyor meme için. Ben o an yatakda değilsen bile gidip yatıyor beni bekliyor meme için. Karın tokklugu değil ama keyif için sürekli meme istiyor.

Bende biliyorsunuz emzirme olayı olmadı. Ama biberon olayı vardı. Zor bırakır diye düşünüyordum.,ona güzel dışı su dolu olan bardaktan aldım bundan sonra sütümüzü bununla içelim dedim. Hiç sıkıntı olmadı. Sonra zaten sütü de bıraktı meğer biberon aşkına içiyormuş uyku öncesi. Bir de memeyi uyku dalışı için kullanıyor gibi geldi bana cikolatasoslukek bizim de parmak emerek uykuya dalıyor.

Gece gece yine alışveriş yaptım. soya sosu alacaktım. Eşim geçen carrefourdan almış inanılmaz tuzlu kötü. Soya sosu takından çok tuz tadı aldım. Çok şeye kullanıyoruz. Özellikle karides tavuk.
Neyse baktım istegelsinde kampanya var ama alacak çok şey de yok teslimat ücretiyle pahalıya gelecekti. Hepsiexpresi açtım. 1 tl tat salça fırsatı. Aldım onu. Sonra diğer alınacak üç beş parça şey aldım 20 tl indirim yaptı ben şok Hemen aldım. 50 tl çok değil.
güya alışveriş yapmayacaktım ama ihtiyaç.

Benim ilk çocuk hiç memeyi ağzına almadi. Emzirmek için kucağıma aldığımda çığlığı basıp ağlıyordu. Birkaç ay sonra emzik kullandı. 1 yaşıni geçmişti bir defa hastalandı sonrasında emziği bıraktı biberobu da öyle çabuk bıraktı. Hiç meme, emzik, biberon biraktirayim gibi bir derdim olmadı.

Ama bu çocukta emzirmek benim için önemliydi. Ki zaten çocuk da ilk dakikada belli etti kendimi memeden hiç ayrılmadı. Hala bile emerken değişik hallere girer. Birini yer birini kendine oyuncak eder
Keyifine düşkün meme konusunda. Hiç emzik ve biberon da almadı. Yeni yeni pipetli çikolatalı süt veriyorum normal süt hiç ağzına almadi.
Şimdi de evde 24 saat birlikteyiz pandemi sebebiyle, hani normal zaman olsa çocuğu sabah bıraksam anneme, ablama akşama kadar beni görmese, aksam da bir şekilde oyalarım babası uyutur falan desem o da şu ara mümkün değil. Bakalım havalar iyice ısınmadan biraktirayim artık, benim için de eziyete dönüşmeye basladi artık

Günaydın diyim
Öglen eve geldim kuruyu attım ocaga,
Alya corbasını yememis,yarım kase icirdim bebek ekmekli,gözleme yaptm kendime kasarlı .
Gelirken A101 de 26 tl bıraktım,elma sirkesi,karabugday patlagı,haslanmıs kuru,yufka aldım
Karabugday patlagı cok güzel A101 in,temiz icerik.Seker gluten katkı yok.
Alyaya verdim bugun anası kılıklı ben yrrken yedi.
Cocuum influcer olck ,yerfıstık ezmeli karabugday patlagı yiyen bebem var
Ben yerken sürmüstüm biraz fıstık ezmsi cocuum geri mi kalsındı
2 tanr kadr onu yeni,saat 17.00 de corba denedim tekrar icmedi
19.00 dogru kurudan koydım etlerini didip,ki et cok sever 2 kasık anca yedi
20.30 da süt verdim icmedi bayagı ac uyudu
Yani ac değilse bile kayda degr bisey yemdi bugun
Zorlamak istemiyorm ama icim rahat etmiyot.
Corbasını bari bitirse bırakırdm da onu da yarım yedi.
2 de süt verdim bi biberon devam sütü icti.
Artk daha da vermem,kahvaltısını etsin.
Anneme de tembihlicem ara da bisey verme corbasını icsin dicem.
Aralarda eline meyve veriyr tıkıyor(mandalina cok seviyor 4 tane mandalina yemis bugun ben gelene kadr)tabi yemez bisey cocuk
Verme dedim okdrr kaldr gözünün önündnen dedim.
Alya ıyuyınca yemek yedik bizde ,kahve demledim,yasak elma izledim yattım
H.sonu yasakları geri gelmis
İsyerime ohh olsn
Annrmin haftsında cmrtsi yi yüüzme vurup duruyordu,tüm üllke kapalı ben napim

ALYA bizim nefret ederdi emmekten,3 ay zor zar emdi,sonra 1 yasa kadr sagıp verddim.
Emmeyen hali kucak kucagayız hep,emse biyere salmazmıs beni bu kız
Allah kolaylık versin cnm

Tekrar günaydın
Moraller bozuk
Kardesimin oglan dün cok öksürüyordı,kronik bronsit var onda
Dün gittiler dra bronsik demis.
Geceyi de kötü gecirmisler.
Dedim yazdın mı dra?
Yok yazmadım yazarsam yatıs dicek diyo.
Delirdin galiba dedim,yaz hemen dedim.
Kızı annem bakar ben kvdeme yollarım Alyayı dedim
Kvdesi genc ama is deme kadına ne dersen de.
Bakalım yazcak dra.
Yatıssız gecmiyor cünkü,evde hava veiryor ama ,ins tez zamnda gecer.
Cocuklar hasta olmasın ya
Bütün tadım kacık

Ya anlattığın haliyle gözümde çok tatlı canlandı
Benimki de yemeğin üstüne emerdi niyet edince Allah kolaylığını verir insallah

Çok geçmiş olsun canım..
Evet ya çocuklar hasta olmasın..
Rabbim acil şifalar versin kuzucuğada

Çok geçmiş olsun canım çocuklar hastalanınca hayat duruyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…