Küçük Düşün Büyük Olsun!

Selam kızlar anca yazıyorum kargoya ciktik ayakkabı kutusu büyüklüğündeki kutudan gard.yine kesinti yapmış valla sınır oldum 6.9 kesmişler onu halledip yürüdük biraz bime girdik yufka kahve tekli kuru bsklava gördük sözde yeşil detoks suyu yaptık bugün aldım oglusta istedi donmus balık iki ekmek wc kağıdı vardı famila 8 li 66 ödedim yapıştırıcı aldık bı tane kırtasiye den 1 TL

Boşver açma atsın dursun engelle hatta ya ne gerek var ne derse desin bence

Selam Kızlar hepimize güzel bir hafta olsun. Bugünde evde gelenek değişmedi günü temizlikle açtım başka türlüsü olmuyor bende önce klozet takımlarını attım makinaya sonra kızların banyosundan başladım, bizimkisi en son alaturka tuvalet-lavabosu derken ovaladım içime sindi. Sonra elektrikli tuttum vileda yaparken kovayı bir devirdim ki sormayın hemen halının suyunu aldım balkona attım Allahtan koridordaki yolluktu. Toz aldım duş aldım kızım dışarı çıkalım dedi çıkıcak halim yoktu ama kırmak da istemedim önce gratis 87 tl bıraktım. Migrosa da girelim dedi tamam dedim 23 tl milka çikolata 2 tane de antep fıstıklı çikolata laktozsuz süt aldık. Sonra buraya ambar diye biyer açılmış gittik istediğinden istediğin kadar alabiliyorsun kızıma dedim sen ne istiyorsan al bende galete unu 1.100 gram, hurma 300 gram aldım kızımda egzotik meyve kuruları, ballı susamlı fıstık, çikolata kaplı lokum-kadayıf kaplı lokum birkaç birşey daha almış ama isimlerini hatırlayamadım 46 tl de buraya bıraktık, biter mi hayır bime uğramadan eve giremeyiz beyaz peynir, bulyon, makarna 27 tl de buraya bıraktık eve geldik inanın bir tek peyniri silip buzdolabına koydum digerlerini mutfakta yere bıraktım kendime çay sallayıp oturdum tv açtım kızım aldıklarımızdan getirdi birlikte yedik güzelmiş. Yemegimi yapmıştım birgün önceden yanına şehriyeli bulgur pilavı dondurucudan közlenmiş patlıcan çıkarmıştım sarımsaklı meze yaptık. Eşim bu ara iş yerinden gelirken elinde hep bir poşet var hastanede çalışanlar birşeyler satıyorlar eşimde katkım olsun diye alıyor geçen hafta 2 tane bıçak getirdi, bu günde kuru pasta getirdi almasam ayıp olucak diyor Allahım birşey de diyemiyorum. Rabbim herkesin rızkını bereketini bolca ver diyorum. Şimdi ayaklarımı uzattım sizleri okuyorum günün en sevdiğim saatleri günü hakkıyla bitirmek kafamda ki işleri yapmış olmanın huzuru bunlar beni mutlu ediyor. Yarına ait planları yapmak, sabah demleyeceğim çayı bile akşamdan çaydanlığı ocagın üstüne hazır bırakmak telde ki kuruyan çamaşırları topladım ama katlayacak halim yok yarın yaparım diyebilmek kendime görev vermek.

Benim oğlan 2.5 yaşında. 1 yaşından beri akşam yemekten 2 -3 saat sonra yoğurtlu meyve hazırlıyorum. ceviz muz ve yoğurtla hazırlıyorum. Bazen meyve yerine mevsim meyvesi koyuyorum. Her gece de veriyorum. Sonra da meme de uyuyor zaten. Bazı geceler de meme için kalkıyor.

Memeden kesemedim henüz ama önümüzdeki günlerde kesmem lazım da bizimkinin hiç niyeti yok , nasıl bıraktıracak bilmiyorum. bunu yazarken bile kucağımda benim dana

yedirenk79 strec yapim bakim.
Salmiyoruzda bu ara
Her gun ev supursemde yere falan yapar kiz bisi bulunca agzina atiyor mazallah.
Minik minik topluyo yerden
Biz o dönemde kanarya vardı en son vazgeçmiştik kuştan. Çünkü kafesi bile oynamaya başlamıştı. Yürümeye başlayınca

Yasaklar bile tam anlaşılır gelmedi. Ne zaman başlıyor şartlar neler. Bir de oteller serbest evde iftar yasak
Neyse keyifsizlik yine ama böyle olacağı belliydi. Ramazanda kesin yasaklar gelir diyordum.
bu virüs ömrümüzden ömür çaldı

Kızlar selam
Kız saat 22:00 da uyudu. Ya normalmi artık uyku saati geç olmaya başladı. Aslında saat 6 dauyuyacaktı uyutmadım. Sonra da durum bu. Uykuuum yooook ağlaması. Kafasını koyduğu gibi uyumak
Neyse bugün arkadaşla gittik kursa. Drama eğlenceli geçiyor oyun gibi. Diğer arkadaş gelemedi annesi entübe. Çok zor. Bir süre dondurdu dersleri. Kararsız kaldım ben de baleyi dondursammı diye. Diğer arkadaşla da dramayamı gitsem diye. Ama ne olacağı da belli değil.zaten şimdilik bir ay gönderecektim. Bugün derste çişini kaçırdı. Bir baktım çorabı az ıslak aldığım gibi tuvalete götürdüm. Yaptığı şey de değil ama sabah tuvalete gitmişti. Sonra arkadaşı gelince dedim çiş varmı yok yok sonra arkadaş kızı almaya geldi ben de gir 5 dk dedim. Sonra acele hazırlandık Çıkarken tuvalete götürmeyi unutmuşum
Diyorım öğretmenine söyle çişin gelince, ya kızarsa diyor. niye kızsın birdaha söyle dedim tabi daldı oyun gibi. :)
Geldik eve soktum banyoya. Sonra da uyuyacaktı uyutmadım.
biz de durum böyle. Son kargolarım da geldi. Daha da kargom yok şükür. Bir alışveriş molası versem iyi olacak. Eşim de gelirken kuruyemiş kuru meyve almış. Harcama bitmiyor

Öğretmenler gerçekten de kızabiliyor çocukların tuvalet olayina.

3sene önce kızı bale kursuna gonderiyorduk. Hep ders başlamadan tuvalete göturdum. Doğumdan sonra babası götürüp getirmeye başladı. Bir gün derste öğretmen tuvalete gitmesine izin vermemiş ve bizimki biraz altına kaçırmış. O zamanlar Kasım Aralık ayı falan tabi havalar soğuk. Çocuğun çişini yaptırsam bile soğukta yine tuvaletleri geliyor
Sonra eşim onu sarıp sarmalayip kucağına alıp, arabaya kadar koşmuş, üzerini değiştirmiş. Aramızda sır kalacak diye anlaşmışlar ben bile bir sure sonra çocuk kursa gitmek istemediği zamanda ogrendim.
Bir iki derse görmek istemedi gene cisi gelir de öğretmen izin vermezse falan diye korktu. zar zor ikna edip bir süre sonra götürdük kursa, öğretmene sorariz derse başlamadan tuvaletimiz gelirse izin verir misiniz diye ikna ettik. Çocuk da öğretmen derse görmeden ogretmebi görür görmez sormuş izin verir misiniz diye öğretmen hayır demiş. Eşim de almış çocuğu getirdi eve. Böyle insanlara çocuğunu bırakamam dedi ve bizim bale maceramız böylelikle son buldu.

Kizlar oğlum gece sabahlara kadar emerdi resmen zaten uyku falan yoktu, 2 yaşını az geçince bıraktı sütü. Disi ağrıyordu geçen sene mecburen narkozla ameliyat oldu tam 2.5 saat sürdü, 3 doktora götürdüm hepsinin de ilk sorduğu gece çok mu emdi oldu. Süt çok şekerli olduğu için gece emmesi dişlere çok zarar veriyormuş aslında. Hani 1 yaştan sonra mümkün mertebe gece beslenmesini kaldırmak gerekiyormuş. Bana pedodontistlerin söyledigi buydu, tabi her çocuk aynı olmaz dış yapısı da çok zayifmis oğlumun o çok önemli

Nasıl izin vermiyor ya çok şaşırdım hayır nasıl bir gerekçe olabilir yani, eşiniz çok iyi yapmış

Benimki 2.5 yasinda hala 1 saat uyutmaya çalışıyorum. 1 saatin de 40 dk si memede. Nasıl memeden kesicem hiç bilmiyorum

Nasıl izin vermiyor ya çok şaşırdım hayır nasıl bir gerekçe olabilir yani, eşiniz çok iyi yapmış
Eşim zaten kadına sınır olmuş. Az kalsın tarrisacaktim da zor tuttum kendimi diyordu. Çocuğu zor ikna ettik kadının yaptığına bak diye çok söylendi. Bu kadına da çocuğumu birakamam deyip alıp çıkmış çocuğu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…