Boşver açma atsın dursun engelle hatta ya ne gerek var ne derse desin benceBabamin bir akrabasi var dayisinin gelini
Yani didimin didisi.
Ariyor ariyor acmiyorum.
Kadinin surekli bir sitem etme(aramazsiniz sormazsiniz vs) laf sokma ve haber alma huylari var.
Bir de hep isi dusunce arar(ogluna is buldurma vs)
Mesela babam ters biliyor onlari aramiyor onlar hakkinda benden haber almaya çalışıyor onlari soruyor falan.
Yuzum yumusak yani ben terslemiyorum.
3 senedir falan acmiyorum telf.
Zaten gorusmuyoruz farkli semtlerdeyiz.
(bir de en son gorustugumuzde sacma sapan konustu ozaman bitirdim kadini kafamda)
Aiyy kac defa aradi yine
Msj atmis ya wp den.
Engellesem anlar, no bilmiyorum bilmedigim nolari acmiyorum dicektim ki wp yazmis.
Aiyy 60yasinda kadin benle ugrasiyor.
Ya isi dustu yine ya da merakdan olecek.
Ayy ben napim hep beni bulur bu tipler
Aynen canım kademeli olarak bıraktırmayı düşünüyorum ben de senin gibiBenimki emiyordu yatmadan 1 saat önce filn çorba muhallebi flnn yerdi 2 yasta emmeyi bıraktırdım su verdim 1 kaç kez uyandı sonra bıraktı öyle öyle tam uykuya geçti
Biz o dönemde kanarya vardı en son vazgeçmiştik kuştan. Çünkü kafesi bile oynamaya başlamıştı. Yürümeye başlayıncayedirenk79 strec yapim bakim.
Salmiyoruzda bu ara
Her gun ev supursemde yere falan yapar kiz bisi bulunca agzina atiyor mazallah.
Minik minik topluyo yerden
insallah canimUmarim gecer gider canim
Amin aminSelam kızlar
Haftasonu yasakları geliyor yine haberleri izlediniz mi
Lokanta kafeler de kapancakmış yine haritada heryer kıpkırmızı olmuş
Allah'ım biran evvel şu hastalıktan kurtulmayı nasip etsin
Öğretmenler gerçekten de kızabiliyor çocukların tuvalet olayina.Kızlar selam
Kız saat 22:00 da uyudu. Ya normalmi artık uyku saati geç olmaya başladı. Aslında saat 6 dauyuyacaktı uyutmadım. Sonra da durum bu. Uykuuum yooook ağlaması. Kafasını koyduğu gibi uyumak
Neyse bugün arkadaşla gittik kursa. Drama eğlenceli geçiyor oyun gibi. Diğer arkadaş gelemedi annesi entübe. Çok zor. Bir süre dondurdu dersleri. Kararsız kaldım ben de baleyi dondursammı diye. Diğer arkadaşla da dramayamı gitsem diye. Ama ne olacağı da belli değil.zaten şimdilik bir ay gönderecektim. Bugün derste çişini kaçırdı. Bir baktım çorabı az ıslak aldığım gibi tuvalete götürdüm. Yaptığı şey de değil ama sabah tuvalete gitmişti. Sonra arkadaşı gelince dedim çiş varmı yok yok sonra arkadaş kızı almaya geldi ben de gir 5 dk dedim. Sonra acele hazırlandık Çıkarken tuvalete götürmeyi unutmuşum
Diyorım öğretmenine söyle çişin gelince, ya kızarsa diyor.niye kızsın birdaha söyle dedim tabi daldı oyun gibi. :)
Geldik eve soktum banyoya. Sonra da uyuyacaktı uyutmadım.
biz de durum böyle. Son kargolarım da geldi. Daha da kargom yok şükür. Bir alışveriş molası versem iyi olacak. Eşim de gelirken kuruyemiş kuru meyve almış. Harcama bitmiyor
Nasıl izin vermiyor ya çok şaşırdım hayır nasıl bir gerekçe olabilir yani, eşiniz çok iyi yapmışÖğretmenler gerçekten de kızabiliyor çocukların tuvalet olayina.
3sene önce kızı bale kursuna gonderiyorduk. Hep ders başlamadan tuvalete göturdum. Doğumdan sonra babası götürüp getirmeye başladı. Bir gün derste öğretmen tuvalete gitmesine izin vermemiş ve bizimki biraz altına kaçırmış. O zamanlar Kasım Aralık ayı falan tabi havalar soğuk. Çocuğun çişini yaptırsam bile soğukta yine tuvaletleri geliyor
Sonra eşim onu sarıp sarmalayip kucağına alıp, arabaya kadar koşmuş, üzerini değiştirmiş. Aramızda sır kalacak diye anlaşmışlar ben bile bir sure sonra çocuk kursa gitmek istemediği zamanda ogrendim.
Bir iki derse görmek istemedi gene cisi gelir de öğretmen izin vermezse falan diye korktu. zar zor ikna edip bir süre sonra götürdük kursa, öğretmene sorariz derse başlamadan tuvaletimiz gelirse izin verir misiniz diye ikna ettik. Çocuk da öğretmen derse görmeden ogretmebi görür görmez sormuş izin verir misiniz diye öğretmen hayır demiş. Eşim de almış çocuğu getirdi eve. Böyle insanlara çocuğunu bırakamam dedi ve bizim bale maceramız böylelikle son buldu.
Benimki 2.5 yasinda hala 1 saat uyutmaya çalışıyorum. 1 saatin de 40 dk si memede. Nasıl memeden kesicem hiç bilmiyorumKizlar oğlum gece sabahlara kadar emerdi resmen zaten uyku falan yoktu, 2 yaşını az geçince bıraktı sütü. Disi ağrıyordu geçen sene mecburen narkozla ameliyat oldu tam 2.5 saat sürdü, 3 doktora götürdüm hepsinin de ilk sorduğu gece çok mu emdi oldu. Süt çok şekerli olduğu için gece emmesi dişlere çok zarar veriyormuş aslında. Hani 1 yaştan sonra mümkün mertebe gece beslenmesini kaldırmak gerekiyormuş. Bana pedodontistlerin söyledigi buydu, tabi her çocuk aynı olmaz dış yapısı da çok zayifmis oğlumun o çok önemli
Eşim zaten kadına sınır olmuş. Az kalsın tarrisacaktim da zor tuttum kendimi diyordu. Çocuğu zor ikna ettik kadının yaptığına bak diye çok söylendi. Bu kadına da çocuğumu birakamam deyip alıp çıkmış çocuğu.Nasıl izin vermiyor ya çok şaşırdım hayır nasıl bir gerekçe olabilir yani, eşiniz çok iyi yapmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?