Küçük Düşün Büyük Olsun!

Biz iki derstir gidiyoruz, parmak ucunda yürütme olmadı henüz ama zaten benim kız çok defa parmak üstü yürümeyi yapıyor dans ederken.
bizim de hiç aklımızda yoktu. Öncelikle yüzme ve müzik piyano falan istiyorduk. Jimlastiğe tek ders götürmüştüm. O zaman tabi daha küçüktü. Çok zor ikna etmiştim. Zıpzıpta hoplamayı istedi hep oysa kurallar var uyması lazım. Ama artık balede ve dramada gayet uyumlu. Balede elanın çok iyi yatkın olduğunu öğretmen söyleyince ben de heveslendim :) deneye deneye göreceğiz. Hangisini daha sevecek. Sonuçta biz şuna gitsin deriz yapamaz istemez ama başka şeyi ister ya da yapar zamanla öğreneceğiz

Sabah 7:30 da uyandık bugün ders var. Kızım uyuyalım çünkü tam o saatte uykumuz gelir huzursuz olursun dedim. Tabi benim de uykum vardı. uyumuşuz saat 9:30 da kalktık. Kshvaltı yaptık. Arkadaş kızı bıraktı. Kızlar oynuyor. Sonra saat 3 te gşdecrğiz., işler beni bekler kalk diyorum

o zaman tarif isterim:)
Ne demek verim
1 bardak hind.cevizitozu
2-3 kasık labne
1 yemek kasıgı bal
Bunları karıstırıp hamur gibi yogurup,kurabiye seklinde sekil verip buzluga atıyrz.
1 paket bitter 1 tatlı kasıgı hi.cevizi yagını benmari usulu eritip,
Buzlukta en az 1 saat dondurulan cocolara buluyoruz tekrar buzdolabına.1 saate hazır:)

ofoff süper malzemelere bakınca.
mutlaka yapıcam canım.. teşekkür ederim..:)

Babamin bir akrabasi var dayisinin gelini
Yani didimin didisi.
Ariyor ariyor acmiyorum.
Kadinin surekli bir sitem etme(aramazsiniz sormazsiniz vs) laf sokma ve haber alma huylari var.
Bir de hep isi dusunce arar(ogluna is buldurma vs)
Mesela babam ters biliyor onlari aramiyor onlar hakkinda benden haber almaya çalışıyor onlari soruyor falan.
Yuzum yumusak yani ben terslemiyorum.
3 senedir falan acmiyorum telf.
Zaten gorusmuyoruz farkli semtlerdeyiz.

(bir de en son gorustugumuzde sacma sapan konustu ozaman bitirdim kadini kafamda)

Aiyy kac defa aradi yine
Msj atmis ya wp den.
Engellesem anlar, no bilmiyorum bilmedigim nolari acmiyorum dicektim ki wp yazmis.
Aiyy 60yasinda kadin benle ugrasiyor.
Ya isi dustu yine ya da merakdan olecek.

Ayy ben napim hep beni bulur bu tipler

Evet canım iki oldular anlasamiyolar şuan bide kavga halindeler hep bakalım yeni gelen dişi fena biraz yıkıyor kafesi bağıra bağıra bide yemligin ordan kaçıyor salmassakbana kastı var evdekilerin yeni süpürüp çıktım tülü var yine yem yerler

Hiç denemedim pişmiş ama gecen filenin dolabından pişmiş paketli aldık güzeldi ısıtıp yedik

Benimki emiyordu yatmadan 1 saat önce filn çorba muhallebi flnn yerdi 2 yasta emmeyi bıraktırdım su verdim 1 kaç kez uyandı sonra bıraktı öyle öyle tam uykuya geçti

Benimki emiyordu yatmadan 1 saat önce filn çorba muhallebi flnn yerdi 2 yasta emmeyi bıraktırdım su verdim 1 kaç kez uyandı sonra bıraktı öyle öyle tam uykuya geçti
Aksam yulafunuyla muhallebi yapiyorum hurmali falan galiba o tok tutuyor
Oyle zannediyorum.
Sevdi onuda bebe bisk. Kurtariyor bu unlar beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…