- 27 Şubat 2013
- 14.848
- 42.404
- 798
Biz iki derstir gidiyoruz, parmak ucunda yürütme olmadı henüz ama zaten benim kız çok defa parmak üstü yürümeyi yapıyor dans ederken.Bale vucut hareket vs icin iyidir ama ben uzak bakiyorum.
Yuzmeye gitsin, jimnastige gitsin, basket vs ama bale sanirim en son yollicam sey.
O cociklerin parmak uzeri yurutme falan bana tuhaf geliyor.
Buyuk konisimde kizim baleye gidicem die yatsin yerlere
Aynen kuzu yarınYarin mi geliyo o bende almak istiyorum
Ben fit cocostar yapıyorm ona bitter eritirken atıyorm 1 tatlı kasıgı.babyloading87 Aiyy bvende alayım bari yarın hindistan cevizi yağından..
Bende kahve içine koymak için istiyorum.. Başka nelere koyuyorssunuz?
o zaman tarif isterim:)Ben fit cocostar yapıyorm ona bitter eritirken atıyorm 1 tatlı kasıgı.
Ne demek verimo zaman tarif isterim:)
ofoff süper malzemelere bakınca.Ne demek verim
1 bardak hind.cevizitozu
2-3 kasık labne
1 yemek kasıgı bal
Bunları karıstırıp hamur gibi yogurup,kurabiye seklinde sekil verip buzluga atıyrz.
1 paket bitter 1 tatlı kasıgı hi.cevizi yagını benmari usulu eritip,
Buzlukta en az 1 saat dondurulan cocolara buluyoruz tekrar buzdolabına.1 saate hazır:)
Biz alyayla yogururken icini yiyoruz dahaofoff süper malzemelere bakınca.
mutlaka yapıcam canım.. teşekkür ederim..:)
Evet canım iki oldular anlasamiyolar şuan bide kavga halindeler hep bakalım yeni gelen dişi fena biraz yıkıyor kafesi bağıra bağıra bide yemligin ordan kaçıyor salmassakBende esime diyorum erkek olarak gelmek varmis.
Yemek geliyo yiyorsun, supurulmus mu silinmis mi hic.
Hamikeyken yapardi az biraz onuda yapmıyor daha.
Kus sende 2oldular dimi bi de
Benim oglan verdirmiyo annemlere
Cok kirletiyor ya.
Tulu de var ama zigon yerler hep yem.
Gunde 3 defa supursem yine hayir etmez
Hiç denemedim pişmiş ama gecen filenin dolabından pişmiş paketli aldık güzeldi ısıtıp yedikKizlar pismis dolma hic buzluga koydunuz mu?
Biber, sarma falan olsa kalmazda kuru patlican yaptim ya aksam bana fazla gelecek erbaslar yemiyor.
Cok yemek istemiyorum(otursam basina yerimde) ziynda olsun istemiyorum.
Koysam buzluga olur mu ki?
Hic koymadim cikarinca nasil olur denesem mi?
Benimki emiyordu yatmadan 1 saat önce filn çorba muhallebi flnn yerdi 2 yasta emmeyi bıraktırdım su verdim 1 kaç kez uyandı sonra bıraktı öyle öyle tam uykuya geçtiLelli ben de rüya beslemesi yapıyordum. 8de yatıyor benim kız 11 gibi gidip veriyordum mama. Doktorum 1 yaşından sonra kesicez artık dişlerine zarar dedi, bir de uykuyu bölme acıkır uyanırsa su ile geçiştir dedi. Bizim daha nisan ayında 1 yaşında olacak ama geçen dedim bi deniyim bu akşam vermiyim bakalım uyanacak mı gece? Uyanmadı ama.Yine sabah 8e kadar kesintisiz uyuyor. Ben de artık vermiyorum. 6 buçuk gibi akşam yemeğini yiyor, 8de yatarken mamasını içiyor. Sonra sabah uyanınca kahvaltı.
Doktorumuz gece beslenmesinden sonra yatarken içtiği mamayıda keseceğiz normal bizim gibi yemek yiyip yatacak ama o biraz daha geç dedi. Tahminim 1,5 yaş civarı yaptıracak bunu da.
Kuzu bizim bimde doğranmış soğan indirimdeydi sizin ordada vardır belki görünce sen aklıma geldin direkAksama kuru yapcam bende haslanmıs kuru alırım giderken
Güle güle kullan kuzumMayom geldi
Cidden mayoymus yalnız
Yakmaz herhlde
Yorumlarında herkes pantalon üstüne giyiyorz demis.
Ben de öyle giycem
Onlar buzdolabi bölümünde oluyo dimiHiç denemedim pişmiş ama gecen filenin dolabından pişmiş paketli aldık güzeldi ısıtıp yedik
Aksam yulafunuyla muhallebi yapiyorum hurmali falan galiba o tok tutuyorBenimki emiyordu yatmadan 1 saat önce filn çorba muhallebi flnn yerdi 2 yasta emmeyi bıraktırdım su verdim 1 kaç kez uyandı sonra bıraktı öyle öyle tam uykuya geçti
Bencede en kötü pirinçler kırılır heralde canimOnlar buzdolabi bölümünde oluyo dimi
Ben buzluk icin dusundum canim.
2 tane atip deniyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?