Küçük Düşün Büyük Olsun!

15 ekim de 3.40 a, Kasım 15 de 3.51 e aldığım Euro 3.66 olmuş. Bu artış inanılmaz ve dehşet verici
hem doların hem de euronun artışı inanılmaz paramızın değeri kalmadı
birikimi neyle yapmak lazım hanımlar tlde mi kalmalı dolar daha çıkar mı altın daha mı güvenli kafamda bin tane soru
insan ne yapacağını bilemiyor

ben kaç aydır tl de kaldım maaşımı dolar olarak alıyorum primlerim vs tl , yüksek olunca işime yarıyor , altın da almıyorum , 150 $ kaldı bi , aybaşında yine atarım üstüne , kafalar karışık valla

mesaj yazmış: "mesaj yazacak bir durum kalmadı ortada" diye. ne demek bu? bitiriyor mu acaba? çok ağır çok imalı bir cümle bu. ne demek bu diye sordum daha cvp gelmedi. üzüntüden üşüyorum resmen..
Sanmam canim erkekler bazen bu gibi durumlarda ne konustuklarini bilmiyolar sonradan pisman oluyolar
Kadinlarin daha naif olduklarini dusunemiyolar.
Siz su k.v gelme mevzusundan gerildiniz dimi

Sanmam canim erkekler bazen bu gibi durumlarda ne konustuklarini bilmiyolar sonradan pisman oluyolar
Kadinlarin daha naif olduklarini dusunemiyolar.
Siz su k.v gelme mevzusundan gerildiniz dimi
evet öyle oldu. umarım bi açıklama yapar. ne düşünüyorsa dosdoğru yazsın istiyorum.

merhaba kızlar
1000. sayfamız hayırlı olsun

pazar yaptık sadece ihtiyaçları aldık o da az az
20 tl tutmuş eşimi göndermiştim
meyve evde vardı
bir veli zorla mandalina bıraktı kapıma bayağı var dı
birde onların kabuklarından sirke yaptım bakalım olacak mı
bu harcamaları katagorilere ayırıp limit belirlemek
çok iyiymiş ben uğraşayım biraz üstünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…