- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
hem doların hem de euronun artışı inanılmaz paramızın değeri kalmadı15 ekim de 3.40 a, Kasım 15 de 3.51 e aldığım Euro 3.66 olmuş. Bu artış inanılmaz ve dehşet verici
ben kaç aydır tl de kaldım maaşımı dolar olarak alıyorum primlerim vs tl , yüksek olunca işime yarıyor , altın da almıyorum , 150 $ kaldı bi , aybaşında yine atarım üstüne , kafalar karışık vallahem doların hem de euronun artışı inanılmaz paramızın değeri kalmadı
birikimi neyle yapmak lazım hanımlar tlde mi kalmalı dolar daha çıkar mı altın daha mı güvenli kafamda bin tane soru
insan ne yapacağını bilemiyor
Bugün müşteri hizmetlerini aradım. Şubeden hesap açmanız gerek dediler. PaArtesi sabah halleşeceğim inşallahofff off bakmıyorum bile canım çok sıkılıyornaptın fon işini?
Sanmam canim erkekler bazen bu gibi durumlarda ne konustuklarini bilmiyolar sonradan pisman oluyolarmesaj yazmış: "mesaj yazacak bir durum kalmadı ortada" diye. ne demek bu? bitiriyor mu acaba? çok ağır çok imalı bir cümle bu. ne demek bu diye sordum daha cvp gelmedi. üzüntüden üşüyorum resmen..
evet öyle oldu. umarım bi açıklama yapar. ne düşünüyorsa dosdoğru yazsın istiyorum.Sanmam canim erkekler bazen bu gibi durumlarda ne konustuklarini bilmiyolar sonradan pisman oluyolar
Kadinlarin daha naif olduklarini dusunemiyolar.
Siz su k.v gelme mevzusundan gerildiniz dimi
Neyse ben yorum ypmayımmesaj yazmış: "mesaj yazacak bir durum kalmadı ortada" diye. ne demek bu? bitiriyor mu acaba? çok ağır çok imalı bir cümle bu. ne demek bu diye sordum daha cvp gelmedi. üzüntüden üşüyorum resmen..
Canım özel mesajın kapalı mıevet öyle oldu. umarım bi açıklama yapar. ne düşünüyorsa dosdoğru yazsın istiyorum.
hadi bakalım. benim fon hesabı önceden açıktı herhalde hiç şubeye gitmeden hallettim çünkü.Bugün müşteri hizmetlerini aradım. Şubeden hesap açmanız gerek dediler. PaArtesi sabah halleşeceğim inşallah
veee 1000. sayfa kutlu olsuun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?