Küçük Düşün Büyük Olsun!

@mandaliina çok eğlencelisin ya:)) tr_lelli şanslısın böyle arkin var:)
Hatun güzel olunca herşey yakışıyor yahu :)
Lellim banada iyi geldi :) sıkılıyordum zaten.. güle güle giy.. Bursa fotoğraflarını da bekliyorum.. çok eğlen çok gez çok ye kilo al
Latiyya asıl ben şanslıyım :) hem abla hem arkadaş oldu bana yıllardır.. yeri çok başkadır.. bi ara beni kardeşine alacaktı kurudum gittim hala istemeye gelmediler.. yaşım iyice ilerlesin altın neyim istemeyeyim diye yapıyo biliyorum ama bende insanım.. ahhh ahhhh... bi ara dertleşelim çok illet bi görümce oldu bu

@mandaliina çok eğlencelisin ya:)) tr_lelli şanslısın böyle arkin var:)
Allah razi olsun hepsinden hepinizden.
Burada biz topik sayeside kaynastik sizlerle
Ama @mandaliina ve KIZLARIMCANLARIM daha eskiden tanisigiz
Sonra topigi acarkende hep destek olan bi tayfamiz var
eilenn de cok kahrimi cekiyo kuzum :)
Fasulyesini yidigim.
Git gide buyuyoruz.
Kk bana kazandirdigi guzel insanlar onlar
Keske @mandaliina ist olaydida yanimdan ayirmayaydım.
Yuregi,kalbi,yuzu pek guzeldir.
tr_lelli bende pembesini kullaniyorum evden kokusu iki gun cikmiyor mis gibi bayiliyorum boyle deisik kokulara
Canim ben tesaduf gordum
Yani markayi goruyordumda dikkat etmemistim.
Bugun boyle orta yere koymuslar indirim diye koklanmaya basladim yine ben
Dahada digerlerinden falan koklicaktim oglum birakmadi karni acti okul cikisi oyalanmim dedim.
Canim ya
Kiz ban beni kotu gorumce yapti 2dk da.
Cık gel yavrum kapilar acik.
Altin isini hallederiz bakaruk oğa.
Şimdi tr_lelli düşünsün fitne tohumlarını attım topiğine
Bak ya bugun senin icin magza gezdim oturdugun yerden modellere,magzalara baktin boyle gorumce bulmus buda daha napacadim.

vay vay vayyyy hele heleee lelliye bak sen sana ağırlığınca altın takması lazım o birikimleri niye yapıyo gelinine yapıyo aaaaa
Benim zulalari patlatacak bu kız ya
Olan bana olacak :)

Açıklama için teşekkürler
Ben yazlık aldım diyince mandalinanın da var kiraya verdi diye söylemişlerdi merak ettim ..
Ben kendim kullanmak için aldım
Bir de yatırım için istiyorum ama şuan alamam belki 5 yıl sonra anca .. Tabi emlak piyasası ne olur bilemem ..

Bugün avm gezdim
Boynerde seçili ürünlerde kelebek indirimi vardı 26-27 sinde de olacakmış %50 indirim

Contesse mağazasında %50 indirimin üzerine kasada da %50 indirim vardı , yazlığım için
Çift kişilik %100 pamuk ve çok kaliteli nevresim takımını sadece 45,83 kuruşa aldım .. Acaip uygun oldu ..
10 tl uzun tutaç aldım
27 tl ye şortlu penye takım aldım
Bir çok ürün kalmamış zaten

English home dan yazlığımın misafiri için 2 takım yastık kılıfı aldım , onlar da kasada ekstra indi , 14 tuttu ..

Mutlu günlerimize şahitlik yapsın bu aldıklarım inşaAllah

günaydın kızlar
Dün akşam bir adet mont, 2 tane de bot aldım. Bunlar ihtiyaçtı. Bundan başka birşey almayacağım artık bu kış. Eşime de bi mont aldık.
Oğlumun bir ihtiyacı için de 700 TL verdik. Birikimden verdik. Eşim de ooooo ne güzel şeymiş bu birikim dedi. Adam 16 seneden sonra doğru yolu buldu galiba.

Günaydın kızlar
Sınava gidecem brzdan
Bu hafta öğrenci takılıyorum
Yaa herkes alışveriş yapıyo burda ama
Bnmde cnm çekti yaaa
Lelli foto bekliyorum cnm
Mia- senden de foto bekliyorum@mandaliina swnden de foto
Alıp göstermek yok hıc bu ara aaaa cok ayıp

ben begeniyorum bu markanin camasir suyu arap sabunu ve silikonlu temizleyicisibide kullaniyorum memnunum tavsiye ederim yani
Canim bu markanin 3.5kilo camasir suyuda 6.5tl falandi aslinda iyi ihtiyacimda vardi iste oglum acele ettirdi.
Bide elimiz baya agirdi cocugun cantasi sodalar falan.
Bugun yine gidip iyice gezicem 30kasima kadarmis indirim.
Camasir suyu ve yuzey temizliyicinsen zula yapmam lazim.
Ni demek atarim tabi pampa.
Whatsapdan atarim artikin :)

Güle güle guzel gunlerde kullanin

Carrefourda lav urunlerinde 1alana 1bedava vardi.

Defactoda %50yazan urunlerde 1alana 2.%50 indirimliydi.
Ki kabanlar 159tl falandi
Yani 1tasla 2kus vurulabilir ihtiyaci olana kaşe falanda vardi.

Ben bu sezon mont almicam artik ama sezon sonu indiriminden yararlanmak istiyorum bir dahaki sezon icin.
Baktim hep gecen sezonun montlari var zaten.

Uzun cizmem yok benim
2tane orta halli bir fiyata aldiklarim vardi ikiside yiprandi elimden cikardim.
Uzun cizme alirim.

Oglumunda kislik ihtiyaci kalmadi yaza kadar giysi/ayakkabi vs lazim degil.

Bu yil kazaklar hep kisa kisa mi banami oyle geldi anlamadim
Allahim bi aciyorum kazagin katini bi lokma kazak :)

Cok vardi o tarz kazaklar.

tr_lelli bende aldim koydum kenera camasir suyunu arap sabununu falan bende cagridan 5 liraya almistim 3.5 litresini bazen onyargili oluyoruz bilmedigimiz marka diye ama alip denemek lazim misal ben vatan marka yumusatici oldugunu bile bilmiyordum sayende ogrendim simdi onu kullaniyorum bide gecen a101 den bebek bezi aldim o kadar onyargili yaklastimki ama bezi bi debedim cpk guzel ve o bezle devam etmeyi dusunuyorum ucuz ve kaliteli degisik seyleri arastirip kullanmayi seviyorum

Günaydın sekerlerrrr, maşallah hepiniz alış veriş çılgınlığına kaptirmissiniz ohhh maşallah, bu indirimli günleri kaçırmayın, güle güle iyi günlerde kullanın, benim yerime de alın...zira hamilelikten ötürü hiç bir şey alasım yok ..

canim bende deniyorum
Misal sır marka camasir suyu iyi yag sokucusu iyi ama yuzey temizleyicisini sevmedim
Cok kalitesiz koku falan yok
Bim desto marka bulasik detrj. İyi

Deneye denee ogrenicez
Canim sende bebek icin alisverise cikmaya baslarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…