ben begeniyorum bu markanin camasir suyu arap sabunu ve silikonlu temizleyicisibide kullaniyorum memnunum tavsiye ederim yanihımm denemek lazım fiyatı da uygunmuş. ben sadece domestos ile siliyorum evi. ama bunu alırım madem çok güzel kokuyor 2 gün çıkmıyor
Lan valla yanimda olaydin alirdim be
Ne kahrimi cektin bugun
#lellininimajmenkırımandalina
Hic tek oldugumu hissetmedim bugun senle gezdim sanki :)
Liseli asiklar gibi elimde telefon msj yaziyorum guluyorum falan hahah
Bi ara telf dusurdum falan dagildim
Hatun güzel olunca herşey yakışıyor yahu :)
vay vay vayyyy hele heleee lelliye bak sen sana ağırlığınca altın takması lazım o birikimleri niye yapıyo gelinine yapıyo aaaaa
Allah razi olsun hepsinden hepinizden.
Canim ben tesaduf gordumtr_lelli bende pembesini kullaniyorum evden kokusu iki gun cikmiyor mis gibi bayiliyorum boyle deisik kokulara
Canim yaHatun güzel olunca herşey yakışıyor yahu :)
Lellim banada iyi geldi :) sıkılıyordum zaten.. güle güle giy.. Bursa fotoğraflarını da bekliyorum.. çok eğlen çok gez çok ye kilo al
Latiyya asıl ben şanslıyım :) hem abla hem arkadaş oldu bana yıllardır.. yeri çok başkadır.. bi ara beni kardeşine alacaktı kurudum gittim hala istemeye gelmediler.. yaşım iyice ilerlesin altın neyim istemeyeyim diye yapıyo biliyorum ama bende insanım.. ahhh ahhhh... bi ara dertleşelimçok illet bi görümce oldu bu
Bak ya bugun senin icin magza gezdim oturdugun yerden modellere,magzalara baktin boyle gorumce bulmus buda daha napacadim.
Benim zulalari patlatacak bu kız yavay vay vayyyy hele heleee lelliye bak sen sana ağırlığınca altın takması lazım o birikimleri niye yapıyo gelinine yapıyo aaaaa
Öncelikle çok fazla dolandırıcı var niyetin varsa güvenilir kişilere git.. orda herkes emlakçı.. aynı evi kaç farklı fiyata veriyorlar bi bilsen..
İnternet sitesindeki ucuz ilanlara hiç bakma.. 85 bin civarına Bodrum katlar 90 bine düz girişler var.. havuz olup olmaması da önemli tabi.. ön cephe arka cephe bunlar hep etken.. ben 100bine arka cephe 1+1 adım.. aslında 125 bindi de hem benım param yoktu hem karşıdaki sıkışıktı bu şekilde nasip oldu.. ara kat olduğu için fiyat bu şekilde.. düz girişlerde balkondan biri atlar diye korktum..
2+1lerin fiyatını hiç bilmiyorum
Kiraya gelince günlük mü kiralayacaksın aylık mı? Günlük sezonda 100 liradan, sezon sonu 50-60 liradan kiralarsın.. ama içine eşya atman gerek.. bide nasip müşteri denk gelir gelmez.. yada emlakçı seni kandırır mı? Başında durman gerekiyor.. ben hem eşya atamayacağım için hem düzenli bi gelir istediğim için yıllık kiraya verdim.. zorlasam 500e de giderdi ama çok iyi insanlar denk geldi, temizler düzenliler eve bakıyorlar.. 400den verdim..
senin de mi niyetin var :)
Canim bu markanin 3.5kilo camasir suyuda 6.5tl falandi aslinda iyi ihtiyacimda vardi iste oglum acele ettirdi.ben begeniyorum bu markanin camasir suyu arap sabunu ve silikonlu temizleyicisibide kullaniyorum memnunum tavsiye ederim yani
Ni demek atarim tabi pampa.Günaydın kızlar
Sınava gidecem brzdan
Bu hafta öğrenci takılıyorum
Yaa herkes alışveriş yapıyo burda ama
Bnmde cnm çekti yaaa
Lelli foto bekliyorum cnm
Mia- senden de foto bekliyorum@mandaliina swnden de foto
Alıp göstermek yok hıc bu ara aaaa cok ayıp
Güle güle guzel gunlerde kullaninBugün avm gezdim
Boynerde seçili ürünlerde kelebek indirimi vardı 26-27 sinde de olacakmış %50 indirim
Contesse mağazasında %50 indirimin üzerine kasada da %50 indirim vardı , yazlığım için
Çift kişilik %100 pamuk ve çok kaliteli nevresim takımını sadece 45,83 kuruşa aldım .. Acaip uygun oldu ..
10 tl uzun tutaç aldım
27 tl ye şortlu penye takım aldım
Bir çok ürün kalmamış zaten
English home dan yazlığımın misafiri için 2 takım yastık kılıfı aldım , onlar da kasada ekstra indi , 14 tuttu ..
Mutlu günlerimize şahitlik yapsın bu aldıklarım inşaAllah
Banyo setünü öbür aya bıraktım.
canim bende deniyorumtr_lelli bende aldim koydum kenera camasir suyunu arap sabununu falan bende cagridan 5 liraya almistim 3.5 litresini bazen onyargili oluyoruz bilmedigimiz marka diye ama alip denemek lazim misal ben vatan marka yumusatici oldugunu bile bilmiyordum sayende ogrendim simdi onu kullaniyorum bide gecen a101 den bebek bezi aldim o kadar onyargili yaklastimki ama bezi bi debedim cpk guzel ve o bezle devam etmeyi dusunuyorum ucuz ve kaliteli degisik seyleri arastirip kullanmayi seviyorum
Canim sende bebek icin alisverise cikmaya baslarsinGünaydın sekerlerrrr, maşallah hepiniz alış veriş çılgınlığına kaptirmissinizohhh maşallah, bu indirimli günleri kaçırmayın, güle güle iyi günlerde kullanın, benim yerime de alın...zira hamilelikten ötürü hiç bir şey alasım yok ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?