Valla Ankara'da benim odamın camı aprona bakıyor. Kızağa çekilenlerden 6 tanesi karşımda öyle duruyor. Diğerlerini de parça parça diğer şehirlere dağıttılarben de çalıştım havaalanında 2 sene öncesine kadar. unuttum prosedürleri. hadi ya kızağa çekti hı aaa gerçekten durum vahim
Daha da artacak gibi duruyor. Bizim şirket 2017 maliyetlerini hesaplarken dolar kurunu 3,5-4 aralığı olarak öngörüyor. Bu da 1 saatlik uçuş bedelinin ciddi şekilde artması demek.Anladım canım. Tabi 2001 i hatırlamıyorum ama son 2 haftasır uçak biletlerindeki artışı ciddi anlamda görebiliyorum.
Dolar daha şimdiden 3.5 olmak üzere zaten.Daha da artacak gibi duruyor. Bizim şirket 2017 maliyetlerini hesaplarken dolar kurunu 3,5-4 aralığı olarak öngörüyor. Bu da 1 saatlik uçuş bedelinin ciddi şekilde artması demek.
Ben hatırlıyorum 2001 de devalüasyon olmuştu. Sanırım kara Çarşamba diye tarihe geçmiştiHavacılıktaki bütün hizmet alımları dolar üzerinden yapılıyor. Mesela uçak yakıtının fiyatı günlük dolar kuru üzerinden belirleniyor. Dolardaki bu artış maliyetleri arttırdığı için bilet fiyatları artıyor.
2001 krizinde de önce havacılık sektörü etkilenmişti. Bir süre sonra diğer sektörlere yansımıştı durun.
Havayolunda değilim. Özel jetlerin uçuş operasyonlarını ve bakımlarını yapan bir firmada çalışıyorum.Dolar daha şimdiden 3.5 olmak üzere zaten.
Öngörü çok ütopik değil.
Hangi hava yolunda çalışıyorsun. Özel değilse tabi
2001 de Ankara'daki tüm özel jet firmaları kapanmış ve 25 uçak 2 gün içerisine satılmış. Herkes işsiz kalmış. Ben denk gelmedim, o dönem üniversitedeydim. Umarım aynı şeyleri yaşamayızBen hatırlıyorum 2001 de devalüasyon olmuştu. Sanırım kara Çarşamba diye tarihe geçmişti
Ben markette çalışıyordum üniversitede okurken. Bir gece de Ariel falan %100 den fazla zamlanmıştı. Deterjan stopu yapıyordu herkes
Ve ben o günlere dönmeye başladığımızı düşünüp çok korkuyorum
Bir de 94 yılında çiller hükümeti vardı. 5 Nisan kararları alınmıştı. Biz ailecek çok etkilenmiştik. Çok zorluk çekmiştik.
Rabbim özel sektörde çalışanları işsiz bırakmasın
Maaşları ödenemeyecek durumda bırakmasın kimseleri
Timatik nedir bilmiyorum canım. Özel jet operasyonu yapan ve bakım merkezi olan bi firmada Kalite Müdürüyüm ben
peki teşekkür ederimTimatik nedir bilmiyorum canım. Özel jet operasyonu yapan ve bakım merkezi olan bi firmada Kalite Müdürüyüm ben
Bildiğime göre Hayır. Ikiside farklı ülke. Kendilerine ait kuralları var.M maviduvar1 o kadar baktım bilgi bulamadım. belki sen biliyorsundur. amerika vizesi ile ingiltereye gidilebiliyor mu?
allah yardımcımız olsun ya of ofBizim burada siemens in fabrikasi var yillardir var
Yani ordan emekli olan tanidiklarim var
Suan isci cikariyolar
Ve fabrikayi daha kucultup gebzeye tasicaklarmis.
Amin canım.allah yardımcımız olsun ya of of
Kesinlikle... her türlü kar ediyor.
Zaten 650 TL almaZdım. Ama bu kadar indirim gerçekten şaşırtıcı...
Niye bu kadar erken indirim başladı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?