- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
sağol canım amin inşallah. eşimi çok sevşyorum. o da beni seviyor. dediğin gibi geçecek inşallah bu durumlar. tekrar konuştuk bu arada eşimle. biraz daha iyiyiz. biz 3 ayda evlendik. hala tanıyoruz birbirimizi.latiyya hayırlısı olsun. Bebeğin en güzel zamanda gelecektir inşallah
Evliliğin ilk yıllarında o boşanma lafı çok geçiyor her evde. Biz de de ben defalarca minicik şeylerden boşanmayı düşündüm. çok şükür ki gerçek olmamış.
Evliliğin ilk yılları sancılı geçer genelde. İnsan aman ne vardı da evlendim sanki der. Emin ol eşin gelince ve karşılıklı konuştuğunuzda bu problemi çözeceksiniz.
Burada kv den suçlu aslında. Taaaa dünyanın öteki ucundaki adama bu problemi yansıtması ve onu orada çaresiz bırakması çok saçma
3 ay çok kısa bir süre. Bu sürtüşmelerin olması çok normal.sağol canım amin inşallah. eşimi çok sevşyorum. o da beni seviyor. dediğin gibi geçecek inşallah bu durumlar. tekrar konuştuk bu arada eşimle. biraz daha iyiyiz. biz 3 ayda evlendik. hala tanıyoruz birbirimizi.
allah kimsenin yuvasını dağıtmasın.
kesin değil ama aralıkta inşallah3 ay çok kısa bir süre. Bu sürtüşmelerin olması çok normal.
Biz 3.5 yıl flört ettik. Sonra evlendik. Ben defalarca kere pişman oldum ki pırlanta gibi bir insan eşim.
Aranızın düzelmesine sevindim. Eşin ne zaman gelecek
Kesinlikle öyleMerhaba arkadaşlar bugün eminönü sultanahmet kapalıçarşı gezdik ben de bol bol gözlem yaptım dükkanlar restoranlar bomboş kalabalık var ama kuru kalabalık kimse alışveriş yapmıyor turist desen bir elin sayısını geçmez
kapalıçarşıda bile 20den fazla dükkan saydım kapanmış sadece bir iki dükkanda müsteri vardı insanlar geçip gidiyor kriz vurmuş anlayacağınız Allah sonumuzu hayır etsin yıllardır yaz kış giderim ilk defa bu kadar boş gördüm mısır çarşısını kapalıçarşıyı
bugün ulaşım yeme içme gezme herşey dahil 70 tl civarı para harcadık sanırım
chericherilady ben de dün avm de yaptım o gözlemi. Hep kuru kalabalık. İnsanların elimde poşetler var ama lc, defacto gibi ucuz yerler.
Pahalı mağazalara hemen hemen kimse yoktu.
2017 de 2 adet yurtdışı rotam var. Her yıl bilet almadan önce skyscanner ve momondodan bilet bakarım ve fiyat uyarısı isterim. Önceki yıllarda çok artış olmazdı.
Ama son 2 haftadır hergün fiyat artışı uyarısı geliyor. Hatta Perşembe günü 2 kere artttı.
Bu bile durumu gösteriyor. Ben önceki yıllarla çok rahat kıyaslayabiliyorum.
Kesinlikle öyle
Ama gecen hafta avm yemek bolumunde masa yoktu oturacak.
İndirimler oluyo malum zamlar ortada
İnsanlarda indirim cilginligi diye gidiyolar.
Bakalım Nolcak böyle.
Yeşil pasaportum olduğu için hiç vize ile ilgili işim olmadı. Yazdığın ülkeler de gitmedim. Vize derdi yüzünden hiç niyet bile etmedim. Tahminimce çıkamazsın.M maviduvar1 o kadar baktım bilgi bulamadım. belki sen biliyorsundur. amerika vizesi ile ingiltereye gidilebiliyor mu?
kesinlikle ben de mümkün olduğunca geri çeviriyorum bu tip teklifleri bi yemek yesen üzerine kahve içsen 40-50 liradan aşağı tutmuyorHayırlı akşamlar hanımlar,
Tüm gün evdeydim ve günü sıfır harcama ile kapadım. Her yerde o kadar indirim var ki. Dışarı çıkarsam kesin para harcanacak ya birikimden harcarım ya da karta yüklenirim. Bu yüzden en iyisi evde oturmak.
Bu sıralar arkadaşlarım da birlikte dışarı çıkmak icin çok baskı yapıyor. Kahvaltıya, kahve içmeye vs gidelim deyip duruyorlar. Küçücük bi kafeye tıkılıp bi kahveye 10 lira bi kahvaltıya 30 lira vermek şuan ki şartlar altında hic doğru gelmiyor
facebook hesabım yok canım. saol yine de. güya sezon ortası indirimi. 650 liradan da kar ediyor, 175 liradan da. düşünsene % kaç kar payı koyuyorlar.Yeşil pasaportum olduğu için hiç vize ile ilgili işim olmadı. Yazdığın ülkeler de gitmedim. Vize derdi yüzünden hiç niyet bile etmedim. Tahminimce çıkamazsın.
Facebook'ta bazı gezgin grupları var. İstersen özelden yazarım adını. Orada sorabilirsin. Herkes soruyor birşeyler, bilenler cevap veriyor.
Dün avm ye yemek yemeye gittik. Bot almak için mağazaya girdim. . 649 TL idi bot. Neyse denedim filan. Ne kadar bu dedim. İndirim var dedi. 175 TL ye aldım.
Sonra bakındım heryerden indirim var. Bu ne ya. Daha Kasım sonunda indirim mi olur. Önceki yıllarda Ocak'ta başlardı indirim.
Kesinlikle... her türlü kar ediyor.facebook hesabım yok canım. saol yine de. güya sezon ortası indirimi. 650 liradan da kar ediyor, 175 liradan da. düşünsene % kaç kar payı koyuyorlar.
mesela montu nereden aldın cınım:) deri ceket istiyorum bide aslında. bide bot için nereye bakayım?Kizlar bende indirim takip ediyorum fakat
Magza -ürün falan ciddi indirimleri yazalim.
İhtiyaci olanimiz en azindan haberdar olur
İhtiyaci ucuza karsilanmis olur.
Merhaba, İngiltere vizesi ile Amerika'ya gidemezsin. Amerikan Konsolosluğundan ayrı vize çıkarman gerekiyor. Mesela 10 yıllık vize aldın ve 10 sene içinde ABD'ye gitmediysen bir daha vize alamıyorsunM maviduvar1 o kadar baktım bilgi bulamadım. belki sen biliyorsundur. amerika vizesi ile ingiltereye gidilebiliyor mu?
yok tam tersi canım amerika vizesi ile ingiltereye gidilir mi diye sordum:)Merhaba, İngiltere vizesi ile Amerika'ya gidemezsin. Amerikan Konsolosluğundan ayrı vize çıkarman gerekiyor. Mesela 10 yıllık vize aldın ve 10 sene içinde ABD'ye gitmediysen bir daha vize alamıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?