Ohhh misss, günaydın tatlım, iyi gezmeler size, keyfiniz bol olsunnnnnGünaydınn
arbalı feribottayiZ
Ciktik bakalim.
Herkese mutlu pazarlar
Saolasın canımOhhh misss, günaydın tatlım, iyi gezmeler size, keyfiniz bol olsunnnnn
Aynısının tıpkısı ben :))) sezonu 0 alışveriş ile kapatacağım hayırlısıyla.Günaydın sekerlerrrr, maşallah hepiniz alış veriş çılgınlığına kaptirmissinizohhh maşallah, bu indirimli günleri kaçırmayın, güle güle iyi günlerde kullanın, benim yerime de alın...zira hamilelikten ötürü hiç bir şey alasım yok ..
günaydın cancağızlar:) gerçi öğlen oldu demi:)
dün eşimle konuştuk boşanmayla ilgili imalı laflar etti. şimdi de ben msj yazdım gelince boşanma işini konuşalım diye.
boşanma davama beklerim.
İndirim çok tehlikeli bir tuzaktır. gereksiz yere fazlasını alırsın bir yerine iki tane falan giysi de ne gerek varsa. ihtiyacın yoktur alırsın sırf ne güzel ucuz diye. en büyük satış stratejisi bana göre.Ayyyy rica edicim şu indirim bahsini kapatalım Nalan....
Yoksa çok pis gözüm dönmeye başladı
Az önce kendimi benim hangi renk kazağım Yok derken yakaladım ama sonra kovaladım..
Güle güle guzel gunlerde kullanin
Banyo setünü öbür aya bıraktım.
Kitabı alamadım canım. Ayyy fırsat bulamıyorum ben. Zamanı yönetemiyorum bu aralar.
Günaydın sekerlerrrr, maşallah hepiniz alış veriş çılgınlığına kaptirmissinizohhh maşallah, bu indirimli günleri kaçırmayın, güle güle iyi günlerde kullanın, benim yerime de alın...zira hamilelikten ötürü hiç bir şey alasım yok ..
aynen öyle anne anne diye ölüyolar bekarken bukadar kıymet verdinizmi acaba
sonra evlenince annem olur taparlar
Benim esimde tam tersi :))
annesini ayda yılda bir arar
bana gitmiyorum diye trip yapmaz sen bilirsin der
annemgile gitmemekle tehdit aslaaaa etmez
çünkü benim ailem eşimi sayar sever oda bunu gördüğü için her zaman gider gelir
gecen oturmamız vardı ablam cagırdı neyse oturduk arkadaslarla sohbet muhabbet gece 1.00 oldu ablam gitmeyin burda kalın dedi kaldık eşim kızım
sabah oldu annem bizim kaldığımızı biliyor ablama yakın kahvaltıya cagırdı
gectik ablamlarla allahım kadıncagız bir masa kurmus hiç erinmez yazık cok emektar
hersey dört dörtlük kıyma kavurmus yumurtalı cocuklar seviyor diye melemen kızartma vs.. vs..düşünün
ugrasmıs hemen yapar eli piratik
bizde sıcak pide aldık gittik
torunlara yediriyor eşime enişteme yiyin yavrum lütfen diye diye önlerine ekmek uzatır hadi yaaa sundanda alın diye
hadi bu insana nasıl saygı göstermezsin
ve annem hep böyle bir gidersin yemek yedirmeden kaldırmaz önlüğü takar hemen mutfaga sunuda yiyin yavrum diye diye babamla ölürler bizlere
İste karsıdan bunu görmeyip tam tersi seyler görünce
ne saygıyı hak ediyor kv nede bişey
latiyya bu işler böyle canım ama anlamak istemeyen kocada anlamaz orasıda var
işte ben eşimi bundan seviyorum anlıyor yapılan hizmeti hörmeti canım benim
annemgilede babamada daha birgün saygısızlık yapmadı 9 yıllık evliym
ayak ayak üstüne atmaz gidince kenara oturur bizde böyle adet var bas köseye oturulmaz
650 TLye alan oluyormu ki acaba ya bu ayakkabıları
Bu bir kaç gündür patlak veren indirim serüveninin tek nedeni ülkemizin Avrupa, batı özentiliği. Kendileri Black friday diye bir gün çıkardılar. Sonunda bize de empoze etmeyi başardılar.
Bizim mübarek cuma günümüzü kara cuma diye adlandırıp, içimize kadar soktu bu durumu. İnsanımızda buna çanak tuttu ya ne diyeyim.
Her ne kadar ben alışveriş yapmadamda indirimler zor günlerde hepimizin işine yaradı yalan yok.
Fakat bazı markalar Cuma kara olamaz. Olsa olsa Ak olur deyip, ak cuma sloganı ile kampanya yaptılar. En azından bu beni mutlu etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?