Küçük Düşün Büyük Olsun!

no_name_ canım cok haklisin
İnan benide cok endisenlendiriyo evladim bir meslek sahibi olacakmi

Olsa bile calisma imkani olacak mi
Nasil olacak hepsini merak ediyorum.

Ayrica gerekli az öz alisveris yapilmali
Yani hic almadan olmaz.
Nefis köreltilmeli.
Bana gerekse icimde kalicaksa ben alirim.
Marka takintim yok ama
Bazen pahalisi bazen ucuzu
Ben almazsam ve istiyorsam o bana dert olur.
Ama 3-5parcaylada gozum doyar

Aynısının tıpkısı ben :))) sezonu 0 alışveriş ile kapatacağım hayırlısıyla.

günaydın cancağızlar:) gerçi öğlen oldu demi:)
dün eşimle konuştuk boşanmayla ilgili imalı laflar etti. şimdi de ben msj yazdım gelince boşanma işini konuşalım diye.
boşanma davama beklerim.
latiyya ne diyorsun öyle ani kararlar vermeyin yazıktır. önce bir karşılıklı oturup uzun uzun güzelce sakince konuşup dertleşin. neymiş ne değilmiş çözersiniz inşallah.

Ayyyy rica edicim şu indirim bahsini kapatalım Nalan....
Yoksa çok pis gözüm dönmeye başladı

Az önce kendimi benim hangi renk kazağım Yok derken yakaladım ama sonra kovaladım..
İndirim çok tehlikeli bir tuzaktır. gereksiz yere fazlasını alırsın bir yerine iki tane falan giysi de ne gerek varsa. ihtiyacın yoktur alırsın sırf ne güzel ucuz diye. en büyük satış stratejisi bana göre.

Günaydın hanımlar,
herkese mutlu huzurlu bir pazar günü diliyorum.
Arkadaşım arayıp evine kahvaltıya davet etti. Ona söz vermiyeyim dedim. Çünkü ne zaman o kadar kız bir araya gelsek gün sonunda kendimizi AVMde buluyoruz.
Birde kimse diğerine alma demiyor. Aksine ayy çok yakıştılar falan havada uçuyor .
Ama yinede gitmeyi düşünüyorum. Çünkü benim alışveris ihtiyacim cok farkli annemin odasina hala avize bulamadik. Kadin 1 aydır karanlıkta

Günaydın kızlar
Kesinlikle indirim dev bir tuzak aslında mavimli
sempatik_kiz bence o paraya alan oluyordur. Netten bazen çok pahalı markalar satışa çıkıyor. İnsanlar 2000 TL ye çanta alıyor.

Aralık ayı geldi ve bu kış henüz üsyğme geçirmediğim kazaklarım, elbiselerim var @monte cristo prensesi . Kış bitene dek 2 belki de 3 kere giyerim. O nedenle ben de almayacağım bu kış.

Ben yazlığım için alıyorum
Teşekkür

Aynen öyle anlamak istemeyen anlamıyor Allahtan size anlayan düşmüş
Benim annem de sizin anlattığınız gibidir
Ama eşim kıymet bilmez o ayrı
Benim imhihanım da bu ..

Ben de dün ve önceki gün avm gezince black friday yazılarını gördüm her yerde ama hiç de sormadım , ak cuma yazan mağazalar hangileri acaba ? Oralardan alışveriş yapmalı ..
Ben avm gezmeyi alışveriş yapmayı sevmem , en son 5 yıl önce çeyizime alışveriş yapmıştım , ondan sonra eve bir iğne almadım , sadece oğluma alışveriş yaparım ..

Şimdi dolar artınca herşeye zam gelmeden yazlığımın ihtiyaçlarını alayım diye çıktım
Her yer kasım ayına özel ekstra indirim yapmış
Aralıkta da olur mu bimiyorum

Bir de zubizu diye bir şey çıkarmışlar onun detayını bilen var mı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…