Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklama için teşekkürler
Ben yazlık aldım diyince mandalinanın da var kiraya verdi diye söylemişlerdi merak ettim ..
Ben kendim kullanmak için aldım
Bir de yatırım için istiyorum ama şuan alamam belki 5 yıl sonra anca .. Tabi emlak piyasası ne olur bilemem ..
Günaydın kızlar
Sınava gidecem brzdan
Bu hafta öğrenci takılıyorum
Yaa herkes alışveriş yapıyo burda ama
Bnmde cnm çekti yaaa
Lelli foto bekliyorum cnm
@Mi_a senden de foto bekliyorum@mandaliina swnden de foto
Alıp göstermek yok hıc bu ara aaaa cok ayıp
3 3gunlukdunya canım bende annemle babam kafa dinlesin diye aldım.. ama babam 1-2 yıl kiraya ver eşya parasını çıkar dedi.. bende ev senin ne istersen onu yap dedim sonuç bu :) yoksa benim de hayalim arada kafa dinlemeye gidecek bi yazlıktı..@freedoommmmm pampa ben bişey almadım :) sadece lelli kanıma girdi :)@mandaliina kız mandaliş :)) napan yaldır yaldır geliyon:)) nasıl geçiyor pazarın:)
bence blackfriday ne kadar saçma ise akcuma da o kadar saçma. cumayı ne karıştırıyorlar indirime falan. pis pazarlama stratejileri. ben olsam hiçbirinden alışveriş etmezdim.Ben de dün ve önceki gün avm gezince black friday yazılarını gördüm her yerde ama hiç de sormadım , ak cuma yazan mağazalar hangileri acaba ? Oralardan alışveriş yapmalı ..
Ben avm gezmeyi alışveriş yapmayı sevmem , en son 5 yıl önce çeyizime alışveriş yapmıştım , ondan sonra eve bir iğne almadım , sadece oğluma alışveriş yaparım ..
Şimdi dolar artınca herşeye zam gelmeden yazlığımın ihtiyaçlarını alayım diye çıktım
Her yer kasım ayına özel ekstra indirim yapmış
Aralıkta da olur mu bimiyorum
Bir de zubizu diye bir şey çıkarmışlar onun detayını bilen var mı
çok sevindim canım hep iyi olun. biz de iyiyiz çok şükür. doktora gittik bebişler altlı üstlü ranzadaymış gibi yatmışlar çok komiklerdi canlarım. isteyen herkese nasip olsun inşallah.tr_lelli iyi gezmeler canım tadını çıkar:)
mavimli daha iyiyiz canım sağol.sen nasılsın bebişler nasıl:))
@monte cristo prensesi miden nasıl oldu canım nasılsın:)
çok şeker ya ranzada gibi:) nasıl bir mucize bu değil mi içinde 2 canlı büyüyor.. maşallah. kucağına sağlıkla alman nasip olsun aminçok sevindim canım hep iyi olun. biz de iyiyiz çok şükür. doktora gittik bebişler altlı üstlü ranzadaymış gibi yatmışlar çok komiklerdi canlarım. isteyen herkese nasip olsun inşallah.
bekleyin ilk uçakla geliyorumTesekkur ederim kizlar kozahandayiz ulucamiyi gezdik
Cumalikizikda kahvalti yaptik
Kahvalti,cay parada odetmiyolar cok sevdim bu isi ben![]()
Tesekkur ederim kizlar kozahandayiz ulucamiyi gezdik
Cumalikizikda kahvalti yaptik
Kahvalti,cay parada odetmiyolar cok sevdim bu isi ben[/QUOTE
Keyifli gezmeler tadını çıkarın,:))
Maşallah Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin mide bulantilariniz hâlâ var mi benim 6 aylık oldu hâlâ zaman zaman oluyor hiçbirşey de iyi gelmiyorçok sevindim canım hep iyi olun. biz de iyiyiz çok şükür. doktora gittik bebişler altlı üstlü ranzadaymış gibi yatmışlar çok komiklerdi canlarım. isteyen herkese nasip olsun inşallah.
Daha önce de birkaç kez yazmıştım.Mutlu pazarlar
Kızlar birşey soracağım yıllık birikiminiz toplamda ne kadar oluyor?
Aylık olarak da hedef ve yapabildiğiniz birikim ne kadar merak ettim
İnternet bankacılığından alıyorum canım.M maviduvar1 bende kendi bütçemi kontrol ediyorum da onun için sordum canım
Altınları Bankadan mı alıyorsun, sarraftan mı?
SVincent canım inş hayalin gerçek olur
Aylık birikimimin küçük bir kısmı ile altın mı alsam diye düşünüyorum
Amin canım cümlemizinkini. benim bulantılarım çok sormaMaşallah Allah anneli babalı büyütmeyi nasip etsin mide bulantilariniz hâlâ var mi benim 6 aylık oldu hâlâ zaman zaman oluyor hiçbirşey de iyi gelmiyor
Biz gecen yil+ bu sene 5 ay kadar 1000tl attik aydaMutlu pazarlar
Kızlar birşey soracağım yıllık birikiminiz toplamda ne kadar oluyor?
Aylık olarak da hedef ve yapabildiğiniz birikim ne kadar merak ettim
Tesettür markalariydi cnmBen de dün ve önceki gün avm gezince black friday yazılarını gördüm her yerde ama hiç de sormadım , ak cuma yazan mağazalar hangileri acaba ? Oralardan alışveriş yapmalı ..
Ben avm gezmeyi alışveriş yapmayı sevmem , en son 5 yıl önce çeyizime alışveriş yapmıştım , ondan sonra eve bir iğne almadım , sadece oğluma alışveriş yaparım ..
Şimdi dolar artınca herşeye zam gelmeden yazlığımın ihtiyaçlarını alayım diye çıktım
Her yer kasım ayına özel ekstra indirim yapmış
Aralıkta da olur mu bimiyorum
Bir de zubizu diye bir şey çıkarmışlar onun detayını bilen var mı