Çok şükür ınsallah daha iyi olur teşekür ederimHayırlı olsun canım çalışmak güzel bakabilcek birinide bulmuşsun rayına oturur zamanla hersey
Bizim hiç üç öğün yemediki. Hatta hep okuyor ve ara öğün şeyler yapıyordum asla yemiyordu. Bebekken tek sorunumuz yememesiydi. Ve çok kızıyordum. Şimdi bazen boşuna kızıyormuşsun diyorum. Ama hala da bazen kızdığım oluyır.Yani her cocuk farklı tabi.
Yememe konusunda ben de sakin kalmaya calıssam da,öğün atlamasına izin vermiyorm.
Cok kücük daha 3 ögün yiyecek gerisi keyfi bilir.
Biz 2 kez gece sütüne kalkıyoruz,5 te kalkıyor süte 7 de komple kalkıyor.
AMa 9 dan önce kahvaltı etmez .9 a kadr beklerse güzel yiyor.
İns okulda da devam ettirebilirler bu düzeni.
Süper olmjs valla o spotculardan bende bulsam ne cok sey var evde verilcekSelam kızlar yazamadım kostirdum bugün size TV sehbasi alacağım diyodum yaçıkıp bir bakiyim ddim gittim spotcu var burda sıfır ürünlerde satıyor birtane beğendim rengi yoktu yarın getircekmis halı bakıyorum diye çıktım geldim benimkine sordum beğendiysen al dedi 600 di fiyatı fiyatlar artmış MDF ürün aldığım evde ızgara tarzı bı alet vardı esimler bı yere iş yapmisti çok önceden duruyor sıfır o şekilde onu vercem 100 e saydi nette 300 fln satılıyor bendekide sıfır dolapta koydum kesintiye 200 kalmıyor elime birde camlı etrafı kırılırsa onunlada ugrascam tekrar vercem gitsin kullanmıyorum yer kaplıyor 600 ddi 50 indirdi 100 de makineye saydı 450 vercem kenarda vardı esim ödeme almış bugün ordan artı hesabıma yarın cekcem kenardaki para kaliyo
Hadi yaDr ne diyor.
Ben Biontech oldum. Hamile olmadgım halde bayagı tokatladı beni.
2 gün uyur gezer gibi gezdim evde.
Olursan dinlenmen gerekebilir.
Asıdan önce nasıl yasıyorsak öyle devam ediyorz.
Korumaya calısıyorm kendimi.
Evet çalışıyorum ve öncesinde korona oldum bundan 7 ay önce .
Etkilemek istemem ama hamile olsam biontech olmazdım sanırım.Hadi yabenimde bünyem çok hassas beni yıkar o zman
Canım ben dün hastaneden geldim tetenoz aşım vardı . Doğum doktoruna corona aşısını sordum en az 1 ay bekle tetenozla ikisi agır olur dedi . Vicuda 2 igne aynı anda alma dediBeklemedeyiz .. cocuga zararı yok yaptırablirsin dedi ama 1 ay beklemek şartıyla şuan tetenoz aşılıyım kolum agrıyo biraz 3-4 gün sürüyo böyle
Zaradan tshirt aldım alyaya dün gelmis ofise 50 tl verdim indirimde valla hayal kırıklıgı.Esime gomlek lazim adamin gomlegi yok gidip almiyorbenden bekliyor
Yahu ben disarimi cikabiliyorum kizla nasil bakim.
Int. Alicam olmadi iade napim.
Yoksa alacagi yok
Kizada 2-3 tshrt alicam.
Gecen esim kiza islak mendil almaya ebebege girmişti ona ekran resmi attim 5 tane citcitli askili bady aldirdim.
12.90 falanlar
2 paketde corap aldirdim yazlik.
Tshrtde aldircaktim ama resimlese resimlese birbirine karisti hersey
Tmm dedim netten alirim artik gel.
Sampuanim gratisde 59tl zalimin oglu.
Netten 2li aldim 78tl
Sacim ona cok alisti baska bisi kullanamiyorum.
Lcw alcam ben yika yika giydir bisi olmuyoZaradan tshirt aldım alyaya dün gelmis ofise 50 tl verdim indirimde valla hayal kırıklıgı.
Renkleri soluk gibi geldi bana
Gözünü seveyim lcw ucuz ucuz:)
Suna görüp alsam vvermezdim 50 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?