Hım bende olursam biontech diye düşünyodum herkes onu oluyo diye sinovac için net tam anlamıyla bir açıklama yok diyolar ama eşiniz sinovacı tercih etmişti sanki öyle okumuştum yanlış hatırlamıyosam ? Onda etkiler daha mı hafifti sizinkine göreEtkilemek istemem ama hamile olsam biontech olmazdım sanırım.
Cidden sarsıyor hamileyken vücud daha düsük oluyor bide.
Tabi ben drma danısırdm hangisini olayım diye.
Ben ası olurken sinovac olan biirine dr cin asısı hııı?falan yaptı
Cocukda diğerinin yan etkilerinden korktm falan dedi.
Dr bunun yok mu yan etksi dedi.
yani drlar aslında biliyor neyin ne oldugunu ama söylemiyor bence.
Haklılar tabi.
Ama yönlendirme özelden yapabilir belki drn cnm.
Evet o canlı ası olmam bende dedi peki dedik.Hım bende olursam biontech diye düşünyodum herkes onu oluyo diye sinovac için net tam anlamıyla bir açıklama yok diyolar ama eşiniz sinovacı tercih etmişti sanki öyle okumuştum yanlış hatırlamıyosam ? Onda etkiler daha mı hafifti sizinkine göre
Bereketli olsun aldığınız ödemeler valla az kg versem bende saçımın rengini değişmek kestirmek istiyorum o zaman acimiycam paraya 1 seneden fazladır alttan kendim kisaltiyorum saçı kasa gidiyirum kuaforeNe uzun yazmışımçocuğu uyuttum iyice dalmasini beklerken nasıl yazdığımın farkında bile değilim
Saol kuzu valla birde konsol ağır onun yerine gelcek sehba esim hayatta tek indiremez konsolu para isteme yeterki ciksin evden ddi zaten büyük 12 senelik artık kalmadı noyle şeyler ddim versin birine isterse satsın ddim kocaman birde yazar kasa var evde esimin vibara büfesi vardı onu vercek gelip alçak yazar kasacı adam satınca alçak parasını oda yer kaplıyordu çıksın rahatlıyorum vallaSüper olmjs valla o spotculardan bende bulsam ne cok sey var evde verilcek
Güle güle kullnın kızu
Ohh ev baya ferahladi deseneSaol kuzu valla birde konsol ağır onun yerine gelcek sehba esim hayatta tek indiremez konsolu para isteme yeterki ciksin evden ddi zaten büyük 12 senelik artık kalmadı noyle şeyler ddim versin birine isterse satsın ddim kocaman birde yazar kasa var evde esimin vibara büfesi vardı onu vercek gelip alçak yazar kasacı adam satınca alçak parasını oda yer kaplıyordu çıksın rahatlıyorum valla
Dogrudur vallaAsi icin buyuk seyler soyleniyor.
Bir beyin cerrahi istifa etti asi karsiti.
Seneye bu asiya zorlayan hekimler yargilanacak diyor
Asi olanlar kendilerine bir kardiyoloji uzm. edinsinler diyor.
Ben olmayi dusunmuyorum. 3.fazli tamamlanmamis denenmemis hic biri.
Beklicem zorunlu kosulana kadar.
Ama zorunlu kosmicaklar bence yan etkileri cikacak diye dusunuyorum
Abd biontech e kalp damar iltihaplanmasina yol acabilir diye yazacakmks
Bende okuyorum canım takip ediyorum bir doktor var hatta Avrupa'da kurul toplanıyor temmuzda aşının yan etkileri diye bizdeki proflarin aşıyla ilgili yan etkileri söylememesi çok can sıkıcıAsi icin buyuk seyler soyleniyor.
Bir beyin cerrahi istifa etti asi karsiti.
Seneye bu asiya zorlayan hekimler yargilanacak diyor
Asi olanlar kendilerine bir kardiyoloji uzm. edinsinler diyor.
Ben olmayi dusunmuyorum. 3.fazli tamamlanmamis denenmemis hic biri.
Beklicem zorunlu kosulana kadar.
Ama zorunlu kosmicaklar bence yan etkileri cikacak diye dusunuyorum
Abd biontech e kalp damar iltihaplanmasina yol acabilir diye yazacakmks
Canım yakındaki yerlere teslim yerleri oluyor ben o seçeneği secmiyorum gidip kendin aliyosun eltime yakın var ordan alıyor bazen teslim noktası oluyorTrendyol sampuanimi okula teslim etmis
Asiri saskinim
Kim teslim aldi napti kargomu kullandimi attimi? Aradim sikayetimi belirttim.
Napmam lazim ya.
Ya teslim alan acip doktu falansa iade edebiliyormuyum? Bilen var mi?
Ben boyle sey gormedim.
Okulu bilmem etmem.
Afiyetle içersiniz kışın canım bende geçen sene anlamdan aldım vişne sonunu kaynattim oğlan seviyor çok pazara gelmiş mi vişne alıp atcam buzlugaSlm gençler
Kaynanyo koyduk geldik
Vişne topladık ıhlamur topladık pertim
Heryerim sivriler yemiş
Su yok bolca çamaşır var
Cnm badana boya yapılcak ev kurbanda sonra yaptırmam halılar yıkancak off iş çok
Kurbanı keserek yapılcak iş çok
Ama badanıyu istiyorum
Mütahitin boya hiç iyi değildi
Kötüymüş
Evet gecirenlerin(esimde gecirdi) ilerleyen zamanlarda organlarinda rahatsizliklar olabilecegi izleri kalabilecegi vs vs soyleniyor.Dogrudur vallaAy geçenlerdede korona olanlar için ömür biçiyolar bide 3 sene etkisi kalacak falan diye napacagmızı şasırdık ülkece artık rabbim yardımcımız olsun
Secmedim cnm neye göre birakmislar anlamadim.Canım yakındaki yerlere teslim yerleri oluyor ben o seçeneği secmiyorum gidip kendin aliyosun eltime yakın var ordan alıyor bazen teslim noktası oluyor
O özellikle seçiliyor canım sana bilgi vermesi gerekiyordu şöyle satıcıyaSecmedim cnm neye göre birakmislar anlamadim.
Kız enistenin yanında da konusma böyle adam cökerEvet gecirenlerin(esimde gecirdi) ilerleyen zamanlarda organlarinda rahatsizliklar olabilecegi izleri kalabilecegi vs vs soyleniyor.
Dogrudur bence.
Okadar ölüm oldu.
Vucuda kalici zarar veren (ozellikle cigerlere) bir virus.
Bunun asisi da ileriki zamanlarda gosterir kendini
O doktor kendinize surekli chek up yaptirmaniz gerekecek diyordu
Ben inaniyorum
Safsata diyenler yaniliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?