Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bugun yine markete gidemedim.
Tam evden ciktim arkadasim aradi annesine gelmis bebegi var gel nolur özledim falan dedi.

Ki bayadir gorusmemistik.

İyi tmm dedim.
1 meyve suyu 1kek aldim 5.5tl tuttu.
Saat 5e kadar onlarlaydim.

Eve geldim camasir astim
Kuruyani katladim
Ortaligi topladim
Eriste hasladim(peynirli tereyagli yaptim)
Köfte cikardim buzlukdan.
Kislik yaptigim domatesden de domates corbasi yaptim.
Az da pilav var.
Salata yaparim
Yogurdumdan da ayran.

Ortaya karisik uydurucim artik aksama
Bugun baska para harcamadim.

Birazdan oglumu almaya gidicem

Ay anladım cnm şimdi içini rahat tut tatlım
Allahım izniyle iyi cıkar sonuçların
Burda kan alıp Amerika'ya mı gıdıyor kan
N kdr bunun ücreti
İlerde hamile olursam aklımda kalsın bu bilgiler

bu nasıl bir iş ki çalışmasan da maaşını alıyorsun? merak ettim:)

bu nasıl bir iş ki çalışmasan da maaşını alıyorsun? merak ettim:)
Özel mesajın kapalı olduğu için yazamadım. Burada ne iş yaptığımı deşifre olmamak adına pek yazmıyorum.
Demek istediğim şu. Tabi ki herhün işe gidiyoruz. Ama kimisi odasında oturur gazete okur, kimisi odasında bilgisayarında çalışır. Çalışan farklı yerlerden kendine ek gelir sağlar. Ama o kadroyu ve unvanı almışsan ilerlemek, bir üst unvana terfi etmek kişiyle ilgilidir. Çalışan ilerler, çalışmayan olduğu yerde kalır. Demek istediğim buydu. Evde yan gelip yatıp maaş alıyormuşuz gibi bir anlam çıkmış yazdığımdan. Özür dilerim.

Allah güç kuvvet versin. İnşaallah daha güzel yerlerde makamlarda olmanızı nasip etsin

Estağfurullah. öyle anlaşılıyordu ama şimdi anladım kendini geliştirmekten bahsediyorsun. ki sen çok çalışıp çabalayıp hedefine ulaşmışsın. ne mutlu sana.

Estağfurullah. öyle anlaşılıyordu ama şimdi anladım kendini geliştirmekten bahsediyorsun. ki sen çok çalışıp çabalayıp hedefine ulaşmışsın. ne mutlu sana.
Evet yanlış anlatmışım. çok teşekkür ederim. Çok şükür Rabb'ime

İcinizi ferah tutun ins sonuç temiz çıkacaktir.Allah yardımcıniz olsun .

Veb yine yollardatim babamdan dolayi git gel yapiykrum o iyi olsunda cok yaparim sknti degil. Sifa dileyen herkese tesekkur ederim.

dolar altin firlamis gitmis
cumhurbaskani dolarinizi altin ve tl.ye cevirin diyordu ben mi yanlis anladim yoksa biri bana boyle dese aklini peynir ekmekle mi yedin derim(kesinlikle siyaset icermiyor)

no_name_ gonlunuzu ferah tutun hakkinizda hayirlisi neyse o olsun insallah iyi cikar sonuclariniz

İyi akşamlar hastalarımıza allahım Şafi ismiyle şifa versin bebek bekleyenler hiç bir şeyin sizi üzmesine izin vermeyin yalnızca bebeklerinizi kucağınıza alacağınız mutlu günü hayal edin.

İcinizi ferah tutun ins sonuç temiz çıkacaktir.Allah yardımcıniz olsun .

Kizlarrrr, hepinize coook tesekkur ederim, Allah razı olsun hepinizden, iyi ki varsiniz...kısmen daha rahatim, elim kolum bağlı şu aşamada teslimiyetten başka çarem yok ...duamı edip sonucun güzel çıkmasını dileyecegim...

Ay anladım cnm şimdi içini rahat tut tatlım
Allahım izniyle iyi cıkar sonuçların
Burda kan alıp Amerika'ya mı gıdıyor kan
N kdr bunun ücreti
İlerde hamile olursam aklımda kalsın bu bilgiler

Çok, çok saol canim inşallah iyi çıkar...
Evet Amerika ya gidiyor henüz Turkiyede o teknoloji yokmuş...1900 tl odedim 2 hafta önce...dolara gore artış gosteriyor diye biliyorum...

Herkese günaydın kizlarrrr, mutlu, gupguzel bi haftasonu olsun inşallah

Beth18 tatlim aynen öyle dedi cumhurbaşkanı, bizzat duydum kulaklarımla umarım sözünü dinleyip bozarlar dolarları ama altına saldırıp iyice yükseltmezler umarım, zira altın alacaktım bennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…