bizim aslında doktora da gitmemiz lazım kontrol amaçlı. daha fırsat olmadı. aslında tam 14. günü hesaplayıp ona göre yapmış değiliz, adetin bittiği günden itibaren hergün olduğu da oldu, tutmadı. kontrol şart. bi gelsin de eşim gidelim baktıralım herşey yolunda mı diyeLatiyya canım 14 gün geri sayma hesabı doğru değil. Bu hesaba göre benim 18. Günde yumurtlamam gerekirdi. Ama benim 15. Günde oldu. Seninde günün farkli olabilir.
Ben genelde patates kızartması pilav yapiyorumakşam şnitzel yapacam.. yanına ne gider kızlar.. fikrinizi alabilir miyim??
olsun var ki harcanıyor çok şükür:) arttırmışsın yine iyi.Bizim için haftanın son günü bugün. Yeni alışveriş listesi yapmam lazım yarın için. Bu haftadan artan sadece 35tl oldu. Fazladan masraflarımiz oldu. Tüp bitti değiştirdik . Büyük oğlumun okul pantolonlari dar gelmeye başladı. Daha eylülde almistik halbuki. Büyüyor işte çocuk. 70 lirada okul pantolonlarina verdim. Hafta böyle bitti işte.
Hoş geldin. Binmukabela.Hoş bulduk arkadaşlar sevgiyle kucaklıyorum sizleri
Bol bol patlıcan yemeği yap cnm. TVde duymuştum patlıcandan nikotin ihtiyacı karşılanıyormuşKızlar bu arada eşim sigarayı bırakmaya karar verdi. Tabiki bunda son yapılan zammın coook etkisi oldu. Zor bi surec olacak gibi geliyor bana. Nikotin sakızı alicam yoksunluk belirtileri için. İlk haftayı biraz daha hafifletir diyorum. Ben bu şekilde birakmistim çünkü. sizin baska fikirlerinizi varmi bu dönemi esime daha kolay atlattirabilmek için ?
Amelia geçmiş olsun, sen iyi ol ödenmeyen borç kalmaz bence sağlığın yerinde olsun, sevdiklerin yanında olsun bir de o güzel yuvana bir bebek sesi de olsun. Bütün bunlar yeni yıl içinde olsun erken yeni yıl kutlaması gibi oldu.Hayitli cumalar herkese
babamin yanindayim aksam yola cikacagim esim alir beni
bu ay cok acildik harcamalar yaptik
birde benim hep karnim agriyordu hep avile gittim bunun icin
dun tam tesekkullu muayaen oldum megerse bobreklerimde ve kanallarimda tas varmis
sok oldum dr ameliyat olmazsan hem agri cekersin hemde bobreklerin zarar gorur dedi bende yarin baska bir dr.a daha gozukup ameliyat olacagim bakalim insallah sknti olmaz
tabiki bunun icinde para lazim biriktirdiklerimizden harcayalim diyorum esine oda k.kartini az yatiralim gelecek ay tamamini yatirirz diyo siz olsaniz be yaparsiniz? Kartin asgarisini odersek sadece 30tl.lik bir faiz gelecek yeni hastahaneyede ne vericez para olarak onu da bilmiyorum...gercekten yoruldum...su 2016 bir cikmadi gitti... Allah beterinden saklasin. Bir amcamizi kaybettik bu yol babamin rahatsizligi benim hastaligim derken 2016 bana hic iyi gelmedi.
Insallah 2017den cok ama cok umutluyum hem bebis acisindan hem saglik hemde para biriktirme acisindan cok guzel bir yil olacagini dusunuyorum umut ediyorum dua ediyorum...
ben okula gittim döndüm bile ne uyuması kız çalışıyoruz :))Hu hu kizlar nerdesiniz uyuyor musunuz hala yoksa
tr_lelli latiyya M maviduvar1 mavimli karamelli_turta @mandaliina ve hatirlayamadiklarim
ben 15 yıl içtim bu mereti. 5 yıl önce de bıarktım.Kızlar bu arada eşim sigarayı bırakmaya karar verdi. Tabiki bunda son yapılan zammın coook etkisi oldu. Zor bi surec olacak gibi geliyor bana. Nikotin sakızı alicam yoksunluk belirtileri için. İlk haftayı biraz daha hafifletir diyorum. Ben bu şekilde birakmistim çünkü. sizin baska fikirlerinizi varmi bu dönemi esime daha kolay atlattirabilmek için ?
Insallah Hersey yolunda Gider canim.su hamilelik döneminde yapilan testler hakli olarak insani cok endiselendiriyor.Benim de süpheli bir durum vardi hamilelikte,doktorumun beni sevk ettigi klinige nasil gittigimi,endiselerimi,korkularimi bir ben bilirim.Allah hic kimseyi evlatla sinamasin,Allah tamamina erdirsin,saglikla kucagina al insallah.Canimsin, çok saol tatlim Allah razı olsun..kabuslar işte, ya hormonlardan ya bilinçaltımin bana oyunları bunlar hep..bugün sonlanacak bu tedirginlik zaten. Belirsizlik en kötüsü, ne olacağını bilememek....Rabbim büyük, hakkımızda hayırlısıni versin inşallah.Su akar yolunu bulur ne diyeyim..Desteğin için çok ama çok tesekkur ederim. iyi ki varsiniz...
anliyorum canim bende ozelde calisirken eve gel yemek yap hemen uykum gelirdi birde dersaneye gidiyodum hafta ici bazi gunler o zamanda derste uykum geliyodu tarih cografyada resmen icim gwciyodu ama hic bisey icin gec degil ve pes etme lutfen sonrasinda rahat edecegin gunleri dusun canimmerhaba canım. inan çalışamıyorum. son zamanlarda çok kötü bir ruh halindeyim. işi bırakıp bırakmama fikirleri arasında mekik dokuyorum. gündüz iş yerinde kafamda herşeyi belirlemişim akşam çalışacağım konuyu falan, ama akşam eve varır varmaz hemen yemek yapmaya koyuluyorum yemekten sonra yorgunluktan yıkılıyorum bi kenara.. bu sefer vicdanımla savaşmaya başlıyorum. ben o sebeble hiç iyi bi dönem geçirmiyorum..
Canm amin a min nsallah Allah hepimize saglik sihhat versinmerhaba kızlar
sabahtan pazara gittim. hava çok soğuk. allah yardımcıları olsun inşallah onların.
Beth18 çok geçmiş olsun canım. inşallah hem sen hem de baban bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz.
seni nasil iyi anliyorum sanki beni anlatiyorsun bi hamile gorsem bebek hakkinda konisulsa bile hickira hickira aglayasim geliyorAllah buyuktur canim insallah tum bebek isteyenlerin ardindan da bizkm kucaklarimizi bebeislerle doldursunn11 için k.kartı gerekiyor dimi ya biz kullanmıyoruz kart. doğru, 5 tane yetmeyebilir büyük ihtimalle.
gün içinde tv'de bebek, hamile yada beşik görünce gözlerim doluyor. demek ki içime atıyorum bebek özlemini..
görümcem görmüş eşimle beni rüyasında, kız çocuğu varmış yanımızda bize bakıyormuş. inşallah gerçek olur.:)
nasil guzel dualar bunlar boyle cok teswkkurler ayni sekilde bende sizler ucin bu dualari ediyorumAmelia geçmiş olsun, sen iyi ol ödenmeyen borç kalmaz bence sağlığın yerinde olsun, sevdiklerin yanında olsun bir de o güzel yuvana bir bebek sesi de olsun. Bütün bunlar yeni yıl içinde olsun erken yeni yıl kutlaması gibi oldu.
calus calis aferin calisan demir isildarben okula gittim döndüm bile ne uyuması kız çalışıyoruz :))
tesekkur ederim royem citlebigin birikimleri de takdire sayanInsallah Hersey yolunda Gider canim.su hamilelik döneminde yapilan testler hakli olarak insani cok endiselendiriyor.Benim de süpheli bir durum vardi hamilelikte,doktorumun beni sevk ettigi klinige nasil gittigimi,endiselerimi,korkularimi bir ben bilirim.Allah hic kimseyi evlatla sinamasin,Allah tamamina erdirsin,saglikla kucagina al insallah.
Beth18 cok gecmis olsun.iyi düsün iyi olsun.
sempatik_kiz cok gecmis olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?