Küçük Düşün Büyük Olsun!

Latiyya canım 14 gün geri sayma hesabı doğru değil. Bu hesaba göre benim 18. Günde yumurtlamam gerekirdi. Ama benim 15. Günde oldu. Seninde günün farkli olabilir.
bizim aslında doktora da gitmemiz lazım kontrol amaçlı. daha fırsat olmadı. aslında tam 14. günü hesaplayıp ona göre yapmış değiliz, adetin bittiği günden itibaren hergün olduğu da oldu, tutmadı. kontrol şart. bi gelsin de eşim gidelim baktıralım herşey yolunda mı diye

Bizim için haftanın son günü bugün. Yeni alışveriş listesi yapmam lazım yarın için. Bu haftadan artan sadece 35tl oldu. Fazladan masraflarımiz oldu. Tüp bitti değiştirdik . Büyük oğlumun okul pantolonlari dar gelmeye başladı. Daha eylülde almistik halbuki. Büyüyor işte çocuk. 70 lirada okul pantolonlarina verdim. Hafta böyle bitti işte.

ben eşime kol saati almak istiyorum. dün araştırdım, iyi saatler 400 liradan başlıyor. o kadar nakit param da yok. kredi kartı da kullanmıyoruz. napsam acaba ya. başka ne alınabilir ki kıyafet dışında

olsun var ki harcanıyor çok şükür:) arttırmışsın yine iyi.

Kızlar bu arada eşim sigarayı bırakmaya karar verdi. Tabiki bunda son yapılan zammın coook etkisi oldu. Zor bi surec olacak gibi geliyor bana. Nikotin sakızı alicam yoksunluk belirtileri için. İlk haftayı biraz daha hafifletir diyorum. Ben bu şekilde birakmistim çünkü. sizin baska fikirlerinizi varmi bu dönemi esime daha kolay atlattirabilmek için ?

Bol bol patlıcan yemeği yap cnm. TVde duymuştum patlıcandan nikotin ihtiyacı karşılanıyormuş

Amelia geçmiş olsun, sen iyi ol ödenmeyen borç kalmaz bence sağlığın yerinde olsun, sevdiklerin yanında olsun bir de o güzel yuvana bir bebek sesi de olsun. Bütün bunlar yeni yıl içinde olsun erken yeni yıl kutlaması gibi oldu.

ben 15 yıl içtim bu mereti. 5 yıl önce de bıarktım.
bol su, bol bitki çayı ile atlatabilir.
bir de ben o dönemde spora başlamıştım. sigara içmeyi en öçok sevdiği ya da istediği zaman dilimlerinde kendine başka bir meşgale bulsun. ben çocuğu uyuttuktan sonra çok içerdim sigarayı. o dönemde ben de onunla uyuyorudm.

Insallah Hersey yolunda Gider canim.su hamilelik döneminde yapilan testler hakli olarak insani cok endiselendiriyor.Benim de süpheli bir durum vardi hamilelikte,doktorumun beni sevk ettigi klinige nasil gittigimi,endiselerimi,korkularimi bir ben bilirim.Allah hic kimseyi evlatla sinamasin,Allah tamamina erdirsin,saglikla kucagina al insallah.
Beth18 cok gecmis olsun.iyi düsün iyi olsun.
sempatik_kiz cok gecmis olsun.

anliyorum canim bende ozelde calisirken eve gel yemek yap hemen uykum gelirdi birde dersaneye gidiyodum hafta ici bazi gunler o zamanda derste uykum geliyodu tarih cografyada resmen icim gwciyodu ama hic bisey icin gec degil ve pes etme lutfen sonrasinda rahat edecegin gunleri dusun canim

Canm amin a min nsallah Allah hepimize saglik sihhat versin
seni nasil iyi anliyorum sanki beni anlatiyorsun bi hamile gorsem bebek hakkinda konisulsa bile hickira hickira aglayasim geliyorAllah buyuktur canim insallah tum bebek isteyenlerin ardindan da bizkm kucaklarimizi bebeislerle doldursun

nasil guzel dualar bunlar boyle cok teswkkurler ayni sekilde bende sizler ucin bu dualari ediyorum

ben okula gittim döndüm bile ne uyuması kız çalışıyoruz :))
calus calis aferin calisan demir isildar bende babamin dururmundan dolayi rapor izin ne varsa kullaniyorum

tesekkur ederim royem citlebigin birikimleri de takdire sayan

Mrb kizlar hayirli cumalar olsun

4 yil evlat hasretiyle yanip tutusan biri olarak en iyi ilaç stres yapmamak kızlar ne zamanki bunu dusunmeyi biraktim hamile kaldım yapmadığım kur çekinmediği film mr kalmamıştı benimde çok şükür benimkine tedavisi oldu

rabbim her isteyene hak edene hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah kulaklarınızı doldursun @ amelia2 çok geçmiş olsun rabbim şifa versin babacigina ve butun hastalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…