Çok geçmiş olsun elin inşaallah çabuk iyileşir. Misafirlerinle güzel vakitler geçirirsiniz. Kuranınızı allah kabul etsinHayırlı sabahlar kızlar,
Dün evde olduğumdan sıfır harcama ile kapamıştım günü.
Bugünde kurana gidicem, bir saate falan çıkmam lazım evden. Aksam yemeğinede misafir var.
Dün elimin acısından bir şey yapamamıştım. Şimdi yanan elime bir eldiven takıp hızlıca wc ve banyoyu yıkarım. Dönüncede bir evi süpürüp sildimmi tamamdır.
Dışarıdan alınacaklarda var. Eksik hiç bitmiyor.
İkiz gebelikte 20 kilo ideal bence :)) benim bir arkadaşım 30 kilo aldı tek bebekle bende 11 kilo almıştım ilk gebeligimde su an 6 aylık gebeyim en son 5 kilo almıştım ama bu aralar aldım sanki bebislerimiz sağlıklı olsunda cnm emzirme kosturma derken veriliyor zaten.sabah hesap yapıyordum kendi kendime şu kadar kaldı şu kadar zamanda şu kadar alırsam 20 kilo eder diyesonra da aman napimm iki bebiş var içimde normal 20 kilo dedim gitti
Ay nick degismissin avatar olmasa taniyamiciktim.ben de senin gibiyim trlellicim yemeğimi yaptıysam ohhhh mis
akşam yemeğimi hazırladım,leslie ile 2 mil yürüdüm,kızım uyanıncaya kadar da dinleneyim biraz
kızlar
ne güzel anlattınız valla kaplıcalara gidesim geldi
Ölene Allahdan rahmet diliyorum.İyi akşamlar ben cumartesi öğleye kadar çalışıyorum. Bu gün işten sonra bir cenaze vardı oraya başsağlığı na gittim giderken boş gidemedim çay ve toz şeker götürdüm. Eve gelirken kardeşim bıraktı yol parası vermedim.
Aminn.Amin tüm ölmüşlerimize allah rahmet eylesin. Örf adetleri elimizden geldiğince uygulamaya çalışıyorum.Düğün gibi bir girişime hazırlıklı yola çıkıyoruz ama hastalık, ölüm gibi olaylar malesef ansızın olunca bir şey elimizden gelmiyor. Rabbim her zaman hakkımızda hayırlısını nasip etsin.
Ne kadar duyarlısın. Bir canlıya yardım etmek çok güzel bir duygu.Selamlar Hanımlar,
Sabah kalktık ev göçüyordu dağınıklıktan, onları toparladım. Kızım da bana yardım etti güya bir toparlayıp iki dağıtarak
Sonra tahinli kurabiye yaptık beraber. Facebooka bakarken koliden kedi evi yapımı diye bir video gördüm. Eşim dedim hafi yapalım, hem kızımla bi aktivite yapmış oluruz hem de bir kediye faydamız dokunur. Eşim gitti strafor ve su geçirmez bant aldı geldi. Baya uğraştık ama değdi.
İşyerimin önüne 2 gün önce hamile bir kedi geldi. Besledik ve gitmedi bir yere. Eğer haftasonu kaçmadıysa onun ve yavrularunın yuvası olur.
ben de bayıldım teşekkürlerEki Görüntüle 1920403 Eki Görüntüle 1920405
Oyuncu anne var yazar, bu yazısına bayılıyorum, okudukça moral oluyor, paylaşmak istedim
işte ben aynı bu bayan gibiydim:))bir cigerciye gittik ne yedim ama
nasıl yerdim masada yerdim iki tabak içimden eşim yemesede su tabagıda ben yesem derdim yeminle
selam hanımlarhastalara şifa, sonuç bekleyenlere de hayırlı haberler diliyorum. yeni gelenler de hoş gelmişler
geçtiğimiz hafta nasıl geçti anlamadım. şehir dışından misafirlerimiz var. eşimin üniv arkadaşı, eşi ve 9 aylık bebekleri. biz tabi günlük hayatımıza devam ettik. malum gitmemiz gereken işimiz var. onlar da gezmek için gelmişler, otelde kalmayı düşünüyorlardı. bebekle otelde rahat edemezsiniz, biz varken otelde kalırsanız çok üzülürüz dedik ve evde ağırladık.aslında onlar kendi kendilerini ağırladılar. kafalarına göre gezdiler, evde yemek, günlük iş bile yaptılar. bana da iş ve salon çıkışı çok iyi geldibugün de oylat'a gittiler. yarın da havanın durumuna göre bir şeyler düşünüyoruz bakalım. gece de yola çıkacaklar. eşim bir bebeğin sorumluluğunu görünce, yok ben henüz bebeğe hazır değilim dedi. yoksa olsa mı acaba falan diyordu.
ay inşallah. ne iyi yapmışsınızSelamlar Hanımlar,
Sabah kalktık ev göçüyordu dağınıklıktan, onları toparladım. Kızım da bana yardım etti güya bir toparlayıp iki dağıtarak
Sonra tahinli kurabiye yaptık beraber. Facebooka bakarken koliden kedi evi yapımı diye bir video gördüm. Eşim dedim hafi yapalım, hem kızımla bi aktivite yapmış oluruz hem de bir kediye faydamız dokunur. Eşim gitti strafor ve su geçirmez bant aldı geldi. Baya uğraştık ama değdi.
İşyerimin önüne 2 gün önce hamile bir kedi geldi. Besledik ve gitmedi bir yere. Eğer haftasonu kaçmadıysa onun ve yavrularunın yuvası olur.
Çok teşekkürler. Tamamen tesadüfen gördüm videoyu. Umarım işe yarar.Ne kadar duyarlısın. Bir canlıya yardım etmek çok güzel bir duygu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?