çok güzel, takdir ettim:) geçen yaz bahçeme ördek yavrusu alıp bakmıştım. inanılmaz güzeller ya. çocuğum olursa en azından bi civcivi olacak:)Çocukların hayvan sevmesi kesinlikle çok güzel birşey ama ebeveyn olarak bunu desteklemek lazım. Hayatta en sinir olduğum kadın modeli kedi görünce ayı görmüş gibi davranan kadınlardır. Kızım öyle olmasın diye sürekli sokak hayvanlarını sevdiriyorum. Gittiği kreşte kümes, akvaryum, su kaplumbağaları ve tavşanlar var. Hergün onları besliyorlar. Ben de göle ördek beslemeye götürüyorum.
Hayırlısı olsun cnmcanım regl oldum hatta bugün bitti bile. bebek bu ay da gelmedi. hayırlısı.
Ne testi yaptırdın?Hiç sorma canım yaaaa, canim sıkıldı, aradım hastaneyi daha amerikadan sonuç gelmemiş, 2-3 haftada geliyor bugün olmazsa hafta içi gelmiş olur dedilerçok bozuldum açıkçası..dedim nereyi arıyorsanız arayın benim sonucumu verin lütfen bir an önce !!! Dedim de, ne fayda
Ben de daha uyumadimDükkanı ben kapatayım bari bugun
Sonuç iyi mi?Kızlaarr Sabahı bekleyemedim 10 aydır dişimden tırnağımdan biriktirdiğim kumbaramı patlattım
Oooo süper. Tebrikler.
Teşekkür ederimmOooo süper. Tebrikler.
bizim evde kedilerimiz var bahçedekiler içinde çeşitli oyun yerleri ve sığınabilecekleri evler yapıyoruz çoktandırİnşallah gitmemiştir de kullanır. Bak bu aktiviteleri yaz bi kenara ileride lazım olacak sana da
AMIN. Günaydın.... Bugün diğer günlerinizden daha güzel olsunherkese günaydınlar iyi pazarlarneşeniz bol harcamanız az olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?