Küçük Düşün Büyük Olsun!

bende bu ara alışveriş yapmalyım gecen ınternetten 3 elbıse 3 kazak aldım toplam 150 oldu
bot almam lazım derılerı soyuldu 2 tanesının cope gıtcek o yuzden
carsıya hafta ıcı cıkmaya vaktım yok
haftasonu da usenıyorum
bı turlu gıdıp alışverış yapamadım
eşime de alınacak seyler var
yılbası ındırımını beklıyorum artık öyle alcam ınşallah hepsını
ama bı 5bın hıc fena olmazdı @Mi_a

BEREKETLİ OLSUN İNŞALLAH.. BEN DE ELİMDE 2500 TL NAKİTLE ÖYLECE BEKLİYORUM. NE YAPSAM NE ETSEM BİLEMİYORUM. ALTIN DÖVİZ ÇOK YÜKSEK.. KARARSIZIM..
dolar daha da artacak dıyorlar ama bılmıyorum
kısa vadelı mı kalcak uzun vadelı mı
kısa vadeyse kalsın bence
uzunsa altın daha mı guvenlı sankı

arkadaşım msj yazmış uzun zaman sonra. mesajı şöyle: " cnm mrb nbr"
ben de "ii cnm sn" yazdım.
hey allahım

canlar amelıyat olcam kesın 3 yere de gozuktum ama tarıh bellı degıl ahstahanye bı karar versem tarıh te bellı olacak ama tam karar veremedım
aman olayımda kurtulayım taşlarımdan belki kilo vermiş olurum

bu arada ben yazdan berı sadece bır kısa etek aldım onun dışında hıcbısey almadım gecen yıldan kalan bot cızme kaban onları gıyıyorum
magazalara bı bakınca gozlerım kamaşıyo ama alamam hem para bırıktırmem lazım hemde hastalık var amelıyat var bebiş var bı suru para lazım

Ben alün alirdim.
O kredi kartini yavasca yere birak bakalim.
Saka bir yana gencsin canim heves ediyosun ve farkindaysan bu yasta ev aldin ve kredi öduyosun ne mutlu sana
Kararinca almandan yanayim.

insafsızca vur yüzüme
ezikmandalina.com
Siteyi tarattim cok hoss dermisim.
Kesinlikle katiliyorum
Böyle olmali ben aylarca hic bisi almasam duramam.
Yani 2-3parcada olsa almam lazim

Açıkçası altın alabilirim ama dolara elim hiç gitmiyor.. yılbaşından önce paramı birşeye bağlayayım da diyorum bi de.
Altinciyim bende.

canlar amelıyat olcam kesın 3 yere de gozuktum ama tarıh bellı degıl ahstahanye bı karar versem tarıh te bellı olacak ama tam karar veremedım
Canim simdiden gecmis oldun
Kolayca atlatirsin umarim.

Son düzenleme:

iyi geçer inşallah. tektaş yaptır kız onlardan :))

Ogluma lcw boyunluk almistim bide 16.90tl
Cokda begenerek almistim 2kat kalin sicacikti.
Ne guzel takiyodu.
Kurs gunu okulda unutmus.
Hep cantasina koyardi siranin altina koymus onuda bu sabah fark ettik.
Hic dikkatli degil bu cocuk.
Önceki senelerlde de atkisini kaybetmisti.
Takimdi atki-sapka-bere

Ona yine boyunluk almam gerek.
Cunku aksam cok soguk ayaz oluyo
Koruyo agzini burnunu boynunu.

Sapkasi var sali pazarindan 3.5tl gecen sene 2tane almistim.
Onlari takiyoruz.

Bu sefer boyunluklarida sali pazarindan alicam
16tl ben 3-4tane alirim.

Kaybetmez umarim bunlarida.

benım bu ay da yok latiyya bebiş şöyleki betaHCGm 1,2 cıktı bende rontgen falan cektırdım dr.larda zaten bu arada hamıle kalırsan asla sana mudahale edemeyız dedıler bende azda olsa bebişi oteledım bakalım kısmet belkı tup bebege gerek kalmadan bebişim olur...

gıdıp basaydınız canım belkı hala sıranın altında kalmıştır hademeye falan sorsaydınız

merhaba arkadaşlar
bugün pazara gittim evde de vardı sebzem o yüzden az az aldım
salatalık domates patlıcan elma aldım
6 tl tuttu başka da harcamam yok

ya hiç anlamıyorum hcg'den. hiç gitmedim doktora çünkü bebekle ilgili. gidecem inşallah eşim gelsin
bu müdahale dediğin böbrek için mi?
inşallah canım yaaa tedaviye gerek kalmadan bebiş olur inşallah

ya hiç anlamıyorum hcg'den. hiç gitmedim doktora çünkü bebekle ilgili. gidecem inşallah eşim gelsin
bu müdahale dediğin böbrek için mi?
inşallah canım yaaa tedaviye gerek kalmadan bebiş olur inşallah
yok kızz bende senın gıbıydım hıcbısey bılmıyodum baktım bebebk olmuyo valla herseyı ogrenmeye calısıyorum yanı mecburen ogrendım ve daha bılmedıgım cok sey var. betaHCG kanda bakılan bır deger bebek varsa bu deger yukselıyor ve herhangı bır mudahale yapılmıyor yanı fılm çekılmıyor, ılaç verılmıyor. eger düşükse zaten bebiş yoktur dıyıp herturlu tedavıyı yapabılıyorlar

kızlar altın hesabı tam olarak ne oluyor?
gramla altın mı alıyoruz sanal altın yani?
peki hesapta beklerken ayrıca bi faizi oluyo mu, yoksa altının o günkü değeri mi sadece?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…