Küçük Düşün Büyük Olsun!

Beth18 anladım canımcım. ben de yakın zamanda uğraşacam bakalım hcglerle:)
kaynanam aradı, yarın yemek yapacaklarmış da gidip yardım edecekmişim. emirvakiye bak. çalışmıyorum ya, başka ne işim olabilir ki dimi.

iyi aksamlar kizlar dis agrisina ne iyi gelir bilen varmi cok fenayim iki gundur resmen yuzumun splvtarafini hissetmiyorum agridan

iyi akşamlar herkese. desteğiniz için çok teşekkür ederim. zaman gerek herhalde. bu akşam iş dönüşü kek ve kurabiye yapmıştım. evde bulunsun diye onu götürdüm aileme. annemle konuşmak için ortam yoktu, şu an bende istek de yok. biraz sindirmem lazım. her zamanki gibi sabah işe giderken aradım annemi, hayır duasını aldım. akşam da öptüm, kokladım. cuma günü de inşallah termale gideceğiz. dinlenir, fiziken ve ruhen pamuk gibi olur döneriz inşallah.

götüreceğim şeyleri kullanmadığımız odaya koymaya başladım. aklıma geldikçe devam ederim. domates sosu, salça ve melemenlik, bir iki kuru bakliyat çeşidi koydum. bir iki paket baharat. kahvaltılıkları ve et türü şeyleri de giderken marketten alırız. iyi ki varsınız kızlar

cok haklisin giderimde bebekle kis gunu zor bir gunle bitmez galiba malum ilacta alamiyorum parol disinda oda pek fayda etmedi
Hiç faydası yok canm parolun..biraz süt sağıp kv ne bırakıp gidebilirsin canm 1 günde biter muhtemelen.yanlış hatırlamıyorsam kv sizdeydi o yüzden söylüyorum.

iyi aksamlar kizlar dis agrisina ne iyi gelir bilen varmi cok fenayim iki gundur resmen yuzumun splvtarafini hissetmiyorum agridan
Karanfil cignemenin gecirdigi söyleniyo denemedim

Ama direk disin uzerine aspirin koyup ezince siziyi dindiriyo denedim.
Gecen yıl butun curukleri temizlettim kurtuldum.
Dis kadar beter bi agri yok
İnsanin kafasini oraya buraya vurasi geliyo
Gecer umarim canim

Termal ne canım

cok haklisin giderimde bebekle kis gunu zor bir gunle bitmez galiba malum ilacta alamiyorum parol disinda oda pek fayda etmedi
Çürük dişi çekmez, antibiyotik tedavisi verir, sonra bir daha gidersin tedavi için
Parol dışımda ilaç da alabilirsin emZirsen de
zaten emziriyorum desen de dr sana ilaç tedavisini verecek. Ben de emzirirken kanal tedavisi yaptırdım bebekle çok zor oluyor. Onu da götürüyordum hatta iki çocukla. O kadar acıyordum ki halime ama yaz günüydü . Ben yine şanslıymışım

Aa otele melemen, salça falan götürülüyor mu kız. İlk defa duyuyorum. Hesaplı mı oluyor, ben bilmiyorum. Bana da söyleyin
otele gitmiyoruz biz. devre mülk apart. 1+1 ve açık mutfağı varmış. mutfakta da bulaşık makinesi, fırın, küçük el aletleri, tencere,tava,tabak, bardak vs. ister restoranda, ister evimizde yiyebilirmişiz. biz pek dışarıda yemek yemediğimiz için, kendimiz pişireceğiz

CANIM İNŞALLAH UGRAŞMADAN KISA ZAMANDA HAMILE KALIRsın
kv.de bır tuhaf bı işin var mı musaıt mısın degıl mısın en azından sorması gerek...

sinirliportakal kv ler memlekette bi kac gune gelicekler su anda cok zor gidip yaptirmam onlar gelince gidicem mutlaka cekilecek dert degil gercekten@tr_lelli emziriyorumya aspirin koyabilirmiyim bilmiyorum gercekten cok fena dis agrisi ilk defa bu kadar siddetli oldu umarim gecer bircan evvel SertSessiz ilac tedavisi emzirirken yapiliyor miki bilmiyorum bebekle ben cesaret edemem herhalde bilmiyorum ne yapicam tsk ederim

Aa evet sen emziriyordun
Gargara falan yap bari
Aspirin bisey yaparmi bilemedim ki.

Hangi termale gidiyorsunuz? Narven mi?

Bu arada ben de azıcık da olsa birikim yapayım istiyorum. Çocuktan dolayı çalışamıyorum ama kumbara yapayım en azından, var aslında ama daha düzenli atayım içine diyorum. Birikince ne yapayım, çeyrek mi alsam 100 dolar mi yapsam iyice Birikince. Buradaki hanımlar daha iyi bilir... Bir de bizim Bes hesabı var. Oraya mı eklesem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…