Maalesef hiç birşey iyi gelmiyor canm çekme ağrıyı git yaptır hemen..iyi aksamlar kizlar dis agrisina ne iyi gelir bilen varmi cok fenayim iki gundur resmen yuzumun splvtarafini hissetmiyorum agridan
geçici çözüm karanfil. sonra doğru diş hekimineMaalesef hiç birşey iyi gelmiyor canm çekme ağrıyı git yaptır hemen..
cok haklisin giderimde bebekle kis gunu zor bir gunle bitmez galiba malum ilacta alamiyorum parol disinda oda pek fayda etmediMaalesef hiç birşey iyi gelmiyor canm çekme ağrıyı git yaptır hemen..
Hiç faydası yok canm parolun..biraz süt sağıp kv ne bırakıp gidebilirsin canm 1 günde biter muhtemelen.yanlış hatırlamıyorsam kv sizdeydi o yüzden söylüyorum.cok haklisin giderimde bebekle kis gunu zor bir gunle bitmez galiba malum ilacta alamiyorum parol disinda oda pek fayda etmedi
Karanfil cignemenin gecirdigi söyleniyo denemedimiyi aksamlar kizlar dis agrisina ne iyi gelir bilen varmi cok fenayim iki gundur resmen yuzumun splvtarafini hissetmiyorum agridan
Termal ne canımiyi akşamlar herkese. desteğiniz için çok teşekkür ederim. zaman gerek herhalde. bu akşam iş dönüşü kek ve kurabiye yapmıştım. evde bulunsun diye onu götürdüm aileme. annemle konuşmak için ortam yoktu, şu an bende istek de yok. biraz sindirmem lazım. her zamanki gibi sabah işe giderken aradım annemi, hayır duasını aldım. akşam da öptüm, kokladım. cuma günü de inşallah termale gideceğiz. dinlenir, fiziken ve ruhen pamuk gibi olur döneriz inşallah.
götüreceğim şeyleri kullanmadığımız odaya koymaya başladım. aklıma geldikçe devam ederim. domates sosu, salça ve melemenlik, bir iki kuru bakliyat çeşidi koydum. bir iki paket baharat. kahvaltılıkları ve et türü şeyleri de giderken marketten alırız. iyi ki varsınız kızlar
denicem mutlaka tsk ederimgeçici çözüm karanfil. sonra doğru diş hekiminegeçmiş olsun.
Çürük dişi çekmez, antibiyotik tedavisi verir, sonra bir daha gidersin tedavi içincok haklisin giderimde bebekle kis gunu zor bir gunle bitmez galiba malum ilacta alamiyorum parol disinda oda pek fayda etmedi
karanfilkoy cnm agrıyan dışineiyi aksamlar kizlar dis agrisina ne iyi gelir bilen varmi cok fenayim iki gundur resmen yuzumun splvtarafini hissetmiyorum agridan
termal otel cnmTermal ne canım
Aa otele melemen, salça falan götürülüyor mu kız. İlk defa duyuyorum. Hesaplı mı oluyor, ben bilmiyorum. Bana da söyleyintermal otel cnm
kaplıca
kaplıca canım, ben de ilk defa gidicemTermal ne canım
otele gitmiyoruz biz. devre mülk apart. 1+1 ve açık mutfağı varmış. mutfakta da bulaşık makinesi, fırın, küçük el aletleri, tencere,tava,tabak, bardak vs. ister restoranda, ister evimizde yiyebilirmişiz. biz pek dışarıda yemek yemediğimiz için, kendimiz pişireceğizAa otele melemen, salça falan götürülüyor mu kız. İlk defa duyuyorum. Hesaplı mı oluyor, ben bilmiyorum. Bana da söyleyin
CANIM İNŞALLAH UGRAŞMADAN KISA ZAMANDA HAMILE KALIRsınBeth18 anladım canımcım. ben de yakın zamanda uğraşacam bakalım hcglerle:)
kaynanam aradı, yarın yemek yapacaklarmış da gidip yardım edecekmişim. emirvakiye bak. çalışmıyorum ya, başka ne işim olabilir ki dimi.
Aa evet sen emziriyordunsinirliportakal kv ler memlekette bi kac gune gelicekler su anda cok zor gidip yaptirmam onlar gelince gidicem mutlaka cekilecek dert degil gercekten@tr_lelli emziriyorumya aspirin koyabilirmiyim bilmiyorum gercekten cok fena dis agrisi ilk defa bu kadar siddetli oldu umarim gecer bircan evvel SertSessiz ilac tedavisi emzirirken yapiliyor miki bilmiyorum bebekle ben cesaret edemem herhalde bilmiyorum ne yapicam tsk ederim
otele gitmiyoruz biz. devre mülk apart. 1+1 ve açık mutfağı varmış. mutfakta da bulaşık makinesi, fırın, küçük el aletleri, tencere,tava,tabak, bardak vs. ister restoranda, ister evimizde yiyebilirmişiz. biz pek dışarıda yemek yemediğimiz için, kendimiz pişireceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?