- 27 Eylül 2014
- 959
- 2.417
- 113
Arabayla gidiyoruz canim yoksa mumkun degil sonrada asansörle eve iste eşim tasiyo genelde ben de sürüklüyorum bi taneBen bir ara buzdağını denemiştim
Sonra aytaç a karar kıldım
Aslında cam vakıf taşdelen daha iyi ama daha pahalı ..
O kadar damacanayı eve taşımak zor olmuyor mu ?
@ucgunlukdunya @havar
2 yumurta
2tatli kasigi tuz
5yemek kasigi seker
2yas maya
3su bardagi sut
1.5su bardagi sivi yag
yumurtanin aki icine sarisi yuzune surulecek bide mayayi onceden ilik sut veya su ile uzerine biraz seker serpip biraz kabarmasini bekleyin
yumurta aki seker sivi yag tuz sut mayayi koyup en sonda unu koyuyorum yalniz unu yavas yavas koyuyorum yumusak bi hamur oluyor sonra sekil verip tepsiinin ustunu ortup 1 saat beklwtiyorum sonra dusuk derecede agir agir pisiryorum insallah guzel olur uzulurum sonra ziyan olmasin gunah
geçmiş olsuniyi aksamlar kizlar dis agrisina ne iyi gelir bilen varmi cok fenayim iki gundur resmen yuzumun splvtarafini hissetmiyorum agridan
bildiğim kadarıyla diş ağrısı için aspirin içilmemeli@sinirliportakal kv ler memlekette bi kac gune gelicekler su anda cok zor gidip yaptirmam onlar gelince gidicem mutlaka cekilecek dert degil gercekten@tr_lelli emziriyorumya aspirin koyabilirmiyim bilmiyorum gercekten cok fena dis agrisi ilk defa bu kadar siddetli oldu umarim gecer bircan evvel @SertSessiz ilac tedavisi emzirirken yapiliyor miki bilmiyorum bebekle ben cesaret edemem herhalde bilmiyorum ne yapicam tsk ederim
Günaydın canım, dün sabah yazmıştım gözden kacti belkideno_name_ canım nasılsın yazmadın bugün?
Şimdiden geçmiş olsun canım iyi olacaksın inşallah. Tek taşa çok güldüm yahe ya dur dr.a soylıım de çıkardıgı taşları saklasın lazım olacak onlar bana dıyım
geçmiş olsunBugün harcamalı bir gün olacak. Bal, örgü peyniri ve mantar almam lazım. Bir de öğleden sonra işten izin aldım. Kızımı doktora götüreceğim. Sabaha kadar öksürüyo
Çok teşekkürler. Kreşe başladığından beri bi hasta bi iyi. Erken yaşta bağışıklık kazanıyo diye kendimi avutuyorum ben degeçmiş olsunelecda
İki çeşit altın hesabı var. Biri vadesi biri vadeli. Maaş hesabın var ve internet bankacılığı kullanıyorsan 2 dk'da açabiliyorsun ikisini de. Her ikisinde de istediğin zaman istediğin miktarda altın alıp satabiliyorsun. Ben vadesiz altın hesabı tercih ettim. Vadesizde biriken altınların günlük kurdan değerlendiriliyor. Diğerinde fazi getirisi de oluyor.kızlar altın hesabı tam olarak ne oluyor?
gramla altın mı alıyoruz sanal altın yani?
peki hesapta beklerken ayrıca bi faizi oluyo mu, yoksa altının o günkü değeri mi sadece?
Merhaba zelalke,günaydın kızlar. @amelia2 çok geçmiş olsun canım.. dün akşam eşimi iş arkadaşı aradı. beyler gün yapacakmış aylık 500 tl ye katılır mısın dediler. ben de iki kişilik katılalım dedim. sonuçta birikim yapacaz artık yüksek olsun, bari değsin. 10 kişilik yapacaklar ocak da başlayacaz. bakalım bize kaçıncı sıra düşecek.. aylık yılbaşından sonra gelirimiz toplam min. 4750 tl olacak (eşim bazı haftasonları mesai yapıyo o zaman artar). şöyle bi kaba hesap yapsak:
sabit giderler günle beraber bunlar olacak kızlar. bizde 2250 tl kalacak. sanırım biraz daha atsam kenara iyi olacak.. sizin fikriniz ne??
- 1000 gün
- 500 kira
- 500 kk ( 2400 tl toplam kart borcu)
- 250 elektrik su internet
- 250 tl yardım( her ay sabit veriyoruz)
- TOPLAM 2500 TL OLUYOR.
geçmiş olsun kızına canım.Bugün harcamalı bir gün olacak. Bal, örgü peyniri ve mantar almam lazım. Bir de öğleden sonra işten izin aldım. Kızımı doktora götüreceğim. Sabaha kadar öksürüyo
geçmiş olsun electaBugün harcamalı bir gün olacak. Bal, örgü peyniri ve mantar almam lazım. Bir de öğleden sonra işten izin aldım. Kızımı doktora götüreceğim. Sabaha kadar öksürüyo
Ben daha çok kadın hastalıklarında araştırma hastanelerini öneriyorum, bende farklı bir rahatsızlıktan dolayı operasyon geçirdim.(kadın Hastalıkarıdan) çok memnun kaldım.Dvlet hastanesine bağlı bir hastaneydi.kızlar amelıyat ıcın ozel hastahane mı yoksa devlet hastahanesını mı tercıh edersınız?
Bugün harcamalı bir gün olacak. Bal, örgü peyniri ve mantar almam lazım. Bir de öğleden sonra işten izin aldım. Kızımı doktora götüreceğim. Sabaha kadar öksürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?