Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben bir ara buzdağını denemiştim
Sonra aytaç a karar kıldım
Aslında cam vakıf taşdelen daha iyi ama daha pahalı ..
O kadar damacanayı eve taşımak zor olmuyor mu ?
Arabayla gidiyoruz canim yoksa mumkun degil sonrada asansörle eve iste eşim tasiyo genelde ben de sürüklüyorum bi tane

Biz de onceden abant aliyorduk 9 liraya ondan da.memnunduk bundan da memnunuz bu daha ucuz diye tercih ediyoruz

@amelia2 geçmiş olsun

teşekkür ederim tekrar

iyi aksamlar kizlar dis agrisina ne iyi gelir bilen varmi cok fenayim iki gundur resmen yuzumun splvtarafini hissetmiyorum agridan
geçmiş olsun

bildiğim kadarıyla diş ağrısı için aspirin içilmemeli
damarları genişletiyormuş buda diş ağrısını arttırıyormuş

bende markete uğradım bu gün 19 tl verdim tavuk ve peynir aldım
2 tl de ekmek

eşimde dışarıda eski görev yerinden arkadaşları gelmiş

bu ülke ekonomisi beni de çok korkutuyor

Günaydın kizlarrr, herkes iyidir umarım biraz ev işleri ile uğraşıyorum bu ara. Yavaş yavaş dip kose temizlik, daha doğrusu dolap içleri toparlama gibi ufak tefek işler...

Keyifli bir gün diliyorum hepimize

Günaydın kızlar doktora gittim 800 lira bayıldım neyse bebişler iyi çok şükür. bu ay başka harcama yapmasam yeridir ama mecburen yapacağım bir defa yılbaşı ayı ve yatılı misafirlerim olacak çok sevdiğim. ev süslemeleri yemekler hediyeler falan ohooo bu ay fena.

Günaydın kızlar
@guldanee geçmiş olsun emzirirken antibiyotik kullandım ben dr vermişti süt kanallarım tıkanıp iltihap yapmıştı yani mecburen kullandım
ağrıyı çekmektense gidip tedaviyi olmak en iyisi
@kikikoko özel durumunla ilgili san güç kuvvet diliyorum ve kalbinin sesini dinleyerek en doğru yolu bulacağına inanıyorum
kaplıca devremülkü annemlerin de var her sene giderler
banyosunda kaplıca suyu akıyor, mutfağı ve 4 kişilik mutfak malzemesi tenceresi süzgeci aklına gelecek gerekli her malzeme mevcut
yöresel pazarları da oluyor etrafında genç yaşlı farketmez gidip kafa dinlemelik bir yer şimdiden iyi tatiller

Bugün harcamalı bir gün olacak. Bal, örgü peyniri ve mantar almam lazım. Bir de öğleden sonra işten izin aldım. Kızımı doktora götüreceğim. Sabaha kadar öksürüyo

günaydın kızlar. @amelia2 çok geçmiş olsun canım.. dün akşam eşimi iş arkadaşı aradı. beyler gün yapacakmış aylık 500 tl ye katılır mısın dediler. ben de iki kişilik katılalım dedim. sonuçta birikim yapacaz artık yüksek olsun, bari değsin. 10 kişilik yapacaklar ocak da başlayacaz. bakalım bize kaçıncı sıra düşecek.. aylık yılbaşından sonra gelirimiz toplam min. 4750 tl olacak (eşim bazı haftasonları mesai yapıyo o zaman artar). şöyle bi kaba hesap yapsak:
  • 1000 gün
  • 500 kira
  • 500 kk ( 2400 tl toplam kart borcu)
  • 250 elektrik su internet
  • 250 tl yardım( her ay sabit veriyoruz)
  • TOPLAM 2500 TL OLUYOR.
sabit giderler günle beraber bunlar olacak kızlar. bizde 2250 tl kalacak. sanırım biraz daha atsam kenara iyi olacak.. sizin fikriniz ne??

kızlar altın hesabı tam olarak ne oluyor?
gramla altın mı alıyoruz sanal altın yani?
peki hesapta beklerken ayrıca bi faizi oluyo mu, yoksa altının o günkü değeri mi sadece?
İki çeşit altın hesabı var. Biri vadesi biri vadeli. Maaş hesabın var ve internet bankacılığı kullanıyorsan 2 dk'da açabiliyorsun ikisini de. Her ikisinde de istediğin zaman istediğin miktarda altın alıp satabiliyorsun. Ben vadesiz altın hesabı tercih ettim. Vadesizde biriken altınların günlük kurdan değerlendiriliyor. Diğerinde fazi getirisi de oluyor.

Merhaba zelalke,
Bence aylık mutfak alışverişinizi ve kişisel harcamalarınızı da planlayıp bütçeye ekleyebilirsin. Her ikisini de haftalık olarak limitlendirir ve o kadarlık harcama yapabilirsen bütçeni çok sapma yaşamadan yönetebilirsin.

Bugün harcamalı bir gün olacak. Bal, örgü peyniri ve mantar almam lazım. Bir de öğleden sonra işten izin aldım. Kızımı doktora götüreceğim. Sabaha kadar öksürüyo
geçmiş olsun electa
benim kızımda birinci sınıfa gidiyor
bu yazdan beri sürekli öksürüyordu
geniz eti oldugunu ögrendik hiç durmaksızın öksürdü gecen
o kadar kötü bişeyki yıpratıcı yavrumun resmen yaşam kalitesi düştü
hep bir takır takır öksürürk
prof götürdüm 2 hafta önce oda alınması lazım dedi
artık aldıracagım karar verdik hem aksamları horluyor agzı acık uyuyor
hemde gereksiz yere ilaç kullanıyor sırf geniz akıntısından dolayı
artık anestesi falan demeyecegm hemen 15 tatilde aldıracagım
sende baktır canım bogazına falan iyice geniz eti olabişr sizinkindede

kızlar amelıyat ıcın ozel hastahane mı yoksa devlet hastahanesını mı tercıh edersınız?
Ben daha çok kadın hastalıklarında araştırma hastanelerini öneriyorum, bende farklı bir rahatsızlıktan dolayı operasyon geçirdim.(kadın Hastalıkarıdan) çok memnun kaldım.Dvlet hastanesine bağlı bir hastaneydi.

Merhaba, çok geçmiş olsun.

Cevizlerin içindeki zar gibi kabuklarını (ki akciğere çok benzer şeklen) bir tutam kadarını alıp bir cezvede üç beş dakika kaynatıyorum. Hafif ılıkken içiriyorum.
Öksürük için ben çocuklarıma yapıyorum çok faydasını gördüm, deneyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…