haklısınız, ben bu aralar her şeye alınıyorum sanırımAlindiginiz icin aciklama yaptim bende
Bildigim konularda direk atlarim
Ama bilmeyince bende kenardan izleyip ögrenmeye calisiyorum.
Kesinlikle umursamiyorum diye dusunmeyin.
Okudum mesajinizi
Hatta bende bilmiyorum bu altin hesabi, fon vs hic bilmem.
Bankada vadesiz hesapda birazcik paramiz var birde bes
Altinimda korksamda evde simdilik.
Banka islerinden hic anlamiyorum.
Banka isletiyomu,piyasanin fiyatindanmi uyguluma yapiyo,kazanci nedir,altin olarakmi sakliyo bende hic bilmiyorum.
Bi ara arastricam bende.
bence parasına girin. Çeyrek altın hergün değişiyor fiyatı. haksızlık olur. bence yani:)Biz 5 arkadaş çeyrek altın gününe girdik ayın 15. de başlayacağız
aaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir an önce ödereşim kredi kartını çok güvendiği bi arkadaşına vermişti, içinden 1000 lira çeksin diye. adam limiti kadar, yani 5000 çekmiş ve haberimiz yok. Eşimin maaşı bugün yatmış olması lazımdı. gidip baktım maaş yok. çünkü borca kesilmiş direk. ben de böylece borcu öğrenmiş oldum.
eşime söyledim. daha konuşmadık bakalım. benim eşim saflığına doymasın inşallah.....
biz de haftaiçi mümkün olduğunca kullanmıyoruz arabayı artık mazot benzin lüks oldu haftasonları gezmeden gezmeye kullanıyoruzMerhaba kızlar
Bugün öğle yemeği parası verdim. 18 TL. İşyerindeki bi büyüğüm De geldi bejimle. Ona da yemek ısmarladım.
Herşeye zam gelmiş. Eşim dedi. Arabalar 200 den aşağı dolmaz diye. Geçen ay 180 e dolmuştu benimkinin deposu. Şimdi bitmek üzere.
Doğru diyorsunuz. Bu sefer böyle olsun şimdi oyunbozan olmayayım. Ama fikriniz çok güzel. Bir sonraki güne ggirecegimizde para olarak katılalim diyeceğim teşekkür ederimbence parasına girin. Çeyrek altın hergün değişiyor fiyatı. haksızlık olur. bence yani:)
Biz mecburen kullanıyoruz. Eşim de ben de arabayla gidiyoruz işe.aaa çok üzüldüm geçmiş olsun inşallah bir an önce öder
biz de haftaiçi mümkün olduğunca kullanmıyoruz arabayı artık mazot benzin lüks oldu haftasonları gezmeden gezmeye kullanıyoruz
o kisi sizin esinizin iyi niyetini kötü kullanmış. Böyle insanlar yüzünden kime güveneceğimizi sasiriyoruzeşim kredi kartını çok güvendiği bi arkadaşına vermişti, içinden 1000 lira çeksin diye. adam limiti kadar, yani 5000 çekmiş ve haberimiz yok. Eşimin maaşı bugün yatmış olması lazımdı. gidip baktım maaş yok. çünkü borca kesilmiş direk. ben de böylece borcu öğrenmiş oldum.
eşime söyledim. daha konuşmadık bakalım. benim eşim saflığına doymasın inşallah.....
yok vallahi. bugün ben öğrendim de haber verdim. benim eşim gerizekalı gerçekten. ya diyorum babanın oğlu olsa güvenme.. bu adam 1000 lira çekip 3 gün sonra yatıracaktı. izinsiz 5000 çekmiş ve 3 hafta oldu ödemedi. eşim 1000 lirayı kendi çekip götürüp nakit verseydi ama yok... gözünü istese gözünü çıkarıp verecek sen affet allahım ya tövbe...... çok sinirliyim boğazım ağrıyor sinirimdenlatiyya eşinin haberi Yok mu 5000 TL çektiğinden.
güya bendeydi tüm hesaplar.. maaş kartı da bende.. ama eşim sağolsun hesaba bi daldı bodozlama.. ah ah kadın lafı dinlemeyenin hali..latiyya Evet ya kredi kartından para çekince faiz de işliyor. Umarım arkadaşı o faizi de öder. Neyse bu akıl dayağı olur eşine. Arkadaşı da pek yüzsüzmüş.
Benim eşimin de öyle vukuatları vardı. Şimdi paranın yanına yaklaşamıyor. Herşey bende. Tüm ödemeler kartlar birikimler. Valla böyle o rahat ben rahat...
Benim esimde böyleydi yıllardır uğraşıyorum, Allah kolaylık versin tatlimyok vallahi. bugün ben öğrendim de haber verdim. benim eşim gerizekalı gerçekten. ya diyorum babanın oğlu olsa güvenme.. bu adam 1000 lira çekip 3 gün sonra yatıracaktı. izinsiz 5000 çekmiş ve 3 hafta oldu ödemedi. eşim 1000 lirayı kendi çekip götürüp nakit verseydi ama yok... gözünü istese gözünü çıkarıp verecek sen affet allahım ya tövbe...... çok sinirliyim boğazım ağrıyor sinirimden
Ama insanın içine oturuyor yeminle.latiyya 1000 TL deyip, 5000 çekmesi ne ayıp şey. eşinin kartı arkadaşına vermesi de enteresan olmuş. kendi çekip verseydi keşke. ben de öyle zamanında yok diyene hemen inandığım için, kendimi zora sokup borç vermişliğim oldu. sonra o paraların üzerine bir bardak soğuk su içtim, o kişileri de hayatımdan çıkardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?