soğuk su hazmı kolaylaştırdıAma insanın içine oturuyor yeminle.
Alan da sanki çok mu hayrını görüyor sanmam
5000ini izinsiz çekiyor ve çekince de haber vermiyor. eşimi uyarıyorum dinlemiyor beni bide ya. eşimin gözünü açmaya çalıştıkça adam inadına yapıyor sanki. diyorum çeksin ceremesini ama olmuyor. sonuçta onun borcu benim borcum.. hasta olacam sinirden valla boğazım ağrıyor.latiyya 1000 TL deyip, 5000 çekmesi ne ayıp şey. eşinin kartı arkadaşına vermesi de enteresan olmuş. kendi çekip verseydi keşke. ben de öyle zamanında yok diyene hemen inandığım için, kendimi zora sokup borç vermişliğim oldu. sonra o paraların üzerine bir bardak soğuk su içtim, o kişileri de hayatımdan çıkardım.
bir kaç kez kazık yerse akıllanır. arkadaşı nasıl bir açıklama yapıyor? benim sözde dostlarım dedikleri gün parayı getirmeyince, açıklama yerine bucak bucak kaçmışlardı. ben de bir kaç kazık yedim, sonra akıllandım.5000ini izinsiz çekiyor ve çekince de haber vermiyor. eşimi uyarıyorum dinlemiyor beni bide ya. eşimin gözünü açmaya çalıştıkça adam inadına yapıyor sanki. diyorum çeksin ceremesini ama olmuyor. sonuçta onun borcu benim borcum.. hasta olacam sinirden valla boğazım ağrıyor.
Benimkinde bu ikisi de mevcut.sözüm meclisten dışarı, saf olmakla salak olmak arasında çok ince bi çizgi var.
valla dağa çıkıp kulübede yaşayasım var:)
eşim hala onu savunuyor. "ihtiyacı olmuş çekmiş işte yapmış bi hata" diyor! ulan onun yaptığı hata yüzünden biz muzdarip olduk. maaş yok şu an hesapta.bir kaç kez kazık yerse akıllanır. arkadaşı nasıl bir açıklama yapıyor? benim sözde dostlarım dedikleri gün parayı getirmeyince, açıklama yerine bucak bucak kaçmışlardı. ben de bir kaç kazık yedim, sonra akıllandım.
eğer ben de çalışmazsam eşime güvenip çocuk yapabileceğimi sanmıyorum. baksana bas bas paraları kankilere. çok tatlı.Benimkinde bu ikisi de mevcut.
Ne yazık ki ha bu aralar biraz düzelme var desem pek yok sadece bütcesini o da kontrol etmeyi öğrenmeye başladı.
Hesapları ayırdık.Daha iyi oldu birikim bile daha çok yapıyorum
Koskoca adamlar nasıl da hepsi bu kadar kör olabilir hiç anlamıyorum canımeşim hala onu savunuyor. "ihtiyacı olmuş çekmiş işte yapmış bi hata" diyor! ulan onun yaptığı hata yüzünden biz muzdarip olduk. maaş yok şu an hesapta.
Dedim allahın inayeti üzerine olsun kocacım.
onun içi içini yiyordur da, saflığı kendine yediremiyordur o yüzden de savunmaya geçiyordur.eşim hala onu savunuyor. "ihtiyacı olnuş çekmiş işte yapmış bi hata" diyor! ulan onun yaptığı hata yüzünden biz muzdarip olduk. maaş yok şu an hesapta.
Dedim allahın inayeti üzerine olsun kocacım.
kız allah iyiliğini versin:)Koca yok dert yok.
Erkeklere para işlerini bırakmayın kızlar
Çok Haklısın canım ya erkekler para hesap işlerinde vasatlarKoca yok dert yok.
Erkeklere para işlerini bırakmayın kızlar
Ben de ilk aldigimda 131 den aldim simdi 129larda...Bu arada ben altın hesabı açtırdım ya bugün baktım altın düşmüş hay şansıma
Gerçi ben zaten uzun vadeli yatırım yapacağım
Çok teşekkürler canım. Önemli birşey yokmuş çok şükür. Gece yatmadan önce odasını havalandıracakmışım bir de 1 saat kadar nem cihazını çalıştıracakmışım. Bir de bitkisel bir şurup verdi.geçmiş olsun kızına canım.
ben eşime "arkadaşın naptı canım ödedi mi kartı noldu" diye her soruşumda "öder o merak etme güvenilir biri" diye geçiştirdi durdu beni. alışveriş yapar mı bilmiyorum. yaparsa da güle güle kullansın. madem eşim reva görmüş.latiyya şimdi aklıma geldi eşiniz kartını arkadaşına verdiyse kart numarasını da arkadaki güvenlik kodunu da şifreyi de biliyor demektir fotosunu filan çektiyse
internetten alışverişde de kullanılabilir o kart dikkat etmek lazım
yada ben çok fesat düşünüyorum bilmiyorum
hayırlı olsun. gram gram birikir ne güzelBu arada ben altın hesabı açtırdım ya bugün baktım altın düşmüş hay şansıma
Gerçi ben zaten uzun vadeli yatırım yapacağım
Yavsib sana da çok geçmiş olsun. Bizimki geniz eti değilmiş, grip olmuştu geçen ay. Viral enfeksiyon sonrası görülen kuru öksürükmüş.geçmiş olsun electa
benim kızımda birinci sınıfa gidiyor
bu yazdan beri sürekli öksürüyordu
geniz eti oldugunu ögrendik hiç durmaksızın öksürdü gecen
o kadar kötü bişeyki yıpratıcı yavrumun resmen yaşam kalitesi düştü
hep bir takır takır öksürürk
prof götürdüm 2 hafta önce oda alınması lazım dedi
artık aldıracagım karar verdik hem aksamları horluyor agzı acık uyuyor
hemde gereksiz yere ilaç kullanıyor sırf geniz akıntısından dolayı
artık anestesi falan demeyecegm hemen 15 tatilde aldıracagım
sende baktır canım bogazına falan iyice geniz eti olabişr sizinkindede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?