ben internetten alım yapmadım hiç. fiziki altın alacağım. 22 ayar bilezik veya tam altın. fiyatların düşmesini bekliyorum.. tl elimde öylece kaldım..Gunaydın kızlar,
Dün altın fiyatı 129a kadar gerilemiş sanırım. Ama ben kaçırdım. Az önce baktım 130 TLydi gramı. 130un altına inerse hemen alıcam, beklemedeyim
Bende hesap actim ama henüz hiç almadım. Fiyatın düsmesini bekliyorum :)ben internetten alım yapmadım hiç. fiziki altın alacağım. 22 ayar bilezik veya tam altın. fiyatların düşmesini bekliyorum.. tl elimde öylece kaldım..
dün akşam eşime dedim alalım yok dedi 120 tlye düşsün öyle alalım(22 ayar için),Bende hesap actim ama henüz hiç almadım. Fiyatın düsmesini bekliyorum :)
Korkuyorum ama yinede gozum gorsun istiyorum.dün akşam eşime dedim alalım yok dedi 120 tlye düşsün öyle alalım(22 ayar için),
hedef koydu. bakalım şu gün sırası ne zaman bizde olacak o da belli olsa onu da altına bağlarım..tr_lelli gibi bende elime alıp dokunmalıyım altınıma
Valla emlak fiyatları korkunç arttı. Dolayısıyla emlakçılar da iyi kazanıyor. Bizim 2 sene önce topraktan girip, halen daha teslim edilmemiş olan evimizin değeri 2 senede 250.000 TL yükselmişDogalgazda indirim!
Haberlerinin altinda yatan gercekleri gordunuz mu? Tv de.
Ankarada adam 100tl lik yukletmis 3 ay(her ay 100tl seklinde)
1.ay 97m3 ise 2ay 95m3 3.ay 92m3 (m3 aklimda degil misalen yazdim) boyle boyle 3-5m3dusuk ama 100tl alinmis
Artik herseyin gr. Rakamlariyla oynuyolar.
Ve millettee hangi gelen yemiyoki? Diyo ve kabulleniyo.
Neden hep tekduze dusunuyoruz ben anlamiyorum.
Ben sigara kullanmiyorum ama kullananda kendibilir kendi sagligi
Fakat eskiden yilbaslarida zam gelirdi hatirliyorum.
Simdi senede 3defa zam geliyo.
Herseyi bukadar pahaliya almak bana sacma geliyo.
Markete girmek istemiyorum artik.
Hani gida derdi olmasa girmek gormek istemiyorum.
Faturalarimi yatirir otururum evimde.
Ama gıdadan insanlar kesemiyo nede olsa diye yukleniyolar
Giysiden kisiyo herkes
Gezmeden kisiyo
Gerekirse arabasini satiyo yada mazot az aliyo yatiyo araba
Disarda yemiyo evde yiyo
Ama fatura ve gıdadan kesemiyoruz.
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyim.
Ben bugunde para harcamicam.
Evdeyim.
Pilav var evde sadece yanina suluyemek yapmam gerek.
Bulundugum semtte bisi dikkatimi cekti
Yillardi elektrik isi yapan bir tanidigimiz var emlak dukkani acti
Yine yillardir nalburluk yapan tanidigimiz var o da dukkani emlak dukkanina cevirmis.
Nekadar cok emlak dukkani acildi toplasam 20-25tane bulurum ve bulundugum semt cok buyuk degil
Kentsel donusum ve metro ayagina gelismeye calisiyo.
Para emlakcilikdamidir nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?