Seyhanlar açık yaprak satıyorSelamlar kızlar kahvaltılar yapıldı bebiş erkenden yatmak istedi huzursuzdu yatırdım iki buçuk saat beklemeden bende yaprak saracagim zeytin yağlı ama şişede basılı yapragim erimiş resmen anneme aldirmistim buranın yaprağı sert kara üzüm yaprağı old için sevmiyorum hep iyi çıkardı bu yapraklar tuzdan sanırım erimiş bende geç açtım eğer biraz olsun bakacağım kurtarirsam sararim
Ay bende kuru dolma sarma bayılıyorum eltim güzel yapıyor kuru dolmayi saolsun fazla yapıp koyar odaİyigeceler bacımlar
Anneme cöktük bugun
Kızı anneme bıraktı koci 14.00 de kapıdan girer girmez yıkamıs cocugu
Oyunparkından geldi diye.
İyi olmus yarına is kalmadı bana hemen uyumus tabi
Anam iste yıka pakla onun isi
Kızı uyutmus babam oglanı getirmis
Kabul günü kadının bugun
İsten cıktım e bebekten onlara lego puzzle falan aldım 110 tl
16.00 de bn gittim kız uyandı
Cocuklarla oturdum lego,hamur vs 20.00 gibi kardesimlergeldi
Dün misafiri vardı kalanları dedik getir
Tepsi kebabı,kuru dolma,sarma yapmıs yedik bide yanıma aldm
Eli iyidir kocam dedi bana da getir dolmadan
Onlarda cocuklara oyuncak almıs bizimkine barbie set
Topladık geldik hepsini.
Kızı uyutmaya girdim
Daha nevresimleri yıkancak attım gelince.
Yarın ütülerim.
Saol canım bizde bir kere görmüştük adını duyuyorduk kanser hastasıydı ama kalp krizi geçirdi 42 yaşında vefat etti Allah rahmet eylesinAllah rahmet eglesin bacım
Kız senin eşin benim eniştem var oGunayss
Dün saat 16.00 gibi eşim aradı
İstemeye gittiğimizde gorumcemin kayni ve eltiside vardi daha önce görmüştüm karı koca öğretmen emeklileri hemde esimlerin köylüsü enişte abisi falan.
Aksam bize çaya gelmek istiyorlar dedi.
Gorumceler bitti Bi de görümce eltisi ağırlamaya başladım vela havle.
Adam ve kadin iyiler yani okumuş insanlar yeminle cahille baş etmekdense.
Kadin 64 yaşında falan ama çok tatlı esprili alyosla oynadı
Bana yardım etti.
Evimi çok beğeniler üst kat yapılınca ben özel öğretmen olarak gelicem oğlanı üniye hazırlarım sominenim basinda otururum ama falan baya tatlış biri.
Elmali kurabiye, dereotu pogaca ve kek yaptım.
Rulo pasta ve tuzlu kurabiye aldım bi de.
Onlarda baklava getirmişler.
2 demlik çay içtiler ay tam karadenizliler cay cay cay
Gitmeden 1 gün daha gelmek istediler (ankarada yasiyorlar)
Kızı benle yasitmis amerikadaymis falan.
Öyle sohbet falan geçti
Bu aksam nişan var.
Aiy bitsede bi dursa şu ortalık.
Akşam surekli istemenin muhabbeti yapıldı durdu ogk geldi.
Bugün yemek yapmam lazım
Oğlanın dersi var.
Ütü yapicam akşama giymelikler ütülecek.
Hiç halim yok.
Bi vitamin içip bismillah dicem
Akşam eşim diyor ki seni görende sana yapışıyor ben anlamadim diyo.
Köydeki gorumcem icin sürekli ariyo yapisti sana diyo
Akşam ki ablada illa Ankaraya gelin beklerim dedi durdu.
Diğerleri malum elti tayfası yapışmisti
Adam direk onlar gidince öyle dedi☺
Ne enayi kız diyolardir dedimondandır.
Afferim alyosa kıvama geliyor artık yolla babasına aldirsin herseyiCocumm babasını sömürüyordu
Anasının gızı hic değil
Oyun salonuna gitmisler 1 saat
Ordan cıkıp yemek yicez mi diyomus kociye hfhfhdf
Pizza yemege gitmisler.
Yapanlar var cok sükür yiyoruzAy bende kuru dolma sarma bayılıyorum eltim güzel yapıyor kuru dolmayi saolsun fazla yapıp koyar oda
Bende yorgunum ddim sofrayı beraber topladık bulaşık topancak neyseki o uyanmadan bulaşık boşaltım çay keyfi yapıyoruz dün eltim tütsü verdi sandal ağacı çok güzel kokuyor yaktık kokluyoruzSelam kızlar kahvaltı yapıldı bebiş uyuyor yatırdım ev dandini bir saatlik işi var ama kalkmasın da yok eşim kahvaltıyı topluyor ben kaçtım salona uzandım gaza gelince kalkarım herhalde
Benim gibi Bi enayi dahaSaol canım bizde bir kere görmüştük adını duyuyorduk kanser hastasıydı ama kalp krizi geçirdi 42 yaşında vefat etti Allah rahmet eylesin
Kız senin eşin benim eniştem var ooda köylü uzak akraba gelsin sohbet etsin onla teyzem yapar yedirir elimde lezzetlidir senin ikramlar sunum Güleryüz ondan yapışıyolar
Afferim alyosa kıvama geliyor artık yolla babasına aldirsin herseyi
Allah kabul etsin canimHayırlı kandiller kızlar
Eşime 50tl lokma siparis verdim çok guzel yapan bir yer var
Binadakilere dağıtıcam olmuslerimizin ruhu için insallah.
Helva yapabilsem çok isterdim ama kızla zor
Binada böyle bir kültür var çok şükür.
Çok duygulandiriyor beni.
Bende devam ettirmek istiyorum.
İnşallah daim olur
abla ya gelmisken ses edeydin tanisirdik . kiraci olayi kotu olmus depozito var miydi ? metroda kiyma iyiyse ben de alayim fiyat iyiymis bayaİyi akşamlar kızlar, hepimizin kandili mübarek olsun. Dün İzmire gittik kiracının hallettiği canım evimi görünce şok oldum. Gözüme batan her yerin resmini çektim o banyoyu varya mahfetmişler hiç temizlenmemiş banyo dolapları kabarmış ayyyyyy çok canım sıkıldı. Olmassa mahkemeye vereceğim, ordan metro markete gittik o can sıkıntısı ile kıyma gözümüzün önünde çektiler 1 kilo aldım hesaplıydı 72.9 tl, 4 litre sıvı sabun, kaşar peyniri 42.9 tl galiba 2 paket aldım, gazoz, maden suyu, daha bir sürü şey aldık 420 tl verdik. Ordan çerezini sevdiğimiz bir yer ordan da çerez aldık 70 tl de orda bıraktık. Pastaneden de beze aldık hepimiz seviyoruz bir kutu aldık. Dönüş yolunda da lc var oraya ugradık bir aile dostumuzunda torunu oldu ona hediye aldım 160 tl valla birde 200 tl lpg aldık arabaya gitmesyedik iyiydi dedim çok harcadık. Bu gün de eşimle zeytinliğe gittik eşim budama yaptı bende o yapılan budamaları toplayıp yaktım çok yorulmuşum 10.000 den fazla adım atmışım sevindiri yanı bu. Eve geldik marifetli bir komşum var kandil diye çorba yapmış fırından pide almış oturduk yedik sıcak sıcak iyi geldi şimdi çayımı aldım sizi okuyorum. Yarın temizlik var, birazdan ütü yapar tv seyrederim kızlar.
Canım inşallah tanışırız, bizim ev çiğli de Katip Çelebi üniversitenin karşısında kiracılarımızda o okulda öğrenciler. Depozito emlakçı beş bin aldı, alma verdikleri hasarı karşılamazsa diye fotograf çektik hayırlısı hakkımızda. Kıyma güzeldi o an düşünemedim keşke 3 kilo alsaydım dedim eve gelince, kaşarda güzeldi o da fiyat ve lezzet olarak iyiydi.abla ya gelmisken ses edeydin tanisirdik . kiraci olayi kotu olmus depozito var miydi ? metroda kiyma iyiyse ben de alayim fiyat iyiymis baya
Biz adamın evine mis gibi bakıyoruz elalemin evi kiraciyiz diyoruz bizede hep paragöz ev sahipleri denk geliyor bu sene çok istemese valla hiç tasinasim yok oğlusun okulu yakın seviyor okuluda aldiklarin bereketli olsunİyi akşamlar kızlar, hepimizin kandili mübarek olsun. Dün İzmire gittik kiracının hallettiği canım evimi görünce şok oldum. Gözüme batan her yerin resmini çektim o banyoyu varya mahfetmişler hiç temizlenmemiş banyo dolapları kabarmış ayyyyyy çok canım sıkıldı. Olmassa mahkemeye vereceğim, ordan metro markete gittik o can sıkıntısı ile kıyma gözümüzün önünde çektiler 1 kilo aldım hesaplıydı 72.9 tl, 4 litre sıvı sabun, kaşar peyniri 42.9 tl galiba 2 paket aldım, gazoz, maden suyu, daha bir sürü şey aldık 420 tl verdik. Ordan çerezini sevdiğimiz bir yer ordan da çerez aldık 70 tl de orda bıraktık. Pastaneden de beze aldık hepimiz seviyoruz bir kutu aldık. Dönüş yolunda da lc var oraya ugradık bir aile dostumuzunda torunu oldu ona hediye aldım 160 tl valla birde 200 tl lpg aldık arabaya gitmesyedik iyiydi dedim çok harcadık. Bu gün de eşimle zeytinliğe gittik eşim budama yaptı bende o yapılan budamaları toplayıp yaktım çok yorulmuşum 10.000 den fazla adım atmışım sevindiri yanı bu. Eve geldik marifetli bir komşum var kandil diye çorba yapmış fırından pide almış oturduk yedik sıcak sıcak iyi geldi şimdi çayımı aldım sizi okuyorum. Yarın temizlik var, birazdan ütü yapar tv seyrederim kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?