Amin insallah lokma tarifi istemeye gelen olmaz.Allah kabul etsin canim
Allah iyi insanlarla karşılaştırsınİyi akşamlar kızlar, hepimizin kandili mübarek olsun. Dün İzmire gittik kiracının hallettiği canım evimi görünce şok oldum. Gözüme batan her yerin resmini çektim o banyoyu varya mahfetmişler hiç temizlenmemiş banyo dolapları kabarmış ayyyyyy çok canım sıkıldı. Olmassa mahkemeye vereceğim, ordan metro markete gittik o can sıkıntısı ile kıyma gözümüzün önünde çektiler 1 kilo aldım hesaplıydı 72.9 tl, 4 litre sıvı sabun, kaşar peyniri 42.9 tl galiba 2 paket aldım, gazoz, maden suyu, daha bir sürü şey aldık 420 tl verdik. Ordan çerezini sevdiğimiz bir yer ordan da çerez aldık 70 tl de orda bıraktık. Pastaneden de beze aldık hepimiz seviyoruz bir kutu aldık. Dönüş yolunda da lc var oraya ugradık bir aile dostumuzunda torunu oldu ona hediye aldım 160 tl valla birde 200 tl lpg aldık arabaya gitmesyedik iyiydi dedim çok harcadık. Bu gün de eşimle zeytinliğe gittik eşim budama yaptı bende o yapılan budamaları toplayıp yaktım çok yorulmuşum 10.000 den fazla adım atmışım sevindiri yanı bu. Eve geldik marifetli bir komşum var kandil diye çorba yapmış fırından pide almış oturduk yedik sıcak sıcak iyi geldi şimdi çayımı aldım sizi okuyorum. Yarın temizlik var, birazdan ütü yapar tv seyrederim kızlar.
Allah kabul etsin canım, gördüm resmini yazamadım. Ama tarif istemek aklımdan geçtiAmin insallah lokma tarifi istemeye gelen olmaz.
Hayır seninki bide teyze elinde falan büyümüsBiraz da kocayı çekiştireyim
Bu aralar bayağı dokunuyor yaptıkları galiba biraz da birikenlerden sanırım.
Bugün sabah biraz gerdi beni eşim. Evde niye süt yokmuş. Olmalıymış vs vs Daha bir sürü laf, boş çene işte. İnsan hepmi negatif konuşur, Ela bile hergün anne ne güzel kahvaltı hazırlamışsın eline sağlık deyip sarılıp öpüyor dedim. Hergün bana diyor sen dünyanın en iyi annesisin, neden diyorum çünkü çok güzel yemekler hazırlıyorsun.Benimle çok güzel vakit geçiriyorsun.Daha neler neler diyor. İyiki kızım var, yoksa hiç güzel söz duyamayacakmışım
Ben güzel yemek yapmışsın diyor kızım böyle böyle derken, eşim de ne dese ne hazırlamamışımki hazırlasam dermişçeşit yapsam da bu defa niye çok çeşit yaptın yenilmiyor diyor. Yapsan kabahat yapmasan kabahat.Dedim sen bence iki gün evde durma daha ilk haftadan bezdirdin Ayrıca dedim işine gelmiyorsa ayrılırız. ben öyle deyince hemen konuşma şekli değişti
Bir ilgilenmeler. Gitti ilaç aldı. Sonra yemek yaptı. Kızla ilgilendi. Meyve hazırlayıp getirdi.Demekki arasıra yapmak lazım. Süt dökmüş kedi gibi oldu. Kuyruğunu kıstırdı oturdu
Şaka bir yana gerçekten uzun süre evde kalmasından yana değilim.
Bir de Ela diyor anneme öyle konuşamassın. Annem herşeyi çok güzel yapıyor, değilmi anneee. Ahahaaa bir bozuluyor
Aslında annesi ve babasıyla büyümüş de teyzelerle hep içiçelermiş annesi çalıştığı için teyze anneannesi ilgilenmiş hep.annesi vefat ettiğinde eşim 28 yaşındaymış.tabi sonra teyzeler illa gelin kalın bİzimle bir ev olsun vs diye diye onlarla yaşamaya başlamışlar. Yani 28 yaşındaki bir erkek pekala kardeşiyle birlikte hayatını sürdürebilir de.Bir de nişanlıyken hep diyordu offf pöööff onlarla kalma konusuna.Hayır seninki bide teyze elinde falan büyümüsDaha cok sahiplenmesi lazım yuvam diye.
Bizimkide söylenir herseye ama Kendi ailesinde yapamaz bu saatten sonra biliyorum.
Bensiz gidince annesine 1 saatte dönüyorlar,e hemen geldiniz diyorum,e napcaz orda oturup diyo
Yarın burada kar gösteriyor :)İyigeceler bacımlar
Tıkalı burun terörüyle haftayi actık
3 ten beri ayagımda kız,ne zmandır sallatmıyordu bana.
Actık burnunu ama tam dalamıyor
21.00 da kızı uyutmaya girdim,kendimde uyumusum bi actım gözümü 24.00 saat.
Dedim kaldıraydın ya beni dizi vardı
Güzel uyuyodun kıyamadım dedi
Lodos var asırı burda camasırları topladık dondum.
Ay hava yyine buz ne zman gelcek bu bahar
İyi geceler canlar,
Gelmeyeli kaç gün oldu bilmiyorum :)
Bugün kızı uyku saati diye zorlamadım. Sabah 10 da uyandı. Gece 23:00 kendisi yatağına yattı. Yataryatmaz babasından kitap okumasını istedi. Çünkü benim iki gündür sesim kısık fısır fısır konuşuyorum.
Dün eşim evdeydi. Sabah kahvaltıya gittik. Dönüşte onlar eve döndü bisiklet süreceklerdi bahçede. Beni de avm ye bıraktılar. Gezdim çok şey baktım. Gerçekten fiyatlar oldukça fazla. Bir de yeni şeyler çıkıyor falan. Keşke eskisi gibi olsa herşey de herkes yeniye heveslenmese yıllarca herşey kullanılsa. Şuanki sistemde hep yeni yeni şeyler gündeme geliyor bu da alışveriş çılgınlığı yaratıyor malesef. Zaten amaç da bu.
Neyse gezdim yine aldığım şey kıza toka bileklik vs. 41 tl 2 toka bir bileklik
Sonra dönüşte tediye uğradım şoka baktım Aktüel ürünlere. Oradan pazara girdim. 50-60 civarı da oraya harcadım. Fiyatlar marketten daha makul geldi bana. Eve geldim. Eşim de diyor kuaföre gidemedim diyordun gitseydin ya. Eee giderdim de çocuk saatlerce tablet izlerdi
Onlar bahçeye indi ben de bim e gittim. 45 tl oraya harcadım. Dönüşte onura uğradım zencefil aldım. 16 tl de oraya.
Bkm den kitap siparişi verdim. Elaya sayılar ve çizgi çalışması aktivite kitabı. Ela okulla buluşuyor okumayı öğreniyorum kitabı. bunu arkadaşın kızına aldım.İçeriğine bakacağım diğer sayılarını da alacağım. Küçük kara balık aldım Ela’ya okurum. Kitap okuma lambası aldım. Elif alışverişe gidiyor kitabını arkadaşın kızına aldım.
Sepetteki diğerleri de beklesin biraz :)
İyigeceler bacımlar
Tıkalı burun terörüyle haftayi actık
3 ten beri ayagımda kız,ne zmandır sallatmıyordu bana.
Actık burnunu ama tam dalamıyor
21.00 da kızı uyutmaya girdim,kendimde uyumusum bi actım gözümü 24.00 saat.
Dedim kaldıraydın ya beni dizi vardı
Güzel uyuyodun kıyamadım dedi
Lodos var asırı burda camasırları topladık dondum.
Ay hava yyine buz ne zman gelcek bu bahar
Bir resimde olsa olması lazımdı yoksa doğru diyorsun çocuk o sırada neredeGünaydınlar
Sabah sabah gerildim aradım okulu kaynadım.
Gecen hafta 80ler partisi vardı,hazırlandık okadar tek bir kare fotosu yok cocugumun.
Podyum yürümeleri vs olmus,sınıf arkadasları var ,benimki kenarda kösede bile yok.
Fotografını gectim dedim,güvenlik acısından nerde benim cocuum dedim.
Artık yeter yani.
İletcekmis ögretmene .
Bi zahmet dedim.
Ay piskinlikte nirvana kadın.Bir resimde olsa olması lazımdı yoksa doğru diyorsun çocuk o sırada nerede
Ama gerçekten çok ilginç okular zaten bu etkinlikleri fotoğraflamak için yapıyorAy piskinlikte nirvana kadın.
Acmıs okul müdürü bana ,okuldadır o gün gönderdiyseniz ner de olcak diyo.
Kız yok 10 tane albüm yüklemisler tüm okul 1 tane Alya yok kıyıda kösede bile yok.
Wcdedir belki o an diyo bana.
ALıyorm dedim ben kociye seneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?