Küçük Düşün Büyük Olsun!

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
İnsan böyle oluncada evini kiraya veresi gelmiyor.

İyice geceler hanımlar ikindi gibi biraz işleri halledip dünden sarma ve kek yapmıştım aldik termos çayıda çıktık parka doğru dönüşte market yaptık alabalık aldık kiz yemedi son ikidir balık yemiyor çok seçmişti aslında gelince uyuyamadi saatinde anca uyuttum enerji patlaması yaşadi

Çamaşır asacak yer bulamıyorum.
Küçük odaya kızın oyuncaklarını taşıdım salon boşaldı ferahladim valla evi süpürürken bile daral geliyordu.
Tasiyo salona ama olsun topluyorum uyuyunca odaya götürüyorum.
Eskisi kadar dağınık değil.
Ama camasirligi çatıya cikardim.
O odaya aciyordum yer kalmıyordu
Üst kata kurutma almak farz oldu.
Sinir oluyorum camasirliga yer yok evde.

Yine bana geldiler soldan
Yarin Bi çöp poşeti alırım elime atmaya başlarım.
Eleyeceklerim var.

İadem var trendyol yarın PTT çıkmam lazım.
Makbuzun cennet hurmasini çok beğendim ordanda cennet hurmasi ve incir kurusu falan alıcam kahve yanına.

İyi geceler canlar,
Gelmeyeli kaç gün oldu bilmiyorum :)
Bugün kızı uyku saati diye zorlamadım. Sabah 10 da uyandı. Gece 23:00 kendisi yatağına yattı. Yataryatmaz babasından kitap okumasını istedi. Çünkü benim iki gündür sesim kısık fısır fısır konuşuyorum.
Dün eşim evdeydi. Sabah kahvaltıya gittik. Dönüşte onlar eve döndü bisiklet süreceklerdi bahçede. Beni de avm ye bıraktılar. Gezdim çok şey baktım. Gerçekten fiyatlar oldukça fazla. Bir de yeni şeyler çıkıyor falan. Keşke eskisi gibi olsa herşey de herkes yeniye heveslenmese yıllarca herşey kullanılsa. Şuanki sistemde hep yeni yeni şeyler gündeme geliyor bu da alışveriş çılgınlığı yaratıyor malesef. Zaten amaç da bu.
Neyse gezdim yine aldığım şey kıza toka bileklik vs. 41 tl 2 toka bir bileklik
Sonra dönüşte tediye uğradım şoka baktım Aktüel ürünlere. Oradan pazara girdim. 50-60 civarı da oraya harcadım. Fiyatlar marketten daha makul geldi bana. Eve geldim. Eşim de diyor kuaföre gidemedim diyordun gitseydin ya. Eee giderdim de çocuk saatlerce tablet izlerdi
Onlar bahçeye indi ben de bim e gittim. 45 tl oraya harcadım. Dönüşte onura uğradım zencefil aldım. 16 tl de oraya.
Bkm den kitap siparişi verdim. Elaya sayılar ve çizgi çalışması aktivite kitabı. Ela okulla buluşuyor okumayı öğreniyorum kitabı. bunu arkadaşın kızına aldım.İçeriğine bakacağım diğer sayılarını da alacağım. Küçük kara balık aldım Ela’ya okurum. Kitap okuma lambası aldım. Elif alışverişe gidiyor kitabını arkadaşın kızına aldım.
Sepetteki diğerleri de beklesin biraz :)

Biraz da kocayı çekiştireyim
Bu aralar bayağı dokunuyor yaptıkları galiba biraz da birikenlerden sanırım.
Bugün sabah biraz gerdi beni eşim. Evde niye süt yokmuş. Olmalıymış vs vs Daha bir sürü laf, boş çene işte. İnsan hepmi negatif konuşur, Ela bile hergün anne ne güzel kahvaltı hazırlamışsın eline sağlık deyip sarılıp öpüyor dedim. Hergün bana diyor sen dünyanın en iyi annesisin, neden diyorum çünkü çok güzel yemekler hazırlıyorsun.Benimle çok güzel vakit geçiriyorsun.Daha neler neler diyor. İyiki kızım var, yoksa hiç güzel söz duyamayacakmışım
Ben güzel yemek yapmışsın diyor kızım böyle böyle derken, eşim de ne dese ne hazırlamamışımki hazırlasam dermiş çeşit yapsam da bu defa niye çok çeşit yaptın yenilmiyor diyor. Yapsan kabahat yapmasan kabahat.Dedim sen bence iki gün evde durma daha ilk haftadan bezdirdin Ayrıca dedim işine gelmiyorsa ayrılırız. ben öyle deyince hemen konuşma şekli değişti
Bir ilgilenmeler. Gitti ilaç aldı. Sonra yemek yaptı. Kızla ilgilendi. Meyve hazırlayıp getirdi.Demekki arasıra yapmak lazım. Süt dökmüş kedi gibi oldu. Kuyruğunu kıstırdı oturdu
Şaka bir yana gerçekten uzun süre evde kalmasından yana değilim.
Bir de Ela diyor anneme öyle konuşamassın. Annem herşeyi çok güzel yapıyor, değilmi anneee. Ahahaaa bir bozuluyor

Hayır seninki bide teyze elinde falan büyümüsDaha cok sahiplenmesi lazım yuvam diye.
Bizimkide söylenir herseye ama Kendi ailesinde yapamaz bu saatten sonra biliyorum.
Bensiz gidince annesine 1 saatte dönüyorlar,e hemen geldiniz diyorum,e napcaz orda oturup diyo

İyigeceler bacımlar
Tıkalı burun terörüyle haftayi actık
3 ten beri ayagımda kız,ne zmandır sallatmıyordu bana.
Actık burnunu ama tam dalamıyor
21.00 da kızı uyutmaya girdim,kendimde uyumusum bi actım gözümü 24.00 saat.
Dedim kaldıraydın ya beni dizi vardı
Güzel uyuyodun kıyamadım dedi
Lodos var asırı burda camasırları topladık dondum.
Ay hava yyine buz ne zman gelcek bu bahar

Aslında annesi ve babasıyla büyümüş de teyzelerle hep içiçelermiş annesi çalıştığı için teyze anneannesi ilgilenmiş hep.annesi vefat ettiğinde eşim 28 yaşındaymış.tabi sonra teyzeler illa gelin kalın bİzimle bir ev olsun vs diye diye onlarla yaşamaya başlamışlar. Yani 28 yaşındaki bir erkek pekala kardeşiyle birlikte hayatını sürdürebilir de.Bir de nişanlıyken hep diyordu offf pöööff onlarla kalma konusuna.
Şimd bile ben yokken git teyzeye diyorum. Yok gerek yok uyuyamıyorum orada diyor. Yakın teyzesi işyerine. O kadar yol çekip eve geliyor.
Aslında bizim kociler çenesini tutmayı başarabilse çok daha iyi olacak da işte yapmıyorlar. Yaşlılıklarını hiç düşünemiyorum

Yarın burada kar gösteriyor :)

Geçmiş olsun kızlar iki gündür burdada soğudu hava yağmur rüzgar yazı ozledik

Günaydınlar
Sabah sabah gerildim aradım okulu kaynadım.
Gecen hafta 80ler partisi vardı,hazırlandık okadar tek bir kare fotosu yok cocugumun.
Podyum yürümeleri vs olmus,sınıf arkadasları var ,benimki kenarda kösede bile yok.
Fotografını gectim dedim,güvenlik acısından nerde benim cocuum dedim.
Artık yeter yani.
İletcekmis ögretmene .
Bi zahmet dedim.

Bir resimde olsa olması lazımdı yoksa doğru diyorsun çocuk o sırada nerede

Bir resimde olsa olması lazımdı yoksa doğru diyorsun çocuk o sırada nerede
Ay piskinlikte nirvana kadın.
Acmıs okul müdürü bana ,okuldadır o gün gönderdiyseniz ner de olcak diyo.
Kız yok 10 tane albüm yüklemisler tüm okul 1 tane Alya yok kıyıda kösede bile yok.
Wcdedir belki o an diyo bana.
ALıyorm dedim ben kociye seneye.

Selam kızlar. Pazartesi günü temizlik günü yapıyorum ama büyük temizlik ya bir geriliyorum, sonra yavaş yavaş yoluna giriyor. Neyse bu gün de bitti temizlik, sonra da kendime diyorum sanki sadece pazartesi günü yapıyorsun hemen hemen her gün bir şekilde evin bir bölümü temizlik görüyor. Neyse temizlik sonrası mutlaka yürüyüşe çıkarım deterjan kokuları beni çok tıkıyor. Apartmanda ki merdivenlerden iniyorum, alt katlarda ki komşumun ailesi köyde yaşıyor bu günde 5 litrelik su şişelerinde süt getirmişler alırmısın dedi aslında almak istemedim ama son bidon deyince fikrim değişti aldım eşim akşama gelsin parasını ondan alacagım ben de var ama vermedim. O kadar çok para harcanıyor ki gün içinde sonra bana kredi kartını çok kullanmışsın diyor. Anneciğimin doğum günü ona pasta aldım orta boy 80 tl kendim yapmadığıma pişman oldum. Beşbin adım atmışım daha da yürürdüm ama sabahtan beri temizlik yapınca eve zor attım kendimi şimdi sizi okuyorum. Kızlar bütün gece hava yagmur ve fırtınalı idi sabahta evin içinde ışık yakarak işlendim nasıl karanlıktı şimdi öyle güzel güneş varki bana doğru geliyor ışığı az kaldı bahara diyorum, çok özlendi bu sene bahar.

Ama gerçekten çok ilginç okular zaten bu etkinlikleri fotoğraflamak için yapıyor Ritim dersinden bir video gelmişti kızım yoktu daha dönem başlarda ben de sınıfı tanımıyorum dedim yanlış sınıf mı geldi kızım yok. Hemen müdüre hanım öğretmenle konuşayım ben dedi aradı sonra ,o sırada bez değişimine gitmiş birazdan ben size fotoğraf ya da video atayım iyi keyfi yerinde merak etmeyin dediler mesela. Cevap verme tarzı rahatsız edici gerçekten,haklısınız.

Selam kızlar sil süpür yaptım mantar vardı kıyma ile mantarli sote yaptım pilav yapcam birde bulaşık boşalttım bir makine beyaz yıkadım astım çok soğuk hava oglus okulda namaz kılip pilavı yapar çıkarım oglusu alım 10 TL indirim vermiş onu kullandım kaşar peynir 600 Gr krema bir kutu 51 tuttu 40 ödedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…