- 21 Ağustos 2015
- 32.132
- 97.527
- 798
- 38
KAdın yine böreğini yapmıs getirmis saolsun:)Misafir umduğunu değil bulduğunu yer boşver. Bir de ani misafir.
Hem ani gel hem yemeğe gel
Hiç öyle pratik şipşak kadın olamadım.beğenmeyen oğluna almasın.kaynana yok işte söylenmeye devam.
Ben de bazen evi toplamadan çıkıyorum. Zaten sabah çıktıysam kesin dağınık oluyor.bugünki gibi.
Sağol canımgecmis olsun canim
Geçmiş olsun canım yağ lekeleri zor oluyorAyy akvaryım patlaması da fenadır:S
Gecmis olsn
Dünde annem bi halt yemis.
Buzdolabından 1 borcam kızartmayı cıkar,peteğin üstüne koy(bak akla bak)
Patlamıs heryer yag heryer tuz buz cam.
Onların merkezi sistem,gündüz hava iyise yakmıyor yönetim.Cok sıcak değildi petekler ondan koydm dedi.
AMa yag olunca oturmus aglamıs.Dedik ne aglıyorsn.Temizlenir cana gelmesin.Kardesim kadını yollayack bugun istemedi ama takar o simdi 1 hafta duvar siler:)
Bazıları gercekden insanları sınıyor çalışanların.Selam kızlar, bir pazartesi klasiğini yine atlattım çok şükür temizlik bayagı yordu. Eşimin sağlık bakanlığında görev yapmasından dolayı metro için ücretsiz kart çıkartma hakkı var. Ocak-2022 tarihinden bu yana kartı İzmir belediyesinden alabiliriz ancak mesai saatlerinde hep görevde oldugu için merkeze gidemedik. Burdan belediye aracılığı ile çıkartmaya çalışıyoruz 3 aydır valla bende yıllarca devlet memurluğu yaptım ama böyle çalışmadım tam beş kez gittim eşim gelemiyor mesai saatlerinde ben gidiyorum her gittiğimde tek tek söylüyor bayan memure hanım siz neden hepsini birden söylemiyorsunuz dedim sormuyorsunuz dedi sağlam kafa buldu benimle anlamadım dedim söylediklerimde anlaşılmayacak bir şey yok dedi tamam o zaman dedim sizin zeka seviyenizden anlayacak birini henüz analar doğurmadı dedim. Karşıda müdüriyet yazıyordu gittim kapısını çaldım ve içeri girdim konuyu özetledim, haklısınız ama biz onu çalıştıramıyoruz dedi herkesle kavga çıkarıyor dedi şimdi sizden sonra odama girecek bana sizi anlatacak dedi. Ne diyeyim Allah yardımcınız olsun dedim o kart çıkar mı bilmiyorum. Neyse canımı sıkmıcam dedim markete gittim alış verişimi yaptım biraz da yürüdüm iyi geldi. Yagmur nasıl güzel yagıyordu ben de açtım şemsiyemi rahat rahat yürüdüm. Akşama hafta sonundan kalan yemeklerim var onları toparlarız sadece tavuk suyuna tarhana çorbası yaparım yeter. Köfte-patates var mezelerden var dün fıstıklı irmik helvası yapmıştım ondan da var yeter. Çok yorulmuşum bu gün şimdi az dinleneyim birazdan kendime bir kahve ısmarlıyacagım.
Bende hamur isine bulamazsam idare edebiliyorumHafta sonu 5 litre ayçiçek yagı aldık carrefourdan biz aldıktan sonra yagları kaldırmışlar kızım gitti 1 tane daha alalım diye 5 litrelikleri kaldırmışlar. Kasiyere sormuş elimizde kalmamiş demiş. Aldığıma sevineyim mi bilemedim ama biz de çok gidiyor yag ne yapıcam hiç bilmiyorum. İnşallah gelir de alabiliriz.
Allah kabul etsin canim şimdidenRamazan için 3 kişiye ayrı ayrı erzak paketi yapicam.
Kart kesilsin almaya baslicam.
Ramazan girmeden bırakırım.
Çok detaylida alamıyor insan çok pahalı hersey ama ne bilim salca, pirinc, makarna, un, seker falan demirbaslardan alırım.
Azı çoğu artık Rabbım arttırsın bereketlendirsin.
Binadakilerede birer paket hurma alıp dağıtıcam.
Rabbım hayırla duayla geçirmeyi nasip eylesin mübarek ay'ı
Gecmis olsn bacımSelam kızlar eşim öğleye doğru çıktı iş için koltuk altlarını fln çektim sil süpür yaptım nevresim değiştim dünden tencerede patatesli köfte tarhana çorbası var sarma istedi oglus evde bugün burnu tıkanık öksürüğü var azda yarında yollamam böyle olursa meyve verdim ilaç ıhlamur toplansın
Allah kabul etsin bacımRamazan için 3 kişiye ayrı ayrı erzak paketi yapicam.
Kart kesilsin almaya baslicam.
Ramazan girmeden bırakırım.
Çok detaylida alamıyor insan çok pahalı hersey ama ne bilim salca, pirinc, makarna, un, seker falan demirbaslardan alırım.
Azı çoğu artık Rabbım arttırsın bereketlendirsin.
Binadakilerede birer paket hurma alıp dağıtıcam.
Rabbım hayırla duayla geçirmeyi nasip eylesin mübarek ay'ı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?