Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay bıraktı geldi bide bak atlakttık diyo
Kvdem de kızmıs kpderime gerrci
Pazara gitti geldi,gitmis ıspanak almıs börek yap gidelim aksm diyomjs
Aksm saati börek yaptm diyo.
İcimden dedim bana onu dicek aksam saati,sırıngayla beslerler ömrünün geri kalanında o adamı ajshhssj
Bide sinsi gelin ofsayta düstü,kadına diyorm aaa ıspanak yıkamayalı ben 5 sene olmustur hdbdjdj kendi kalene de gol atmazsın be baby
Neyse görümcemler icin,ay valla onlarda yıkanmıs alıyo biz alısmamısız dedi ne desin,tembel gelin almısız demistir icinden

O saatte de nasıl yemek yetistircen dusunmuslerdir ya.
Bende olsam ya öyle agırlardım ya da yanına kahvaltılık falan çıkarır cay sofrası kurardım masaya.

Selamm
Yani babacı çocuk olurda bukadar değil
Kiz tüm gece baba diye uyandı agladi.
Babası az odadan kaybolsun babaooomm diye ağlıyor
Adamın kucağından asla inmedi uyuttu nihayet.
Az dinlensin süzüldü evladım.
İlaçlarını icirdim ama bisi yemiyor sıkıntı.

Tavuk suyuna yayla çorbası yaptim.
Kuru ve pilav yapicam.
Oğlan kuru yemiyor ona pizza yapicam.
Birazda kofte yaparım akşam yine acıktım dicek en azından pilav kofte yer.

Evi hiç anlatmim aldi başını gidiyor kız uyusun diyede ses etmiyorum.
Eşimde gelmis gorumcemin eltisi falan gidecekmiste bu hafta oraya gitseydik akşama iyiydi diyo.
Seni varya surdan aşağı iterim düştü derim dedim.
Gece 3 den beri uyumamışım, çocuk hasta gidip milleti gorucem başka?
Gidelim demiyoda gitseydik iyiydi diyo
Yürü git dedim ablan orda
Valla ona patlıcam az kaldı ikramiye ona çıkacak

Erzak kutusunu düzenledim.
Çok şükür makarna, pirinc, kuru falan bolca var.
Mercimek almam lazım bu ay.
Ramazanda mercimek çorbası fix bizde eşim başka çorba içmiyor.
Kahvaltiligada destek atmadım ay sonu fullicem hepsini.
Gece kahvaltilik yenir, kuru yufka falanda alırım 40tane kadar.
Ay sonu sadece kahvaltiliga ve kasaba yuklenicem. Buzlukta yer açmam lazım

Sipariş girmem lazım yogurt yok oğlan kornison seviyor turşu ayran falan alınacak.
Kızda ayranı çok seviyor.
Bugün hava bırrrr
Pazara falan çıkamam
Evde olanlarla idare

Benim online kuyumcuda tek taş 699tl düşmüş kadınlar günü indirimi.
Pırlanta vs alamicam içim tek taşımida bagetle değişmiştim alicam galiba.
Tek taş seviyorum ben.
Alyansimin yaninda falan hoşuma gidiyor.
Kanıma giriyor o site sarıya zaafım var malum

Gecmiş olsun
Çocuk varken ne gezmesi ya anlamıyorum bu adamları gitsin kendi madem millet ne kadar önemli şu adamlara anlamam ya

O saatte birde o günde çalışıyorsun ev ne halde dusunemiyor adam bende kahvaltılık yada tabak yapardım

Saol canım probiyotik çok vermedim yoğurt yiyor oda iyi geliyor
Geçmiş olsun Bi de maske cikarttirdilar millete hastalikdan kiriliyoruz
Saol canım
Sizede geçmiş olsun benim kuzu masum yatıyordu dün habire bugün daha iyi ishal var hala yarın yollamam böyle olursa
Evde var canım geçmezse vericem yoğurda katıp

Sel kızlar dün misafirler 10 geliyordu gitti eğlendik oglusada iyi oldu 10 du uyudu yorulmuş birde hasta tabi ortalık toplayıp hemen duş aldım bulaşık açtım sabah topla kahvaltı topladım oglusu yıkadım Trendyol yemek ye 20 tanımlamış ti onu kullandim son günü yarın köfteci yusuftan yarım kg kıyma aldım tencerede İzmir köfte yapcam az kahve içeyim buraya bakım ddim dün bime gitmiştim yağ kavgası vardı benimde yağ az var esim bir toptanciya iş yapiyor iki hafta oldu p tesi bitecek adam indirim yaptı diye yağ hediye edeceğiz ddi 18 lik bir yağ verecekti sordu dün fiyatlar codunca abi sorun varmı diye vercek bize seneye yakın gider o

gecmis olsun canim

Ahh kıyamam kuzuma

İyi geceler,
Bugün kahvaltıya arkadaşa gittik.Dünden çağırmıştı.İyi oldu kızlar özlem giderdi.
Oradan Kartal’a geçtik şöyle bir ortalığı kolaçan ettik. Ortam nasıl neresi hangi mahalle vs. Sahiline bayıldım. Bölge bölge değişiyor. Ama evler tabiki pahalı. Zaten bu ara ev satılırmı ve benim koci öyle bir kararsızlıkla devam ediyor. Eve geldik,evimiz çok sıcak gittik gezdik geldik kimsenin evi bizim ev gibi sıcak değil diye evine övgüler yağdırmaya başladı. Ela da havuzlu ve parklı ev istiyorum diyor.çocuk ne yapsın İlk gördüğü ev buydu. Neyse bakalım gezdik gördük geldik ben beğendim. Hayırlısı diyelim.
Dönüşte hastaneye dayıya uğrayacaktık.onlar da hastaneden çıkmış. Eve gittik ziyarete. Eşim de çok durmayalım eve gidelim deyip durdu. Teyzeye biraz bozuk. Para konusunda yalan söylediğini düşünüyor. Ondan sanırım.Ben teyzeye sadece her konuda kendini ve kendi çevresini ön plana çıkarmasına kızıyorum. Ondan dolayı da karışmıyorum,
Neyse eşim orada lahmacun söyledi yedik. Çay içtik. Gidelim gidelim dedi durdu.
Biz Elaya sorduk Ela da ne dese tamam burada kalırım. Çünkü burada her istediğimi yapıyorlar siz her istediğimi yapmıyorsunuz şapşik ya
Dayının hastalık konusu olmasa bırakıp deneyecektim.sonuçta teyze de yorgun.zamanı değil. Evde babasına sen git annem gelsin diyor. Anne nerde diye ağlıyor. Kalsa ne yapacak merak ediyorum.
Eşimle de konuştuk evde, kalırım diyor ama ben bırakırmıyım bilmiyorum dedi, Çocuğa telefonu verir saatlerce telefon izler çocuk diyor. Zaten keyfi mecbur kalmadıkça bırakmam.
Eve geldik, gümm diye ses geldi. Eşim aradı üst komşuyı ne oldu diye, büyük akvaryum patlamış. Çıktık yardım ettik. Ev afet bölgesi gibiydi.Odanın heryeri cam kum su..Kaç defa dedi iyiki varsınız.

Aaa ramazan nisanın başındaymış. Hiç farkında değilim.ben de yarın diyete başlasam diyordum. Ramazanda yine güzel kilo veririm. 1 ay daha yesemmi

Misafir umduğunu değil bulduğunu yer boşver. Bir de ani misafir.
Hem ani gel hem yemeğe gel
Hiç öyle pratik şipşak kadın olamadım.beğenmeyen oğluna almasın. kaynana yok işte söylenmeye devam.
Ben de bazen evi toplamadan çıkıyorum. Zaten sabah çıktıysam kesin dağınık oluyor. bugünki gibi.

Antibiyotik ben de bebekken ilk geldiği zaman vermek zorunda kalmıştım. O da biraz eşimin ısrarına yazdı gibi geldi. Eşim doktora defalarca götürüp sorgulayınca yazdı. İkinci defa da geçen içirmiştim. Ama iyi toparladı. Aylarca her ay inanılmaz öksürük soğuk algınlığı yaşarken kesti antibiyotik. Şimdi sadece alerjik öksürüğü var.

Ayy akvaryım patlaması da fenadır:S
Gecmis olsn
Dünde annem bi halt yemis.
Buzdolabından 1 borcam kızartmayı cıkar,peteğin üstüne koy(bak akla bak)
Patlamıs heryer yag heryer tuz buz cam.
Onların merkezi sistem,gündüz hava iyise yakmıyor yönetim.Cok sıcak değildi petekler ondan koydm dedi.
AMa yag olunca oturmus aglamıs.Dedik ne aglıyorsn.Temizlenir cana gelmesin.Kardesim kadını yollayack bugun istemedi ama takar o simdi 1 hafta duvar siler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…