- 27 Şubat 2013
- 14.805
- 42.311
- 798
Humm un jelibonları var ben hic denemedim ama temiz icerikmis.Ahhh o jelibonlar. Alıştırdı benim koci de çocuğa. Bir de alerji yapıyor artık. Vermiyorum. Yediği an öksürük başlıyor.
Artık anneee öksürtmeyen abur cubur verirmisin diyor.babasına da birşey bulamasa gelirken meyve alırmısın diyor.Eskiden renkli şeker alırmısın derdi.
Bu çubuklu şekerlerden zaten hiç vermemeye çalışıyordum. Ama çok istiyordu.onu da eczanede vitamin içerikli var. Onu alıp denedim dün. Öksürtmedi. Anladımki içinde boya yok.
kız olmusum 35Sen gençsin enerjin vardırben de enerji tükendi. Biz korunmuyoruz korunmasak da risk çok yok, buna rağmen adetim geciktiğinde yine de tedirgin oluyordum önceden. Şimdi o kadar değilim.
Kadın topiğin Nermin Yazılıtası :)Maşallah ellerine sağlık, yazını okurken dedim acaba ben ne zaman bu kadar çok çeşit yemek vs yapacağım. Mutfağa giriyorum tabi bazı şeyleri artık birlikte yapıyoruz kızımla. Ama bir süre sonra annee gel oyun oynayalım ya da direk birşey izlemek istiyor. Bu aralar anne sen çok iş yapıyorsun demeye başladı. Bunu deyince de vicdan yapıyorum.
Birden özendim sana
Geçmiş olsun Bi de maske cikarttirdilar millete hastalikdan kiriliyoruzSelam kızlar oglus dün cırcır olmuştuakşam baktım yine var burun akiyor gece wc diye kalktık kustu ateş yaptı soğuk kompres yaptım düştü sabah az vardı yine kahvaltı peşine ıhlamur yapyim içti limonlu ballı soğuk algınlığı ilacı verdim kardesimler yemeğe gelcek kuru attım pişiyor tavuklu pilav tarhana yaparım oglusa yeter evde köz biber var sirkeli yağlı yoğurt koyarım yarına olur
Yaş 35 yolun yarısıkız olmusum 35Cok da genc değilim artık skdkjksdak
Geçmiş olsun canım.,Probiyotik al içerse içir canım. Çok iyi geliyor. O da mı bizim olduğumuz hastalıktan oldu acaba. Benim kızda da 3 defa ateş oldu. Ben bir defa kustum. Daha birşey olmadı. Bayağı salgın varya. Acaba oda mı enfeksiyon kaptı dedimSelam kızlar oglus dün cırcır olmuştuakşam baktım yine var burun akiyor gece wc diye kalktık kustu ateş yaptı soğuk kompres yaptım düştü sabah az vardı yine kahvaltı peşine ıhlamur yapyim içti limonlu ballı soğuk algınlığı ilacı verdim kardesimler yemeğe gelcek kuru attım pişiyor tavuklu pilav tarhana yaparım oglusa yeter evde köz biber var sirkeli yağlı yoğurt koyarım yarına olur
Sağol kuzuGeçmiş olsun size de lellimtr_lelli
Gecmis olsun cnmSelam kızlar oglus dün cırcır olmuştuakşam baktım yine var burun akiyor gece wc diye kalktık kustu ateş yaptı soğuk kompres yaptım düştü sabah az vardı yine kahvaltı peşine ıhlamur yapyim içti limonlu ballı soğuk algınlığı ilacı verdim kardesimler yemeğe gelcek kuru attım pişiyor tavuklu pilav tarhana yaparım oglusa yeter evde köz biber var sirkeli yağlı yoğurt koyarım yarına olur
Ahh kuzumm ya cok gecmis olsunUykusuz aksiii nalettt Bi haldeyim.
Biri pimimi çekmiş salmış sanki.
Akşam kocamın mizirtisini dinledim hastayım hastayim ama şuan derneğe gitti akşam zilgiti yicek yine.
Hastayim dediği an islak odunu indiricem artık yetti canıma.
Kiz gece ateşledi 37.9
Calpol verdim, süt içti uyudu.
Bugün cikiyo dusuyo ilaçla falan ama istahi hiç yok.
Bize acil yolları görünüyor gibi
Simdi uyudu uyansın duruma göre götürebilirim
Neler yaptim yediremedim sadece haslanmis yumurta yedi uyudu
Oğlan boğazım ağrıyor diyo ben uykusuzum valla Bi revir olsada yatsak baksalar bize.
Ben gidicem hastaneye yatım az surda dicem uyuyim az ellemen beni.
Oğlana ilaç verdim , vit. Verdim, pastil verdim.
Birazdan limonlu çorba vericem.
Ihlamur falan derken o bari ayakta anlatsın.
Vit. bitmişti sipariş verdim.
Un bitmişti 10tl indirim tanımlamıştı hızlı 42tl 5kg sınangil un aldim iyi oldu.
Ev falan supuremucem uzandım kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?