Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi sabahlar diyeyim
Kızı uyuturken uyuya kalmışım. Eşim geç gelecekti. Hastaneye uğrayacaklarmış patronuyla dayıyı ziyarete.,
Biz de kızla evde takıldık.dün akşam 19:30 da uyumuştu.sabah uyandığında 10:00 u geçiyordu.sabaha doğru az ateşi vardı ilaç vermiştim belki de o uyutmuştur. Bugün şükür hiç sıkıntı olmadı.
Kahvaltı yaptık, topla çamaşır at,ev işi vs. Kızın çekmeceleri toparladım.Toka çekmecesi sürekli dağılıyor.çekmeceye bölmeli çekmece düzenleyici aldım güya :) kıyafet dolabı da öyle. Kızın olması böyle bişey sanırım
Odasına boy ölçerini astım. Onun üzerindeki öğretici etkinlikleri yaptık.
Akşamüstü kıza banyo yaptırdım. Sonra instagram açmıştım ona eski telefondan giriyor, etkinlik oyun sayfalarını takibe almıştım. Ben yemek yaparken almış ona bakıyordu.bir oyun görmüş onu oynayalım dedi. Yemek yedikten sonra oynadık.Renkli istop oynadık. Sonra sayılarla tuval boyama yaptık.En son da izleyerek çizim çalışması yapmak istedi onu yaptı. Bugün dışarı çıkmak istedi. Çıkartmadım. Yarın hava güzel olursa çıkartırım.

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir cumartesi diliyorum. Akşam bir tepsi börekten 4 dilim kaldı begendiler mi benden mutlusu yok çayın yanında da kurabiye iyi gitti. Az önce de kahvaltı için pizza yaptım birazdan fırına atarım hafta sonu kahvaltılarına böyle farklı kahvaltılıklar yapınca ev halkı çok mutlu oluyor. Şimdi fırına attım. Kızlar çocuklar küçükken bende zorlanıyordum, birde çalışıyordum o günler için eşimi hiç affetmiyorum hiç yardımcı olmadı. Bu gün performansım yüksek sabah sabah adamı da gömdüğüme göre gün başlasın bizde. Herkese kolay ve çok ama çok güzel gün olsun arkadaşlarım.

Humm un jelibonları var ben hic denemedim ama temiz icerikmis.
Kurabiyelerini seviyoruz biz.

Kadın topiğin Nermin Yazılıtası :)

Günaydınlar
Babam sabah aldı anneme bıraKtı
Valla annemi pek mutlu görmedim llşdslşdsşl
Annem iyidir hostur ama sıkıya gelemez.
2 haftadr 3 cocukla cmrtsi geciriyor ya tripli:)Kardesim cocuklarına bakıyo gerci ama yine de 3 cocuk karmasa gürültü.
Neyse haftaya koci 4-12de gitmeyiz.
Babam alya sucuk seviyor diye,cocuga sucuk pisirmedin mi dedi:)
ANnem heeh simdi is cıkar diyo ,tabi ALya durmadı sucuk istiyorm dedi pisirdik.
Mana da bulmayayım sevmek zorunDa değil ama hic sevmez misafiri cidden
Haftaya dicem Yallah babanneye cocuuum
Bak o hic arayıp sormuyo öldünüz mü kaldınız mı diyee.

Babam 200 tl verdi kıza.
Dükkan kirasını vercem mbugun yoksa sana da verirdim diyo ya kıyamam.
Dedim yok ben aldım maasımı.
Büyük kıza da seni arıcam in asagı dedi,onlar dedeli torunlu carsıya falan gidiyorlar.Babam sever öyle gezdirsin.Bizi de alıp götürürdü.
Hamburger yiceklermis dedesiyle kzuum.
Bende cocuklara 10 ar eur verdim.
Bayram icin cocuklara yine atcm kenara 10 ar eur.
Görümceminkilere gecen sene vermistim öyle ama ozman 100 tl di 10 eur.
Simdi 160 oldu nerdeyse.
Dayıları versin onlara da diyorm:)
Satıs falan olursa verebilirim anca.

Selam kızlar oglus dün cırcır olmuştuakşam baktım yine var burun akiyor gece wc diye kalktık kustu ateş yaptı soğuk kompres yaptım düştü sabah az vardı yine kahvaltı peşine ıhlamur yapyim içti limonlu ballı soğuk algınlığı ilacı verdim kardesimler yemeğe gelcek kuru attım pişiyor tavuklu pilav tarhana yaparım oglusa yeter evde köz biber var sirkeli yağlı yoğurt koyarım yarına olur

Geçmiş olsun Bi de maske cikarttirdilar millete hastalikdan kiriliyoruz

Uykusuz aksiii nalettt Bi haldeyim.
Biri pimimi çekmiş salmış sanki.
Akşam kocamın mizirtisini dinledim hastayım hastayim ama şuan derneğe gitti akşam zilgiti yicek yine.
Hastayim dediği an islak odunu indiricem artık yetti canıma.
Kiz gece ateşledi 37.9
Calpol verdim, süt içti uyudu.
Bugün cikiyo dusuyo ilaçla falan ama istahi hiç yok.
Bize acil yolları görünüyor gibi
Simdi uyudu uyansın duruma göre götürebilirim
Neler yaptim yediremedim sadece haslanmis yumurta yedi uyudu

Oğlan boğazım ağrıyor diyo ben uykusuzum valla Bi revir olsada yatsak baksalar bize.
Ben gidicem hastaneye yatım az surda dicem uyuyim az ellemen beni.

Oğlana ilaç verdim , vit. Verdim, pastil verdim.
Birazdan limonlu çorba vericem.
Ihlamur falan derken o bari ayakta anlatsın.

Vit. bitmişti sipariş verdim.
Un bitmişti 10tl indirim tanımlamıştı hızlı 42tl 5kg sınangil un aldim iyi oldu.
Ev falan supuremucem uzandım kaldım

Geçmiş olsun canım.,Probiyotik al içerse içir canım. Çok iyi geliyor. O da mı bizim olduğumuz hastalıktan oldu acaba. Benim kızda da 3 defa ateş oldu. Ben bir defa kustum. Daha birşey olmadı. Bayağı salgın varya. Acaba oda mı enfeksiyon kaptı dedim

İyi geceler,
Gece kuşu geldi. Ancak kızı uyutmam 23:30 u buldu. Birkaç gündür parmak emerek uyumuyor tabi bu da uykuya dalmasını geciktiriyor. Böyle böyle alışır inşallah. Bugün ayağında salla dedi. Olmaz demedim. Ama yine de zor daldı. Bir defa daha denemiştim hatırlarsanız ama tam başaramamıştık. Bu defa doktor dediği içinmi bilmiyorum daha kolay olacak gibi. Hatta kendi tam parmağını ağzına sokacak hemen geri çekiyor. Bir de bana diyor siz de doktora söylemeseydiniz parmak emdiğimi
Bugün kahvaltı yaptık, benimle tostunu paylaştı. Paylaşmak önemsemektir anne paylaşalım diyor. Bunu öğrenmesine sevindim. Kahvaltı sonrası evi toparla, robotu açtım vs. Sonra oyun oynadık. Sayılarla ilgili etkinlik yaptık. Görsel olarak 7 ye kadar sayıları tanıyor.,ya az ya çok bilmiyorum. Ama sonuçta her çocuğun farklıdır.Ben bu yıl öğretmeye başladım. Etkinlikte 7-8-9 u yaptık bugün. Resmini birara çeker gönderirim size.,
Öğleden sonra eşim geldi. Ben dışarı çıktım.
Kahve yanına kadeh ve kıza toka aldım. 110 tl. Kahve köşesi yapmaya niyetim var. Derin dondurucumun üzerini hala dekor yapamadım,
Neyse az gezdim.Tarhana cipsi ve kuruyemiş aldım. 80 tl. Tarhana cipsi ne olmuş öyle fiyatı şok etti beni tabi ayçiçek yağını da tek geçerim.uçmuş yine fiyatlar bugün.

Evi tavaf ediyoruz şu saatte.
Allahım rüya mı goruyorum diye gözlerimde ovuşturdum ama rüya değil bildiğin durmuyor.
Ateşten hep.
18.00 gibi aldık acile götürdük boğazları sismis biraz yüzünün kizarmasindan anlamıştım.
Antibiyotik verdi.
İlk defa antibiyotik veriyorum desem yeri
Daha önce 1 defa vermişti dr. Vermemiştim
Atesi arada çıkıyor parol surup verdi onunla düşünüyoruz.
Şimdi atesi düştü enerji geldi ama istahi yok.
İştahı yok dedim özellikle zinco c fort yazmış.
Hiç de kullanmamistim niye bunu yazdım iyi mi anlamadım.
Akşam verdim 1 defa.

Demisler ya cocugumun hasta olmasına degil huyunun değişmesine yanarım diye.
Akşam hep babasinin kucağında yattı
Yatağa koyuyoruz yok illa onun kucağı

Oğlanın 10.30da dersi var
Alarmı kurdum artık biz 5 de mi uyuruz 6 da mı meçhul.
Bende aşırı gergin oluyorum uykusuz.
Napcaz bakalım

Gecmis olsun cnm

Ahh kuzumm ya cok gecmis olsun

Günaydınlar
İyipazarlar
Aksam misafir geldi aniden en sevdiğim
Annemlerde yemek yiyoruz 18.00 gibi
Zaten 20.00 de falan dagılıyo herkes evine.
Kvdem aradı kociyi müsaitseniz gelcez aksm diye
Gelin eve geceriz birazdan diyo bana sormadan
Ya ev toplu mu ne halde bıraktım belki dagınık dedim.
Sen dagınık bırakmazsın diyo.
Annem hemen kalktı yanıma cevizli lokum,börek vs koydu beni eve bıraktılar.
Kızla almaya gittilerkvdemleri.
Ev topluydu,makinada camasır vardı onu astm
Bizi almaya gelmeden dus almıs banyoyu öylece bırakmıs
Sen toplu bıraktm diye cıkıyosn evden,arkadan dagıtıp bırakıyo ya sabır
Bide eve gecmeyelim bosa annemleri alırız öyle geceriz diyo.
Hayır dedim ben eve gideyim siz gidin alın.
İyiki demisimz
Ay ne uzattım
Neyse kvdem bi geldi elinde koca tepsi börek
Yemege gelmisler bidee
Ne yapcm o saatten sonra tabak hazırladım
Cay demledim
Cevizli lokum,kıymalı börek,kvdem ıspanaklı börek,soguk baklavayla agırladm
Napim yani o saatten sonra
Kahve mısır patlatma falan 22.00 da koci bıraktı evlerne.
Kız bayıldı zaten onlar gitmeden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…