Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bergen gormekden de bezduk
Ya tmm hic Bi kadın oldurulmeyi hak etmez etmemeli
Ama adam seni dövmüş affetmissin, adam sana kezzap atmış daha affetmissin.
Adam evli 4 cocugu varmış güya bilmiyormus(arastirilipda ogrenilmicek şey mi allasen) evli 4 çocuklu adamla yaşamışsın.
Yani gel öldür beni demişsin resmen.
Filmi olunca tekrar gundem.

Akşam evdeki internet birden gitti eşim aradı uzaktan yapabiliriz demişler olmadı. Bu gün bana farz oldu dışarı çıkmak çıkınca da bir sürü iş hallettim eşimin düzenli kullandığı raporlu ilaçlarını aldım, doktora da gidip agrı kesici, mide koruyucu gibi ilaçları yazdırıp eczaneye de 43 tl bıraktım. Ordan modem elimde gittim dükkana orada çalışan kız kapıdan girdiğim gibi bırakın bir saat sonra gelir alırsınız dedi. Ben beklerim burda dedim eve gidip gelemem uzak, hava da soguk dedim. Allahım ne kadar anlayışsızlar, ama şimdi burda kimse yok bunu tamir edecek dedi ben de başka modem verebiliyorsanız verin dedim daha sonra bizim ki tamir olunca getirirsiniz dedim, tık yok. Neyse oturdum yarım saat kadar, başka modem vermiş eve gelince fark ettim insan söyler neyse sakin kalıcam bir şey demek istemiyorum. Çünkü evde internet var çok şükür.

Kızlar siz diyorsunuz ya Makbul den aldım diye. Bende Makbulden sipariş oluşturdum az önce kargo ile geldi tabi bizlerden bir miktar kargo alıyorlar olsun. Küçük yerde yaşamak çok güzel yaşadığım yeri seviyorum, ama hep İstanbulda da yaşamak istemişimdir. Makbulden aldıklarımı geldiği gibi kontrol ettim gramı gramına kargolamışlar. İnanın fiyatları çok makul bizim burda ona benzer yerler var fıstığın kilosu 45 tl ve o kadar büyük değil, zencefilin kilosunu hiç sormuyorum 10 tl alıyorum oda var ya çorba kaşıkları ile bir buçuk kaşık anca oluyor. Ben beğendim bundan sonra sipariş veririm artık. Kredi kartı bu ay tutulamıyor bizim, hepsi mutfak harcaması, az önce de marketten alınacakları sepete attım eşim kredi kartı ile ödedi 278 tl inanın içinde sadece 2 kilo ince bulgur ve küçük bir paket kaymak var 100 gramlık kalanı maden sodası, granül kahve (ikisi birarada ve üçü birarada) meyve suyu, mayonez, kagıt peçete çok üzüldüm yapıcak birşey yok. Dünde eşim gelince trendyoldan 310 liralık peynir ve sucuk siparişi verdik harcamalarımız artık 250 tl altına düşmüyor. Makbule de 298 tl gitti. Sağlık olsun diyorum burada ekmek 3 tlden satılıyor hergün düzenli olarak 6 tl veya 9 tl de ekmege harcıyoruz.

Bizim makbul 5 dakika uzaklıkta abla iki şubesi var burdada benzerleride mevcut hatta maksul vs diye en iyisi makbul taze ve lezzetli tadlarida güzel inan dün bime girdim mantar vs almaya önümde bur kuzla annesi var o elde tutulan sepet dolusuydu çoğu ıvır zıvır gördüğüm süt kova tavuk ve süt kaşar yarım kg da ddim içimden 250 tutar rahat 315 verdiler ya önceden 300 erzak dolduruyorduk eve bimden bir ayı geçti milföy almıştım 15 ti 17 olmuş nerdeyse yine zam 8 e alıyordum esim gidiyor bir poşet dolmamış 120 ödedim ddi geçen bakıyorsun bişe yok Allah yardımcımiz olsun

Allah kayinvalidene güç versin canım o zmn kızının cocuklari biraz birakcak seninki küçük daha düzene girer insallah
Çocuklar anlamıyor saniyolar canım eski nesil anneler malesef kotuluyorlar geçen bir tartıştık eşimle çocuk odadaydi geldi öpüp sarılıyor kavga etmeyin diye ne üzüldüm eşimde öyle
Ay evermeseymis oğlunu uyuz oluyorum böyle insanlara
Filmine belki giderim diyordum herkes paylaşıyor habire yildik

Selam kızlar kar yağıyor mis gibi hava bir ara gök gürledi yarın daha yoğun olcak diyolar namaz kıldım kahve yaptım esim uzandı uyuyor sabah erken kalktı oglus oyun oynuyor bende az keyif yapıyorumyemek yapcam sonra dünden mercimek çorba var pilav yapcam mantar almıştım dün patatesli mantar yapcam kremalı firinliycam sunumlu yanına yogyrt yeter bugün oglus çorba pilav yer mantar yese keşke ben çok seviyorum esim uyansın süt ve ekmek almaya yolarim evdesut bitmiş sabah pancek yaptım ona koydum bitti

Merhabalar,
Bende evimde hatta işyerimde kullanıyorum Jaluziyi ama ısıcam arasında olanı.
düz jaluzi toz ve pislik oluyor ama ısıcam arası olan jaluziler cam arasında kaldığı için sorunsuz siz geç kirlenme tozlanma durumu yok ve ömürlük.

Reklama girmesini asla istemem ama ben bu işin uzmanı oldum zira ısıcam arası jaluzi yapan yerde çalışıyorum :)

Bazen ufacık sorunu olsa bile abartıyor
Biz anlamiyoruz ya ne de olsa.

Selamm
Eşim falan hasta olduğumu goruyorlar ama kendini koyvermeyip surekli bisi yaptığımda da inanmicaklar daha hasta olsamda
2 sıra yaprak sardım ama sorun nasıl sardım.
Masaya hazırladım her mutfağa gittiğimde 3-5 tane
Kızla ve hastalikla okadar ancak.
Oğlan yedi kocaman bi tabak.

Oğlanın kursla yolları ayiricaz gibi yeni sezonda
Gidip konuşucam
Seneye bizim için önemli böyle yapacaksanız bilelim dicem.
Sürekli gün ve saatler değişiyor.
Geçen haftalarda çocuğa soylemeyi unuttum derse gidemedi.
Aradim bugün dedim önce saatleri değiştiniz sonra cumartesiden çarş. Aldınız tmm olabilir ogrt. Musaitligine göre dedim.
Pers. Attılar bugün oglan gitti yarın gel demisler.
Dalgamı geçiyorsunuz haber verin Bi telf. Etmek zor mu dedim.
Oğlum sizin bu saatleri gunleri degistirmeniz sebebiyle geçen haftalarda dersi kacirdi unuttum okadar çok degisiyosunuz ki yetisemiyoruz artık dedim .
Alti ustu 3 ogrenciler
Diğer velide wp yazmış
Bugün sizi aradım ders var dediniz boşuna gitti oğlum diye.
Yakındaki başka yerlere bakicam arayışa cikim bakın.

Cumamız mübarek olsun kızlar. Burası pek sessiz kalmış, özlemişim burada yazilanları okumayı kimse yazmayınca şaşırdım. Nerdesiniz kızlar, bu gün cuma evi temizledim hafta sonu pek yapmak istemiyorum ancak mutfak-pazar alışverişi, ütü, çamaşır daha yogun geçiyor. Annem-babam için her hafta poğaça-kurabiye yapıyorum mutfakta önce onları yaptım, bize hazır daha önce sardığım sarmaları dondurucudan alıp pişirdim, tavuk suyuna şehriye çorbası yaptım, patates salatası yaptım. Bütün bunları yaptıktan sonra bir iki tur daha mutfak topladım. Çünkü içime sinmiyor ya un döküldüyse, sebzelerden yere düşen yaprak-toprak olursa diye diye dönüp dönüp temizledim. Sonra yogurt azalmış süt almak için mandıraya kadar gitmek istemedim biraz uzak hava çok soğuk migrostan yogurt mandalina az kalmış sadece bu günlük az mandalina 5 tane az muz yarın pazardan alırım böyle herşeyden azar azar 42 tl oraya ödedim. Bime girdim bahçe eldiveni aldım 20 tl ay hala şaşkınım çünkü ben onları 4-5 tl alıyordum. Eve geldim, aldıklarımı yerleştirdim dünden yapılan market alış verişinin bir kısmını daha yerleştirememiştim kavanozlara boşaltacaklarım vardı onları boşalttım yag şişelerim boşalmıştı hem zeytinyag hem çiçek yag onları boşalttım çiçekyagım bitti almam lazım bu gün markette baktım farklı marka abalıydı herhalde 163 tl 5 litresi. Yapıcak bir şey yok alıcaz. Akşam üstü annemlere ugrarırız yaptıklarımı bırakırız. Bu günde böyle biter.
Akşam arabaya yakıt almaya gittik lpg 200 tl 20 litre bile alamadık. Eşim diyor ki benzinde almamız lazım sen bilirsin dedim neyse kalsın şimdilik dedi bekliyor ki ben para vereyim o da depoyu doldursun verdiklerinden artık bir kuruş bile vermem biriktirmek istiyorum inşallah başarırım.

Ayy evet ya kimseler yok.

Selamm
Bende vakit varken az takilim kızlara dedim yoklar.
Sabah eşim giyindi bekledi
Onu aradi bunu aradı saat 11.30du ben gidiyorum dedi gitti.
Süt, elma, ekmek falan isticem gelirken alsin
Çıkasım vardi ama iyice toparlanmadan cesaret edemedim bir daha hasta olursam aman aman.
Çok zorlanıyorum kızla öyle olunca.
Yemek yapmadım hala evrile devrilehic yapasım yok ama yapmak zorundayım.

Evi süpürdüm
Banyoyu temizledim kabini falan silmem lazimdi
Mutfagi topla
Çamaşır as topla derken gün akşamı buluyo işte
Kar bi durup bi yağıyor ama rüzgar fena kesiyor.
Dolap iclerini silmek istiyordum başka gün artık
Yemeği halletmem lazım

Slm bacımlar
Benim hic halim yok hasta değilim ama bitmedi bu hafta
Asaplarım bozuk
Kar sevmiyorm Allah affetsin icim kararıyo hava kötüyken.
Koci kızı uyutamamıs almıs yemege götürmüs,babasına geciyo nazı.
Yemek yemisler,1-2 oyuncaga binmis gönlü olmıs.
Migrosdan süt almıslar.
Tabi bayıldı gündüz uyumayınca.
Yemek de yapmıyorm kocinin zeytinyaglılar yetiyo bize.
Pilav yaptm brokoli vardı Alya tok yemeden uyudu.
İns gece dikmez ayaga bizi.
Kahve bastım haberlere bakıyorm bende.

Bende öyleyim bu ara halim yok gibi yazı ozledim bende

Selam kızlar oruçtum çok bakamadım buraya yemek yedik kahve içtim başım ağrıyor birazda borç oruç tutuyorum Ramazan'a hazırlık oluyor böyle hem dışarı çıktım fileye gittim iki paket pişmiş ciğer süt spagetti pide 3 kek kereviz bir süt dilimi 79 verdim bimden bir ekmek 3 TL akşam yemegine az mercimek çorbası vardı spagetti ciğer kereviz salatası yedik çay iccez birazdan

Allah kabul etsin bacım

Günaydınlar
Kar olmus bele kadar(abart istersen feriha)
Dünden kalan islerle ugrasıyorm asaplarım bozuk.
Aksam saati kadın yazmaya basladı iste dünden bi is vardı yetismedi ,tmm dedim ama anlasın diye o 21.00 da yazmıs bana,22.30 da yazdım cvp,hani anlasın isim gücüm var.
Sonra bitane daha ,sonra bitane daha 3 tane is kitledi bana.
3ü 1 saatlik is toplamda onda değilim.
Zaten yaptm oturdum kahve iciyorm suan.
Ama ben benden sonrasına karısmam benim sorumluğumda değil yani.Ben benim mesai saatlerim icindekilerden sorumluyum.
Ya cidden calısmak istemeyen calısmasın otursun evinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…