Bizim makbul 5 dakika uzaklıkta abla iki şubesi var burdada benzerleride mevcut hatta maksul vs diye en iyisi makbul taze ve lezzetli tadlarida güzel inan dün bime girdim mantar vs almaya önümde bur kuzla annesi var o elde tutulan sepet dolusuydu çoğu ıvır zıvır gördüğüm süt kova tavuk ve süt kaşar yarım kg da ddim içimden 250 tutar rahat 315 verdiler ya önceden 300 erzak dolduruyorduk eve bimden bir ayı geçti milföy almıştım 15 ti 17 olmuş nerdeyse yine zam 8 e alıyordum esim gidiyor bir poşet dolmamış 120 ödedim ddi geçen bakıyorsun bişe yok Allah yardımcımiz olsunKızlar siz diyorsunuz ya Makbul den aldım diye. Bende Makbulden sipariş oluşturdum az önce kargo ile geldi tabi bizlerden bir miktar kargo alıyorlar olsun. Küçük yerde yaşamak çok güzel yaşadığım yeri seviyorum, ama hep İstanbulda da yaşamak istemişimdir. Makbulden aldıklarımı geldiği gibi kontrol ettim gramı gramına kargolamışlar. İnanın fiyatları çok makul bizim burda ona benzer yerler var fıstığın kilosu 45 tl ve o kadar büyük değil, zencefilin kilosunu hiç sormuyorum 10 tl alıyorum oda var ya çorba kaşıkları ile bir buçuk kaşık anca oluyor. Ben beğendim bundan sonra sipariş veririm artık. Kredi kartı bu ay tutulamıyor bizim, hepsi mutfak harcaması, az önce de marketten alınacakları sepete attım eşim kredi kartı ile ödedi 278 tl inanın içinde sadece 2 kilo ince bulgur ve küçük bir paket kaymak var 100 gramlık kalanı maden sodası, granül kahve (ikisi birarada ve üçü birarada) meyve suyu, mayonez, kagıt peçete çok üzüldüm yapıcak birşey yok. Dünde eşim gelince trendyoldan 310 liralık peynir ve sucuk siparişi verdik harcamalarımız artık 250 tl altına düşmüyor. Makbule de 298 tl gitti. Sağlık olsun diyorum burada ekmek 3 tlden satılıyor hergün düzenli olarak 6 tl veya 9 tl de ekmege harcıyoruz.
Allah kayinvalidene güç versin canım o zmn kızının cocuklari biraz birakcak seninki küçük daha düzene girer insallahİyiaksamlar bacımlar
Okullar tatil pazartesiye kadar
Yatıp kalkıp Allahtan kocinin gececi oldugu hfta diye dua ediyorz
Annem hayatta gelmezdi
Kardesim dün isyerindeki kadınlara yemek veriyor hersene kadınlar gününde.
Oglan rahatsızlandı aniden,e kızda rezarvasyonunu yapmıs.
Anneme 1 saat gel gideyim dedi,gitmedi ya.
Cocugun hasta otur evinde demis
Elemanlarına önceden verilmis söz anne dedim.
Yagmur yagıyo nasıl gideyim diyo bana.
Kız gelir alırım seni demis hasta cocukla mı cıkcan demis,esi gelmis 2 saat durmus cocukla.
Gercekten dogurmayaydın madem diyesim geliyor bazen.
Ben yaza yollamıcaz zaten okul degistircek kız,eylülde yeni yere baslar dedim.
Bana sakın güvenme diyo
Babannesi bakar kocinin calıstıgı haftalarda anne merak etme dedim.
Çocuklar anlamıyor saniyolar canım eski nesil anneler malesef kotuluyorlar geçen bir tartıştık eşimle çocuk odadaydi geldi öpüp sarılıyor kavga etmeyin diye ne üzüldüm eşimde öyleAnneme kuruldum bu ara ama kardesime söz verdim demicem bisey.
Kardesim sen bil diye söylüyorum dedi.
Annem anlatmıs kendi.
Üzüldüm demis
Annem artk ne dediyse Alyanın yanında koci icin,Alya babama kızma anneanne demis
Annem sok oldum üzüldüm diye anlatmıs kardesime.
Kardesim söylenmis sen sasırdın mı ?Cocugun yanında niye konusuyosn demis
Onlar yanında ses bile yükselmiyolar bilmiyor musun?ne derdin vardı okadar cocugun yanında söylendin demis.
Babamda varmıs bunları söylerken.
Babamda hic demis ,bilmiyo konusmasını cocugun yanında konusuyo iste demis kızmıs anneme.
Söz verdim kardesime diye sustum.
Ama üzerinden gecsin konuscam annemle.
Yanında konustuıklarına dikkat et Alyanın dicem.
Ben okadar koruyorm cocugumu,koci de öyle yanında tartısmayız,ses yükseltmeyiz
Ki biliyo Alya babasına nekadr düskün.
Yanında ne konusuyısn yani.
Acayip sinir oldum.
Ay evermeseymis oğlunu uyuz oluyorum böyle insanlaraAnnem Gercekten annem gibi keyfine düşkün
Bakamam demişti kaynanam da öyle
Gecen kaynanam çocugun yanında babanı alıp gidecek dedi durdu
En sonunda sinirlendi
Benim oğlan da al git ya dedi annem var
Yenisini alırız dedi bıktımçocugun damarına basınca
Gelince eşime diyo bebe gibi sinir oluyorum şu tavırlarına yenisini alırız diyo senin oğlan diyo sende sinir etme çocugu dedim çok lazımsa al oğlunu gir evlendirmeseydin dedim
Aklı sıra küçücük çocukla saçmalıyor kadına yemin ederim artık bi kurtulsam su kadından illlah her kıs gelip sinir ediyo insanı çocukları uzak olsunlar
Filmine belki giderim diyordum herkes paylaşıyor habire yildikBergen gormekden de bezduk
Ya tmm hic Bi kadın oldurulmeyi hak etmez etmemeli
Ama adam seni dövmüş affetmissin, adam sana kezzap atmış daha affetmissin.
Adam evli 4 cocugu varmış güya bilmiyormus(arastirilipda ogrenilmicek şey mi allasen) evli 4 çocuklu adamla yaşamışsın.
Yani gel öldür beni demişsin resmen.
Filmi olunca tekrar gundem.
Bazen ufacık sorunu olsa bile abartıyorAkşam evdeki internet birden gitti eşim aradı uzaktan yapabiliriz demişler olmadı. Bu gün bana farz oldu dışarı çıkmak çıkınca da bir sürü iş hallettim eşimin düzenli kullandığı raporlu ilaçlarını aldım, doktora da gidip agrı kesici, mide koruyucu gibi ilaçları yazdırıp eczaneye de 43 tl bıraktım. Ordan modem elimde gittim dükkana orada çalışan kız kapıdan girdiğim gibi bırakın bir saat sonra gelir alırsınız dedi. Ben beklerim burda dedim eve gidip gelemem uzak, hava da soguk dedim. Allahım ne kadar anlayışsızlar, ama şimdi burda kimse yok bunu tamir edecek dedi ben de başka modem verebiliyorsanız verin dedim daha sonra bizim ki tamir olunca getirirsiniz dedim, tık yok. Neyse oturdum yarım saat kadar, başka modem vermiş eve gelince fark ettim insan söyler neyse sakin kalıcam bir şey demek istemiyorum. Çünkü evde internet var çok şükür.
Geçmiş olsun canım nane limon iyi geliyor bana topluyorum çabukSlm kızlar
Hastayım
Boğazım çok kötü ateşim var oğlqnda aynı eşim hasta olmustu bizedr gecti galiba hiç halim yok
Yemek zor hazırladım bugün
Bende öyleyim bu ara halim yok gibi yazı ozledim bendeSlm bacımlar
Benim hic halim yok hasta değilim ama bitmedi bu hafta
Asaplarım bozuk
Kar sevmiyorm Allah affetsin icim kararıyo hava kötüyken.
Koci kızı uyutamamıs almıs yemege götürmüs,babasına geciyo nazı.
Yemek yemisler,1-2 oyuncaga binmis gönlü olmıs.
Migrosdan süt almıslar.
Tabi bayıldı gündüz uyumayınca.
Yemek de yapmıyorm kocinin zeytinyaglılar yetiyo bize.
Pilav yaptm brokoli vardı Alya tok yemeden uyudu.
İns gece dikmez ayaga bizi.
Kahve bastım haberlere bakıyorm bende.
Gecmiss olsunSlm kızlar
Hastayım
Boğazım çok kötü ateşim var oğlqnda aynı eşim hasta olmustu bizedr gecti galiba hiç halim yok
Yemek zor hazırladım bugün
Allah kabul etsin bacımSelam kızlar oruçtum çok bakamadım buraya yemek yedik kahve içtim başım ağrıyor birazda borç oruç tutuyorum Ramazan'a hazırlık oluyor böyle hemdışarı çıktım fileye gittim iki paket pişmiş ciğer süt spagetti pide 3 kek kereviz bir süt dilimi 79 verdim bimden bir ekmek 3 TL akşam yemegine az mercimek çorbası vardı spagetti ciğer kereviz salatası yedik çay iccez birazdan
Geçmiş olsun canım nane limon iyi geliyor bana topluyorum çabuk
Saolun kızlar boğazımda sanki yumruk var gibiGecmiss olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?