Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yine birgün alıcıyla sınanıyordm.
Ya bel cm yazmısım boy yazmısım hatta etiketi yoktu onunla aynı boyutta baska etekle fotosunu bile cektim emin olmak icin.
Bana diyorki kızımın poposunu bile kapatmadı napabiliriz?
Ablacım ölceydin keske.Ben oraya boy yazmısım.Diz hizasında istiyorsan ölc bi zahmet.
Ay valla cıldırmalık.

Slm kızlar
Hastayım
Boğazım çok kötü ateşim var oğlqnda aynı eşim hasta olmustu bizedr gecti galiba hiç halim yok
Yemek zor hazırladım bugün
Geçmiş olsun cnm valla zor toparlaniyo insan bu hastaliklar kolay geçmiyor dikkat et.
Benim hala sesim duzelmedi

Ben hiç bisi yetişemiyorum bir de calisiyo olsaydım napardim aceps..
Yardımsız olmuyor ya es yardımcı olcak, ya anne ya temizlik için biri.

İnsanlarla uğraşmak zor

Selamm.
Kızı uyuttum Sok'a gittim geldim.
9 tane saksı aldım küçüklerden aldım ama olsun.
Lale soganlari falan dikerim diye dusundum.
Terasa alırım büyük saksı.
Bunlar balkonluk, cam önülük.
Kıza bez aldim 60lı vardi sleepy
1 de küçük tereyag
146tl verdim geldim.

Hava tam yurumelik severim yağmurlu karlı ama hasta olurum yine diye geldim sesim hala pert

Öğlen eşim dernege çıktı
Ayy hala gitmemisler şu görümce eltisi.
2 haftadır birlikte maç izliyorlar bizde kutu var diye.
Dedim davet falan etme yeter da.
O da istemiyor ama birlikte izleyelim diyolar galiba bisi diyemiyor.
Hiç pasta börek toplarına giremicem.
Bi de gorumcemle kocasida geliyo tabi

Bu gorumcem aşırı takıntılı hastalıkli resmen.
Sen otururken bile topluyo sürekli duzeltiyo
Senin evinde de araniyor yani dağınıklık toz vs
Allah efesin hiç sevmiyorum gelsinde istemiyorum.
Ben artık beni yoran kimseyi istemiyorum.

Oturmuşum surda kahvemi almışım uzakta oynasınlar bana ellesmesinler

Bir de böyle benim sevmediğim biriyse yani mecburi bir ağırlamaya asla isim bitmiyor.
Yemek vs yapmak istemedigimden ya tutmuyor ya da vakit yetmiyor.
Ama isteyerek davet etmişsem hemen hallolur
Sipsak yaparım.
Valla zoraki çalışanlar fln napiyo bilmem.
Benim işim bitmezdi demek.
Enerjim düşüyor resmen..

Koltuklar iyice supurulmek istiyor kiz akşam kurabiye yedi döktü
Aralarini falan süpürmek uyansinda
Dünden pilav var
Fritozde patates kofte kizartirim
Domates biberde köz gibi oluyo Bi de salata yeter.
Evir çevir ayni yemekler.
Buzlukta pizza var oğlan yerse pisiririm onuda.
Acaba hamurunu pisirir mi fritoz nazenin9320 sen hiç denedin mi?

tr_lelli lellim ben hiç pizza yapmadım instagramda bir sayfa var orda gördüm pizzayı yaglı kagıt ile koyuyorlardı yapmışlar ama ben hiç denemedim evdekiler sufleyi yaptığım zaman begeniyorlar. Ama pizzayı de denicem bir ara aklımda.
babyloading87 citl kızlar geçmiş olsun. T thesekreter Allah kabul etsin sekreterim.
Bu gün kahvaltıya kalem börek kızarttım, iyi gitti ama çok yedim, sonra eşimle hazırlanıp yazlığa gittik biraz havalandıralım diye yanımıza çerez de aldık ama hava çok soguktu fazla yiyemedik, sonra sahilde yürüyelim dedim ama nasıl bir soğuk Allahım sonra geri döndük pazara gittik pazar öyle pahalıydı ki aldıklarımıza bir bakıyoruz bir de harcadığımız parayı gözümüzün önüne getiriyoruz üzülüyorum sadece az az almak artık zoruma gidiyor.
Şimdi güzel bir kahve içtim, bir makine de çamaşır yıkanıyor tele nasıl sereceğimi düşünüyorum çok soguk. Hepimize güzel bir hafta sonu olsun kızlar.

Slm kızlar
Kadın anladı tribimi 10-15.00 arasıydı bugun sen 14.00 de cık yoruldun dedin
Koci kızı anneme bırakcaktı ise yetismek icin,annem tabi burda cok kar yagıyo diye 10 dk da bir kar videosu atıyodu(Gitmeyelim diyeherhldr)
Dedim ben cıktım sen cıkarma kızı,aa iyi olmus dedi.
Sok a girdim 60 tl;kasar peyniri ,ucgen peynirr,kociye cips,kıza avokado,Türk kahvesi,buzdolabı poseti.
Eve girdim kız uyanmıs yeni
Anne acıktım dedi
Kısır getirmis koci gece ,arkadasının salata tabagını da almıs gelmsi,insanlar diyo atıyolar al eve götür diyomıs atma,kim tasıck onu diyomus adamlar.
Kadınlar götürüyo diyo.
Kadın dedim colugu cocugu yer diye düsünür tabi dedim.Vakumlu paketli geliyo valla .
Neyse kıza kısır yedirdim.
O arada tavuk vermisti annem ,onlar kestiriyolar köyde,komsu kendi bakıyo.
Onu hasladım suyuna eriste yaptm,etinide kekikli cevirdim aksm yemegi oldu.
Salata tabaklarında fasulye vardı bide zeytinyaglı,ortaya karısık doyurdm kızı.
Tavuk yemiyorz biz kız da alısık değil cıkarıyo anlasın hemen.
5 saattir evcilik oynuyorum yalnız valla daral geldi.
Asla bırakmıyor anne otur,anne kalk,anne ne yemek istersin
Uyursa kahve bascam

Bende zeytinyağlı şeyleri çok seviyorum esim kebapcidan biseler istiyor bazen vakumlu z yegli olanları ben yiyorum

Aiy aksam aksam carlattilar beni
1. Katta bi kadın var tek sıkıntılı aile bu.
Kiracilarmis mal sahibi kiraya vermiş
Kadin tam bir sıkıntı.
Herseye şikayete geliyor annemelere (yöneticiler) temizlik şirk. Gelenlerle fln kavga etmiş
Demin cama çıktık kara bakıyoruz almış 3 çocuğunu inmiş bizim fırça vardi aşağıda girişte eşim arabayı temizliyor sabahları.
Vermiş cocugunun eline çocuk bizim arabayi fircaliyor.
Dedim çocuğun elinden alirmisiniz fircayi arabayı çizebilir
İçeriye birakirsiniz dedim.
Senin fircani yemedik dedi bana
Bana bana bihteree
Bana bak dedim üslubundan belli vizyonun senden rica ettim ben, terbiyesiz aşağı indirme beni dedim.
Aldi colugunu çocuğunu girdi içeri.
Fırçayı vermiş cocuguna kendi resim çekme sevdasında

Vallahi bana denk geliyorlar çekiyorum.
Hem suçlu hem güçlü
3 çocuğu olan kadının üsluba bak yemedik fircani ne ya
Fircami yedircem deseydim.

Aiyy valla hanımefendi çizgimden çıkarıyorlar zorla beni

Yagli kagit koymak ısı akışını kesiyor diyorlardi denicem galiba

Ay lelli çok hoşsun Allah iyiliğini versin güzel vermişsin cevabını ben bu tür konularda çok zor bişi diyebilirim içim içimi yer anca. Bu hafta da oldu zaten öyle bişi veli toplantısı vardı kızımın pazartesi eşim şehir dışında yine ben tek gittim, toplantıda müdüre hanım olmadık bi yerde eşimin kızımla yaşıtı gibi inatlaştığını söyledi kısacık bi andı başkası belki anlamadı bile ilk ben de anlamadım bi şok oldum ama sonradan bana çok dokundu ya. Niye orda lafını vermedim diye bi haftadır içim içimi yiyo ama karar verdim söylicem ilk karşılaştığımızda. Direk niye böyle dediniz değil de evimin özelini açık ettiniz ayol diye şakaya vurarak. Bu aralar heyheylerim tepemde kızım ve kendim de dahil kimseye tahammülüm yok nedense.

Merhabalar kızlar ne zamandır gelemiyorum iş arıyorum ya yoğun bi şekilde okullara başvuru yapıyorum aklım hep orda bakalım insallah bi yerden dönüş olur da bi işe girerim hayırlısıyla. Eşim yine yok bu hafta sonu da gelemedi çok uzakta, annemler bizde onlarla takılıyoruz yine. Yarın pazara gidilecek hava buuuz ayaz burda nasıl olacak bilmiyorum inşallah don vurmaz yeşillik meyvelere evde bişey kalmadı alınacak çok şey var. Bu hafta çok harcamalı geçti kızıma kıyafet, yapboz aldım üç dört tane okula götürüyorlar her hafta, bi de kendime almak istyorum hosuma gitti onunkileri yaparken.

Bizim kirada oturdugumuz sitenin aidatı 650tl olmuş.
Biz otururken 380tl idi.
Yazık yaw.
Kapıcı ve havuz harici bisi de yok.
Küçücük bi bahcesi vardı
Spor salonu vs olanlar 1.500tl falandır sanırım.

Bu yaz tatilede gidemeyiz yaw baksanıza hersey uçuyor.

Cami duvarına isiyo aksm aksam jdjdjdjsj

Ya biz soylemeyince içimizde kalıyor sadece
Onlar daha çok arsizlasiyorlar
Valla içimde kalacağına onda kalsın

De valla.
O an uyar ben güzel bir uslupla yapıyorum bakıyorum böyle mah. Ağızli hanimmm hanimmm bak bakim bana diye Allah Allah nidalarıyla

Ben gayet kibarca çocuğun elinde alirmisiniz fircayi dedim haberi bile yok o resim poz derdinde hangi fırça diyo çocuğunun elinde bak arabaya dedim umru diil.

Bi de böyle bir üslup, duruş takıldığımdan beri kimsede bisi soramıyorum artık bana
Önceden sorarlardi meraktan ya da laf sokaklardi
Anlasamda bisi demezdim simdi laf sokana bana mı dedin diyorum.

Sana denen bana yapilsaydi o an bisi demezdim ama sonrasında yanına gider bunu bana birebirken soyleminizi isterdim derdim.

Bir konuda haklıysan ve biraz sert çıktığında kabulleniyorlar ve yapamiyorlar o terbiyesizliği.

Cami duvarına isiyo aksm aksam jdjdjdjsj
Kiz incektimde babamda bizdeydi hatta o delidir ztn.
O da cama çıktı (onlara takik sürekli sikayetciler diye) camdan ona buna laf attı kadin bisi desin diye.

Binaya kedi girmiş aşağı sıgınaga kaka yapmış.
Kokusu evime geliyor diyor.
Sığınak daire gibi bodrum kat bunun evi girişin üst 1 kat kokusu geliyormus(yani arada giriş kat var) evine
Temizlikciler süpursun diyo anneme.
Çöpleri elinde indirip akitmiş hep merdivenlere temizlikciler işini yapmiyo diyo.
Babamda o çöplerin suyunu akıtamaz siz işinizi yapın geçin dedi.
Otursun silsin çöp suyunu bile bile akıtıpda sikayet ediyo.
Sorunlu ya.
Benim kapıma aksa siliyorum yani neticede benim copumun pisliği.

Sabirlisin ozaman yap boz benim anksiyetimi tavan yaptirir yapamicam yapamicam die

Kız coştu ay aman hasta olmasında kudursun razıyım.
Abisine sardı bu ara.
Evdeydi ya kaç gündür
Cocuk wc girse oturup agliyo niye girdi diye.
Oynasın onunla istiyor.

Akşam yine burnum fln tıkandı hemde akşam oluyorum.
Ballı limonlu ıhlamur yaptim 2 kupa içtim valla boğazlarım genzim fln acildi iyi geldi.
Şifa ya
Bizim evin kışın ocaktan inmeyen ıhlamur.
Şununla ayaktayım der hep eşim.
O çok içer ben okadar degilde

Hiç birikim yapamıyorum kızlar nolcaz böyle.
Kumbara birikiyor (nekadar oldu merak ediyorum) bes bi de yanımıza kar kalan.
Bu ay kart düştü ama ona sevindim.
Hem daha az harcama yaptık hem de taksitliler bitmeye başladı.
Büyük kalem alınacak acil bisi yok.
Sezon indirimi yakalarsam oğlana mont alicam Bi.
Sezonda aşırı pahalilar seneye giyer.

Kuzum bizim sitede spor salonu hamam sauna var.800 tl oldu aidatımız. Sizin oradaki siteler oooo kesin 1500 olmuştur. Fiyatlara baktık çok uçuktu rakamlar. Üstelik bahçeleri falan küçüktü o sitelerin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…