- 21 Ağustos 2015
- 32.131
- 97.521
- 798
- 38
Hic suyunu akıta akıta mı gitmisKiz incektimde babamda bizdeydi hatta o delidir ztn.
O da cama çıktı (onlara takik sürekli sikayetciler diye) camdan ona buna laf attı kadin bisi desin diye.
Binaya kedi girmiş aşağı sıgınaga kaka yapmış.
Kokusu evime geliyor diyor.
Sığınak daire gibi bodrum kat bunun evi girişin üst 1 kat kokusu geliyormus(yani arada giriş kat var) evine
Temizlikciler süpursun diyo anneme.
Çöpleri elinde indirip akitmiş hep merdivenlere temizlikciler işini yapmiyo diyo.
Babamda o çöplerin suyunu akıtamaz siz işinizi yapın geçin dedi.
Otursun silsin çöp suyunu bile bile akıtıpda sikayet ediyo.
Sorunlu ya.
Benim kapıma aksa siliyorum yani neticede benim copumun pisliği.
Tabi tabi küçük geneli.Kuzum bizim sitede spor salonu hamam sauna var.800 tl oldu aidatımız. Sizin oradaki siteler oooo kesin 1500 olmuştur. Fiyatlara baktık çok uçuktu rakamlar. Üstelik bahçeleri falan küçüktü o sitelerin.
Evde daha çabuk kuruyorSelam kızlar iyi pazarlar sabah 10 a geliyordu uyandik oglusla etrafı topladım esim uyurken oglus oyuncakları topladı kuşların kafesi temizledim bulaşık açtım doldu gece yeninlenlerle dolmuştu esim börek almaya gitcem diyordu gece sade çay demledim börek çay yedik silupirge tuttum paspas yapmam lazım birde toz alcam akşam üzeri bir makine yikiycam içeri asxam kurumuyor dışarda camasirlikta biz yatana yakın asiyirum sabaha kuruyor dünden kuru fasulye erişte var oglus hamburger istiyorum diyor kaç gündür buraya 20 dakka yurumeyle ben giderim az yürümüş olurum hem
Merdivenden indirmiş güya çöp sularını takip et evi buluyosun ztnHic suyunu akıta akıta mı gitmis
Bende öyle yapıyorum normalde ama şimdiki makine baya çok yıkıyor kurumuyor her yere çamaşır asiyirum resmen koltuk kenarı kapılar dağınık her yer oluyor sevmiyorum bı gecede baya bitiyor böyleEvde daha çabuk kuruyor
Ben camasirligi cati katina çıkardım açtım oraya kurumuyor
Günlerce durmadan kurumuyor.
Eve alıp azda kapı üstünde fln tutuyorum kuruyor.
İyi yapmışsın ben kimsenin kapıdaki biseyimi izinsiz mecbur kalmadıkça almam kullanmam cocuklarada biz öğretip terbiye vereceğiz tabi bu insanlara sessiz insan denk geliyor hep belliAnneme bile mahallede soruyorlardi misal o çok sessizdir o konularda küfürde etseler kavga etmez benim arsizligimdan onada bisi soramıyor kimse.
Valla şu noktaya gelmem kolay olmadı ama gayet güzel oldu.
Ben çok memnunum bu halimden. Aman uymayalım kafasında olsun herkes bulastirmasinlar beni.
Ne boş konuşan var, ne üzerine vazife olmayan bisi soran var, ne burnunu sokan var.
Ben selam vermeden selamda veremiyorlar.
Çizginin olması çok güzel.
Elti kızından sonra daha da sivrilestim. Asla tahammülüm kalmadı.
Biri bisi soracaksa mimiklerimden bile bakışimdan bile geri adim atıyor.
Yoksa o görümcem yapisirdi bana zırt pırt aradı.
Ben o yüzü vermiyorum.
Az konusuyorum, bana şaka yapacak samimiyeti dahi vermiyorum..
Duvarlar iyidir.
Aynen canım böyleleri sessiz sakin insanları eze eze böyle oluyorlarİyi yapmışsın ben kimsenin kapıdaki biseyimi izinsiz mecbur kalmadıkça almam kullanmam cocuklarada biz öğretip terbiye vereceğiz tabi bu insanlara sessiz insan denk geliyor hep belli
Benimde kapılardan falan sallanıyor göz yoruyor biraz ama napalm yer olmayınca.Bende öyle yapıyorum normalde ama şimdiki makine baya çok yıkıyor kurumuyor her yere çamaşır asiyirum resmen koltuk kenarı kapılar dağınık her yer oluyor sevmiyorum bı gecede baya bitiyor böyle
Ne tuhaf değilmi, insanlar öldüğünde cenazesine gitmek için tüm şartlar zorlanır gidilir. O kadar insan biraraya gelir. Ama yaşarken öyle olmaz. Benİm dedem öldüğünde çocukları biraraya geldi.dualar falan yapıldı hepsi oradaydı. Hep birlikte bir resim çekinmişler. Grupta göndermişler resmi. Ben de dedim, keşke dedem yaşarken hepiniz biraraya gelseydiniz. Kimbilir ne kadar sevinirdi.Bugün Bi video izledim adam şey diyordu cenazen olsun 500 kişi vardır o görmek istediklerinde ordadir cenazedir duyan gelir yani ama sen başarılı olduğunda, zengin olduğunda, yukseldiginde de o 500 kişi senin adına sevilebilecek mi?
Gercekden senin adına mutlu olacak mı
Evet aslında bunu sormamız lazım kendimize
Bizim iyi günümüzde gercekden bizimle sevinecek olanlar kimler.
Zaten kötü günümüzde de onlar olurlar yanımızda.
Bi carparım sana diyeceksin ona,babanın usagı mı var.Görgüsüz iste.Merdivenden indirmiş güya çöp sularını takip et evi buluyosun ztn
Bilerek silmedim diyomus Bi de bakım temizlikç. güzel siliyormu diyeymis
Günlerce kalan çöp suyu üzerine deterjan dokup bekletmeden nasıl çıksın ki
Ay hala gözümün önünde kadinin hali bir elinde çocukları bir elinde fırça senin fircani yemedik diyo 3 çocuğu var bi de bu kadının ahada örnek ebeveyn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?