Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hic suyunu akıta akıta mı gitmis

Selam kızlar iyi pazarlar sabah 10 a geliyordu uyandik oglusla etrafı topladım esim uyurken oglus oyuncakları topladı kuşların kafesi temizledim bulaşık açtım doldu gece yeninlenlerle dolmuştu esim börek almaya gitcem diyordu gece sade çay demledim börek çay yedik silupirge tuttum paspas yapmam lazım birde toz alcam akşam üzeri bir makine yikiycam içeri asxam kurumuyor dışarda camasirlikta biz yatana yakın asiyirum sabaha kuruyor dünden kuru fasulye erişte var oglus hamburger istiyorum diyor kaç gündür buraya 20 dakka yurumeyle ben giderim az yürümüş olurum hem

Kuzum bizim sitede spor salonu hamam sauna var.800 tl oldu aidatımız. Sizin oradaki siteler oooo kesin 1500 olmuştur. Fiyatlara baktık çok uçuktu rakamlar. Üstelik bahçeleri falan küçüktü o sitelerin.
Tabi tabi küçük geneli.
Havuzlar bile 5-6 kulaclik bence
O kiradaki siteyi biliyosun hiç bir luxu yok ya.
Park bile 2 salincakti asla yetmiyordu
3 tane bank site mi site tmm.
Spor salonu, cafesi, bakkalı vs olur yine anlarım
Bisiklet indirsen sürecek yer yok 2 adım yer.

Evde daha çabuk kuruyor
Ben camasirligi cati katina çıkardım açtım oraya kurumuyor
Günlerce durmadan kurumuyor.
Eve alıp azda kapı üstünde fln tutuyorum kuruyor.

Hic suyunu akıta akıta mı gitmis
Merdivenden indirmiş güya çöp sularını takip et evi buluyosun ztn
Bilerek silmedim diyomus Bi de bakım temizlikç. güzel siliyormu diyeymis
Günlerce kalan çöp suyu üzerine deterjan dokup bekletmeden nasıl çıksın ki

Ay hala gözümün önünde kadinin hali bir elinde çocukları bir elinde fırça senin fircani yemedik diyo 3 çocuğu var bi de bu kadının ahada örnek ebeveyn.

Selammm
Kar var cikamiyorum beğ içim gidiyor
Sesim hala aynı akşamda üşüme geldi yattım
Kız için istiyordum ama yeni düzeldi hiç o toplara giremedim.
Uyucam diye sallatiyo kızda kendini uyuyacagı yok.
Annesine eziyet olsun işte.
Sabah kardeşim peynirli börek almış, babamda pogaca simit almış servis çok iyi bizim sitedede bedava hizmet.
Valla makbule geçti kahvaltıya yetişti.

Annemde dün oğlana sosisli sandovic almış.
Markete giderken soruyor bisi lazımmı diye.
Ben baya 4 ayak uzerine düştüm

Dünden yemek var.
Sadece çorba yapicam yani kiz uykusunda yapım.
Bi mistik cay içicem burnuma koktu resmen
Haklmarda Pınar laktozsuz 10.90dı 1lt
3 tane aldım 3 daha alicam çıkarsam
Kıza normal süt verdiğim gece çok kıvranıyor gaz yapıyor demek.
Bizde alistik hep ondan aliyorum artık

Dün akşam ki kadın gelmiş aidat getirmis annemleri bulamamış bana veriyor ben dün sizinle tartıştım dimi? Dedim.
O kardesimdi kusur bakmayın diyo
Ne kardeşi be sendin işte fircami yedirmek için inecektim neden gittiniz hemen dedim.?
Siz yanlış anladınız ben değildim kardeşimdi diyo
(Ben yazmadım kuzenim yazmis)
Nasıl bir üslup nasıl bir mahalle ağzı bu ben gayet kibar bir şekilde rica ettim o fırçayı yedirmeyide gayet iyi bilirim dedim.
Tmm siz beni dinlemiyorsunuz dedi asansore bindi bir daha görmim seni kapımda dedim vurdum kapıyı.
Kadin annemi sakin buldu gelip dar dar sayiyordu şikayetlerini.
Bana disi sökmedi
Bu tipler sessiz birini bulunca arsızlasiyolar.
Onların dilinden konuşcan.
Bak simdi nasıl adam ediyorum onu.
Bi daha şikayetlere gelsin ben acicam kapiyi tek sikayet eden sensin çıkarsın gidersin dicem
Taktimmida fena takıyorum.
Bu kadına baya Bi takarim artık.
O parayida anneme diil babama vereceksin annem bakmiyo o islere babam bakiyo dedim almadım.
Bi de babamdan azar isitsin (sikayetlerinden takmisti o da)

Anneme bile mahallede soruyorlardi misal o çok sessizdir o konularda küfürde etseler kavga etmez benim arsizligimdan onada bisi soramıyor kimse.
Valla şu noktaya gelmem kolay olmadı ama gayet güzel oldu.
Ben çok memnunum bu halimden. Aman uymayalım kafasında olsun herkes bulastirmasinlar beni.

Ne boş konuşan var, ne üzerine vazife olmayan bisi soran var, ne burnunu sokan var.
Ben selam vermeden selamda veremiyorlar.
Çizginin olması çok güzel.
Elti kızından sonra daha da sivrilestim. Asla tahammülüm kalmadı.
Biri bisi soracaksa mimiklerimden bile bakışimdan bile geri adim atıyor.

Yoksa o görümcem yapisirdi bana zırt pırt aradı.
Ben o yüzü vermiyorum.
Az konusuyorum, bana şaka yapacak samimiyeti dahi vermiyorum..
Duvarlar iyidir.

Valla korkmasin kimse o kırılır mı bu küser mi diye.
Biz kırılınca iyi az da onlar kırılsın.
Herkes haddini bilsin.
Yalnızlıktan asla korkmadım korkmamda
Hepimiz yalnız ölcez
Saçma sapan, art niyetli, fitne ficur tiplerle konuşacağıma yalnız kalım.
Konuşacak kimsem yoktu, burada ailem yok mecbur konuşuyorum, mecburum arkadaslik yapmaya diyenleri görüyorum şaşırıyorum.
İsim düşer diye, sırf elimin altında biri olsun diye sevmedikleri insanlarla görüşmek çok mide bulandirici

Elbette insanız birileri olacak gorustugumuz ama sevmediğim birine sırf isim düşer diye tamah etmem ben
O işinde icine başlarım.
Olmasın öyle iş.
Zaten hasta olduğunuzda ihtiyaciniz olduğunda onları bulamazsınız bu kural böyledir.
Onlar iyi gün dostudur çünkü sizin gibi düşünüyorlardı onlarda
Elimin altında dursunda diyorlardir lazım olur
Hangi taraf daha vicdanıyla o ezilir kullanılır.

Evde daha çabuk kuruyor
Ben camasirligi cati katina çıkardım açtım oraya kurumuyor
Günlerce durmadan kurumuyor.
Eve alıp azda kapı üstünde fln tutuyorum kuruyor.
Bende öyle yapıyorum normalde ama şimdiki makine baya çok yıkıyor kurumuyor her yere çamaşır asiyirum resmen koltuk kenarı kapılar dağınık her yer oluyor sevmiyorum bı gecede baya bitiyor böyle

İyi yapmışsın ben kimsenin kapıdaki biseyimi izinsiz mecbur kalmadıkça almam kullanmam cocuklarada biz öğretip terbiye vereceğiz tabi bu insanlara sessiz insan denk geliyor hep belli

İyi yapmışsın ben kimsenin kapıdaki biseyimi izinsiz mecbur kalmadıkça almam kullanmam cocuklarada biz öğretip terbiye vereceğiz tabi bu insanlara sessiz insan denk geliyor hep belli
Aynen canım böyleleri sessiz sakin insanları eze eze böyle oluyorlar
Çünkü aman uyumayalım, aman konussun dursun aman bosver diye diye arsizlasiyorlar

Bugün Bi video izledim adam şey diyordu cenazen olsun 500 kişi vardır o görmek istediklerinde ordadir cenazedir duyan gelir yani ama sen başarılı olduğunda, zengin olduğunda, yukseldiginde de o 500 kişi senin adına sevilebilecek mi?
Gercekden senin adına mutlu olacak mı

Evet aslında bunu sormamız lazım kendimize
Bizim iyi günümüzde gercekden bizimle sevinecek olanlar kimler.
Zaten kötü günümüzde de onlar olurlar yanımızda.

Bende öyle yapıyorum normalde ama şimdiki makine baya çok yıkıyor kurumuyor her yere çamaşır asiyirum resmen koltuk kenarı kapılar dağınık her yer oluyor sevmiyorum bı gecede baya bitiyor böyle
Benimde kapılardan falan sallanıyor göz yoruyor biraz ama napalm yer olmayınca.

Kız resmen uyumamak için direndi bugün
Ben sallarken zaten baba baba diyordu.
Eşim 5 gibi geldi yemek fln yedi.
Babası uyuttu hemen uyudu.
Valla şaka gibi bazen
Saatlerce uğraştım adam 5dk uyuttu.
Baba diye sayikladigindan
Cocukda haklı üzülüyorum hep evde çıkamadı hiç bir yere.
Alıp haftaici avm goturcem
Napim az koştursun üzülüyorum sürekli Bi sinirli bu ara kiziyo bize.

Ne tuhaf değilmi, insanlar öldüğünde cenazesine gitmek için tüm şartlar zorlanır gidilir. O kadar insan biraraya gelir. Ama yaşarken öyle olmaz. Benİm dedem öldüğünde çocukları biraraya geldi.dualar falan yapıldı hepsi oradaydı. Hep birlikte bir resim çekinmişler. Grupta göndermişler resmi. Ben de dedim, keşke dedem yaşarken hepiniz biraraya gelseydiniz. Kimbilir ne kadar sevinirdi.
Bir de anlattığın gibi aman çevremde insan olsun diye insanlarla görüşmeyi sevmiyorum. Tat vermiyorsa niye görüşeyim. Kendimle mutluyum

İyi geceler kızlar,
Bugün eşim sitedeki arkadaşı çağıralımmı dedi. Çağır dedim. Kahveye çağırdık. Kızlar oynadı. Biraz okul konusunu falan konuştuk.eşim sanıyorki hemen giderim beğendiğim okula yazdırırım. Arkadaşla eşi anlattı. Gidip bırakıp alıp gelmeyi de vs. Ben de dedim oo o sanıyorki hemen okulun iyisini araştırırız veririz. Nerdeee.
İkametgah, uzaklığı ayrı dert trafik, okulun orada park yeri yok. Git al gel trafik stres.
Neyse evimi çok seviyorum diyor. Evet ben de seviyorum evimi. Bu ev gibi bu fiyata bulamam. Ama işte okul konusunda kendi düşünecek artık. Okula yazdırmak için dönen işlere artık bir çare üretecek tabi devlet okuluna gönderirsek. Özele gönderirsek zaten sıkıntı yok. Ablam parasını ben ödeyeceğim siz okul araştırın dedi ama araştıramadım. Çünkü ev belirsizliğinden birşey de yapamadım. Bir de ablamı da sıkıştırmak istemiyordum. Kız ev aldı ödüyor.Komple evini yaptırıp eşya alacak az para değil. Ama geçen patronu sormuş, ödemelerine destek çıkarız demiş.Açılışı yapmış bakalım. Allah için çok dua ettim.yaptıklarının karşılığı geliyor.
Neyse bu ara genelde evde geçiriyırum gündüzleri, nedense vakit daha çok yetmiyor. Evde olunca gözüme işler görünüyor ve doğal olarak Elayla birşeyler yapıyoruz. Zaman doluyor. Pek de giremiyorum.

Bu ara bir de ev için yeni şeyler bakıyorum. Mutfağa masa almak lazım. Araştırmaya vaktim az oluyor.Ela uyuduğunda da araştırmayla vaktim doluyor. Bir de kahve köşesi yapacağım. Ona istediğim şeylere baktım.kahve makinam yok ama olsun
Dün kadeh rafı siparişi verdim. 190 tl. Onu kahve köşesine kullanacağım. Tediden hasır supla aldım. 50 tl.
İki haftada bir c tesi eşim işe gitmiyor bana yaradı. Kızı ona bırakıp çıkıp geziyorum. Market Pazar aksesuar vs mağazalarını.
Bende durumlar böyle.

Bi carparım sana diyeceksin ona,babanın usagı mı var.Görgüsüz iste.

Günaydınlarrr
Dün gelemedim
Öglen annem aradı evdeyseniz ugrucaz diye
.13.00 falandı Alyayı uyutuyodm,kociyle konusmuslar,hemen evi topladık.
Sabah su yapmıstım yerleri silmistim elle komple
Kocide süpürge attı saolsun
O gitti kurabiye flaan aldı,annemler geldi.
Kıza oda yaptık ya,halı almıslar odasına onu getirmisler
Bide zeytinyagı falan getirmisler saolsnlar.
Oturduk cay kahve,Alya kudurdu tabi
Onlar gitti 15.00 gibi
Gİyindik cıktık ALyaya sözümüz vardı,oyun parkına.
1 saat orda oynattık
Biraz avmde dolandk,kasaba ugradık köfte aldık eve geldik
Köfte salata makarna yaptık.
Alyanın uyuması falan derken benimde tansiyon oynadı galiba,uyumus kalmısım ama gözümü acttım sallanıyorm.
Kalktım yerime yattıum 1 gibi
ALya bu sefer öksürük basladı baktım devam ediyo buhar verdim ama 3 ü gecti saat
yanında uyumusum gözümü bi actım 7 saat.
Apar topar kalktık onları yolladım
Diyorm cıkarken onlar,mutfak göcüyo biz uyumusuz:)
Kız iyi olsn bosver göcerse göcsün diyo:)
Oldun sen tmm dedim:)
Aksma patates sulusu yapcam etli
Yanına dedim yapmam bisey.Yogurt salata faln yeter.
Satısım vardı 18 tllik onu kargoladm sabah pttden.
Kızın surubu bitmis onu alcam cıkısta.
Öksürüyo aniden evde bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…