- 27 Şubat 2013
- 14.802
- 42.309
- 798
Allah kabul etsin sekreterim.Az dinleniyirum oruçluda yoruldum kıymalı kabak biber dolma yapcam tarhana çorbası var birde peynirli tepsi böreği yapcam turşu fln koyarım yoğurtta var yeter
Amin ekurim AminHerkese selamlar..
Kandiliniz mübarek olsun ,Hayırlara vesile olsun arkadaşlar..
Rabbim yaptığımız yapacağımız tüüm dualarımızı kabul eylesin inşallah.
Günahlarımızı afeylesin,Habibinin şefaatine bizleri nail eylesin inşaallah..
Bu vesile ile hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva,Borçluluarımıza edalar nasip eylesin..
Dualarda buluşmak dileğiyle..
Allah kabul etsin canımAz dinleniyirum oruçluda yoruldum kıymalı kabak biber dolma yapcam tarhana çorbası var birde peynirli tepsi böreği yapcam turşu fln koyarım yoğurtta var yeter
Bereketli olsun insallahKandilimiz Mübarek olsun. Her sabah uyandiğimız gibi bu sabahta hemen başliyorum işlenmeye nasıl bir huy anlamıyorum bana rahat batıyor resmen, lavaboları elden geçirdim havluları değiştirdim. Herkes eve gelince istiyorum temiz pürü pak eve gelsinler havlular mis gibi olsun. Ev derli toplu temiz olsun bunun için çabalıyorum. Mutfagı topladım, toz aldım oturdugumuz odanın perdelerini yıkadım astım. Böregi açtım buzdolabına koydum yarın pişiririm. Akşama köfte-patates, çorba az makarna ve mezeler var yogurtta çıkarırım tamamdır. Eşim bir miktar para gönderdi bankamatiğe onu çektim hazır çarşıda iken onun verdiği paradan da eksik olan meblağı tamamlayıp bir çeyrek daha aldım. Kuyumcu eşimin tanıdığı bir bey hep aynı yerden alıyorum ama çok canımı sıktı 1520 tl dedi düz 1500 olsun dedim asla vermedi 1510 tl verdi. Neyse aldım attım. Şimdi tekrar biriktirmeye başlıyorum bakalım ne zaman yapabileceğim.
Bereketli olsun ablaKandilimiz Mübarek olsun. Her sabah uyandiğimız gibi bu sabahta hemen başliyorum işlenmeye nasıl bir huy anlamıyorum bana rahat batıyor resmen, lavaboları elden geçirdim havluları değiştirdim. Herkes eve gelince istiyorum temiz pürü pak eve gelsinler havlular mis gibi olsun. Ev derli toplu temiz olsun bunun için çabalıyorum. Mutfagı topladım, toz aldım oturdugumuz odanın perdelerini yıkadım astım. Böregi açtım buzdolabına koydum yarın pişiririm. Akşama köfte-patates, çorba az makarna ve mezeler var yogurtta çıkarırım tamamdır. Eşim bir miktar para gönderdi bankamatiğe onu çektim hazır çarşıda iken onun verdiği paradan da eksik olan meblağı tamamlayıp bir çeyrek daha aldım. Kuyumcu eşimin tanıdığı bir bey hep aynı yerden alıyorum ama çok canımı sıktı 1520 tl dedi düz 1500 olsun dedim asla vermedi 1510 tl verdi. Neyse aldım attım. Şimdi tekrar biriktirmeye başlıyorum bakalım ne zaman yapabileceğim.
Bereketli olsun canımKandilimiz Mübarek olsun. Her sabah uyandiğimız gibi bu sabahta hemen başliyorum işlenmeye nasıl bir huy anlamıyorum bana rahat batıyor resmen, lavaboları elden geçirdim havluları değiştirdim. Herkes eve gelince istiyorum temiz pürü pak eve gelsinler havlular mis gibi olsun. Ev derli toplu temiz olsun bunun için çabalıyorum. Mutfagı topladım, toz aldım oturdugumuz odanın perdelerini yıkadım astım. Böregi açtım buzdolabına koydum yarın pişiririm. Akşama köfte-patates, çorba az makarna ve mezeler var yogurtta çıkarırım tamamdır. Eşim bir miktar para gönderdi bankamatiğe onu çektim hazır çarşıda iken onun verdiği paradan da eksik olan meblağı tamamlayıp bir çeyrek daha aldım. Kuyumcu eşimin tanıdığı bir bey hep aynı yerden alıyorum ama çok canımı sıktı 1520 tl dedi düz 1500 olsun dedim asla vermedi 1510 tl verdi. Neyse aldım attım. Şimdi tekrar biriktirmeye başlıyorum bakalım ne zaman yapabileceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?