Mercimek köftesi ardanın tarifini yap güzel tutuyor canım. Cheescake de uzun sürüyor.,Esli görüstüğümüz arkadaslar cmrtsi aksm oturmasına cagırdılar.
Ben bize gelin dedim ama program yapms kız cok üstelemedim.
Ama ay sonu ben alırım.
Simdiden menü olusturmam lazım.
Pacanga sarıp atayım difrize diyorm
Sarma alırım biyerden biraz.
Chesscake yaparım yada san sebastian
Evet bende menü bitti arkadaslar.
3 cesit cıkarabiliyırm
Kısırım olmuyo iyi
Mercimekli köftem tutmuyor onları eliyorz
Hadi bide fıırında börek yapsam 1 er tane 2 cesit börek koyarım
Patates salatası makarna salatası ekleyebilirsin kuzumEsli görüstüğümüz arkadaslar cmrtsi aksm oturmasına cagırdılar.
Ama ay sonu ben alırım.
3 cesit cıkarabiliyırm
Kısırım olmuyo iyi
Hahaa soğan dogramamak için misafirlige giden babyİyigecelr
İsten geldim yemek yiyip okey takımını kargoya verdim.
Koci aradı ne yicez diye?Valla dedim ne getirseniz
Alyaya sormusLahmacun mu yiyelim mangal mı diye?
Mangal demis koca yürekli yavrum,anam lahmac yemiyor dediyse demek
Mangal dediğimde elekrtkli de ha sjkdk
Ama olsun ben yapmıyorm benim icin mangal
Urfa almıslar, sis almıslar salata da haZır geliyo fabrikadan dkkdkd
Ben masayı toplarken ayy kagıt tabak olaydı keske diyerek tüy dikmesem iyidi
Ama hakkımı yedirmem tahinli kek yaptm bugun.
Kabartma tozlu(bakınbucokönemli)
Her kek yapısımda kabartmatozunun bitmis oldugunu hatırlıyordm cğnkü(mayayla kek yapmıslıgım var)
Asıl derdim kız uyumak istemiyor buara
20.30 da hazırlanıp giriyorz odaya kitap oku falan 21.45 de anca uyudu artık söylenerek uyuttum
Sonrası kısır döngü gece uyanıyır yanına gidip uyuya kalıyorm onla
Bugun yemek yapcm
İyidi böyle ama soganım yok dogranmıs asıl derdim o
Sogan dograyacagım mecbur ev halkı yeter yemek yap diyecek artık
Anama mı cöksem dedim ayy o benden dertli cam sildim kapı sildim heryerm agrıyo diyip duruyoE silme (ne kadardda mantıklıyım görüyorsunuz sjajjdjajsh)
Allah veriyor bereketini canım siyah mobilya ve beyaz eşya pişmanlık ta koyu renk goresim hiç yok benimkiler öyle mobilyalar uzun bir yemek dolabı vardı eski bıraktım yazın onun yerine ceviz beyaz karışık aldım rahatladımAltın yine artmış, dün bakabildim. İyiki elimde olan parayla 3-5 almışım. Şuan zaten elimde para kalmadı. Birikime devam. Tabi biriktirebilirsem bu şartlarda. Zor.
Evlenenlere de Allah yardımcı olsun. Fiyatlar uçuyor. Kardeşim ev eşyası alıyor. Temmuz da düğünü. Beyaz eşyasını ablam ben alacağım hediye demişti. Tabi ablam da ev kredisi ödüyor. Evinde yenileme tadilat yaptırıyor. Geçen patronu sormuş ne durumda ev ödemen diye. Destek olurum falan demiş. Dün de 3000 euro vermiş ablama. Ablam kardeşime dedi senin beyaz eşya paran çıktı diye :) kardeşime yapmaya niyetlendi İşte Allah da verdi. Buna inanıyorım.
Kardeşimin beğendiği buzdolabı modeli siyah ve cam parlak model. Ben de dedim iyi yapmamışsın onu seçerek. Hergün elinde bezle gezersin dedimbeğendiği mobilyada da ilgimi çeken her ürünün köşesinin sivri değil oval olması işte çocuklu olunca insan hemen onlara dikkat ediyor. El izleri hiç hiç bitmiyor bizde.
Kız söyleme sakla valla sen satiyorsun boşver senden o kadar alıyor onlara saysinBaby safı da kocam bugun okey takımının parasını sende dursun dedi.
Sonra tras makinası almıstm ona,sevmedi hic onu kullanmdı 0 duruyodu onu sattım 150 tlye
Ben makinayı sattım okeyin parasını veririm sana dedim dkkdkd
Bak deliye bak
Sonra adam bana sormuyor vermiyor para derim burda
Hayır niye söylüyorsn al demis al iste saf
Senin satısın o veriirm sana onu gelince dedim bide
Goca yürekli baby
Pacanga, sarma ve chescake elde olanlarEsli görüstüğümüz arkadaslar cmrtsi aksm oturmasına cagırdılar.
Ama ay sonu ben alırım.
3 cesit cıkarabiliyırm
Kısırım olmuyo iyi
Bereketli olsun kuzuSelam canlar yazamadım ortalık topladım bugün oglusu bıraktım okula dün kayınvalidem bankasini değişti promosyon aldı gelinlere para vercem diyordu saolsun 300 TL yollamış banadadün alışveriş yaptım bugünde şoka tavuk ciğer patates bulaşık eldiveni iki küçük ayran 25 TL üzeri çay vardı demlik çay 51 ödedim bime girdim kıvırcık limon çeri domates 15 li yumurta kaymak küçük kavurma oglus tost seviyor bu ara onunla ordada eldiven aldım pareks vardı şokun eldeveni bile pahalanmis 7 ye almisim en son iki ekmek 102 verdim orayada akşama ciğer sote pilav var biraz salata yoğurt yeter oglus yemiyor durum istiyor ona alırım
Allah razı olsun kuzuPacanga, sarma ve chescake elde olanlar
Mini pizza yapsan benim pogaca hamuru tarifi gzl tutuyo tepside yarım saat mayalansa yeter.
Patates salatasi (haşlayıp eziyorum içine kornison ve havuç rendeliyorum borcama döşeyip üzerine sarimsakli yogurt ve sos dokuyorum)
Eriste salatası (salatalık ve havuç rengeliyorum sarımsaklı yoğurt ve mayonez koyuyorum)
Felah köftesi
Elmali kurabiye
Dereotu pogaca(kabartma tozu ile yapilandan)
Olabilir canim bunlar
Allah kabul etsin bacım16.641 ya Fettah çekmeye başladım bugün
2000 tane çektim.
Yarin kandil yarın akşama kadar bitircem bi hacetim için niyetlendimyarın akşamda kandil icin namaz kılıp duasıyla bagislayacagim inşallah.
Yarinda mübarek Berat Kandili
Yarını zikir ve duayla geçiricem inşallah.
15tl kuponu kullandım 3. Siparisede 25tl kupon verdi.
Oğlan bugün lahmacun istedi.
Yarında ne istiyorsa alırım yesin.
Oğlum böyle hiç bisi istemiyor falan diyorum yesin.
Almasam istemez yavrum.
Sipariş veriyorum ya da markete gidiyorum soruyorum bisi istemiyorum diyo.
Sevdiği şeyleri aliyorum bende.
Amin kuzu insallahAllah kabul etsin bacım
Ay kız o komşudaki rahatlıktan istiyorum valla ben kaç gün temizlik psikolojisinden çıkamıyorumAy eski mahalllede annemin arkadası vardı Nazan abla diye,sabahtan badanaya baslar öglene bitirirdi
Gezmeye giderdi ögleden sonra kadın
O geldi aklıma yazınca dkdkdkjd
Annemde bi odadan günlerce cıkamazdı badanaya basladı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?