- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.266
- 798
Bana da lazım bulursan de bana daO gömlek parçalarından satıyorlar ayrı.
Ben kısa sweatlarimin altina yandan yırtmaçlı tshertler giyiyorum kışın güzel duruyo hemde kalcami kapatıyor
Bulucam bir sekilde
Siyah beyaz haki alsam evirir cevirir kombinlerim artık
Aynı versiyon ya bu bizim kociler, benimki de takık mutfak tezganın üzerinde olan şeylere. Makinayı boşaltınca kavanoz saklama kabı gibi şeyleri kurusun diye koyuyorum tezgaha. Kocaaaaamaaan tezgahım var koyuyorum ne var yani. Ela da zaten sıralıyor oyuncak.Aynı konu bizde de vardı dün
Kahve makinalarının önünü dolduruyormusum.
Makina bosaltırken koyuyorum biseyler yerine kaldırıyorum sonra.
Yada Alya gidiyo oyuncaklarını sıralıyo flaan.Napalım yani asker ocagı mı burası?Hersey tek nizam olcak.
Pasa gönlüm öyle istedi dedim ben de .
Pasaya söyleyin istemesin öyle her aklına eseni canı diyo bana.
Olur dedim söylerim görürsem.
Kaynanam kılıklı.
Bunu da dedim bak.
Anan 1 sen 2 bilmediklerimizi ögretmeye gelmisiniz dünyaya dedim
İyi gezdin valla, hoşgeldinSelam
Gittin adanaya geldim. 3 gün tatil iyi geldi. Orda hava biraz soğuktu İstanbulu aratmadı ama olsun hava değişimi bile çok iyi geldi.
Bol bol para harcadık, yedik içtik, gezdik geldik.
Bugün de 300 tl lik gr aldım hesaptan Kendime.
300 tl lik de 24 gr olması lazım gümüş aldım çocukların hesabına. Bu ay kendine 0.65 gr altın almışım. Ay bitmeden 1 gr yapabilirsem iyi olacak. Önce döviz de alıyordum ama şimdi sadece altın biriktiriyorum uzun vadede.
Çocukların ve evdeki diğer kumbarayı fiziki döviz yapacağım
Bulursan bana da söyle diye yazıyordum yarım kalmış mesajımO gömlek parçalarından satıyorlar ayrı.
Ben kısa sweatlarimin altina yandan yırtmaçlı tshertler giyiyorum kışın güzel duruyo hemde kalcami kapatıyor
Bulucam bir sekilde
Siyah beyaz haki alsam evirir cevirir kombinlerim artık
Bana da alışkanlık oldu hergün bakıyorum indirim varmı diye. Ela da anne indirim varmıymış diyorSelammmm sabah geç kaldik
Kiz 5.30da ancak uyudu oğlan ilk derse geç kaldı.
Kendimi bugun yine işe vurdum evi citileyesim var.
Salon, mutfak ve oğlanın odasinin camini sildim
(Bu ara camlar bana batıyor bir süre sık sık silerim artık)
Evi süpürdüm, sildim
Balkonu temizledim mislendi
Masayı açar ciceklerimi dizerim artik
Bir kaç şey daha var aklımda işte alan küçük olsundu seviyorum ben balkonumu
Özellikle akşam hep oradayız yazın
Et sote var spagetti yaptım.
Çamaşır katladim
Oğlanın montlarini yıkadım.
Battaniyeleri yikamam lazım sirayla
Yasin ve Rahman okudum.
Eşim gelene kadar esmalari çekerim
Birazda akşam çekerim
Yarım kilo tartolet aldım 20tl indirim vardi (bu ara valla indirimle geçiniyorum beleşçi inflz gibi yasicam) 25tl ödedim. Eşim her seferinde aşırı sasiriyor ee bunlar 60tl falan diyo diyorum evt indirimsiz öyle
Sabahda baktım son sütü açmışım gece 2 süt, 15li yumurta, yabanmersinli yogurt, 2 tane köz biber kavanoz, 60tl falanda buraya verdim.
Bir sepet daha yaptım onuda almam lazım dondurulmus patates falan attım sepete başka eksikleri bakımda alicam.
Eşimde kiyma et tavuk sucuk siparisi verdim.
Aiyy bitmedi gün akşam olsada yatsak
Bereketli olsunnnSelam
Gittin adanaya geldim. 3 gün tatil iyi geldi. Orda hava biraz soğuktu İstanbulu aratmadı ama olsun hava değişimi bile çok iyi geldi.
Bol bol para harcadık, yedik içtik, gezdik geldik.
Bugün de 300 tl lik gr aldım hesaptan Kendime.
300 tl lik de 24 gr olması lazım gümüş aldım çocukların hesabına. Bu ay kendine 0.65 gr altın almışım. Ay bitmeden 1 gr yapabilirsem iyi olacak. Önce döviz de alıyordum ama şimdi sadece altın biriktiriyorum uzun vadede.
Çocukların ve evdeki diğer kumbarayı fiziki döviz yapacağım
Allah kabul etsin bacımSelammmm sabah geç kaldik
Kiz 5.30da ancak uyudu oğlan ilk derse geç kaldı.
Kendimi bugun yine işe vurdum evi citileyesim var.
Salon, mutfak ve oğlanın odasinin camini sildim
(Bu ara camlar bana batıyor bir süre sık sık silerim artık)
Evi süpürdüm, sildim
Balkonu temizledim mislendi
Masayı açar ciceklerimi dizerim artik
Bir kaç şey daha var aklımda işte alan küçük olsundu seviyorum ben balkonumu
Özellikle akşam hep oradayız yazın
Et sote var spagetti yaptım.
Çamaşır katladim
Oğlanın montlarini yıkadım.
Battaniyeleri yikamam lazım sirayla
Yasin ve Rahman okudum.
Eşim gelene kadar esmalari çekerim
Birazda akşam çekerim
Yarım kilo tartolet aldım 20tl indirim vardi (bu ara valla indirimle geçiniyorum beleşçi inflz gibi yasicam) 25tl ödedim. Eşim her seferinde aşırı sasiriyor ee bunlar 60tl falan diyo diyorum evt indirimsiz öyle
Sabahda baktım son sütü açmışım gece 2 süt, 15li yumurta, yabanmersinli yogurt, 2 tane köz biber kavanoz, 60tl falanda buraya verdim.
Bir sepet daha yaptım onuda almam lazım dondurulmus patates falan attım sepete başka eksikleri bakımda alicam.
Eşimde kiyma et tavuk sucuk siparisi verdim.
Aiyy bitmedi gün akşam olsada yatsak
O konuda şanslıyımAynı versiyon ya bu bizim kociler, benimki de takık mutfak tezganın üzerinde olan şeylere. Makinayı boşaltınca kavanoz saklama kabı gibi şeyleri kurusun diye koyuyorum tezgaha. Kocaaaaamaaan tezgahım var koyuyorum ne var yani. Ela da zaten sıralıyor oyuncak.
Dün mutfağı o topladı kahveleri sen yap dedi. Süt tenceresini koymuştum lavaboya ıslansın toparlayana kadar diye. Aldı ovdu elde yıkadı.süzülmeden kuruladı kaldırdı.
Neyse kaynana yok ama oğlunu miras bırakmış
Gecmis olsun cnmKollarım fena sızlıyor
Kas gevşetici içtim
Amin kuzuAllah kabul eylesin kuzu.
Rabbım daha çok versin.
Mantar istiyor ayyy darısı başıma çok hoşuma gidiyor böyle bisiler isteyince senden
Valla paranın adı var ikidir deli gibi biseyler aldık 1000 TL gitti nerdeyse inan içinde 5 litrelik yağ yok deterjan yok yani kahvaltılık ve et 400 e yakın tuttu indirimlerle kıyma alıyorum köfteci yusuftan ramazana dursun diyeGünaydınlar
Ben gelmiyorsam,bilinki yüzüm yok para harcıyorm:S
DÜn 300 tlden fazla harcamısım ortada 2 tane fincan dan baska bisey yok
1.market;80 tl,yag sökücü,haslanmıs nohut,kek un,2 paket starbucks kahve,yogurt,sigara böreği .
2.Market 45 tl;yaglı kagıt,mantar,bulasık mak. tableti.
120 tl kocinin bi zımbırtsı satıldı g.dolapda ısıklı semazen gibi onu bıraktım masaya alsın diye,almamıs ben verdim naparsa yapsın.
55 tl dolaptan kendime istediğim kahvaltı takımının nescafe fincanlarını aldım2li.Azcık gönlüm olsun:)
Sİmdi takımı alcak param yok
Yemeğim yok aksama dün nohut yapmıstım bitti.
Aksama ne yapcam hic bi fikrim yok
Allah kabul etsin bacımSelam kızlar yazamadım bugün oruçtum şükür 1 günüm kaldı borç (emzirme ve hamilelikten de 1 er ay var ) onlara niyetlencem bu sene diyorum oglusu bırakip merkeze çıktım kahvaltıciya uğradım sucuk salam biraz oglusa kavurma bu ara ona taktı tost istiyor yesin az peynir aldım süt 160 buraya verdimtarım kredide bir peynir beğendim yeni bir yer acilldi burda daha küçük tarım kredi orda o peynir yoktu mecbur peynirciden aldım esim vegendi ben tadamadim niyetliyim diye merkeze çıkınca aynı peyniri alırım burdan bulaşık tableti kendi markasi ilkkez deniycem helva 15 li organik yumurta patlıcan çöp poşeti bı kaç şey daha 110 verdim ordan bime girdim tavuk ekmek 50 bıraktım şokta da bir supangle aldım yaptım bitti bile akşam iftara tavuk suyuna bulgur pilavı tavuk kızartma yaptım salata yoğurt yedik valla 1000 liraya yakın markete gitti iki günde düzgün yağ ve deterjan yok esim diyor insanlar asgari ile nasıl geçiniyor
Kizz piyasa bunkadar pahaliyken ekmeksiz köfte olurmuAramıs az önce köfte yapalım bugun dedi.
İyi dedim al kıyma yap.
Ben yapmıcakmısım zaten.
Anam babam usulu yapcakmıs o
Nasıl oluo o dedim?
Ekmek ici katcakmıs.
Ben hic ekmek ici flaan katmam,benimki pahalıya geliyormus.Aynı kıymadan 2 katını cıkarırmıs o
He dedim sensin hacı glkgfgf
Oda oda yap canimHeryer gözüme batıyor benimde
Camları silmemiştim mutfagı sildim temizle bugün buzdolabı altını filan çektim
Bugün banyo tuvalet duvarlar temizlendi yarın yatak odası inş camlar alt üst çocuk odasına girişirsem inş
Allah kabul etsin kuzuSelam kızlar yazamadım bugün oruçtum şükür 1 günüm kaldı borç (emzirme ve hamilelikten de 1 er ay var ) onlara niyetlencem bu sene diyorum oglusu bırakip merkeze çıktım kahvaltıciya uğradım sucuk salam biraz oglusa kavurma bu ara ona taktı tost istiyor yesin az peynir aldım süt 160 buraya verdimtarım kredide bir peynir beğendim yeni bir yer acilldi burda daha küçük tarım kredi orda o peynir yoktu mecbur peynirciden aldım esim vegendi ben tadamadim niyetliyim diye merkeze çıkınca aynı peyniri alırım burdan bulaşık tableti kendi markasi ilkkez deniycem helva 15 li organik yumurta patlıcan çöp poşeti bı kaç şey daha 110 verdim ordan bime girdim tavuk ekmek 50 bıraktım şokta da bir supangle aldım yaptım bitti bile akşam iftara tavuk suyuna bulgur pilavı tavuk kızartma yaptım salata yoğurt yedik valla 1000 liraya yakın markete gitti iki günde düzgün yağ ve deterjan yok esim diyor insanlar asgari ile nasıl geçiniyor
Derim tabi ahh bulsam.Bana da lazım bulursan de bana da
Sorma ama olsundu 10tl 10tldirBana da alışkanlık oldu hergün bakıyorum indirim varmı diye. Ela da anne indirim varmıymış diyorYumurta almam lazım. Getirde 40 tl ye 30 tl indirimim var. Ama 30 lu yumurta yok. Getirçarşıdan alırım belki. Onda da indirimim var.
Sağol kuzucumAllah kabul etsin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?