Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aynı versiyon ya bu bizim kociler, benimki de takık mutfak tezganın üzerinde olan şeylere. Makinayı boşaltınca kavanoz saklama kabı gibi şeyleri kurusun diye koyuyorum tezgaha. Kocaaaaamaaan tezgahım var koyuyorum ne var yani. Ela da zaten sıralıyor oyuncak.
Dün mutfağı o topladı kahveleri sen yap dedi. Süt tenceresini koymuştum lavaboya ıslansın toparlayana kadar diye. Aldı ovdu elde yıkadı.süzülmeden kuruladı kaldırdı.
Neyse kaynana yok ama oğlunu miras bırakmış

İyi gezdin valla, hoşgeldin

Bulursan bana da söyle diye yazıyordum yarım kalmış mesajım

Bana da alışkanlık oldu hergün bakıyorum indirim varmı diye. Ela da anne indirim varmıymış diyorYumurta almam lazım. Getirde 40 tl ye 30 tl indirimim var. Ama 30 lu yumurta yok. Getirçarşıdan alırım belki. Onda da indirimim var.

Bereketli olsunnn

Allah kabul etsin bacım

Günaydınlar
Ben gelmiyorsam,bilinki yüzüm yok para harcıyorm:S
DÜn 300 tlden fazla harcamısım ortada 2 tane fincan dan baska bisey yok
1.market;80 tl,yag sökücü,haslanmıs nohut,kek un,2 paket starbucks kahve,yogurt,sigara böreği .
2.Market 45 tl;yaglı kagıt,mantar,bulasık mak. tableti.
120 tl kocinin bi zımbırtsı satıldı g.dolapda ısıklı semazen gibi onu bıraktım masaya alsın diye,almamıs ben verdim naparsa yapsın.
55 tl dolaptan kendime istediğim kahvaltı takımının nescafe fincanlarını aldım2li.Azcık gönlüm olsun:)
Sİmdi takımı alcak param yok
Yemeğim yok aksama dün nohut yapmıstım bitti.
Aksama ne yapcam hic bi fikrim yok

O konuda şanslıyım benimki karışmaz hatta az düzenli olsa kaldirsa biseyleri diyorum çok canı isterse oglusu yatırırken oyuncak topluyor mutfağı bırakır dağınık

Alya kek yapalım diye tutturuyo yine :S
DÜn glutensiz kek un aldım kücük bi kutu onla yapcam .
Evde un,pirinc,yesil mercimek yok ben deki rahatlık kimsede yok
Koci pilav yapsaydın ya dedi,pirinc bitti dedim.
E söylesene alırdık dedi.
Gelcek dedin ya bu hafta,ölmezsin 2 gün pilav yemezsen dedim
Allah korusun bi kıtlık gelse ac kalırız:S
Öyle bir ikizler rahatlıgı.
Evde un yok gittim kek un aldım.
Cünkü un bize lazım değil dfllflfdlfld

Günaydın kızlar bugün 8 e geliyordu uyandım eltim tasincak bu ara tuttuğu ev tadilat istiyordu onlar yapılıyor dün diğer eltimle temizlemeye gittiler dolap vs takıldı bugünde gitceklet dün oruç uydum diye gitmedim bugün yardıma gitcem buraya vesaik ile 15 dakika fln gelcek ddim onlardan haber bekliyorum kalkıp etrafı havalandirdim zikir grubundayim çektim bugünü sabahı kıldım ortalık topla bulaşık aç oturdum kahvaltı ettim tek oglusla esim uyuyor esim birakcak oğlumu okula bugün akşam gece kalırsam alcak okuldanda kahvaltıya börek istiyordu ister trendyolda güzel börekçi var ordan kalkınca makarna yaptım kuzum iki gündür istiyordu yeriz gelince yemeye halim kalmaz yoğurt makarna yetiyor ikiside seviyor Allah tan

Allah kabul eylesin kuzu.
Rabbım daha çok versin.
Mantar istiyor ayyy darısı başıma çok hoşuma gidiyor böyle bisiler isteyince senden
Amin kuzu
Kek istedi bide:)
Peki ben dedim aa Alya yarın kakaolu kek varmıs ikindi de:=)
Ana gibi ana
Aldım kek un yapcaz bugun:)

Valla paranın adı var ikidir deli gibi biseyler aldık 1000 TL gitti nerdeyse inan içinde 5 litrelik yağ yok deterjan yok yani kahvaltılık ve et 400 e yakın tuttu indirimlerle kıyma alıyorum köfteci yusuftan ramazana dursun diye

Allah kabul etsin bacım

Aramıs az önce köfte yapalım bugun dedi.
İyi dedim al kıyma yap.
Ben yapmıcakmısım zaten.
Anam babam usulu yapcakmıs o
Nasıl oluo o dedim?
Ekmek ici katcakmıs.
Ben hic ekmek ici flaan katmam,benimki pahalıya geliyormus.Aynı kıymadan 2 katını cıkarırmıs o
He dedim sensin hacı glkgfgf

Kizz piyasa bunkadar pahaliyken ekmeksiz köfte olurmuben yoksa galeta atıyorum kolayima geliyor bazen bayatlari çekip buzluğa dolduruyorum

Oda oda yap canim
Allah kabul etsin kuzu
Bana da lazım bulursan de bana da
Derim tabi ahh bulsam.
Eteklerinde gitmelik trendyoldan buldum link atarım sana uzun değil o da malesef eteklerle giycem
Sorma ama olsundu 10tl 10tldir
Allah kabul etsin bacım
Sağol kuzucum

Selammm
Kıza krep yaptım bal krep muz yedi ecuuk
Ortalığı topladım bugün kendimi sokağa aticam
Anneme dedim anpaya gidelim az yürüsün kız
Eşim akşam domates salatalık almadı adam rahat adam cool
Sen halledersin dedi yarın alırım dedi baya gecistirdi beni
Ben fazla alistirdim bunu.
Bugün onları alicam
Sabah hepsinden 75tl 25tl indirim vardi temel gıdada
Makarna, ketcap mayonez ve 2 tane tat salca aldım
Tursuda attım sepete 56tl getirme ücretinde birlikte.
Son salca kalmış hemen zula.
Ketcap mayonezde patatesle oğlan seviyor.
Az kalmışlardı

Akşama gelecek randevulu aldım cikicam zaten.
Dondurulmus pattisleride gelirken alırım artık.
Anpada indirim varsa biraz alışveriş yaparım bakalim dibimde 1 defa gittim o da eşimle çabuk çabuk.
Bugün detayli gezicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…