O gömlek parçalarından satıyorlar ayrı.Benzer şeyi yaşamışız, ben kısa giyerim ama o kadar da giyemem yahuuu.mesela en basiti kış günü atletsiz gezemem. Donarım vallaaaa.
Benim kardeşim eski gömleğinin alt kısmını kesip kısa birşeyin altına dikiyordu. Bu da bir alternatif işte.
Bugün eşofman alt baktım. Çok hoş bir pembeydi. Lcw nin internet sitesinde fiyatı daha ucuzdu.
Bende uyumadım zabaha kadar burdayız oğlan ateşli surup verdim nöbetteyimKiz şu saatte uyandı uykuya geç dalabildim zaten
Eşimide dikti ayağa baba baba diye diye
Adam salona kacti peşine gidip sarılıyor
Daha uyumaz 4e kadar.
Sütde verdim salladimda ı ıhh
Hey masallah enerjine saglık.Havayı güzel buldunuz kayboldunuz dimi
Buzdolabını temizledim
Buzluğu düzenledim.
Kaşarım varmış 2 tane acilmamis kaşar almam baya bi
Bamya ve dondurulmus patates yazdım listeye
Gözüme carpanlari yazıyorum.
Helva, süt ve yumurtada alınacak.
Eşime dicem akşam Bi market yapalım domates falan alicam.
Annem pazara çıkmış marul, maydanoz, roka almış bana çocuklara meyveli yoğurt almış oğlanda seviyo benim buldum mu hiç affetmez ona büyük aliyoruz artik.
Bi salon kaldı supurulcek kız uyudu diye ellemedim.
Kız uyumadan çekirdek yeme gafletinde bulunduk akşam.
Koltukların araları bile cekirdek
İyice süpürcem
Regl bitti.
Bugün yasin ve mülk süresine baslicam inşallah.
Ihlasida 1000 cekemiyorum(1000 oluyordur mutlaka ama sürekli sayamiyorum) nekadar cekebilirsem diye niyet ettim artık.
Yetisemiyorum ya
Ocağa yine tavuk, et koydum.
Oğlan balık yemiyo malesef pilav tavuk yer.
Etide yarın sote yapicam hazır olsun.
Yazdan kayısı koymuşum 1 poşet.
Hemen ocağa attım hoşaf olsun içeriz.
Gecmis olsunnnBen evdeyim kıs inş gönlünüze göre araç alırsınız en iyisini
Benimkide arac masraf çıkarmaya başladı
Değiştirmek istiyo ama para yok
Oğlan hasta yatıyo doktora götürdük boğazlar fena ateş 38. 3 arıyo gece hiç uyumadık bakalım bu gece Napcz
İyileşsinde kuzum beklerim artık
Camlar silinecek ama hiç gönlüm yok
Artan patates çuvalla almıştım onları topladım filan balkonu yıkadım
Camlar silinecek ama gözüm yemiyo
Dolap içleri temizlenecek çocukların
İşler başlamadan yapsam
İş varda banyo temizlenecek
İş çok yani
Aynı konu bizde de vardı dünSelam kızlar
Bugün öğleden sonra, avm ye gittik. Kahve alacaktık tchibodan kızı oyun yerine bıraktık 1 saat. Biz de kıyafet baktık. Heryer crop :) Türkiyede o kadar da çok bayan farki giyecekherkes fit bel inceciiiik ya.
Moda tam uç noktalarda şuan. Ya çok kısa ya çok uzun. İkisinin ortası yok. Bir sweet bulamadım. Bazısı da polar. Nerede giyeceğim.
Neyse sonra kızı aldık çıktık. Kahveyi almaya gittik. Kız çilekli donut ve kakaolu süt istedi. Hepsini yemedi tabiki.
Oradan çıktık. Ciğerciye gittik. Oyun yeri de vardı. Bu defa et şiş yedi şükür. Bolca oyun oynadı. Çıktık.Aşağıda bisiklet sürdü biraz.
Eve döndük. Ben mutfak dolabının bir gözünü sildim. Duvara asacağımız mumluğumuz vardı onun cam parçalarını yıkadım. Tabi kırılmış iki tanesi. Orayamı konulur diye başladı söylenmeye.dolabın üzerine koyaymışım. Koydum onları niye oraya koydun dedin ben de hem toz pislik olmasın diye en az kullandığımız dolaba koydum dedim. İlla bişey bulacak. Kendi oradaki tepsiyi itmiş kırılmış belli. Zaten hassas bişey. Neyse astık kırık yerlerini arka kısma getirdik. O onu hallederken ben de fırsat bu fırsat hemen toz aldım
Kız sonra oturdu resim yapıp boyadı. Eşim de kahve yaptı içtik. Kızı uyuttum. Şampanya patlatmaya niyetimiz var :)
Allah kabul eylesin kuzu.Günaydınlar
Dün 16.00 e kadar aylak aylak dolandım.
11 e kadar kızla kahvaltı,oyun vs
Markete gittik 120 tl ortada biseyyokBasketbol potası istiyordu alya,39 tl onu aldı,1 kutu süt,2 tane 1,5 lt su,camasır suyu,glutensiz kurabiye,züber,1 paket makarna,avokado.
50 tl fırında bıraktık,15 tl simit ekmek flaan tuttu,35 tl askıya ekmek bıraktık kalanı,Ramazanda da yapcam bunu kısmetse bol bol.
Eve geldik kahvaltı ettik,Alya uyumadı kociyle küsüm.
Kıza geliyo gidiyo,senle ikimiz gezmeye gidelim kızım,annen kalsın ,biz nereye gidelim falan diyo gıcıklıgına.
Hic oralı olmadım.
Saat olmus 16.00 hala gidemediler.
Alya hadi baba diye dellenmeye baslayınca
Annen de gelsin mi?Onu da götürelim mi diyo,yemedi tabi pazar günü yalnız gitmek.
Alyacım sen babayla git ben sana yemek hazırlayım dedim.
Gİydirdim cıkardım kapıya
Adama yediririm blöfünü
SOnra giristim eve ,sil süpür yaptım
Camasırlar spet sepet yıkandı gün icinde,bekliyordm gitseler de aSSam diye onları astım.
Kıza banyo suyu hazırladım kıyafetlerini flaan.
18.00 gibi aradılar,biz pizza yapcaz fırından hamur alcaz diye.
Yemeği de kitledim ona
Alyayı yıkadım orada
Alya erken bayıldı,oturdm pizzamı yiyip yargı izledim.
Bence verimli bir pazardı
Bugun mantar istedi kız,mantar yapcam ona.
Ispanakla falan kavurum.
Saol cnm ya bugün biraz daha iyiGecmis olsunnn
Heryer gözüme batıyor benimdeSelammmm sabah geç kaldik
Kiz 5.30da ancak uyudu oğlan ilk derse geç kaldı.
Kendimi bugun yine işe vurdum evi citileyesim var.
Salon, mutfak ve oğlanın odasinin camini sildim
(Bu ara camlar bana batıyor bir süre sık sık silerim artık)
Evi süpürdüm, sildim
Balkonu temizledim mislendi
Masayı açar ciceklerimi dizerim artik
Bir kaç şey daha var aklımda işte alan küçük olsundu seviyorum ben balkonumu
Özellikle akşam hep oradayız yazın
Et sote var spagetti yaptım.
Çamaşır katladim
Oğlanın montlarini yıkadım.
Battaniyeleri yikamam lazım sirayla
Yasin ve Rahman okudum.
Eşim gelene kadar esmalari çekerim
Birazda akşam çekerim
Yarım kilo tartolet aldım 20tl indirim vardi (bu ara valla indirimle geçiniyorum beleşçi inflz gibi yasicam) 25tl ödedim. Eşim her seferinde aşırı sasiriyor ee bunlar 60tl falan diyo diyorum evt indirimsiz öyle
Sabahda baktım son sütü açmışım gece 2 süt, 15li yumurta, yabanmersinli yogurt, 2 tane köz biber kavanoz, 60tl falanda buraya verdim.
Bir sepet daha yaptım onuda almam lazım dondurulmus patates falan attım sepete başka eksikleri bakımda alicam.
Eşimde kiyma et tavuk sucuk siparisi verdim.
Aiyy bitmedi gün akşam olsada yatsak
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın artık bubaene hastalık çok oldu son ikidir evi fln unursamiyorum çocuk iyi olsun yeterki diyorum iş yapılıyor sağlık olsunKollarım fena sızlıyor
Kas gevşetici içtim
İyi yapmışsın geçen ben yaptım onu aldı yukarı parka götürdü 15 dakka onunla yürümesi bir saati geçti gelmeleri ipini koparmış dana gibi nebtarafa kosayim şaşırdımGünaydınlar
Dün 16.00 e kadar aylak aylak dolandım.
11 e kadar kızla kahvaltı,oyun vs
Markete gittik 120 tl ortada biseyyokBasketbol potası istiyordu alya,39 tl onu aldı,1 kutu süt,2 tane 1,5 lt su,camasır suyu,glutensiz kurabiye,züber,1 paket makarna,avokado.
50 tl fırında bıraktık,15 tl simit ekmek flaan tuttu,35 tl askıya ekmek bıraktık kalanı,Ramazanda da yapcam bunu kısmetse bol bol.
Eve geldik kahvaltı ettik,Alya uyumadı kociyle küsüm.
Kıza geliyo gidiyo,senle ikimiz gezmeye gidelim kızım,annen kalsın ,biz nereye gidelim falan diyo gıcıklıgına.
Hic oralı olmadım.
Saat olmus 16.00 hala gidemediler.
Alya hadi baba diye dellenmeye baslayınca
Annen de gelsin mi?Onu da götürelim mi diyo,yemedi tabi pazar günü yalnız gitmek.
Alyacım sen babayla git ben sana yemek hazırlayım dedim.
Gİydirdim cıkardım kapıya
Adama yediririm blöfünü
SOnra giristim eve ,sil süpür yaptım
Camasırlar spet sepet yıkandı gün icinde,bekliyordm gitseler de aSSam diye onları astım.
Kıza banyo suyu hazırladım kıyafetlerini flaan.
18.00 gibi aradılar,biz pizza yapcaz fırından hamur alcaz diye.
Yemeği de kitledim ona
Alyayı yıkadım orada
Alya erken bayıldı,oturdm pizzamı yiyip yargı izledim.
Bence verimli bir pazardı
Bugun mantar istedi kız,mantar yapcam ona.
Ispanakla falan kavurum.
Saol cnmGeçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın artık bubaene hastalık çok oldu son ikidir evi fln unursamiyorum çocuk iyi olsun yeterki diyorum iş yapılıyor sağlık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?