Küçük Düşün Büyük Olsun!

O gömlek parçalarından satıyorlar ayrı.
Ben kısa sweatlarimin altina yandan yırtmaçlı tshertler giyiyorum kışın güzel duruyo hemde kalcami kapatıyor
Bulucam bir sekilde
Siyah beyaz haki alsam evirir cevirir kombinlerim artık

Hey masallah enerjine saglık.
Ben dün tüm gün hic işim yokmus gibi oturdum:d

Gecmis olsunnn

Aynı konu bizde de vardı dün
Kahve makinalarının önünü dolduruyormusum.
Makina bosaltırken koyuyorum biseyler yerine kaldırıyorum sonra.
Yada Alya gidiyo oyuncaklarını sıralıyo flaan.Napalım yani asker ocagı mı burası?Hersey tek nizam olcak.
Pasa gönlüm öyle istedi dedim ben de .
Pasaya söyleyin istemesin öyle her aklına eseni canı diyo bana.
Olur dedim söylerim görürsem.
Kaynanam kılıklı.
Bunu da dedim bak.
Anan 1 sen 2 bilmediklerimizi ögretmeye gelmisiniz dünyaya dedim

Günaydınlar
Dün 16.00 e kadar aylak aylak dolandım.
11 e kadar kızla kahvaltı,oyun vs
Markete gittik 120 tl ortada biseyyokBasketbol potası istiyordu alya,39 tl onu aldı,1 kutu süt,2 tane 1,5 lt su,camasır suyu,glutensiz kurabiye,züber,1 paket makarna,avokado.
50 tl fırında bıraktık,15 tl simit ekmek flaan tuttu,35 tl askıya ekmek bıraktık kalanı,Ramazanda da yapcam bunu kısmetse bol bol.
Eve geldik kahvaltı ettik,Alya uyumadı kociyle küsüm.
Kıza geliyo gidiyo,senle ikimiz gezmeye gidelim kızım,annen kalsın ,biz nereye gidelim falan diyo gıcıklıgına.
Hic oralı olmadım.
Saat olmus 16.00 hala gidemediler.
Alya hadi baba diye dellenmeye baslayınca
Annen de gelsin mi?Onu da götürelim mi diyo,yemedi tabi pazar günü yalnız gitmek.
Alyacım sen babayla git ben sana yemek hazırlayım dedim.
Gİydirdim cıkardım kapıya
Adama yediririm blöfünü
SOnra giristim eve ,sil süpür yaptım
Camasırlar spet sepet yıkandı gün icinde,bekliyordm gitseler de aSSam diye onları astım.
Kıza banyo suyu hazırladım kıyafetlerini flaan.
18.00 gibi aradılar,biz pizza yapcaz fırından hamur alcaz diye.
Yemeği de kitledim ona
Alyayı yıkadım orada
Alya erken bayıldı,oturdm pizzamı yiyip yargı izledim.
Bence verimli bir pazardı
Bugun mantar istedi kız,mantar yapcam ona.
Ispanakla falan kavurum.

Selam
Gittin adanaya geldim. 3 gün tatil iyi geldi. Orda hava biraz soğuktu İstanbulu aratmadı ama olsun hava değişimi bile çok iyi geldi.
Bol bol para harcadık, yedik içtik, gezdik geldik.
Bugün de 300 tl lik gr aldım hesaptan Kendime.
300 tl lik de 24 gr olması lazım gümüş aldım çocukların hesabına. Bu ay kendine 0.65 gr altın almışım. Ay bitmeden 1 gr yapabilirsem iyi olacak. Önce döviz de alıyordum ama şimdi sadece altın biriktiriyorum uzun vadede.
Çocukların ve evdeki diğer kumbarayı fiziki döviz yapacağım

Şimdi oturuyorum çayımı da aldım hep de büyük duble olanlardan çabuk bitmesin diye, Ev temizlendi salon ve kızların odasının sadece tozu kaldı onlarıda yarın alırım. Temizliği yapınca mandıraya gittim 3 litre süt 21 tl, sonra migrosa gittim şeker almaya evde biraz var ama stok için alayım dedim küp şeker bile yok, yanında bim var oraya gittim orda da şeker yok ramazan için güllaç, kadayıf vb. bir dolu camekan gibi sıralamışlar ama bakın ne yok şeker yok marketlerde onlar nasıl tatlandırılacak başka ülkede asla yaşayamam bünyeme ters dedim. Sadece galeta aldım çıktım. Sütü pişirdim az önce mayaladım evdekiler sevmese hiç uğraşmam ama seviyorlar ev yogurdunu. Dondurucudan sarma ve dolma çıkardım onu pişirdim sebzeli tavuk suyuna mercimek çorbası yaptım. Dondurucudan akşam bir kilo çiğ köfte vardı onu çıkardım yogurup şekil verdim. Acıkmışım bir de yemegimi yedim size geldim. Biraz zulamda birikti gram parası bile çıkmıyor. Çok yükseldi altın biraz daha bekleyeyim biriktiremessem dolar yada euro alıcam böyle de harcıyorum az az alıyorum. Sonra da üzülüyorum çok zor biriktiriyorum deyip.

Selammmm sabah geç kaldik
Kiz 5.30da ancak uyudu oğlan ilk derse geç kaldı.
Kendimi bugun yine işe vurdum evi citileyesim var.
Salon, mutfak ve oğlanın odasinin camini sildim
(Bu ara camlar bana batıyor bir süre sık sık silerim artık)
Evi süpürdüm, sildim
Balkonu temizledim mislendi
Masayı açar ciceklerimi dizerim artik
Bir kaç şey daha var aklımda işte alan küçük olsundu seviyorum ben balkonumu
Özellikle akşam hep oradayız yazın
Et sote var spagetti yaptım.
Çamaşır katladim
Oğlanın montlarini yıkadım.
Battaniyeleri yikamam lazım sirayla

Yasin ve Rahman okudum.
Eşim gelene kadar esmalari çekerim
Birazda akşam çekerim

Yarım kilo tartolet aldım 20tl indirim vardi (bu ara valla indirimle geçiniyorum beleşçi inflz gibi yasicam ) 25tl ödedim. Eşim her seferinde aşırı sasiriyor ee bunlar 60tl falan diyo diyorum evt indirimsiz öyle
Sabahda baktım son sütü açmışım gece 2 süt, 15li yumurta, yabanmersinli yogurt, 2 tane köz biber kavanoz, 60tl falanda buraya verdim.

Bir sepet daha yaptım onuda almam lazım dondurulmus patates falan attım sepete başka eksikleri bakımda alicam.
Eşimde kiyma et tavuk sucuk siparisi verdim.

Aiyy bitmedi gün akşam olsada yatsak

Allah kabul eylesin kuzu.
Rabbım daha çok versin.
Mantar istiyor ayyy darısı başıma çok hoşuma gidiyor böyle bisiler isteyince senden

Heryer gözüme batıyor benimde
Camları silmemiştim mutfagı sildim temizle bugün buzdolabı altını filan çektim
Bugün banyo tuvalet duvarlar temizlendi yarın yatak odası inş camlar alt üst çocuk odasına girişirsem inş

İyi yapmışsın geçen ben yaptım onu aldı yukarı parka götürdü 15 dakka onunla yürümesi bir saati geçti gelmeleri ipini koparmış dana gibi nebtarafa kosayim şaşırdımyemegide yikmissinn iyi olmuş

Selam kızlar yazamadım bugün oruçtum şükür 1 günüm kaldı borç (emzirme ve hamilelikten de 1 er ay var ) onlara niyetlencem bu sene diyorum oglusu bırakip merkeze çıktım kahvaltıciya uğradım sucuk salam biraz oglusa kavurma bu ara ona taktı tost istiyor yesin az peynir aldım süt 160 buraya verdimtarım kredide bir peynir beğendim yeni bir yer acilldi burda daha küçük tarım kredi orda o peynir yoktu mecbur peynirciden aldım esim vegendi ben tadamadim niyetliyim diye merkeze çıkınca aynı peyniri alırım burdan bulaşık tableti kendi markasi ilkkez deniycem helva 15 li organik yumurta patlıcan çöp poşeti bı kaç şey daha 110 verdim ordan bime girdim tavuk ekmek 50 bıraktım şokta da bir supangle aldım yaptım bitti bile akşam iftara tavuk suyuna bulgur pilavı tavuk kızartma yaptım salata yoğurt yedik valla 1000 liraya yakın markete gitti iki günde düzgün yağ ve deterjan yok esim diyor insanlar asgari ile nasıl geçiniyor

Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın artık bubaene hastalık çok oldu son ikidir evi fln unursamiyorum çocuk iyi olsun yeterki diyorum iş yapılıyor sağlık olsun
Saol cnm
İki gecedir yatmıyorum
Bende Bayadır yapmıyodum
Ev işi perde cam kapılar
Oda oda yapıyım bari diyorum
Bayrama yapmam en azından zaten kv gişe gidiyoruz zaten

İyi geceler kızlar,
Bugün yorucu bir gündü. Pestilim çıkmış durumda :) yaş ilerledi enerji az..
Sabah kahvaltı sonrası mutfağı topladım güneş gitmeden attık kendimizi bahçeye. Hava güzelken bisiklete bindireyim dedim.1 saat durduk dışarda. Ben de yanında durayım diye o sürdükçe ben yanında yürüdüm. Yürüyüş oldu bana da.
Tabi eve geldik giriştim işlere. Büyük süpürgeyi çıkarttım. Yatak odasından başladım. Komidinleri kaldırdım. Detaylı temizledim heryeri. Sonra sırayla heryeri süpürdüm toz aldım yerleri de sildim. Mutfak dolaplarının alt kısmını açıp silecektim. Mutfağa girince bir koku var neden anlayamadım. Lavabodan da olabilir bilemedim.dolap altlarındaki demirleri çıkarttım süpürüp sildim.umarım gider koku. Tabi en son mutfağı süpürecek takatip kalmadı gel yardımcı robotum varsa senden fayda var dedim. Çalıştırdım oh şipşak
Ben mutfakla uğraşırken, ela geldi anne teyzeme ve anneanneme ses kaydı bıraktım dedi. Bir baktım ooo üç defa göndermiş. Güzel anneannem ama ben seni çok özledim, teyzemm ( en küçük kardeşime diyor :) ) seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamam ama babam beni göndermiyor oraya koptum çünkü Sesli mesajları babasına göndermiş whatshaptan
Sonra kardeşimle anneme gönderdim ses kaydını.aradılar görüntülü. 10 gün sonra gelmeyi düşünüyorlarmış zaten. Bakalım kısmet. Kaçıncıya hep birşeyler oldu. Covitti yok ben gittim falan.
Babası geldi. Niye beni anneanneye şikayet ediyorsun diyor. Ela da anneannemi özledim, bir aydır götürmedin dedi.
Balık istemişti pişirdim yedik. Günü böyle geçirdik bugün de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…