- 27 Şubat 2013
- 14.795
- 42.266
- 798
Çalışıyorsun canım normaldir. Doğal olarak Çabuk yoruluyorsundur.Ben de tahammül 0
Bide benim cocugum üzgünüm ama sımardı.
Sımarttılar yani el birliğiyle
Kocaman parka gidiyoruz 1 saat egleniyor hopluyor zıplıyor,cıkarken begenmedim,pembe parka gitmek istiyordm diyor.
Sinir uclarıma oynuyor o anlar.
İstediği herseyin olacagını düsünüyor.
3 gündür markete götürmedim sırf bu yüzden.
Sabah babasına börek istiyorm demis cıkmıslar.
Dün İzzet capa röp.nı okudum iyice anladım sımarttık.
Cocugum okula gitmek istemiyor,beslenme koyamadıgımız icin.
Yemeklik koyarsan giderim diyen cocuklar varmıs
Bizimki bunu begendim alalım,sunu da alalım,buna da bineyim derken doyumsuz oluyor
Aminnnn canım nazeninim, zaten hep söylüyorum kızlarını falan anlatıyorsun ya, okurken ileriyi hayal ediyorum biran.T thesekreter aldıkların bereketli olsun malesef hayat çok pahalı, Allah bu günlerimizi aratmasın.
tr_lelli canım maşallah ne kadar güzel biriktirmişsiniz kalbinizden gönlünüzden ne geçiyorsa Allah size o aracı nasip etsin.
babyloading87 kızın konusunda sen gerekeni yaparsın canım, çok duyarlı bir annesin ve kızını elinden geldiğinden çok güzel büyütüyorsun.Alya çok şanslı, sen ona hep en güzelini en iyisini yapmaya çalışıyorsun, satışın da bereketli olsun.
yedirenk79 ben hep derim benim en iyi kız arkadaşlarım iki kızımdır derim senin kızında sana eşlik etmeye başlamış daim olsun yedirenkcim.
Baby seni çok iyi anlıyorum, birtanede ben de var biliyorsun. Ama bu aralar neye sardı bana sarmıyor ohhh. Ney sesi eşliğinde kafamı dinliyorumİyigeceler bacımlar
Ani kararla kardesime dogumgünü kutlamaya gittik
Normlda yarın sabah kahvaltı olacaktı ama iptal oldu.
esine yurtdısından müsteri gelmis onlarla ilgilenecek.
Kocam yine gıcıklıgını yaptı
Herseyi burnumuzdan getirmese olmaz
Efendim her 4/12 de ailecek program yapıyomusuz.
Onunla görüsmek istemiyormuymus benimkiler
He kadına cocugu bırakırken iyi,planlar degisince kötü.
Gercekten ömür törpüsü!
Ne desin cocuk,biz bacanaktan ayrı program yapamayız siz gelmeyin mi desin adamlara
Pasta kestik geldik
Kız uyudu bile.
Bende gönül dagına bakıyırm yıgıldım koltuga.
Negatif insanlar yaBaby seni çok iyi anlıyorum, birtanede ben de var biliyorsun. Ama bu aralar neye sardı bana sarmıyor ohhh. Ney sesi eşliğinde kafamı dinliyorum
He deseydin kuzu hiç işi gücü yok el evi e karışınca kardeşlik bile zorlaşıyorNegatif insanlar ya
Herseyi sorun
Yıllardır diyorum, kaç yaşına gelmişsin biraz hayata pozitif bak, olanla mutlu olmaya çalış. Huzursuz olma huzursuz da etme. Onunla bir yere giderken de gidince de zor zamanlar oluyor bazen.Negatif insanlar ya
Herseyi sorun
Amin canım Rabbım herkesin gönlüne göre versinİnşallah Allah nasip eder alırsınız lellim. Gönlünüze göre versin.
Biz de istiyorduk değiştirmek de şuan zor.
Saol kuzumBende elti yok 2 görümce var biliyosnuz
Ama ben katnem bi insan oldgumdanÖyle cocuklar elimde büyüdü gibi bi drum olmadı:)
Masallah size yaa
Hayırlısı olsun canım çok pahalı arabalar kardeşimin Eylül'de sattığı araba iki katı tamSagolasin
Allah razı olsun.
7 tanede bilezik var. Ama bileziklerimi vermem dedim
Öyle canım hayırlısı olsunSaol kuzum
Hayırlısı olsun canım çok pahalı arabalar kardeşimin Eylül'de sattığı araba iki katı tam
Ben evdeyim kıs inş gönlünüze göre araç alırsınız en iyisiniHavayı güzel buldunuz kayboldunuz dimi
Buzdolabını temizledim
Buzluğu düzenledim.
Kaşarım varmış 2 tane acilmamis kaşar almam baya bi
Bamya ve dondurulmus patates yazdım listeye
Gözüme carpanlari yazıyorum.
Helva, süt ve yumurtada alınacak.
Eşime dicem akşam Bi market yapalım domates falan alicam.
Annem pazara çıkmış marul, maydanoz, roka almış bana çocuklara meyveli yoğurt almış oğlanda seviyo benim buldum mu hiç affetmez ona büyük aliyoruz artik.
Bi salon kaldı supurulcek kız uyudu diye ellemedim.
Kız uyumadan çekirdek yeme gafletinde bulunduk akşam.
Koltukların araları bile cekirdek
İyice süpürcem
Regl bitti.
Bugün yasin ve mülk süresine baslicam inşallah.
Ihlasida 1000 cekemiyorum(1000 oluyordur mutlaka ama sürekli sayamiyorum) nekadar cekebilirsem diye niyet ettim artık.
Yetisemiyorum ya
Ocağa yine tavuk, et koydum.
Oğlan balık yemiyo malesef pilav tavuk yer.
Etide yarın sote yapicam hazır olsun.
Yazdan kayısı koymuşum 1 poşet.
Hemen ocağa attım hoşaf olsun içeriz.
Bende bu aydan sonra inş az az biriktirip çeyrek alayım diyorum 5 kurus kenarda yok hep al gülüm yiyoruxyaSagolasin
Allah razı olsun.
7 tanede bilezik var. Ama bileziklerimi vermem dedim
Benzer şeyi yaşamışız, ben kısa giyerim ama o kadar da giyemem yahuuu.Bi de dün kotonda ve defactoda tshrt denedim en sevdiğim model cep detay
Yapmışlar tshrtleri okey kumaşı çok gzl boylari düdük gibi
Yapsanıza 8-10cm daha uzun.
Büyük bedenini açtım o da enine genişliyor boy aynı
Ordan hallederim diyordum ama malesef alamicam ben kalcami kapatan tarz giyiyorum belde sevmiyorum nedecoom bilmiyorum.
Tüm hayallerim şeetti ya
Trendyoldan milladan fln alicam olmadı iade artik
Şansımı denicem.
Semt semt gezmek istemiyorum tshrt için yol parasi fln boynuz kulağı geçiyor
Valla gözünüze takılırsa bana yazın ya
Tunik istemiyorum belde de istemiyorum.
Tam kalca hizasi baskisiz payetsiz pulsuz falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?