Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çalışıyorsun canım normaldir. Doğal olarak Çabuk yoruluyorsundur.
Bizim aileler uzakta. Şımartan yok.
O da farkında.
Ama ailelerle biraraya gelince ya da birinin yanında hiç dinlemiyor. Heleki yüz veren biri olsun ooo.
Çocuklar da biliyor işini

Aminnnn canım nazeninim, zaten hep söylüyorum kızlarını falan anlatıyorsun ya, okurken ileriyi hayal ediyorum biran.

Baby seni çok iyi anlıyorum, birtanede ben de var biliyorsun. Ama bu aralar neye sardı bana sarmıyor ohhh. Ney sesi eşliğinde kafamı dinliyorum

Günaydın hepimize güzel bir pazar günü olsun. Aman Allahım ne yorgunluk vardı üzerimde ama o kadar güzel uyumuşum ki yorulunca deliksiz. Ama vücudumda et kırılmış kahvaltıya simit aldırdım eşime bir büyük tava sucuk-sosis-peynir kızarttım zerindene de çırpılmış yumurta ile pişirdim, evde küçük domates vardı onları yıkadım evde ne varsa kahvaltılık koydum valla benden fazla yiyen olmadı çok acıkmışım. Şimdi çayımı içip mutfagı toplayıp hazırlanıp çıkarız yazlığa gideriz ektiğimiz asmaları sularız evi havalandırır biraz da sahilde yürür geliriz. Hava değişimi olsun bana Pazartesi sabahından başlıyoruz rutine ama ben seviyorum rutinimide. Güzel bir hava var dışarıda güneş nasıl parlıyor hafif bir şeyler giymeyi çok özledim. Kaşe kabanım var çok soguk havalarda giydiğim ama inanın o kadar agır ki omuzlarım ağrıyor onu giydiğimde. Artık havalar ısınsın bu sene çok sıcak demicem diyorum kendi kendime sözler veriyorum. Sarubah sabah zeytin ağaçlarına gübre aldık internetten öyle pahalı olmuş 180 tl aldığımız gübreye 680 tl verdik daha alınacak çok ilaç varda atmaya gitmeden önce almaya karar verdik çok yekün tutuyor, en azından kart kesim tarihi geçer birini alırken valla bunlara kadar ince ince düşünüyoruz. Önümüzde ki aylarda emlak vergisi ilk taksiti var. Böyle böyle ömür geçiyor.

Negatif insanlar ya
Herseyi sorun
Yıllardır diyorum, kaç yaşına gelmişsin biraz hayata pozitif bak, olanla mutlu olmaya çalış. Huzursuz olma huzursuz da etme. Onunla bir yere giderken de gidince de zor zamanlar oluyor bazen.
Hayata eleştirmeye, boş çene yapmaya gelmişler
Ela bile diyor, anne babam şimdi der onu niye giydin şunu giyseydin diye
Sonra da ben onu beğendim onu giymek istiyorum diyor. :)

Selammm
Bu sabah kaçamak günü oldu yine simit pogaca falan sipariş verdim 10tl kuponla 27tl geldi bayada aldık kalanı buzluga aticam.
32tl getir su ve bebe bisk. Aldım.
Kebirin tereyağından yine sipariş verdim 15tl market kuponum tanimlanmisti
52tl 800gr almış oldu. (Gittikçe daha uyguna aliyorum yalnız )
Tuzlu gurme olani çok güzel sapsarı eritirkende su falan oluşmuyor bunlara dikkat ediyorum ben.
Kuymakda denedim sabah beğendim.
Indirim buldukça alır atarım buzluga
Eşim şaşkın
Dün tereyagin kilosu 120tl yazıyordu sen nasıl alıyorsun yarı fiyatına diyor bana akşam.
Ben alırım dedim.
Tabi böyle yapa yapa hepsini uzerime yıkıyor o ayrı.
Onun en sevdiği elini kolunu sallayarak gelsin iş çıkışı markete girmesin hiç sevmez.
Adam sevmiyor napim becerip secemiyorda

Pazara çıkacak modum yok hiç.
Oglanla bazıları çektik altlarına supurup sildim. şuan içim aşırı rahat etti. Kitaplık, çalışma masası falan hepsini çektik.
Ramazana odalar tertemiz girim oruclu oruçlu uğraşmam. Camlarıda hafta içi silmiştim.
Bi mutfak dolabı ve banyonun duvarları var hafta icide onları halledicem.
Kapilarida silerim Nisan ayında detaylı temizlik yapmam daha.

Kardeşim balık tutmuş bugün balık günü
Yemeklede uğraşmam kıza çorba var.

Biz profiterol batağına düştük oglanla
Oğlanın hesaba 15tl tanimlamislar Anne alalım mı profiterol diyo
Kanıma giriyor.
Sosu bitter falan bayıldık.
Alicaz artık

Resim paylasmistim eltimin şehir dışındaki kızı spor salonu sanmış aynalar fln vardi
Salonamı başladın yenge formdasin baya yazmis
Benden daha kilolu o benle aşık atacak ben 2 çocuk doğurmuşum
Onda çocuk yok
Daha 27 yaşında benim metomla onunki bir olurmu.
Ben ondan daha zayıfım spor mu yapıyorum napiyorum öğrenmeye çalışıyor.
Ahh keşke verebilsem.
Tartilmadim ama sıkılasmis olabilirim kiyafetlerimden anlıyorum

Bi de dün kotonda ve defactoda tshrt denedim en sevdiğim model cep detay
Yapmışlar tshrtleri okey kumaşı çok gzl boylari düdük gibi
Yapsanıza 8-10cm daha uzun.
Büyük bedenini açtım o da enine genişliyor boy aynı
Ordan hallederim diyordum ama malesef alamicam ben kalcami kapatan tarz giyiyorum belde sevmiyorum nedecoom bilmiyorum.
Tüm hayallerim şeetti ya

Trendyoldan milladan fln alicam olmadı iade artik
Şansımı denicem.
Semt semt gezmek istemiyorum tshrt için yol parasi fln boynuz kulağı geçiyor
Valla gözünüze takılırsa bana yazın ya

Tunik istemiyorum belde de istemiyorum.
Tam kalca hizasi baskisiz payetsiz pulsuz falan

Havayı güzel buldunuz kayboldunuz dimi
Buzdolabını temizledim
Buzluğu düzenledim.
Kaşarım varmış 2 tane acilmamis kaşar almam baya bi
Bamya ve dondurulmus patates yazdım listeye
Gözüme carpanlari yazıyorum.
Helva, süt ve yumurtada alınacak.
Eşime dicem akşam Bi market yapalım domates falan alicam.
Annem pazara çıkmış marul, maydanoz, roka almış bana çocuklara meyveli yoğurt almış oğlanda seviyo benim buldum mu hiç affetmez ona büyük aliyoruz artik.

Bi salon kaldı supurulcek kız uyudu diye ellemedim.
Kız uyumadan çekirdek yeme gafletinde bulunduk akşam.
Koltukların araları bile cekirdek
İyice süpürcem

Regl bitti.
Bugün yasin ve mülk süresine baslicam inşallah.
Ihlasida 1000 cekemiyorum(1000 oluyordur mutlaka ama sürekli sayamiyorum) nekadar cekebilirsem diye niyet ettim artık.
Yetisemiyorum ya

Ocağa yine tavuk, et koydum.
Oğlan balık yemiyo malesef pilav tavuk yer.
Etide yarın sote yapicam hazır olsun.
Yazdan kayısı koymuşum 1 poşet.
Hemen ocağa attım hoşaf olsun içeriz.

Bende elti yok 2 görümce var biliyosnuz
Ama ben katnem bi insan oldgumdanÖyle cocuklar elimde büyüdü gibi bi drum olmadı:)
Masallah size yaa
Saol kuzum
Sagolasin
Allah razı olsun.
7 tanede bilezik var. Ama bileziklerimi vermem dedim
Hayırlısı olsun canım çok pahalı arabalar kardeşimin Eylül'de sattığı araba iki katı tam

Ben evdeyim kıs inş gönlünüze göre araç alırsınız en iyisini
Benimkide arac masraf çıkarmaya başladı
Değiştirmek istiyo ama para yok
Oğlan hasta yatıyo doktora götürdük boğazlar fena ateş 38. 3 arıyo gece hiç uyumadık bakalım bu gece Napcz
İyileşsinde kuzum beklerim artık
Camlar silinecek ama hiç gönlüm yok
Artan patates çuvalla almıştım onları topladım filan balkonu yıkadım
Camlar silinecek ama gözüm yemiyo
Dolap içleri temizlenecek çocukların
İşler başlamadan yapsam
İş varda banyo temizlenecek
İş çok yani

Selam kızlar
Bugün öğleden sonra, avm ye gittik. Kahve alacaktık tchibodan kızı oyun yerine bıraktık 1 saat. Biz de kıyafet baktık. Heryer crop :) Türkiyede o kadar da çok bayan farki giyecek herkes fit bel inceciiiik ya.
Moda tam uç noktalarda şuan. Ya çok kısa ya çok uzun. İkisinin ortası yok. Bir sweet bulamadım. Bazısı da polar. Nerede giyeceğim.
Neyse sonra kızı aldık çıktık. Kahveyi almaya gittik. Kız çilekli donut ve kakaolu süt istedi. Hepsini yemedi tabiki.
Oradan çıktık. Ciğerciye gittik. Oyun yeri de vardı. Bu defa et şiş yedi şükür. Bolca oyun oynadı. Çıktık.Aşağıda bisiklet sürdü biraz.
Eve döndük. Ben mutfak dolabının bir gözünü sildim. Duvara asacağımız mumluğumuz vardı onun cam parçalarını yıkadım. Tabi kırılmış iki tanesi. Orayamı konulur diye başladı söylenmeye.dolabın üzerine koyaymışım. Koydum onları niye oraya koydun dedin ben de hem toz pislik olmasın diye en az kullandığımız dolaba koydum dedim. İlla bişey bulacak. Kendi oradaki tepsiyi itmiş kırılmış belli. Zaten hassas bişey. Neyse astık kırık yerlerini arka kısma getirdik. O onu hallederken ben de fırsat bu fırsat hemen toz aldım
Kız sonra oturdu resim yapıp boyadı. Eşim de kahve yaptı içtik. Kızı uyuttum. Şampanya patlatmaya niyetimiz var :)

Benzer şeyi yaşamışız, ben kısa giyerim ama o kadar da giyemem yahuuu. mesela en basiti kış günü atletsiz gezemem. Donarım vallaaaa.
Benim kardeşim eski gömleğinin alt kısmını kesip kısa birşeyin altına dikiyordu. Bu da bir alternatif işte.
Bugün eşofman alt baktım. Çok hoş bir pembeydi. Lcw nin internet sitesinde fiyatı daha ucuzdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…