- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
Ne oldu lellim kocişin yine niye hoplattı sinirleriniBu arada eşimin aldigi pideyide tatliyida yemiyorum grevdeyim
Fekatt kartı çatır çatır harcıyorum o sayilmaz
Hizlidan siparis girdim.
Yogurt, yag çöz, kıza deterjan, hüplet aldım Bi de kıza o sardı bu ara.
Rossman gelmis trendyolhizliya pek sevindim bez stoklicam indirimlerle.
Evi süpürdüm
Baza altı duzenledim
Banyoyu, mutfagin yerlerini falan elimle sildim.
Toz aldım.
Kalanları yıkadım.
Kızın yer yatağı vardi onu yıkadım yazın yerde yatırırım öğlen uykusuna ev çok sıcak oluyo serin serin yatar
Nevresim değiştim.
Makine durmuyor valla dahada 2 posta daha var.
Mutfak banyo falan temiz olunca içim rahat ediyor.
Mislensin
Amin kuzuAlllah kabul etsin
Ya bu ara bende tembelim duaları okuyorm esmalar ertesi güne kalıyyor
Kısır döngüye girdim cıkamıyırm
Bi önceki günün esmalarını cekerken yine bugunkuler kalıyo
O buluyo bisi ramazan ramazanNe oldu lellim kocişin yine niye hoplattı sinirleriniharca gitsin çatır çatır
Ben o dönemlerde dolmuşa binemiyordum. Bebek arabası zorluyordu.şimdi rahat oluyor. Bebek arabası olmadan ama hala atmadım arabayı. Site dışı Yakın markete falan giderken daha kolay geliyır.ayakları yere deyene kadar kullanacağımGercekden herkes Bi stres sasirdim.
Cocuk yani
Ama Bi kız vardı ayakta sagolsun o arabayı indirdi aşağı indi bizimle indirip geri bindi Allah razı olsun.
Bu sebeple metroyla ulaşımı daha çok seviyorum
Arabayı kapamaya içinde oturur en azından.
Ben kavgada ederim etmisligim var oğlanın çocukluk zamanından
Yani bisi deseydi başardım yaygarayi
Ozaman çocuklu Anne almıyorum arabaya diyeceksin bende video çekeceğim seni şikayet edeceğim derdim.
Cimerede atmayan lelli ne olsun.
Alalım ya bende arkadaşımdan gaza geldimBen o dönemlerde dolmuşa binemiyordum. Bebek arabası zorluyordu.şimdi rahat oluyor. Bebek arabası olmadan ama hala atmadım arabayı. Site dışı Yakın markete falan giderken daha kolay geliyır.ayakları yere deyene kadar kullanacağım
Bir de geçen Ela bana diyor. Anne araba kullan sen de, hem beni okula bırakırsın hem. Hem istediğim yere götürürsün dedi.Allahım gaza gelmem lazım.
Aynı benim hislerimi yazmışsın. Çok özeniyorum. Ama yapamıyorum bir şekilde aşmam lazım. Ehliyeti alırken psikoloğa uğramadan olmadıAlalım ya bende arkadaşımdan gaza geldim
Ne güzel gittik geldik valla dolmuşla gitseydik 40dk
15dk gittik gayetde sakın rahat sürüyor daha 1 senedir sürüyor ama aşırı rahatlık. Ben çok heves ettim kizida bırakırım demen gibi yarın oburgun.
Suremese o süremezdi diyorum kendime.
Panikatak var onda da hala ilaç kullanıyor.
Ama gayet güzel sürüyor
Bizim çarşı kalabalık olur çarşıda falanda park etti bisiler aldık.
Su dünyadaki en heves ettiğim şey.
Kolay kolay kıskanmam birini ama araba süren kadınları Bi parça kiskandigim doğrudur
O da heves ettiğimden.
Geçmiş olsun kuzu, acil şifalarSelam,
Hafta sonu sınavları, bugün oğlanın geniz eti ameliyat derken yorgun bir dönemden geçtik.
Oğlumun bugün geniz eti ameliyat vardı. Sabahtan girdi, öğleden sonra çıktık hastaneden eve gelio uyuduk hepimiz. Biraz dinlendikten iyi geldi. Kv hafta sonu geldi bende bugün yemek yapmıştı sağolsun.
Oğlana iyice uykusunu aldı bu gece sahura kadar oturur bizimle artık.
Bu hafta kreşe göndermeyeceğim. Evde bakalım nasıl olacak ben oruçlu, o full enerji..
Allah kabul etsin canım şimdiden. Allah daha çoğunu versinGeçen erzak verdiğim ablanın durumu gercekden sıkışıkmıs
Allah iste acikcasi aklımda yoktu o yani gelmemişti aklıma
O an ona nasip oldu.
Kocası belinden ameliyat olacakmış çalışamıyormus. (İnşaat isindeydi) oğlu okuyo
Kirada oturuyor.
Fitrryi konusucam akşam eşimle annemlerede soylicem verecek bir yer yoksa ona verelim diye.
Yine Bi erzak daha ona nasip olsun istiyorum.
İnsan istiyor ki ihtiyacı olan herkese bisiler yapim ama malesef
Benimde maaşım bisim yok ki.
50tl param kaldı zulada
Geçmiş olsun canım. Tam hastalık mevsimiSelam kızlar
Oğlum gece rahatsızdi kustu gece yanimizdaydi yatak nevresim degis yat 5 oldu uyuyamadi ateş oldu birde düşürdük surupsuz şükür sabah 8 di uyandı oglus ben uyumuşum kalktım saat 9 u geçiyordu öğlen yıkadım nevresimleri fln 2 ye geliyordu yattık oğlumla 1 saat uyumusuz iyi geldi yarın oruca baslicam galiba duş alcam akşam a101 e gittim pide ikinkutu süt içe tea günlük ped mantar küçük şişede köz patlıcan indirimliydi bir paket Kemalpaşa tatlısı yaparım bir gün ddim 70 ödedim başka masraf yok bugün
Bebek arabası büyüklerden miydi sizin, bizimki baston tipi kız 3,5 yaşında her zaman olmasa da, uzun yürüyecrğimzi zamanlar,tatilde gezerken falan kullanıyoruz. Arkadaşımın kızı 5 yaşında hala kullanıyor. Size lazım olmaz mı?Günaydınlar
Kalmısız biz
Koci sahursuz tutuyo ama bana tutturmadı,düser bayılırsın sen diye.
Gözümde kesmedi acıkcası bugun kaldım
ALlah affetsin.
Kardesime temizliğe gelen abla ,tanıdıkları icin bebek arabası istemis.
Bana söyledi tmm verelim dedim ama bi yanım dursun diyo.
Kalbini karartma kızım diyorum ama onun abla biraz seviyo istemeyi biseyler.
Bide dogum paramla aldım ya satısa koycam dedim gecen.
Neyse kvdem de zaten ,koci gidip alırım derse veririm.Kısmetymis.
Koci satısa bile koydurmadı dursun 2.de lazım olur diyoı gkdklfkldkl
Haberim yok ama 2.yi düsünüyorsak demek
Birini hallettik ya 2.kusur kaldu töbe töbe.
1 yasında tatile giderken götürdk orda biraz kullandık.Sonra hic binmedi.Bebek arabası büyüklerden miydi sizin, bizimki baston tipi kız 3,5 yaşında her zaman olmasa da, uzun yürüyecrğimzi zamanlar,tatilde gezerken falan kullanıyoruz. Arkadaşımın kızı 5 yaşında hala kullanıyor. Size lazım olmaz mı?
Geçmiş olsun evinizin paşasına. Size de güç kuvvet versin Rabbim hem oruçlusunuz çocuklar rahatsızken zorlanıyoruz.Selam,
Hafta sonu sınavları, bugün oğlanın geniz eti ameliyat derken yorgun bir dönemden geçtik.
Oğlumun bugün geniz eti ameliyat vardı. Sabahtan girdi, öğleden sonra çıktık hastaneden eve gelio uyuduk hepimiz. Biraz dinlendikten iyi geldi. Kv hafta sonu geldi bende bugün yemek yapmıştı sağolsun.
Oğlana iyice uykusunu aldı bu gece sahura kadar oturur bizimle artık.
Bu hafta kreşe göndermeyeceğim. Evde bakalım nasıl olacak ben oruçlu, o full enerji..
Allah kabul etsin bende her gün okumaya çalışıyorum bazen gün içinde fırsat bulursam hemen oturup okuyorum. Bazen de gün içinde müsait olmayınca gece herkes köşesine çekilince okuyorum.Grevdeyim ya kendime lavaş yaptım.
Böylede pis bi huyum var inadım var.
Yapicam dersem yaparım.
4 tane yaptım gece yicem ısıtırım az yerim.
Yarin kendime Kemalpaşa yapicam az bisi.
Çok severim kaymakla ıımmh
Pirasam vardi pisiremedim onu pisiririm.
Tavuk şiş, çorba, makarna benim yarın ki menü belli.
Gece için peynirli yumurta düşünüyorum.
Kahvaltilik
Hiç hamur işine bulasasim yok pogacaymis, borekmis.
Canımda istemiyor
Kahvaltilik en temizi
Pisi yaparim diyordum ama okadar alıştım ki kızartmasız bir hayata gece gece yag kokusu ocak davlumbaz batacak üst değişcem Bi daha yoo yoo no.
Valla ocagim davlumbazim tertemiz kalıyor böyle yemesinler artık hafta sonu bakarıs ona
Bugün sureleri okuyamadım.
Hep niyetlendim ama bisi oldu elime alamadım.
Tesbih cekip uyucam
Söyle bir dilek duasına denk geldim.
Her gün 100er defa çekiyorum Rabbım ferahlık versin.
Eki Görüntüle 3041017
.
Bereketli olsun baby birikimin, kızına aldıklarında kesene bereket versin. Baby bence verme bana göre bebek arabaları demirbaş belki tekrar anne olucaksın ikinci kez masraf yapmazsın. Dediğin gibi reddedilmeyeceğini bilen insanlar çok rahat isteyebiliyorlar. Tabi ki son karar senin canım.İyi aksmlar bacımLar
Kız icimden gecti yine bugun
Ütü masası istiyordu aldık oyuncak
Thomas diye tutturdu onu da aldık Toyzz shoptan
Oyun hamuru aldık pizza setli 160 tl caktı bana toplamda
0.5 gr aldım 10 eur aldım
1 grama tamamlıycm onları buay
Yemeklerimiz vardı
Bimde de 90 tl bıraktık,alısveris arabasını alıyor biminkiler kücük ya
Makarna aldı,avakodo aldı,bb krem aldım bitane,ton balıgı,yesil mercimek,son anda süpriz yumurta attı bitane kurtaramadm
Piji maskeliler istedi onu da teyzesine kitledi
Hani Allah bilir de ,düsünmüyorz tabi 2.yi ama ihtiyacı olana veririm.Alıp satmıyacagını bilemem bu kadının.belki tekrar anne olucaksın ikinci kez masraf yapmazsın.
Ben de hala kullanıyorumBebek arabası büyüklerden miydi sizin, bizimki baston tipi kız 3,5 yaşında her zaman olmasa da, uzun yürüyecrğimzi zamanlar,tatilde gezerken falan kullanıyoruz. Arkadaşımın kızı 5 yaşında hala kullanıyor. Size lazım olmaz mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?