Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi aksmlar bacımLar
Kız icimden gecti yine bugun
Ütü masası istiyordu aldık oyuncak
Thomas diye tutturdu onu da aldık Toyzz shoptan
Oyun hamuru aldık pizza setli 160 tl caktı bana toplamda
0.5 gr aldım 10 eur aldım
1 grama tamamlıycm onları buay
Yemeklerimiz vardı
Bimde de 90 tl bıraktık,alısveris arabasını alıyor biminkiler kücük ya
Makarna aldı,avakodo aldı,bb krem aldım bitane,ton balıgı,yesil mercimek,son anda süpriz yumurta attı bitane kurtaramadm
Piji maskeliler istedi onu da teyzesine kitledi

Ne oldu lellim kocişin yine niye hoplattı sinirlerini harca gitsin çatır çatır

Alllah kabul etsin
Ya bu ara bende tembelim duaları okuyorm esmalar ertesi güne kalıyyor
Kısır döngüye girdim cıkamıyırm
Bi önceki günün esmalarını cekerken yine bugunkuler kalıyo
Amin kuzu
Hem gündüz hem aksam okuyordum ben sureleri
Banada bugün bisi oldu rehavet çöktü.
Kac defa abdest aldım niyetlendim elime alamadım.
Gece bile önce abdest alıyorum yoksa yemek yerken bile aklım yatakta oluyo
Nefsi terbiye ve vesveseler işte.
Bu saatlerde Bi de sahurdan sonra zikirlerimi çekiyorum bende

Ben o dönemlerde dolmuşa binemiyordum. Bebek arabası zorluyordu.şimdi rahat oluyor. Bebek arabası olmadan ama hala atmadım arabayı. Site dışı Yakın markete falan giderken daha kolay geliyır.ayakları yere deyene kadar kullanacağım
Bir de geçen Ela bana diyor. Anne araba kullan sen de, hem beni okula bırakırsın hem. Hem istediğim yere götürürsün dedi. Allahım gaza gelmem lazım.

Alalım ya bende arkadaşımdan gaza geldim
Ne güzel gittik geldik valla dolmuşla gitseydik 40dk
15dk gittik gayetde sakın rahat sürüyor daha 1 senedir sürüyor ama aşırı rahatlık. Ben çok heves ettim kizida bırakırım demen gibi yarın oburgun.
Suremese o süremezdi diyorum kendime.
Panikatak var onda da hala ilaç kullanıyor.
Ama gayet güzel sürüyor

Bizim çarşı kalabalık olur çarşıda falanda park etti bisiler aldık.
Su dünyadaki en heves ettiğim şey.
Kolay kolay kıskanmam birini ama araba süren kadınları Bi parça kiskandigim doğrudur
O da heves ettiğimden.

Aynı benim hislerimi yazmışsın. Çok özeniyorum. Ama yapamıyorum bir şekilde aşmam lazım. Ehliyeti alırken psikoloğa uğramadan olmadı
Bir de ilerde Ela derse herkesin annesi kullanıyor benim annem kullanmıyor, yıkılırım.
Hayattaki en çok eksiğim bu, hedeflediğim herşeyi yaptım aştım vs. Bunu beceremedim. Düşününce bile panik oluyorum. İnşallah Allah ikimize de nasip eder de bir zamanlar bunu konuluyorduk şimdi nerelerdeyiz deriz

Geçmiş olsun kuzu, acil şifalar

Allah kabul etsin canım şimdiden. Allah daha çoğunu versin

Geçmiş olsun canım. Tam hastalık mevsimi

İyi geceler,
İyi sahurlar. Ben dün sahur yapmadım gayet rahattı. Az önce bulgur pilavı yedim. Yemekte az yiyebilmiştim. Dayanamadım yedim. Yine sahur yapmayız.
Gündüz daha uyanmadan arkadaş mesaj yazmış. Güneş var bahçeye çıkalımmı. Ela uyanmamıştı daha. Uyandı kahvaltı yaptırdım. Çamaşır attım...üstünden evi toparladım. Çıktık. Parka götürdük kızları.
Sonra traktörünü sürmek istedi. Arkadaşa bıraktım kızı. Gittim aldım. Anahtarı almamışım geri döndüm.o arada alttaki marketten trendyol siparişi oluşturdum. 15 tl indirim vardı. Hem de yemek için tavuk baget aldım. 47 tl.
İndim kız sürdü. Bizde masalarda oturduk.
3 saat durmuşuz. Eve geldim çamaşır as kurutmaya at vs. Robotu açtım,
Kıza meyve verdim. Mutfağı tam toparladım.
Sonra dün çiçek almıştık sardunya o geldi aklıma. Koci dün ben yapamayacağım yarın siz yaparsınız dedi.saksıya ekme işine giriştim.heryer toprak süpürgeyi çıkarttım mecbur. Eski çiçeklerin yaprakları döküldü. Oruçlu oruçlu uğraştırdı beni. Eşim aramış diyor vakit doldurursunuz diye dedim siz halledin diye. Hee dedim vakit doldurmakmı sıraladım yaptığım işleri vakit dolduracak şeylere ihtiyacım yok oruçsuz ve işimin çok olmadığı zaman tercihim dedim :)
Benim çocuksuz zamanki halimi bekliyor sanırım. Enerjim bitik
Temizledim. Yemeğe giriştim. Sonrası zaten malum.topla çaydı vs. Kızla oynadık. Duş aldırdım. Uyudu ancak oturdum.

Günaydınlar
Kalmısız biz
Koci sahursuz tutuyo ama bana tutturmadı,düser bayılırsın sen diye.
Gözümde kesmedi acıkcası bugun kaldım
ALlah affetsin.
Kardesime temizliğe gelen abla ,tanıdıkları icin bebek arabası istemis.
Bana söyledi tmm verelim dedim ama bi yanım dursun diyo.
Kalbini karartma kızım diyorum ama onun abla biraz seviyo istemeyi biseyler.
Bide dogum paramla aldım ya satısa koycam dedim gecen.
Neyse kvdem de zaten ,koci gidip alırım derse veririm.Kısmetymis.
Koci satısa bile koydurmadı dursun 2.de lazım olur diyoı gkdklfkldkl
Haberim yok ama 2.yi düsünüyorsak demek
Birini hallettik ya 2.kusur kaldu töbe töbe.

Annemin evin dibinde bi kres var 2500 tl demisler arkadasa
Güzel tarafı yarımgün de var . Öğlen 13.00 e kadar.
Kocinin haftasında sorun yok ama annem almaz yarımgün olsa
Beni baglamayın der.
öyle olsa bende ögleden sonra vakit gecirirdim kızımla.
Cocukda mutlu olurdu.

Bebek arabası büyüklerden miydi sizin, bizimki baston tipi kız 3,5 yaşında her zaman olmasa da, uzun yürüyecrğimzi zamanlar,tatilde gezerken falan kullanıyoruz. Arkadaşımın kızı 5 yaşında hala kullanıyor. Size lazım olmaz mı?

1 yasında tatile giderken götürdk orda biraz kullandık.Sonra hic binmedi.
Hatta hatırlalmıyor bile sanırım bebek arabasını:)
Travel sistem bizimki agır biraz evet.
Bastonları kullanamam diye almdım bende ama bunu da kullanamadık.

Geçmiş olsun evinizin paşasına. Size de güç kuvvet versin Rabbim hem oruçlusunuz çocuklar rahatsızken zorlanıyoruz.
Allah kabul etsin bende her gün okumaya çalışıyorum bazen gün içinde fırsat bulursam hemen oturup okuyorum. Bazen de gün içinde müsait olmayınca gece herkes köşesine çekilince okuyorum.
Bereketli olsun baby birikimin, kızına aldıklarında kesene bereket versin. Baby bence verme bana göre bebek arabaları demirbaş belki tekrar anne olucaksın ikinci kez masraf yapmazsın. Dediğin gibi reddedilmeyeceğini bilen insanlar çok rahat isteyebiliyorlar. Tabi ki son karar senin canım.
T thesekreter canım sizin de evinizin paşasına geçmiş olsun.

Cumartesi günü tarlaya gittik zeytin ağaçlarına gübre attık. Çapayla önce çukur kazdık sonra gübreyi attık çukuru kapattık toprak kurumuş Allahım öyle bir yorgunluk, et kırılması oldu birde tarla yeni sürülmüştü zor yürüdük nasıl vücudum dökülüyor. Ağrı kesici içiyorum dün de full ev temizledim, ama bu gün yorgunluk sabahtan çöktü bu gün menüde ıspanak yemeği, dünden kalan çorba ve bulgur pilavı var yeter başka da bir şey yapmıycam. Bu gün inşallah dinlenicem, ama böyle de içim rahat olmuyor. İllaki kalkıp bir işin ucundan tutmak gerekiyormuş gibime geliyor. Neyse daha akşama çok var canım isterse yine dolapları boşaltır yerleştiririm bakalım gün bana ne getirecek.

Ben de hala kullanıyorum ben kullanmasam da kendi istiyor. Bir düşün derim babyloading87

Selam kızlar,
Bugün ne uykuya doldum ne ayıldım niye böyle oldu bilmiyorum ama uykumu alamadım. Ve hiç iş yapmak istemiyorum.
Kıza kahvaltı yaptırdım. Evi toparladım.
Fırında Sütlaç yaptım. Fırının sıcağı bayılttı beni. Susattı ya :)
Eşim iftarı işyerinde yaparım demişti. Bugün de geleceğim iftara dedi. Ben de gelmeyecek diye rahattım neyse bakalım birşeyler yapacağım da ne yapsam bilemedim. Köfte çıkartmıştım. Belki izmir köfte yaparım. Sebze yemezmiş paşam.
Çamaşır katlayacağım. Hiç halim yok. Bugün çabuk geçsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…