Böyle şeyler çok pahalaniyor sen bilirsin tabide.Günaydınlar
Kalmısız biz
Koci sahursuz tutuyo ama bana tutturmadı,düser bayılırsın sen diye.
Gözümde kesmedi acıkcası bugun kaldım
ALlah affetsin.
Kardesime temizliğe gelen abla ,tanıdıkları icin bebek arabası istemis.
Bana söyledi tmm verelim dedim ama bi yanım dursun diyo.
Kalbini karartma kızım diyorum ama onun abla biraz seviyo istemeyi biseyler.
Bide dogum paramla aldım ya satısa koycam dedim gecen.
Neyse kvdem de zaten ,koci gidip alırım derse veririm.Kısmetymis.
Koci satısa bile koydurmadı dursun 2.de lazım olur diyoı gkdklfkldkl
Haberim yok ama 2.yi düsünüyorsak demek
Birini hallettik ya 2.kusur kaldu töbe töbe.
Bazısı gercekden yüzsüzHani Allah bilir de ,düsünmüyorz tabi 2.yi ama ihtiyacı olana veririm.Alıp satmıyacagını bilemem bu kadının.
Günahını almayaymda.
Seviyo biraz bedavayı.
Geçmiş olsun canım bende öldüm geniz eti 10 sene olcak çocuklarda iştah açılıp kg alınabiliyor ameliyat sonrasiSelam,
Hafta sonu sınavları, bugün oğlanın geniz eti ameliyat derken yorgun bir dönemden geçtik.
Oğlumun bugün geniz eti ameliyat vardı. Sabahtan girdi, öğleden sonra çıktık hastaneden eve gelio uyuduk hepimiz. Biraz dinlendikten iyi geldi. Kv hafta sonu geldi bende bugün yemek yapmıştı sağolsun.
Oğlana iyice uykusunu aldı bu gece sahura kadar oturur bizimle artık.
Bu hafta kreşe göndermeyeceğim. Evde bakalım nasıl olacak ben oruçlu, o full enerji..
Saol kuzumGeçmiş olsun canım. Tam hastalık mevsimi
Saol canimGeçmiş olsun evinizin paşasına. Size de güç kuvvet versin Rabbim hem oruçlusunuz çocuklar rahatsızken zorlanıyoruz.
Allah kabul etsin bende her gün okumaya çalışıyorum bazen gün içinde fırsat bulursam hemen oturup okuyorum. Bazen de gün içinde müsait olmayınca gece herkes köşesine çekilince okuyorum.
Bereketli olsun baby birikimin, kızına aldıklarında kesene bereket versin. Baby bence verme bana göre bebek arabaları demirbaş belki tekrar anne olucaksın ikinci kez masraf yapmazsın. Dediğin gibi reddedilmeyeceğini bilen insanlar çok rahat isteyebiliyorlar. Tabi ki son karar senin canım.
T thesekreter canım sizin de evinizin paşasına geçmiş olsun.
Ay içine sinmiyorsa verme bende hiç haz etmem banada bazen esimin teyze kızından getirir kayınvalidem tertemiz giydirirmyor abla ama istemem öyle gidipte ablanın durumuda var sanırım ondan yapıyorHani Allah bilir de ,düsünmüyorz tabi 2.yi ama ihtiyacı olana veririm.Alıp satmıyacagını bilemem bu kadının.
Günahını almayaymda.
Seviyo biraz bedavayı.
Saol canim daha iyi bugün şükürT thesekreter gecmis olsun canim
Ay sorma geçen aldım küçük paket 13 tü ddigin gibi küçük borcam 50 buluyor esim çok seviyor disardan alsak iki parça o fiyat bir kaç gün yetiyorİyi aksamlar bacımlar
Dünden makarna vardı onu fıırın makrnaya cevirdim
Arasına boronez sos yaptm kızda yicek bari kıymalı olsn dedim
Güllac yaptm
Evde kücük güllac yapıyorsn 50 tl
Marketten kücük paket güllac ,1 paket fındık,süt aldım 50 tl
Bizde koci sevmez ben yerim valla kiraz sekeri alcaktım almadım 100 ü bulcak diyeAy sorma geçen aldım küçük paket 13 tü ddigin gibi küçük borcam 50 buluyor esim çok seviyor disardan alsak iki parça o fiyat bir kaç gün yetiyor
Bende çok sevmiyorum sütlu tatlıları baklava çikolatalı tatlılar seviyorimBizde koci sevmez ben yerim valla kiraz sekeri alcaktım almadım 100 ü bulcak diye
Cok gecmis olsunMerhabalar kızlar
Ben de bi yazıp sonra yazamıyorum bi türlü. Eşim yine yok perşembeye kadar 10 gün olacak uzakta olunca gelemiyor hafta sonu, annemle babam bizde yine bu sefer anneannemi de aldıkannem kendi evine alacaktı ama bi türlü geçemedikleri için buraya alalım biraz birlikte kalırız dedim.normalde eşim gelince evlerine geçeceklerdi ama uzunca bi süre annemin beli sıkıntılıydı fizik tedaviye gidiyordu bizim burdaki hastanede, sonra babam rahatsızlandı falan derken yollamadık tüm kışı birlikte geçirdik. Şu anda evlerimiz uzak o yüzden eşim yokken ne olur ne olmaz diye birlikte kalıyoruz, bi kaç aya yakına taşınacaklar o zaman herkes kendi evinde daha rahat olur.
Eşim bu perşembe geliyor sonra 2-3 ay şehir dışı görevi yok insallah normal düzenimize döncez. Kızarım ederim hiç acımam gömerim ama çekirdek aile olarak birarada olmaya hasret kaldım bu sene. Ailem başımın tacı tabi ama herkesin kendi düzeni.
AyneeennnnCok gecmis olsun
Görünce bogasın görmeyince özleyesin gelen kisiye koca denir diye bosa dememisler
Böyle kalanı değerlendiren bayanlara hayranımmm. Ben de yapıyorum tabi.İyi aksamlar bacımlar
Dünden makarna vardı onu fıırın makrnaya cevirdim
Arasına boronez sos yaptm kızda yicek bari kıymalı olsn dedim
Güllac yaptm
Evde kücük güllac yapıyorsn 50 tl
Marketten kücük paket güllac ,1 paket fındık,süt aldım 50 tl
Bana yapan da çok oldu. Elanın kıyafetlerine talibim vs. Durumları da benden iyi. Ben de yeğenim var ona veriyorum dedim. Yalan da değil.Bazısı gercekden yüzsüz
Satıyorlarda bence
Bizim semtin bi sayfası var orda da isteyip satiyolarmis falan baya yaygara yapmışlardı.
Ben birine bisi verdiğimde bundan yüz buluyorsa daha vermiyorum
Ben içimden gelmis vermişim bu benim görevim değil.
Hani beklentiye girip yüz bulanlar için diyorum.
Bana çok itici geliyorlar.
Hep sey duymuştum gercekden ihtiyaç sahipleri isteyemiyor çekiniyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?