Küçük Düşün Büyük Olsun!

Böyle şeyler çok pahalaniyor sen bilirsin tabide.
Ben mama sandalyesini fln satmıştım.
Bebek arabası lazım olur 2 sezon daha elimden çıkarmam.
Belki baston alırım 2.el alırım ama
Daha scooter alicaz, bisiklet alicaz.

Trenyolda scooter gösteriyorum alyosa oleyy diyo
Sen daha 2 yaşında bile değilsin ne anlıyorsun acaba scooterdan oleyy diyo Bi deölucemm

Hani Allah bilir de ,düsünmüyorz tabi 2.yi ama ihtiyacı olana veririm.Alıp satmıyacagını bilemem bu kadının.
Günahını almayaymda.
Seviyo biraz bedavayı.
Bazısı gercekden yüzsüz
Satıyorlarda bence
Bizim semtin bi sayfası var orda da isteyip satiyolarmis falan baya yaygara yapmışlardı.

Ben birine bisi verdiğimde bundan yüz buluyorsa daha vermiyorum
Ben içimden gelmis vermişim bu benim görevim değil.
Hani beklentiye girip yüz bulanlar için diyorum.
Bana çok itici geliyorlar.
Hep sey duymuştum gercekden ihtiyaç sahipleri isteyemiyor çekiniyor diye.

Selammm
Sabah yine estiler bana PTT iadesi vermeye çıkınca attım kendimi yine avm
Yakin olunca iyi oluyor
Kıza 19.90dan falan 8 tane tshrt aldim
1 tanede taytli takim aldım
196tl baydim geldim.
Elbise istiyordum aslında bayram için çokça vardi çeşit ama beğenemedim
Malum hava serin ben icine ince uzun kol giydiricem bisi alicam haftaya yine bakicam ürünler değişir.
Yuruyus oluyor banada valla iyi alıştım.
Lcw siparisimde geldi kızın tshrtleri beğendim aiyy 10 tane tshrt oldu.
Bir kaç tanede arkadaşın verdikleri var.
Yine dayanamam alırım 12.90a falanda vardi.
Daha düşer onlar alirim

Oğluma bulamadim çok resimli baskılı var.
Bayram sonrası alicam artik ona
Gelirken tırnak pidemi lavasimi aldım.
Bimden domates biber tavuk(buzlukdakini çıkarmayı unuttum sabah) kıza kinder süt dilimi yaban mersinli yogurt aldım 60tl.

Annem burda bakmış kıza baş edememiş her yer her yerde
Kaydırağı açtım heves etti burda oynamak istiyor kaydırak sebebine

Damla yemek yok ama çok yorgunum.
Tavuğu soslamam lazım 6 gibi fırına atarım şişe takip.
Pirinc islaticam çorba yapicam.
Bi enerciii gelse keşke yaw.

Ayy maydonoz ne olmuş öyle 7 tl 10 tl yarışıyor resmen. Artık karın tokluğuna çalışıyoruZ. Evde maydonoz yetiştireceğim sanırım başka çaresi yok :) dün de yeşillenen soğanı çiçeğin dibine sokuverdim. Annem demişti geçmişte. Bakalım açacakmı.
Hayat ne zor

Geçmiş olsun canım bende öldüm geniz eti 10 sene olcak çocuklarda iştah açılıp kg alınabiliyor ameliyat sonrasi
Geçmiş olsun canım. Tam hastalık mevsimi
Saol kuzum
Saol canim
Hani Allah bilir de ,düsünmüyorz tabi 2.yi ama ihtiyacı olana veririm.Alıp satmıyacagını bilemem bu kadının.
Günahını almayaymda.
Seviyo biraz bedavayı.
Ay içine sinmiyorsa verme bende hiç haz etmem banada bazen esimin teyze kızından getirir kayınvalidem tertemiz giydirirmyor abla ama istemem öyle gidipte ablanın durumuda var sanırım ondan yapıyor
Saol canim daha iyi bugün şükür

Selam kızlar bugün şükür oruçluyum gece oturduk eşimle film izledik sahur edip yattık oğlusun gece ateşi oldu yine bezle kompleks yapıp düşürdüm sabah baktım yine var kahvaltı peşine soğuk algınlığı ilacı verdim ortalık topladım buzlukta baget vardı tavuk çorbası bezelye yemeği yaptım salata pide ayran yeter pilav makarna yapmiyim hergun kaliyor biri hep baş ağrısı yaptı oglusta erken uyandı oglende uyumadı erken yatirirum bugün dinlensin bugün hava soğuk iyice toparlansin diye yollamadim

Ay sorma geçen aldım küçük paket 13 tü ddigin gibi küçük borcam 50 buluyor esim çok seviyor disardan alsak iki parça o fiyat bir kaç gün yetiyor

Ay sorma geçen aldım küçük paket 13 tü ddigin gibi küçük borcam 50 buluyor esim çok seviyor disardan alsak iki parça o fiyat bir kaç gün yetiyor
Bizde koci sevmez ben yerim valla kiraz sekeri alcaktım almadım 100 ü bulcak diye

Merhabalar kızlar
Ben de bi yazıp sonra yazamıyorum bi türlü. Eşim yine yok perşembeye kadar 10 gün olacak uzakta olunca gelemiyor hafta sonu, annemle babam bizde yine bu sefer anneannemi de aldık annem kendi evine alacaktı ama bi türlü geçemedikleri için buraya alalım biraz birlikte kalırız dedim.normalde eşim gelince evlerine geçeceklerdi ama uzunca bi süre annemin beli sıkıntılıydı fizik tedaviye gidiyordu bizim burdaki hastanede, sonra babam rahatsızlandı falan derken yollamadık tüm kışı birlikte geçirdik. Şu anda evlerimiz uzak o yüzden eşim yokken ne olur ne olmaz diye birlikte kalıyoruz, bi kaç aya yakına taşınacaklar o zaman herkes kendi evinde daha rahat olur.

Eşim bu perşembe geliyor sonra 2-3 ay şehir dışı görevi yok insallah normal düzenimize döncez. Kızarım ederim hiç acımam gömerim ama çekirdek aile olarak birarada olmaya hasret kaldım bu sene. Ailem başımın tacı tabi ama herkesin kendi düzeni.

Cok gecmis olsun
Görünce bogasın görmeyince özleyesin gelen kisiye koca denir diye bosa dememisler

Buraya yazmaya baslarken çok özeniyordum hergün ben de yazayım ne yapıp yapmadığımı çok salmıştım ona göre bi düzen oturtayım diye bundan sonra yazarım insallah.
Ramazan basladığından beri gece uyuyamıyorum, sabah kızı okula bırak et derken cok uykum bölünüyordu bugün bırakıp gelince bi yattıysam öğlene kadar uyumuşum, sonra safidoş gibi gezdim akşama kadar. Yemeğe yoğurtlu corba, fırında tavuk-patates, makarna yanında da salata vardı. Şimdi kızı uyuttum baba hasreti hat safhada o yüzden iki gündür canıma okuyor resmen. Artık bi çay tatlı keyfi yapayım sizin yazdıklarınızı okurken

İyi geceler,
Bugün bir halsizlik huzursuzluk üzerimdeydi.
Bir de haberi okudum sağlık görevlisinin emzirdiği bebek vefat etmiş. Ne tuhaf değilmi. Çok da tatlı bebekti. Hayat her yönüyle olumsuzluğunu sunmuş ona. çok üzüldüm içim acıdı.
Kimi insanlar bebek çocuk diye canını canına katıyor kimisi de işte doğurup ortalığa atıyor.
Neyse hüzünlü bir gündü. Yemek yaptım. Elayla oynadık. Sütlaç yapmıştım. Nedense ikidir tutturamıyorum. Tuhaf tarif aynı tarif.
Bugün okyanus kolejine fiyat sordum. Dudağım uçukladı. Yemek hariç fiyatı bile içler acısı. Değermi o kadar vermeye bilmiyorum. Gelin konuşalım dedi. Yeğenlerimin Bursadaki okyanusta okula devam ettiklerini söyledim. Kardeş indirimi var. Gelin görüşelim yüzyüze dedi.
Başka yer içinde arkadaştan bilgi aldım. Yarım gün ama o da pahalı. Öğrendimki okyanus yarım gün eğitim vermiyormuş. Ben yarım gün istiyorum. Çalışmıyorum.sabah erkenden uykusundan etmemin anlamı yok.
Neyse biraz içim daraldı ya. Ekonomi vs.
Eşim de yine saçma bir konuşma yaptı.
Takmış çocuğa beyaz giyindirme yakışmıyor. Yahu beyaz çoğu renkle uyuyor ne yapim dedim. Tabiki yakışan renkler var. Ama o dediği renklere kıyafet uydurmak da hakikaten zor. Bir de bana diyor kızı yamalı pantolonla benim işyerine getirdin geçen. Ben de dedim o yama değil kıyafet arması. Adamda bir kompleks var işyerindekilere karşı. Birşey ispatlama derdinde sanki. Ama birdaha gittiğğimde uğramayacağım oraya. Teyzeye geçerim olur biter. Ne salakça muhabbetini dinleyeceğim. Sanki oradaki insanlar da padişah torunu sanki kendi de milyarder. Gün oluyor cebimde para kalmıyor. Habire kredi kartını kullanıyorum. Neyine büyükleniyor anlamıyorum.
Bugün yumurta aldırdım ona getirden. Yumurta fiyatı 30 tl dir diyır. Günaydın market fiyatlarından haberin yok galiba dedim. kaç aydır 30 lu yumurta 45 tl den aşağı inmedi dedim.
Tabi kıyafet de al diyor. Geçen eşofman altı aldım. Güzelmiş başka renklerde al diyır.
Kardeşşmle de konuştuk onun eşi de kıyafetle ilgili birşey demiş.bu ara dikkat ediyordum dedi. Ama baktım laf ediyor gittim aldım yığdım dedi ama bunlar hakikaten hak ediyor. Alacaksın ödesin ya neyi düşünüyorsun. Gece gece kocişi gömdüm biraz rahstladım

Böyle kalanı değerlendiren bayanlara hayranımmm. Ben de yapıyorum tabi. yine ekonomist yanım tuttu. Az önce kocaya harcayıp ödettirecektim

Bana yapan da çok oldu. Elanın kıyafetlerine talibim vs. Durumları da benden iyi. Ben de yeğenim var ona veriyorum dedim. Yalan da değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…