- 21 Ağustos 2015
- 32.118
- 97.470
- 598
- 38
Ay dün aksm bizde de kıyafet muhabbeti vardı fgklflkdİyi geceler,
Bugün bir halsizlik huzursuzluk üzerimdeydi.
Bir de haberi okudum sağlık görevlisinin emzirdiği bebek vefat etmiş. Ne tuhaf değilmi. Çok da tatlı bebekti. Hayat her yönüyle olumsuzluğunu sunmuş ona.çok üzüldüm içim acıdı.
Kimi insanlar bebek çocuk diye canını canına katıyor kimisi de işte doğurup ortalığa atıyor.
Neyse hüzünlü bir gündü. Yemek yaptım. Elayla oynadık. Sütlaç yapmıştım. Nedense ikidir tutturamıyorum. Tuhaf tarif aynı tarif.
Bugün okyanus kolejine fiyat sordum. Dudağım uçukladı. Yemek hariç fiyatı bile içler acısı. Değermi o kadar vermeye bilmiyorum. Gelin konuşalım dedi. Yeğenlerimin Bursadaki okyanusta okula devam ettiklerini söyledim. Kardeş indirimi var. Gelin görüşelim yüzyüze dedi.
Başka yer içinde arkadaştan bilgi aldım. Yarım gün ama o da pahalı. Öğrendimki okyanus yarım gün eğitim vermiyormuş. Ben yarım gün istiyorum. Çalışmıyorum.sabah erkenden uykusundan etmemin anlamı yok.
Neyse biraz içim daraldı ya. Ekonomi vs.
Eşim de yine saçma bir konuşma yaptı.
Takmış çocuğa beyaz giyindirme yakışmıyor. Yahu beyaz çoğu renkle uyuyor ne yapim dedim. Tabiki yakışan renkler var. Ama o dediği renklere kıyafet uydurmak da hakikaten zor. Bir de bana diyor kızı yamalı pantolonla benim işyerine getirdin geçen. Ben de dedim o yama değil kıyafet arması. Adamda bir kompleks var işyerindekilere karşı. Birşey ispatlama derdinde sanki. Ama birdaha gittiğğimde uğramayacağım oraya. Teyzeye geçerim olur biter. Ne salakça muhabbetini dinleyeceğim. Sanki oradaki insanlar da padişah torunusanki kendi de milyarder. Gün oluyor cebimde para kalmıyor. Habire kredi kartını kullanıyorum. Neyine büyükleniyor anlamıyorum.
Bugün yumurta aldırdım ona getirden. Yumurta fiyatı 30 tl dir diyır. Günaydın market fiyatlarından haberin yok galiba dedim.kaç aydır 30 lu yumurta 45 tl den aşağı inmedi dedim.
Tabi kıyafet de al diyor. Geçen eşofman altı aldım. Güzelmiş başka renklerde al diyır.
Kardeşşmle de konuştuk onun eşi de kıyafetle ilgili birşey demiş.bu ara dikkat ediyordum dedi. Ama baktım laf ediyor gittim aldım yığdım dediama bunlar hakikaten hak ediyor. Alacaksın ödesin ya neyi düşünüyorsun. Gece gece kocişi gömdüm biraz rahstladım
Aynıı şekil ya bu kadarmı olurAy dün aksm bizde de kıyafet muhabbeti vardı fgklflkd
Bi pijamam var dallı güllü
Gercekten göz kanatan bisey ama gelmis bana su babanne isi seyi at artık diyo
Seviyorum ben onu atamam dedim.
Ama kendide kabul ediyor,sende almadın bende almadım üste basa biisey diyo 2 senedir.
ALsın getirsin giyelim yani.
Annemin babaannesi koca iyi bisi olsa ai koca olmaz gonca olurdu dermisCok gecmis olsun
Görünce bogasın görmeyince özleyesin gelen kisiye koca denir diye bosa dememisler
Direk suyada koysan veriyor sogan cnmAyy maydonoz ne olmuş öyle 7 tl 10 tlyarışıyor resmen. Artık karın tokluğuna çalışıyoruZ. Evde maydonoz yetiştireceğim sanırım başka çaresi yok :) dün de yeşillenen soğanı çiçeğin dibine sokuverdim. Annem demişti geçmişte. Bakalım açacakmı.
Hayat ne zor
Ay yok artıkvlat ayırmış gibimi oldum diye valla vicdan yaptım.
Kıskançlık yapıyorum çok anlamıyoruz ona da soruyoruz ne alalım vsAy yok artık
Nazlanmıs iste ergenus:)
Hoşgeldin. Anneciğine çok geçmiş olsun Allah geçer dertler kalıcı şifalar versin. Kocan hep şehir dışında yazdıklarından öyle anladım zor hele çocuklu olunca daha zor. Bir süre bende senin gibi yaşadım ama ben annemde kalıyordum kardeşlerim de bekardı ozaman sen gel demişlerdi bana ama güzel günlerdi. İnşallah çekirdek ailenle musmutlu günlerin olsun.Merhabalar kızlar
Ben de bi yazıp sonra yazamıyorum bi türlü. Eşim yine yok perşembeye kadar 10 gün olacak uzakta olunca gelemiyor hafta sonu, annemle babam bizde yine bu sefer anneannemi de aldıkannem kendi evine alacaktı ama bi türlü geçemedikleri için buraya alalım biraz birlikte kalırız dedim.normalde eşim gelince evlerine geçeceklerdi ama uzunca bi süre annemin beli sıkıntılıydı fizik tedaviye gidiyordu bizim burdaki hastanede, sonra babam rahatsızlandı falan derken yollamadık tüm kışı birlikte geçirdik. Şu anda evlerimiz uzak o yüzden eşim yokken ne olur ne olmaz diye birlikte kalıyoruz, bi kaç aya yakına taşınacaklar o zaman herkes kendi evinde daha rahat olur.
Eşim bu perşembe geliyor sonra 2-3 ay şehir dışı görevi yok insallah normal düzenimize döncez. Kızarım ederim hiç acımam gömerim ama çekirdek aile olarak birarada olmaya hasret kaldım bu sene. Ailem başımın tacı tabi ama herkesin kendi düzeni.
Aldıkların bereketli olsun lellim sakın ayrım yaptığını düşünme çocukların damak tadları zamanla değişiyor. Benim küçük kızım yaklaşık 5-6 yıl hiç tatlı yemedi doğum günlerinde bile zorla pasta alırdım ama şimdi çikolata, pasta,baklava,pişmaniye hepsinden istiyor. O nutellalara verdiğimiz para ile aylık bir taksit öderdik diyorum. Aklına bile getirme bak buradan biliyorum onlar ne seviyorsa yapıyorsun hemde küçük hanımın da var.Dün sütde indirim vardi
2 pinar laktozsuz süt 13tl geldi.
Yumurtada az kalmıştı 15li yumurta Bi de nesquik kakaolu süt aldım.
Bugün gelecek nasıl dolularsa bugüne verdi
Geçen anpadan kıza kakaolu süt almıştım belki içer diye icmedi o sade içiyor sütü seker bal vs atmıyorum.
Oğlan dediki bende içerdim kakaolu süt.
İçmez oysa o süt.
Küçükken içerdide hep soruyorum içmem diye Bi de soğuk süt hiç sevmez
Ay içime oturdu ana olmada taş ol işte.
Oğlana aldım bakım icecek mi
Evlat ayırmış gibimi oldum diye valla vicdan yaptım.
Ne bilim o içmez oyle şeyler
Deminde salcada indirim varmış 2 salca , mistik cay ve dal tarcin sipariş verdim.
Mistik cayim bitmiş çok seviyorum resmen burnuma kokuyor gündüz akşam içiyorum hemen iftar sonrasi hazmı kolaylastiriyor
Hiç öyle bisi duymamıştım ondan.Hoşgeldin. Anneciğine çok geçmiş olsun Allah geçer dertler kalıcı şifalar versin. Kocan hep şehir dışında yazdıklarından öyle anladım zor hele çocuklu olunca daha zor. Bir süre bende senin gibi yaşadım ama ben annemde kalıyordum kardeşlerim de bekardı ozaman sen gel demişlerdi bana ama güzel günlerdi. İnşallah çekirdek ailenle musmutlu günlerin olsun.
Aldıkların bereketli olsun lellim sakın ayrım yaptığını düşünme çocukların damak tadları zamanla değişiyor. Benim küçük kızım yaklaşık 5-6 yıl hiç tatlı yemedi doğum günlerinde bile zorla pasta alırdım ama şimdi çikolata, pasta,baklava,pişmaniye hepsinden istiyor. O nutellalara verdiğimiz para ile aylık bir taksit öderdik diyorum. Aklına bile getirme bak buradan biliyorum onlar ne seviyorsa yapıyorsun hemde küçük hanımın da var.
Merhaba mesajı görünce belki bakmak istersiniz diye yazmak istedim bikaç sene önce bir yakınım satıyordu alıp denedim ve çok memnun kaldım hala onu kullanıyorum bez özelliğini hiç kaybetmiyor yırtılsa paralansada kullanmaya devam et sil geç yetiyor kurulama istemiyor toz bırakmıyor ben Çamaşır suyuna basıp kullanmaya devam ediyorum büyük rahatlık. Sily-ver nano mikrofiber dilimli bez olarak geçiyor ismi önceden çok uygundu birsürü alıp stok yapmıştım şimdi baya artmış ama paket içeriği 10 adet uzun süre gidiyorIlbays ve sılvanın cam bezlerini aldım.
Bayadır istiyordum uygunada geldi. 3lu ve 5li şekilde aldım.
(Bugün ne çok şey aldım yaw) bu ara camlara takigim malum.
Bezlerle kafayı bozdum
Canım sıkıldıkça cam siliyorum
Baya bez denedim en memnun kaldığım Rossman oldu.
O da 14tl falan.
Aldiklariminda tanesi o fiyata geldi indirimle fazlaca almış oldum.
Yorumlar 4.9 ve 5
Ben öyle çok uzun kullanamiyorum bezleri rahatsiz oluyorum
Bugun evdekileri hacisakire bastım kaynar suyla mis oldular.
Okadar çok bez denedim ki
Umarım bunlar camda aynada güzel çıkar.
Çünkü ben sil geç seviyorum.
Sil, durula, kurula uğraşamam.
Sık sildigimden sanırım bezlerimde öyle kirlenmiyor.
Ama direk sil geç yapmak nasıl rahatlikmis annemin camda anladim
Ayda 2 defa silerim yine ucu kaçınca daha toparlayamiyosun cok yoruyor temizlik işleri malesef.
Önce kakaolu süt içmezler, sonra sade süt içmezler :) ben nesquik alıyorum.yoğurt için süt aldığımda karıştırıp yapıyorım. Çok seviyor.Dün sütde indirim vardi
2 pinar laktozsuz süt 13tl geldi.
Yumurtada az kalmıştı 15li yumurta Bi de nesquik kakaolu süt aldım.
Bugün gelecek nasıl dolularsa bugüne verdi
Geçen anpadan kıza kakaolu süt almıştım belki içer diye icmedi o sade içiyor sütü seker bal vs atmıyorum.
Oğlan dediki bende içerdim kakaolu süt.
İçmez oysa o süt.
Küçükken içerdide hep soruyorum içmem diye Bi de soğuk süt hiç sevmez
Ay içime oturdu ana olmada taş ol işte.
Oğlana aldım bakım icecek mi
Evlat ayırmış gibimi oldum diye valla vicdan yaptım.
Ne bilim o içmez oyle şeyler
Deminde salcada indirim varmış 2 salca , mistik cay ve dal tarcin sipariş verdim.
Mistik cayim bitmiş çok seviyorum resmen burnuma kokuyor gündüz akşam içiyorum hemen iftar sonrasi hazmı kolaylastiriyor
Camda viledacıyım ben en cok onu sevdimIlbays ve sılvanın cam bezlerini aldım.
Bayadır istiyordum uygunada geldi. 3lu ve 5li şekilde aldım.
(Bugün ne çok şey aldım yaw) bu ara camlara takigim malum.
Bezlerle kafayı bozdum
Canım sıkıldıkça cam siliyorum
Baya bez denedim en memnun kaldığım Rossman oldu.
O da 14tl falan.
Aldiklariminda tanesi o fiyata geldi indirimle fazlaca almış oldum.
Yorumlar 4.9 ve 5
Ben öyle çok uzun kullanamiyorum bezleri rahatsiz oluyorum
Bugun evdekileri hacisakire bastım kaynar suyla mis oldular.
Okadar çok bez denedim ki
Umarım bunlar camda aynada güzel çıkar.
Çünkü ben sil geç seviyorum.
Sil, durula, kurula uğraşamam.
Sık sildigimden sanırım bezlerimde öyle kirlenmiyor.
Ama direk sil geç yapmak nasıl rahatlikmis annemin camda anladim
Ayda 2 defa silerim yine ucu kaçınca daha toparlayamiyosun cok yoruyor temizlik işleri malesef.
Allah kavuştursun canım ay benimki evden çalışıyor gitcem bir ay dese nere deniycemMerhabalar kızlar
Ben de bi yazıp sonra yazamıyorum bi türlü. Eşim yine yok perşembeye kadar 10 gün olacak uzakta olunca gelemiyor hafta sonu, annemle babam bizde yine bu sefer anneannemi de aldıkannem kendi evine alacaktı ama bi türlü geçemedikleri için buraya alalım biraz birlikte kalırız dedim.normalde eşim gelince evlerine geçeceklerdi ama uzunca bi süre annemin beli sıkıntılıydı fizik tedaviye gidiyordu bizim burdaki hastanede, sonra babam rahatsızlandı falan derken yollamadık tüm kışı birlikte geçirdik. Şu anda evlerimiz uzak o yüzden eşim yokken ne olur ne olmaz diye birlikte kalıyoruz, bi kaç aya yakına taşınacaklar o zaman herkes kendi evinde daha rahat olur.
Eşim bu perşembe geliyor sonra 2-3 ay şehir dışı görevi yok insallah normal düzenimize döncez. Kızarım ederim hiç acımam gömerim ama çekirdek aile olarak birarada olmaya hasret kaldım bu sene. Ailem başımın tacı tabi ama herkesin kendi düzeni.
Benimkide bibyere giderken illa yeni giydir der temiz giysin de yeterİyi geceler,
Bugün bir halsizlik huzursuzluk üzerimdeydi.
Bir de haberi okudum sağlık görevlisinin emzirdiği bebek vefat etmiş. Ne tuhaf değilmi. Çok da tatlı bebekti. Hayat her yönüyle olumsuzluğunu sunmuş ona.çok üzüldüm içim acıdı.
Kimi insanlar bebek çocuk diye canını canına katıyor kimisi de işte doğurup ortalığa atıyor.
Neyse hüzünlü bir gündü. Yemek yaptım. Elayla oynadık. Sütlaç yapmıştım. Nedense ikidir tutturamıyorum. Tuhaf tarif aynı tarif.
Bugün okyanus kolejine fiyat sordum. Dudağım uçukladı. Yemek hariç fiyatı bile içler acısı. Değermi o kadar vermeye bilmiyorum. Gelin konuşalım dedi. Yeğenlerimin Bursadaki okyanusta okula devam ettiklerini söyledim. Kardeş indirimi var. Gelin görüşelim yüzyüze dedi.
Başka yer içinde arkadaştan bilgi aldım. Yarım gün ama o da pahalı. Öğrendimki okyanus yarım gün eğitim vermiyormuş. Ben yarım gün istiyorum. Çalışmıyorum.sabah erkenden uykusundan etmemin anlamı yok.
Neyse biraz içim daraldı ya. Ekonomi vs.
Eşim de yine saçma bir konuşma yaptı.
Takmış çocuğa beyaz giyindirme yakışmıyor. Yahu beyaz çoğu renkle uyuyor ne yapim dedim. Tabiki yakışan renkler var. Ama o dediği renklere kıyafet uydurmak da hakikaten zor. Bir de bana diyor kızı yamalı pantolonla benim işyerine getirdin geçen. Ben de dedim o yama değil kıyafet arması. Adamda bir kompleks var işyerindekilere karşı. Birşey ispatlama derdinde sanki. Ama birdaha gittiğğimde uğramayacağım oraya. Teyzeye geçerim olur biter. Ne salakça muhabbetini dinleyeceğim. Sanki oradaki insanlar da padişah torunusanki kendi de milyarder. Gün oluyor cebimde para kalmıyor. Habire kredi kartını kullanıyorum. Neyine büyükleniyor anlamıyorum.
Bugün yumurta aldırdım ona getirden. Yumurta fiyatı 30 tl dir diyır. Günaydın market fiyatlarından haberin yok galiba dedim.kaç aydır 30 lu yumurta 45 tl den aşağı inmedi dedim.
Tabi kıyafet de al diyor. Geçen eşofman altı aldım. Güzelmiş başka renklerde al diyır.
Kardeşşmle de konuştuk onun eşi de kıyafetle ilgili birşey demiş.bu ara dikkat ediyordum dedi. Ama baktım laf ediyor gittim aldım yığdım dediama bunlar hakikaten hak ediyor. Alacaksın ödesin ya neyi düşünüyorsun. Gece gece kocişi gömdüm biraz rahstladım
Kaşınmış canım enişte bey iyi yapıyorsun bende acimiyorum kizdirincaSelammmm bugün aşırı enercigim kesin akşam acillık olurum
Kendi kendimede nazar edim durun ecuk
Babam köye gitti birisi ölmüş tanimiyorum
Sabah erbaslarin peşine elime kovayı aldim anneme geçtim hatun uyuyo
Salonunun ve mutfağının camını sildim
Salonu hiç silmemis biliyormusunuz
Tam 3 kere sildim en son 4. Fisfis yapıp çıktım
Ulan okadar pis olduğunu bilsem hiç bulasmazdim
Fransız cam gözünde büyüyordu ben giremem o araya napcam diyordu silim dedim ama o cami silene kadar benim evlerin tüm camini silmiştim.
Okadar uğraştırm korkuluklar balkonun falanda.
Dedim diğer 3 cam sende k.bakma
Kıza yumurta hastayım kahvalti yaptirdim.
Kendi mutfagimi temizledim.
Mutfağın camini sildim.
Yatakları topladım.
Toz aldım
2 mak çamaşır astım.
Supurge kaldi Bi kargo bekliyorum
Dün süpürgenin sesinden kapiyida telf. duymamışım geri gitmis yurtıcı.
Bugün yine gelecekler sms atmışlar başka semtde yurtici oturdum bekliyorum.
Verdim muzigide ver coşkuyu.
Bulaşık mak boşaltıp erbaslara sote yapicam.
Dünden çorba pilav var
Kendime pırasa yapicam.
Eşime hala tripliyim
Hiç bisi bulamiyo banada sormak istemiyo aranıp duruyor.
Akşam gelmis yatma zamanı bu ilaç ağrı kesicimi diyo otur oku dedim.
Okuman yazman yokmu yaziyo üzerinde.
Bahane olsun
Aldığı pideyi fln yemiyorum asiri bozuluyo
Sabahda 100tl aldim pazara gidicem diye ama gitmicem.
Zulam oldu 200tl
Ben eşimle triplenince benim zula bereketleniyor
Acimasiz halim düşman başına, hiç acımam kinciyim ben.
Çatır çatır harciyorum.
Limitde bitmek bilmedi bu ay cumartesi pazarı saklıyorum birazda çarşısında gezicez.
Orda harcarım
Niyetlenmicem o gün akşama kadar gezeriz anniskomla.
Otursun çocuk baksın o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?