Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay dün aksm bizde de kıyafet muhabbeti vardı fgklflkd
Bi pijamam var dallı güllü
Gercekten göz kanatan bisey ama gelmis bana su babanne isi seyi at artık diyo
Seviyorum ben onu atamam dedim.
Ama kendide kabul ediyor,sende almadın bende almadım üste basa biisey diyo 2 senedir.
ALsın getirsin giyelim yani.

Aynıı şekil ya bu kadarmı olur
Ben de diyorum aldın da giymedikmi, aldında yapmadıkmı.paso çene

Selammmm bugün aşırı enercigim kesin akşam acillık olurum
Kendi kendimede nazar edim durun ecuk

Babam köye gitti birisi ölmüş tanimiyorum
Sabah erbaslarin peşine elime kovayı aldim anneme geçtim hatun uyuyo
Salonunun ve mutfağının camını sildim
Salonu hiç silmemis biliyormusunuz
Tam 3 kere sildim en son 4. Fisfis yapıp çıktım
Ulan okadar pis olduğunu bilsem hiç bulasmazdim
Fransız cam gözünde büyüyordu ben giremem o araya napcam diyordu silim dedim ama o cami silene kadar benim evlerin tüm camini silmiştim.
Okadar uğraştırm korkuluklar balkonun falanda.

Dedim diğer 3 cam sende k.bakma
Kıza yumurta hastayım kahvalti yaptirdim.
Kendi mutfagimi temizledim.
Mutfağın camini sildim.
Yatakları topladım.
Toz aldım
2 mak çamaşır astım.
Supurge kaldi Bi kargo bekliyorum
Dün süpürgenin sesinden kapiyida telf. duymamışım geri gitmis yurtıcı.
Bugün yine gelecekler sms atmışlar başka semtde yurtici oturdum bekliyorum.
Verdim muzigide ver coşkuyu.

Bulaşık mak boşaltıp erbaslara sote yapicam.
Dünden çorba pilav var
Kendime pırasa yapicam.

Eşime hala tripliyim
Hiç bisi bulamiyo banada sormak istemiyo aranıp duruyor.
Akşam gelmis yatma zamanı bu ilaç ağrı kesicimi diyo otur oku dedim.
Okuman yazman yokmu yaziyo üzerinde.
Bahane olsun
Aldığı pideyi fln yemiyorum asiri bozuluyo
Sabahda 100tl aldim pazara gidicem diye ama gitmicem.
Zulam oldu 200tl
Ben eşimle triplenince benim zula bereketleniyor
Acimasiz halim düşman başına, hiç acımam kinciyim ben.
Çatır çatır harciyorum.
Limitde bitmek bilmedi bu ay cumartesi pazarı saklıyorum birazda çarşısında gezicez.
Orda harcarım
Niyetlenmicem o gün akşama kadar gezeriz anniskomla.
Otursun çocuk baksın o

Direk suyada koysan veriyor sogan cnm

Yazlik pant. Bakıyorum
İnt. Almaya cesaretim yok iadeye gitmekden usandım

Cumartesi günü yanımda alıp goturcem evden bulursam olcer alırım.
Çarşıya çıkınca çarşıdan denerim.
Havuc pantolon Bi de beli lastikli spor ince pant. İstiyorum.
Alsamda çıksa aradan bulamıyorum
Defacto koton baktim bulamadim.
Butik gezmem lazım aşırı üşeniyorum semt semt gezmeye.
Bi de yol parası şu bu okadar git gel bulamayınca daha zarar.
Yine 2-3 tshrt buldum pant. Bulaydım bu yazı çıkarırdım.

Dün sütde indirim vardi
2 pinar laktozsuz süt 13tl geldi.
Yumurtada az kalmıştı 15li yumurta Bi de nesquik kakaolu süt aldım.
Bugün gelecek nasıl dolularsa bugüne verdi

Geçen anpadan kıza kakaolu süt almıştım belki içer diye icmedi o sade içiyor sütü seker bal vs atmıyorum.
Oğlan dediki bende içerdim kakaolu süt.
İçmez oysa o süt.
Küçükken içerdide hep soruyorum içmem diye Bi de soğuk süt hiç sevmez
Ay içime oturdu ana olmada taş ol işte.
Oğlana aldım bakım icecek mi
Evlat ayırmış gibimi oldum diye valla vicdan yaptım.
Ne bilim o içmez oyle şeyler

Deminde salcada indirim varmış 2 salca , mistik cay ve dal tarcin sipariş verdim.
Mistik cayim bitmiş çok seviyorum resmen burnuma kokuyor gündüz akşam içiyorum hemen iftar sonrasi hazmı kolaylastiriyor

Sütleri zulaliyorum ben a dostlar
9tl buldum pinar denge 15tl indirim verdi 38tl 5 süt daha aldım.
Marketlerde 12tl -13tl
Kıza normal süt gaz yapiyo devam sutude ben almıyorum çok tatlı
Bizde alıştık tatlıyı vs ondan yapıyorum.

Yine harcamali bir gün oluyordu.
Kız uyusada soteyi yapsam süpürge akşama kalır artık
Sureleri okurum 2 gecedir sahurda okuyorum
Namazın pesine
Gündüz Bi oturamıyorum ki.

Hoşgeldin. Anneciğine çok geçmiş olsun Allah geçer dertler kalıcı şifalar versin. Kocan hep şehir dışında yazdıklarından öyle anladım zor hele çocuklu olunca daha zor. Bir süre bende senin gibi yaşadım ama ben annemde kalıyordum kardeşlerim de bekardı ozaman sen gel demişlerdi bana ama güzel günlerdi. İnşallah çekirdek ailenle musmutlu günlerin olsun.
Aldıkların bereketli olsun lellim sakın ayrım yaptığını düşünme çocukların damak tadları zamanla değişiyor. Benim küçük kızım yaklaşık 5-6 yıl hiç tatlı yemedi doğum günlerinde bile zorla pasta alırdım ama şimdi çikolata, pasta,baklava,pişmaniye hepsinden istiyor. O nutellalara verdiğimiz para ile aylık bir taksit öderdik diyorum. Aklına bile getirme bak buradan biliyorum onlar ne seviyorsa yapıyorsun hemde küçük hanımın da var.

Bu gün günlerde babamın evinde iftar günü. Tas kebabı, tavuk suyu çorba, zeytinyaglı kereviz, revani, çikolatalı kurabiye, peynirli poğaça istediler börek ağır olur dediler bir tek pilavım kaldı onu da gitmeden yarım saat önce pişiririm.
Bu gün çok yoruldum hiç sevmem bunu söylemeyi şikayet etmeyi, bu gün mutfagı kaç kez topladım hatırlamıyorum, ocak üstü çok sildim fırınla işim bitince sildim. Mutfagın, koridorun ve oturduğumuz odanın yerlerini elimle sildim. Akşam market sipariş listesi yaptım market hazırlıyor biz gidip alıyoruz ama bazı ürünleri çok pahalı sadece hesaplı olanları sipariş yaptım 416 tl oraya geçti eşim, kredi kartı kesildi akşam sabah hemen harcamaya başladık. Sonra evde yemek kokularından fenalık geldi markete gittim carrefoura 1 kilo şeker 8.75 üç tane aldım. Ordan şoka gittim çamaşır suyunda indirim var ama almadım taşıyamam diye sadece bulgur aldım. Eşim işten gelince gideriz salça da alıcam. Trendyoldan da sepet yaptım akşama onuda alırım para bir yerden geliyor bir yerden gidiyor. Kızlar bayramlık istiyorlar kredi kartının birini veririm dedim gönlünüze göre alışveriş yapın. Eşim sabah banka ile görüşmüş kredi kartı limitini artırdı yetiştiremiyoruz kesinlikle gereksiz bir şey almamaya çalışıyorum.Ama arabanın yakıtını bile artık fulleyemiyoruz evde çay-kahve de mi içmeyelim diyorum bazen. Pazar günü pentiden almamıştım ya akşam eşim dedi sen ne istiyorsan al dedi bu gece kızlarla birlikte seçeriz bakalım ne kadar gidecek, aslında vazgeçmiştim almıcaktım ama fazla da yüz vermemek adına alıcam benimde eşime dolu olduğum çok günlerim var. Fırsat verdikçe böyle alıcam.

Hiç öyle bisi duymamıştım ondan.
Kıza açıp icirirken bende seviyorum ondan dedi.
1 tane almıştım bende açıp içimizde bulundum icmedi pek kız ama tuhaf hissettim 3 TL bisi alsana 2 tane
İşte insan o an akıl edemiyor.
Bi de hep sevmiyo diye dusundugumden
Haklısın bulgur pilavı yemezdi oğlum şimdi arada yiyor.
Umarım zamanla daha çok değişir çünkü o da çok seçici.

Hatta revani hiç sevmezdi (hala revani şekerpare tarzı tatlilari sevmez) anaokulunda yemiş duyduğumda çok şaşırmıştım.
Arkadaşlarıyla yiyorlar sanki heves edip o yaşlar.
Ahh bu çocuklar

Kızlar adidas özellikle superstarlar 1.200falan oldu.
Beyaz siyah cizgilisi var bende çok da seviyorum.
Beyaz düz istiyorum ama akıl karımı 1.200tl vermek (şuan hiç acımıyorum alırım) daha uyguna bulabilirmiyim?
Markadan çok anlamam ama markaların çakmasını hiç almadım
Butiklerden sneaker tarzı aliyorum tabiki ama nike adidas vs çakma hiç almadım.
İthaller varmış onlar cakmami oluyo?
Pek de anlamıyorum orjinal sadece faturası yok diyorlar hiç alan varmi?

Ilbays ve sılvanın cam bezlerini aldım.
Bayadır istiyordum uygunada geldi. 3lu ve 5li şekilde aldım.
(Bugün ne çok şey aldım yaw) bu ara camlara takigim malum.
Bezlerle kafayı bozdum
Canım sıkıldıkça cam siliyorum
Baya bez denedim en memnun kaldığım Rossman oldu.
O da 14tl falan.
Aldiklariminda tanesi o fiyata geldi indirimle fazlaca almış oldum.
Yorumlar 4.9 ve 5
Ben öyle çok uzun kullanamiyorum bezleri rahatsiz oluyorum
Bugun evdekileri hacisakire bastım kaynar suyla mis oldular.

Okadar çok bez denedim ki
Umarım bunlar camda aynada güzel çıkar.
Çünkü ben sil geç seviyorum.
Sil, durula, kurula uğraşamam.
Sık sildigimden sanırım bezlerimde öyle kirlenmiyor.
Ama direk sil geç yapmak nasıl rahatlikmis annemin camda anladim
Ayda 2 defa silerim yine ucu kaçınca daha toparlayamiyosun cok yoruyor temizlik işleri malesef.

Merhaba mesajı görünce belki bakmak istersiniz diye yazmak istedim bikaç sene önce bir yakınım satıyordu alıp denedim ve çok memnun kaldım hala onu kullanıyorum bez özelliğini hiç kaybetmiyor yırtılsa paralansada kullanmaya devam et sil geç yetiyor kurulama istemiyor toz bırakmıyor ben Çamaşır suyuna basıp kullanmaya devam ediyorum büyük rahatlık. Sily-ver nano mikrofiber dilimli bez olarak geçiyor ismi önceden çok uygundu birsürü alıp stok yapmıştım şimdi baya artmış ama paket içeriği 10 adet uzun süre gidiyor

İftar öncesi bir selam vereyim dedim.
Kahvaltı yaptırdım.evde işlerimi hallettim. Siteden bir arkadaşa geçtim. Kirpik takıyordu, kirpik taktırdım ben de. Kızlar oynadı onun kızla Ela. Bakalım ilk defa deneyeceğim kirpiği. Kaşlarım da iyice soldu. Bakalım birara bakarız. Harca boşveeer gitsin kocadan laf yiyeceğine
Cimrilikten yapmıyor der sorsan.
Neyse işim bitince Parka götürdüm. Oradan eve dönerken başka komşuyla karşılaştık. Tam gidiyorduk kızı eloooş diye bağırdı çağırdı Elayı. Zaten hep ya parkta ya masaların orada karşılaşıyoruz. Oynuyorlar.
Annesine Ela gelmiyormu oynamaya diye sorup durmuş bugün.
Biraz oynadılar. Eve döndük. Yemeğim var dümden rahatım. Sadece ekşili nohutlu mantıkı çorba yaptım. Eşim işyerinde iftar yapacak. Bana söyledi. Ben de zaten dünden yemek vardı dedim
Bugün ela diyor keşke benim babam da evden çalışsa. İçimden dedim boşver. Başımı ağrıtmasın

Önce kakaolu süt içmezler, sonra sade süt içmezler :) ben nesquik alıyorum.yoğurt için süt aldığımda karıştırıp yapıyorım. Çok seviyor.

Camda viledacıyım ben en cok onu sevdim
70 tl oldu zalım

Allah kavuştursun canım ay benimki evden çalışıyor gitcem bir ay dese nere deniycem
Benimkide bibyere giderken illa yeni giydir der temiz giysin de yeter
Kaşınmış canım enişte bey iyi yapıyorsun bende acimiyorum kizdirinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…