Küçük Düşün Büyük Olsun!

Teşekkürler yinede cevap yazdıgin icin. Hazır yiyecekler tüketmiyoruz. Kilo problemim var ne yazikki

geçmiş olsun amelia

geçmiş olsun kurtuldun taşlardan şükür.

Her bebek kıymetlidir ama böyle bebekler zor elde edilmiş çok kıymetli bebekler. İnsallah güzel ve başarılı geçer operasyon; sonucu da iyi olacak bebeğin insallah

Hayırlı güzel haberlerle dönün inşallah

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Allah hepinize razi olsun, ne muradınız varsa versin inşallah..tum samimiyetiniz ile yanımda oldunuz iki gundur, iyi ki varsiniz,iyi ki sizleri tanimisim.

Bugün amniyosentez yapıldı,sonucu beklemekten başka çaremiz yok, hakkımızda hayırlısı..

@amelia2 tatlim coook geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin tez vakitte iyiles inşallah...

@tr_lelli canim çok geçmiş olsun, dikkat et kendine, havalar çok dengesiz tatlim..

Tavuk Göğsü tarifini yazar mısın. ?

Ben yazim(yalanci tavuk gogsu ama)
(Ben hep bu fincanla olctugumden oyle vericem tarifi)

4/1margarin
1sutlu kahve fincani tozseker
1sutlukahve fincani un
Yarim lt süt.
(Sutu yine azar azar katin kivam aldikca eklenir birden katmayin)

Margarini eritin unu koyup 4-5dk kavurun
Sonra tozsekeri ekleyin.
Topak topak olamamasi icin sütü yavas yavas dokup cirpin.
Muhallebi kivami alinca ocakdan alin 1vanilya ekleyin
Blendirla 5dk cirpin.

kızlar sıvıyağ indirimi var mı bıldıgnız

metroda 10 litre yudum 51 küsürdü ama katalogda gördüm

tr-lelli geçmiş olsun cnm
benim kuzucuk da hasta
geçmiş olsun kuzuna

Salginmi var nedir yahu benim oglumda grip olmus surekli burnu tikaniyor dun geceden beri agliyor esim gelsinde hastaneye gidicez

geçmiş olsun bizimkiler daha atlatamadı, havalar soğudu hastalıklar başladı

geçmiş olsun umarım çabuk ve rahat atlatırsın iyileşme sürecini
mikro cerrahi yöntemiyle mi aldılar?

tr_lelli geçmiş olsun

latiyya çok geçmiş olsun allah şifa versin.

Beth18 canım özür dilerim. Yanlışlık yaptım latiyya yazmışım özür dilerim. Çok geçmiş olsun kardeşim allah şifa versin.

Allah razı olsun tatlim, down sendromu oldukça yüksek risk..dediğin gibi yazacak bir şey yok ben de yazdikca daha çok üzülüp kötü oluyorum...çok saolun ilginize...
Arkadaşım dünya yıkılmış da altında sen kalmışşın gıbı nıye konuşuosun karnında miniminicik bi kuzu yatıyo severım onu ben

Gecmis olsun dilekleriniz icin cok cok tesekkurler canlarim bende burayi iyi ki kesfetmisim iyi ki sizin gibi insanlari tanimisim sagolun Allah razi olsun. hawar endoskopi yontemiyle aldilar bilmiyorum mikrocerrahi mi oluyo?
durkan estagfurullah canim no_name_ canim insallah guzel sonuclarla geleceksin inaniyorum ben

Arkadaşlar bu topigi gördugume ınanılmaz sevındimmm. Bi para birıktren ben mıyım dıodum . Size bi sorum olucak şimdi benım yazdan berı bırıkmiş az bi param var. Aklmdada almak istedıgım bi.kaç bişey var.acaba dıyorm almk istedıklerımı alıyımmı yoksa nefsıme hakım mi olayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…