- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Teşekkürler yinede cevap yazdıgin icin. Hazır yiyecekler tüketmiyoruz. Kilo problemim var ne yazikkiSeni hayal kırıklığına uğratmak istemezdim ama hazır alıyorum. Paket şeklinde. Kupların tabanına bisküvi parçalıyorum. Üzerine tavukgöğsübü yapıyorum. Üzerine de vişneli muhallebi hazırlıyorum.
Beth18 çok geçmiş olsun canım.
no_name_ ne denir bilemiyorum canim soylenen sozler hic bi anlam ifade etmiyor boyle durumlarda benim icin. Allah yardimcin olsun insallah amniyosentez sonucu guzel haberler alirsin. Allah sabir versin sana esine.
Bende dun sabah ameliyat oldum kanaldaki taslarim alindi sindi dinleniyorum ablam gelipgitti kayinvalideler bizde sagolsun bakiyolar bana. Iyilesmeye calisiyorum
Herkeslere iyi aksamlar kizlar...
geçmiş olsun kurtuldun taşlardan şükür.no_name_ ne denir bilemiyorum canim soylenen sozler hic bi anlam ifade etmiyor boyle durumlarda benim icin. Allah yardimcin olsun insallah amniyosentez sonucu guzel haberler alirsin. Allah sabir versin sana esine.
Bende dun sabah ameliyat oldum kanaldaki taslarim alindi sindi dinleniyorum ablam gelipgitti kayinvalideler bizde sagolsun bakiyolar bana. Iyilesmeye calisiyorum
Her bebek kıymetlidir ama böyle bebekler zor elde edilmiş çok kıymetli bebekler. İnsallah güzel ve başarılı geçer operasyon; sonucu da iyi olacak bebeğin insallah
Hayırlı güzel haberlerle dönün inşallah
no_name_ inşallah Rabbim en hayırlısını verir
merhaba kızlar
hafta içi çok yoğun oluyorum o yüzden yazamıyorum sadece okumakla yetiniyorum
biz de bu ay çok açıldık
sabah küçük bir erzak dolabı aldık 200 tl ye eksikler hiç bitmiyor
bugün temizlik yaptım,siyah zeytin kurdum,bir arkadaşa kahveye gittim,akşam için yemeği yaptım,ancak oturdum
no_name_ ne denir bilemiyorum canim soylenen sozler hic bi anlam ifade etmiyor boyle durumlarda benim icin. Allah yardimcin olsun insallah amniyosentez sonucu guzel haberler alirsin. Allah sabir versin sana esine.
Biliyorum bebeğim çok saol kardeşimden öte oldunuz su kısa sürede..seviyorum sizlerino_name_ hakkınızda hayırlısı olsun canım benim allah sabır versin. yakınım gibi hissettim yaşadıklarını. tüm iyi dileklerim seninle kuzucum
Tavuk Göğsü tarifini yazar mısın. ?
İnşallah canım şimdi tam teslimiyet, dua ederek bekleyeceğim artık..no_name_ rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah.
kızlar sıvıyağ indirimi var mı bıldıgnız
geçmiş olsun kuzunatr-lelli geçmiş olsun cnm
benim kuzucuk da hasta
Salginmi var nedir yahu benim oglumda grip olmus surekli burnu tikaniyor dun geceden beri agliyor esim gelsinde hastaneye gidicez
Evet canım sonra fark ettim özür dilerim kusuruma bakma biraz acemiyimdurkan yanlış etiketlemişsin sanırım canım:) amelia olacaktı galiba
Estağfurullah olabilir nolacak sankiEvet canım sonra fark ettim özür dilerim kusuruma bakma biraz acemiyim
Arkadaşım dünya yıkılmış da altında sen kalmışşın gıbı nıye konuşuosun karnında miniminicik bi kuzu yatıyo severım onu benAllah razı olsun tatlim, down sendromu oldukça yüksek risk..dediğin gibi yazacak bir şey yok ben de yazdikca daha çok üzülüp kötü oluyorum...çok saolun ilginize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?