amiinnn inşallahbugun kendımı ıyı hıssettım gorevım vardı gıdıp geldım yatıyroumsımdı sagolsun gecmıs olsuna gelenler oluyor kv. gorumcelerım agırlıyor Allah onlardan razı olsu
kandılınız mubarek olsun dualarımız kabul olsun ınsallah
benden bugun 0 harcama ancak evdekıler ıcın eşim ne harcadı bılmıyorum
hastahaneden 3200 gıbı bı rakam ıstemıslerdı cıkısta sadece 1300 tl almıslar cok ıyı oldu bu
kartımıın tamamını odeyıp yenı yıla cok az bır borcla gırıcez ınsallah
Allahım tum dertlılere deva, borclulara odeme kolaylıgı, hastalara şifa, eş ıstyenlere uygun bır kısmet, bebek ısteyenlere de ve bana da en kısa zamanda saglıklı bebişler ver ınsallah rabbım...
markasini deistirmeyi denesenuz bende ilk baslarda prima kullandim ama sonra memnun kalmadim simdi a101bebek bezibi kullaniyorum ucuz ve kalitelide bence tabi her bez her bebege gelmiyorKızlar bızım eksıgımız hiç.bıtmıyor. prıma bez alarak -30 da baslıoZ olaya
a101' in pedi de güzel bencemarkasini deistirmeyi denesenuz bende ilk baslarda prima kullandim ama sonra memnun kalmadim simdi a101bebek bezibi kullaniyorum ucuz ve kalitelide bence tabi her bez her bebege gelmiyor
denemedim ama mutlaka denicem onyargili oluyoruz bazena101' in pedi de güzel bence
dene bence de hem 1.5 lira beğenmezsen çok da para değila101' in pedi de güzel bence
Teşekkür ederim canım benimcanımmmm eşinle barışmana cok sevındımlatiyya
bugun kendımı ıyı hıssettım gorevım vardı gıdıp geldım yatıyroumsımdı sagolsun gecmıs olsuna gelenler oluyor kv. gorumcelerım agırlıyor Allah onlardan razı olsu
kandılınız mubarek olsun dualarımız kabul olsun ınsallah
benden bugun 0 harcama ancak evdekıler ıcın eşim ne harcadı bılmıyorum
hastahaneden 3200 gıbı bı rakam ıstemıslerdı cıkısta sadece 1300 tl almıslar cok ıyı oldu bu
kartımıın tamamını odeyıp yenı yıla cok az bır borcla gırıcez ınsallah
Allahım tum dertlılere deva, borclulara odeme kolaylıgı, hastalara şifa, eş ıstyenlere uygun bır kısmet, bebek ısteyenlere de ve bana da en kısa zamanda saglıklı bebişler ver ınsallah rabbım...
Amelia2 çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin. Neyse bakanın varmış yalnız değilsin.Kısa zamanda iyileşirsin.no_name_ ne denir bilemiyorum canim soylenen sozler hic bi anlam ifade etmiyor boyle durumlarda benim icin. Allah yardimcin olsun insallah amniyosentez sonucu guzel haberler alirsin. Allah sabir versin sana esine.
Bende dun sabah ameliyat oldum kanaldaki taslarim alindi sindi dinleniyorum ablam gelipgitti kayinvalideler bizde sagolsun bakiyolar bana. Iyilesmeye calisiyorum
Herkeslere iyi aksamlar kizlar...
Çok saol tatlimmm, dün gittik doktora, özel uzman olması gerekiyor , 6 saat gidip 6 saat dönünce nevrim döndü, yasadigimiz şehirde yoktu çünkü... amniyosentez yapıldı. Çok uzun bir iğne ile karından rahime ve bebeğin içinde yaşadığı keseye girip sıvı alıyor o keseden doktor, oldukça zor ve riskli bir işlem...tamamlandı çok sukur, perinatoloji uzmanı olması gerekiyor o da kadın doğumdan sonra 3 yıl mi ne eğitimi oluyor..cok profesyoneldi doktor..fakat o da pek olumlu konuşmadı, Allahtan ümit kesilmez dedi ...normalde 1 ayda çıkıyor sonuç en geç 1 hafta içinde çıkar dedi.su an dua edip beklemekten başka çaremiz yok...canımno_name_ herhangı bır gelışme var mı canım? cevaplamak zorunda degıksın senı kendıme yakın hıssettıgım için soruyorum canım öpüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?