Cok hossun sen yaaEvet canım sonra fark ettim özür dilerim kusuruma bakma biraz acemiyim
Ne gibi seyler?Arkadaşlar bu topigi gördugume ınanılmaz sevındimmm. Bi para birıktren ben mıyım dıodum . Size bi sorum olucak şimdi benım yazdan berı bırıkmiş az bi param var. Aklmdada almak istedıgım bi.kaç bişey var.acaba dıyorm almk istedıklerımı alıyımmı yoksa nefsıme hakım mi olayımmm
Aciliyeti yok ama kafamda takıntı. Aslında hepsini zamnla eşime aldrrm ama birden alıyım rahatlayım dıyorumNe gibi seyler?
Yani aciliyeti varsa alinmasi gerekse bence alinmali.
TeşekkürlerBen yazim(yalanci tavuk gogsu ama)
(Ben hep bu fincanla olctugumden oyle vericem tarifi)
4/1margarin
1sutlu kahve fincani tozseker
1sutlukahve fincani un
Yarim lt süt.
(Sutu yine azar azar katin kivam aldikca eklenir birden katmayin)
Margarini eritin unu koyup 4-5dk kavurun
Sonra tozsekeri ekleyin.
Topak topak olamamasi icin sütü yavas yavas dokup cirpin.
Muhallebi kivami alinca ocakdan alin 1vanilya ekleyin
Blendirla 5dk cirpin.
Ozaman söyle yapsanizAciliyeti yok ama kafamda takıntı. Aslında hepsini zamnla eşime aldrrm ama birden alıyım rahatlayım dıyorumölümlü dunya dıyorum içimde kalmasın dıyorum
Altin kaybetmek mi?Yada harcamayım edecegi kadar çeyrek alıyım köşede dursun dıyorum. Hoş altınlarımı da hepkaybedıyorum çok canım sıkkın
Öncelıkle benım tektasım ve alyansım kayboldu. Calınma ihtımalınde düşünüyorum. Şimdi de kızımın bilezıgı benım bu kalın zincirkolye ucu yarım altınlı olan kolyeler var ya ondan bi de küpem yok. En son küpeyi ve kolyeyi aynı gun takmıştım. Bi daha yok. Bi yere koymuş olma ihtımalınde duruyorum. Umarım öyledr. Cok üzgünüm.Altin kaybetmek mi?
Nasil yani!
Caliniyo falanmi ,dusuruyomusunuz?
Bu cok tehlikeli
Ben altin bieklik,kolye,kupe takmam mesela
Gunluk hayatimda
1defa altin kupemin birini dusurdum ve cok uzulmustum esimin hediyesiydi modelinide cok seviyordum.
O gun bu gun takmam
Dugun vs özel gun bazen takiyorum gün sonunda cikariyorum.
Amman dikkat.
Bu kotu bisey ama hem maddi kayip hem manevi alyans falan.Öncelıkle benım tektasım ve alyansım kayboldu. Calınma ihtımalınde düşünüyorum. Şimdi de kızımın bilezıgı benım bu kalın zincirkolye ucu yarım altınlı olan kolyeler var ya ondan bi de küpem yok. En son küpeyi ve kolyeyi aynı gun takmıştım. Bi daha yok. Bi yere koymuş olma ihtımalınde duruyorum. Umarım öyledr. Cok üzgünüm.
Yüzüklrımı bırılerın aldıgını düşünüyorum o ara gelen gıden çoktu. Ama kolye küpefaln kımsenın almış olması ımkansz cunku bana kımse gelmedi bende kımseye gıtmedım anem hariçgünaydın arkadaşlar
N nurlucennet bende bir küpe ve bilekliğimi kaybettim
ama bence birileri aldı çünkü ben devde olmuyordum yazları ve tanımadığım insanlar gelip evimde kalmış
bir bilekliğimide kaybettim sanıyorum onu geçen sene temizlik yaparken buldum önceki bilekliğim kaybolunca oda kaybolmasın diye zor ulaşılır bir yere koymuşum unutmuşum, bide alyansım kayboldu 1 yıldır yok ama onu kızım attı sanırım, bir defa bahçede buldum , sonra yine kayboldu
Aynenn ne eşime ne anneme dıyebıldım . Kolyeyı kardeslerım dugunumde takmıştı. Hatıraydı . Kızımın bilezıgı de öyle manevı degerleri çok buyuktu :*( inşallah bulunur dıye umud ediyormDüğünde annenin ve babamın taktığı bizelğklerim vardı. Maddi durumumuz çok kötü De olsa hiç bozdurmadım. Hatırası vardı bende. 2008 de bu eve taşınırken kaybıldu. Aklıma geldikçe hala içim acır. Annem bazen soruyor. Ev aldınız araba aldınız. Bozdurdunuz mu diye. Hayır diyorum.
Manevi değeri insanın yüreğini acıtıyor.Aynenn ne eşime ne anneme dıyebıldım . Kolyeyı kardeslerım dugunumde takmıştı. Hatıraydı . Kızımın bilezıgı de öyle manevı degerleri çok buyuktu :*( inşallah bulunur dıye umud ediyorm
InşallahGünaydın bol duali,nurlu,bereketli kandiller olsun
Bol bol dua edelim
Hatta birbirimize dua edelim kulun kula duasi kabul olurmus.
Rahmetli babannem dua ederken tüm darda kalan kulanirini dualarini kabul et benide bos cevirme kapindan derdi.
Allah rahmet eylesin.
Bugun pazara cikicam gunes cikmis hava piril piril soguk ama olsun
Meyve alicam
Birazda gezerim.
20tl zuccaciyeci amcaya borcumu vericem 10tl borcum kaliyo
Tabak getircek bana tabaklarim gelene kadar borcumu kapatayimda tabaklarin borcunuda bir dahaki ay oderim.
Sagolsun hic sorun etmez.
Kocaman bir sene daha bitiyor
Ve 1sene daha yaslaniyoruz.
Umarim herkes icin hayirla gelir.
Ayrica patlama haberleri aliyoruz umarim bir dur derler artik
Sonu gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?