Sağol kuzuDoğum günü mutlu olsun prensesin hiç biseyi ziyan etmemeye çalışıyoruz kuzu hayat çok pahalı malesef
Bu ara çok duyuyorum kaçarak evlenen altın ev eşyası herşey pahalı ondanda kaçıyorlar aslında herkes evlenirken biraz makul olsa çok şatafatlı düğünler oluyor ozeniyolar
Bende temmuz ağustos kliması duramıyorum bu evde.Kızlar elektrik faturamız 185 TL gelmiş. Ne klima yandı ne kombi bana çok geldi fatura eşim diyor ki normal şimdiden böyleyse klima yanınca nolcak bilmiyorum. Şimdiden balkona branda baksak iyi olcak yazın balkonda yatarız sabah akşam klimayla baş edilmez yoksa
Hiç oturmadı bakim gelirse yakalarsam oturtup bakicamAmin canımsın. Biz de çok istedik. O küçük sandalyelere heveslendik. Ama pandemi vs. Kaldı. Bu defa da oturdu, baktık falan. Meğer büyümüşartık o sandalye iki gün sonra olmaz dedik. Bacaklarının yarısı dışarıda. Normal boy aldık ona da. Heyecanla planlar yapıyor.
Koçtaşta çocuk için olanı 129,90 tl. Bilgin olsun. Çok şekerler. Yanında bardak koyma yeri olanı alırsınız ona da.
A101 de 99,9 tl bardak koyma yeri yok
Tabiki nazar değer ben inanıyorumGünaydın kızlar
Bizim kıza nazar değdi bilmiyorum siz inanıyor musunuz ama
Geçenlerde misafir geldi oturamaya benimki saat 9da uykusu geldi mızmızlandı yatırdım ben de
Gelen kadınlardan biri ay bu saatte yatar mı her akşam ayy hiç uğraştırmadı benimki 1 saat uğraştırıyo gece geç yatıyor diye diye nazar değdirdi kızıma eminim
Benim kız gece uyanmazdı hiç en fazla gazı olunca ağlardı gazını çıkarırdım uyanmadan uyumaya devam ederdi
Şimdi sıçrıyor çocuk uykuya dalamıyor geceleri kalkıp 1 2 saat uyumuyor
Bol bol okuyoruz evi sirkeli suyla sildim dün bugün de üzerlik otu almaya gitcem daha napayım bilmiyorum
Maas eline kalıor mu diye bi sorEvde hiç param kalmadı 25tl pazardan kalanlar var okadar.
Napim bereketlenir elbet para işte biriktir harca Bi var bi yok.
Oğlanın biriktirdikleri var acil durumda ordan kullanıp yerine koyuyorum eşimden alıp.
1.800tl biriktirdi
20 dolarida var bozdurma onu diyo.
Okul bitene kadar 2000tl yapacakmış.
Kulaklık falan bisiler istiyor ne istiyorsan al dedim.
Okul başından beri biriktiriyor ne istiyor alsın
Böyle iyi oldu.
Biriktir okul bitince ne istiyorsan al diyorum.
Eksiğin olursa ekleriz karne parasıda veriyoruz sene sonu.
Üni kazanırsa çıta yukselticez mecbur.
Bakım ne isticek.
Böyle zamanlarda maaşım olsaydı keşke diyorum
Düzenli gelen bir meblağ insan arıyor buna şükür tabi.
Hiç gözüm yok fazlasında ama birilerine daha çok bisi yapabilirdim.
Elimden okadari geliyor böyle olunca.
Allah önce ihtiyacı olana darda olana versin insallah sonra bana.
Kardeşimde hep öyle diyorMaas eline kalıor mu diye bi sor
Onu da coluga cocuga harcıyorsun valla.
215 tl verdim 2 tane günes kremi aldım sabah.
Kendime daha alamadım:)
Bol bol nas Felak oku canım birde çok anlatma kötü dusunmese bile istemsizce bazılarının gözü fazla nazar ediyorİyi akşamlar kızlar
Sabahtan pazara gittik geldik kız uyudu ortalığı topladım kız uyanınca onu bi bisikletle gezdirdim geldim evde oynadık derken bir baktım akşam olmuş
Dün gece sabahı zor ettik inşallah bu gece uyanmaz kuzum ya
Üzerlik otu aldım bugün yarın temizlik yapıp yakcam
Bir ablam yatağının altına makas koy benim çocuğum da çok nazara gelirdi öyle yapardım dedi koydum bakalım dua en büyük ilaç ama insan çocuğunu öyle görünce herşeyi denemek istiyor tek o iyi olsun diye
Bereketli olsun canım alınmış alınmıştır ben bu ara hiç koyamiyorum anca kumbaraya oldukca ödeme konuları sıkışık esimin işlerde yavaşladı bakalım ne olacak bir iş var olursa orda başlayacak satın almaya fln maaş beklentisi fln var bakalım haber bekliyor hayırlısı o zmn bende alırımTrendyoldan 0.25 gr aldım pazartesi.250 tl prim vardı ne alayım ne alayım dedim trndyoldan alayım,pahalı ama uzun vadede kar ederim.
Söyle cantayla falan yollamıslar.
Bide hediye alınca cok mantıklı isim yazmıslar üzerine.
Götür tak hediye süper.
Gerçekten öyle bi de bana soruyorlar mesela uyuyo mu diye uyuyo desem nazar değer diye korkuyorum uyumuyo desem yalan söylersem döner beni bulur diye korkuyorum bol bol dua okumaktan başka çare yokBol bol nas Felak oku canım birde çok anlatma kötü dusunmese bile istemsizce bazılarının gözü fazla nazar ediyor
0.25 olduğunu bilmiyordum çok mantıklı hiç yapmamaktan iyidirTrendyoldan 0.25 gr aldım pazartesi.250 tl prim vardı ne alayım ne alayım dedim trndyoldan alayım,pahalı ama uzun vadede kar ederim.
Söyle cantayla falan yollamıslar.
Bide hediye alınca cok mantıklı isim yazmıslar üzerine.
Götür tak hediye süper.
Yaa ne güzel maşallah. Benim sıpa da bi yürüse de bol bol gezsekSelamm kızlar,
İki gündür eve saat 17:00 gibi geliyorum. Dün arkadaş kızını bırakacaktı. İşi vardı. Kız bastı çığlığı gidemedi. Oturduk saat 13:30 gibi çıktık parka götürdük. Sonra eve döneceğim başka arkadaşını gördü siteden illa duralım anne. Neyse durduk. Ardından futbol oynayan çocuklar var onlara sardı.futbol oynayacağım bende..
neyse geldik yemek hazırladım dün. Oyun oynadık lego yaptık. Oyun günü ilan etmişti.
Bugün de arkadaşla kahvaltı sonrası avm ye gittik 200 tl Elaya kıyafet lcw den tayt tişört aldım. Dondurma yedik 20 tl. Yürüyerek geldik. Parka takıldık. Başka arkadaş uğra kahveye dedi. Uğradım. Ela arkadaşın kedisiyle oynadı.Eve geldim. Evi toparladım. Çamaşır attım. Yemek yedik.
Şimdi oturdum mola.
Elayı bugün erken kaldırdım. Saat 8:30 u geçti. Kukuli akşam yatmaz sabah kalkmaz şarkısıylahala uykumm var diye diye kalktı. Arkadaşta otururken sızıyordu. Uyutmadım.Eve geldi uzanmak istedi. Erken uyur sanırım. Benim bile uykum var erken uyandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?