- 31 Ağustos 2017
- 2.458
- 11.194
- 208
- 35
Hasta olan, öksüren, nazara gelen evlatlarımıza çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin, Rabbim yine böyle geçer dertlerle sınasın ömürleri uzun olsun hepimizin evlatlarının. Dün arkadaşımdaydım bana öyle iyi geldi anlatamam bu gün kafama ne iş koyduysam yaptım, kapıları sildim, toz aldım, elektrikli tuttum, yerleri elimle sildim, mutfak dolaplarını üstten sildim. Mutfaktaki dolabın dondurucusunu temizledim içinde ne var ne yok çıkardım sildim tekrar düzenledim yerleştirdim. Balkonumu yıkadım sinekliği bile yıkadım, sanki kükürt yağmış sarı sarı hep birde aşırı rüzgar vardı balkon çok kötü olmuştu su taşımak zor oldu ama yıkandı içime sindi. Araba sıkıntı çıkarmaya devam ediyor sabah tamirci aldı başka yerleri de değişecekmiş eşime dedim sen bilirsin arabanın günahına ortak olamam, ne gerekiyorsa sen bilirsin dedim. Sonra evi döndürmeye para kalmıyor, artık 2 yıldır öyle söylüyorum bari kafam rahat. Kızların kargoları gelicek cep telefonum ötüyor mesajları gönderiyorlar kargocularda alıştı artık dışarıda ayakkabılık var abla içine bırakıyoruz diyorlar evde yoksam sağolsunlar. Akşama yemek yapmıcam az yemeklerden var konserve açarım salata yogurt yeter.