- 21 Ağustos 2015
- 32.105
- 97.417
- 598
- 38
Gecmis olsun kuzuuBeyin ve boyun mr istedi dr
Bisi cikmadi
Sinir sıkışması icinde bakıldı onda da bisi yok.
Stresten dedi
Yakın avm varsa arabasız yürümez mi?Günayss
Kizla avm gitme fikri çık aklımdan diye kovalıyorum
Gitmek istiyorum korkuyorum.
Çünkü arabasında durmicak malum zaten kostursun diye goturcem ama hem araba hem kız nasıl kosturcam korkayrum ondan.
Arabayı bir süre katlayip bir mağazadan rica etsem 1 saat dursa acaba bisi derler mi.
Pöfss böyle böyle cayiyorum
2 mağaza gezerdim o uyuyunca yemek falan yerdik
Ama çok hareketli eşim kaybedersin alıp başını gidiyo diyo
Arabayla nasıl kosucan peşinden diyo
Annem malum yok ben gelemem modu.
Ona zaten işim düşmesin istiyorum artık mecbur düşüyor işte.
Evde yemekte yok ben gezme peşindeyim hey gidin hey.
Patlican patates kofte falan yemek yapım
Yanina spagetti yeter.
Kıza akşam tarhana çorbası yaptım.
Kofte falan yer o da artık
Gitmezsem avm yine bi park yaparız artık
Off sen ona inat gül canım sen pozitif insansın neyseki şunların memnuniyetsizligi uyuz ediyorCarpacam yani iki tane az kaldı.
Cidden sinir kat sayımla oynuyor.
Gercekten negatif oluyor bazen cokOff sen ona inat gül canım sen pozitif insansın neyseki şunların memnuniyetsizligi uyuz ediyor
Herkesin evinde olacak seylerle gösteri yapsın.Oglusta uyandı erken peşime kahvaltı eder bı süpürge çekerim siparisleri bekliyorum oğlanı bırakır bir AVM yaparım dün öğretmenle kapışıyodum geçen hafta çocuklarla gösteri yapcam ddi ne olduğunu bilmiyoruz kahvaltı ya gittigimiz gün sorduk ben size söyleyeceğim ddi dun resimler atmış lcw trendyoldan bunlar alincak demiş akşam üzeri pazara kadar alın diyor öğlen olmamıştı gösteri videosunu atmış youtubeden oğlumda gördü evdede yaptırın hazırlayın demiş ben istemiyorum ddi çocuk zaten kalabalıkta öyle dans fln sevmiyor istemeyen katilmasin demiş cocuklarada oğlum bak iyice düşün akşam soyle öğretmene soyliyim ddim söyledim akşam istemiyor hocam diye simdimi soylenire getirdi zaten 5-6 gün olmuş söyledi gösteri ne bilmiyorum ki soruyoruz cevap vermiyor birde trip atar gibi cevap veriyor birde gömlek ve pantolon alincak yinede demiş sanki onları alamıyorum da ondan yollanıyorum istediği şeyler ayakkabıyla 400 u geçiyor bir kaç kişi asgari ile geçinen insan haliyle sormuş hocam bu olurmu su olurmu diye ondan mı bozuldu nehayır gerçekten yok olabilir bide perşembe akşam diyor pazar a olsun diyor hemen
Ya ne bilim durup durup son günlerine bırakıyor hep bir kere bir renk günü söyledi o renk bişe yok tshirtin içinde o renk var onla yolladım artık napimHerkesin evinde olacak seylerle gösteri yapsın.
400 tl kıyafete mi verecek simdi insanlar.
Beyaz tshirt,kot pantalon desin tmm.
Bak kardesimin okul butik okul.Özel olmasına ragmen.Etkinliklrde beyaz elbise,beyaz thsirt lkot pantalon dısında bisey istemiyorlar.
Bizim okul yok yesil gnü,yok mavi günü .
Metroya yakınız aslinda ama metroya yurutursem avm icinde yorulacak zaten uyuyacak illa o sıkıntıYakın avm varsa arabasız yürümez mi?
Bize yakın 2 durak var avm,ama ALya asla yürümüyor.Avm icinde sorun yok kosturuyor ama avmye gidene kadar tasıyorum kucakta.Hadi metroda tmm oturuyorz ama ,metrodan eve kadar kucakta ölüyorm.
Ayy sırf para harcatmak için yapiyorlar anlaşmalarımi var nedir.Ya ne bilim durup durup son günlerine bırakıyor hep bir kere bir renk günü söyledi o renk bişe yok tshirtin içinde o renk var onla yolladım artık napim
Geçen seneki bacım bu ☺Gecmis olsun kuzuu
Ben de elime para geçtiğinde değerlendirebilirim bu şekilde o zaman yoksa para uçup gidiyo eldenTrendyolda 0,10 gr bile var.
Ben fiziki almazsam bankadan bozup alısveris yapıyorm .Valla denedim olmuyor.
Bisey görüp sepete atıp bozuyorm.Ondan fizikiciyim.Pahalı ama kasaya atyorm gittikce ,zaten kurtarıyor kendini.
Bu renk günü muhabbetine herkes mağaza mağaza kıyafet arıyor bana da saçma geliyor., renk öğretecek başka etkinlik bulamıyorlarmı. EnteresanHerkesin evinde olacak seylerle gösteri yapsın.
400 tl kıyafete mi verecek simdi insanlar.
Beyaz tshirt,kot pantalon desin tmm.
Bak kardesimin okul butik okul.Özel olmasına ragmen.Etkinliklrde beyaz elbise,beyaz thsirt lkot pantalon dısında bisey istemiyorlar.
Bizim okul yok yesil gnü,yok mavi günü .
Ahh o niye böyle giydirdin niye bu kıyafeti giydirdin. Biraz da kendileri uğraşsın. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor.Günaydınlarr
Hayırlı cumalar
Sabah benimkiler erken uyanmıs,demek uyanabiliyorlarmıs erken.
Ben hersabah bosa hadiliyormusummm
Mutfakta alya adamı yedi gfklgfg
Bu ne ?Napıyorsun baba?
Dün kabak tatlısı yaptm fırında,onu soruyor bu ne diye?
Tatlı kızım ama annen vermez sana tatlı diyor cocuga duyuyorm
Alya odaya geldi,anne ben tatlı sevmem diyo bana fkfddfkl,
Sabah kaosumuzu aldık 1 doz
Tshirtle gitti,altında corap üstü sandaletle.
Bu böyle değişik mi gitcek okula diyo bana koci?
Cıkartabilirsen cıkart ayakkabı giydir arabada dedim yolladım.
Hep ben mi ugrascam az ugrassın bakalım.
Sabah dün gleenlerden 1 posta makinaya attım.
Bu ara ugrasırım bunlarla kafam dagılır.
1 posta alyaya yazın giymelik ayırdım yıkancak
1 posta gidince dagıtmalık ayırcam.
Yan komsu abla var kızı 7 yasında.
Ona yazlık getircem tshirlet elbiseler.
1 posta satmalık ayırcam,aynı ayakkabıdan 3 tane almıs.
29 no adidas 3 tane ayakkabı
Sırf meraktan soruyorm bunları niye aynı aldın dedim sabah kardesime
E biri kıza almıstm biri oglana kızınkiler pembe yanı bak diyo bana
Oglana kenarı pembe mi giydircektim diyo.
İkna oldum dedim fglkgfklfg
Ben giydirirdim gerci o ayrı flkfllfsdk
Benim kızda hep batman spiderman giyiyo cünkü hglkhglkhgkl
Ne uyuz bişi ya. Bir düşünsün insanların ya o an alamayacaksa. Hem oyalıyor hem tripOglusta uyandı erken peşime kahvaltı eder bı süpürge çekerim siparisleri bekliyorum oğlanı bırakır bir AVM yaparım dün öğretmenle kapışıyodum geçen hafta çocuklarla gösteri yapcam ddi ne olduğunu bilmiyoruz kahvaltı ya gittigimiz gün sorduk ben size söyleyeceğim ddi dun resimler atmış lcw trendyoldan bunlar alincak demiş akşam üzeri pazara kadar alın diyor öğlen olmamıştı gösteri videosunu atmış youtubeden oğlumda gördü evdede yaptırın hazırlayın demiş ben istemiyorum ddi çocuk zaten kalabalıkta öyle dans fln sevmiyor istemeyen katilmasin demiş cocuklarada oğlum bak iyice düşün akşam soyle öğretmene soyliyim ddim söyledim akşam istemiyor hocam diye simdimi soylenire getirdi zaten 5-6 gün olmuş söyledi gösteri ne bilmiyorum ki soruyoruz cevap vermiyor birde trip atar gibi cevap veriyor birde gömlek ve pantolon alincak yinede demiş sanki onları alamıyorum da ondan yollanıyorum istediği şeyler ayakkabıyla 400 u geçiyor bir kaç kişi asgari ile geçinen insan haliyle sormuş hocam bu olurmu su olurmu diye ondan mı bozuldu nehayır gerçekten yok olabilir bide perşembe akşam diyor pazar a olsun diyor hemen
Arabaya binmeyen çocuk deneyimini geçen 5 dakika arkadaşın kızında yaşadımGünayss
Kizla avm gitme fikri çık aklımdan diye kovalıyorum
Gitmek istiyorum korkuyorum.
Çünkü arabasında durmicak malum zaten kostursun diye goturcem ama hem araba hem kız nasıl kosturcam korkayrum ondan.
Arabayı bir süre katlayip bir mağazadan rica etsem 1 saat dursa acaba bisi derler mi.
Pöfss böyle böyle cayiyorum
2 mağaza gezerdim o uyuyunca yemek falan yerdik
Ama çok hareketli eşim kaybedersin alıp başını gidiyo diyo
Arabayla nasıl kosucan peşinden diyo
Annem malum yok ben gelemem modu.
Ona zaten işim düşmesin istiyorum artık mecbur düşüyor işte.
Evde yemekte yok ben gezme peşindeyim hey gidin hey.
Patlican patates kofte falan yemek yapım
Yanina spagetti yeter.
Kıza akşam tarhana çorbası yaptım.
Kofte falan yer o da artık
Gitmezsem avm yine bi park yaparız artık
Valla belki paramız yok ayakkabı papyon fln derken 400 u geçiyor evden herkeste bulanan şeylerde istemiyolarNe uyuz bişi ya. Bir düşünsün insanların ya o an alamayacaksa. Hem oyalıyor hem trip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?