Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yakın avm varsa arabasız yürümez mi?
Bize yakın 2 durak var avm,ama ALya asla yürümüyor.Avm icinde sorun yok kosturuyor ama avmye gidene kadar tasıyorum kucakta.Hadi metroda tmm oturuyorz ama ,metrodan eve kadar kucakta ölüyorm.

Oglusta uyandı erken peşime kahvaltı eder bı süpürge çekerim siparisleri bekliyorum oğlanı bırakır bir AVM yaparım dün öğretmenle kapışıyodum geçen hafta çocuklarla gösteri yapcam ddi ne olduğunu bilmiyoruz kahvaltı ya gittigimiz gün sorduk ben size söyleyeceğim ddi dun resimler atmış lcw trendyoldan bunlar alincak demiş akşam üzeri pazara kadar alın diyor öğlen olmamıştı gösteri videosunu atmış youtubeden oğlumda gördü evdede yaptırın hazırlayın demiş ben istemiyorum ddi çocuk zaten kalabalıkta öyle dans fln sevmiyor istemeyen katilmasin demiş cocuklarada oğlum bak iyice düşün akşam soyle öğretmene soyliyim ddim söyledim akşam istemiyor hocam diye simdimi soylenire getirdi zaten 5-6 gün olmuş söyledi gösteri ne bilmiyorum ki soruyoruz cevap vermiyor birde trip atar gibi cevap veriyor birde gömlek ve pantolon alincak yinede demiş sanki onları alamıyorum da ondan yollanıyorum istediği şeyler ayakkabıyla 400 u geçiyor bir kaç kişi asgari ile geçinen insan haliyle sormuş hocam bu olurmu su olurmu diye ondan mı bozuldu ne hayır gerçekten yok olabilir bide perşembe akşam diyor pazar a olsun diyor hemen

Günaydınlarr
Hayırlı cumalar
Sabah benimkiler erken uyanmıs,demek uyanabiliyorlarmıs erken.
Ben hersabah bosa hadiliyormusummm
Mutfakta alya adamı yedi gfklgfg
Bu ne ?Napıyorsun baba?
Dün kabak tatlısı yaptm fırında,onu soruyor bu ne diye?
Tatlı kızım ama annen vermez sana tatlı diyor cocuga duyuyorm
Alya odaya geldi,anne ben tatlı sevmem diyo bana fkfddfkl,
Sabah kaosumuzu aldık 1 doz
Tshirtle gitti,altında corap üstü sandaletle.
Bu böyle değişik mi gitcek okula diyo bana koci?
Cıkartabilirsen cıkart ayakkabı giydir arabada dedim yolladım.
Hep ben mi ugrascam az ugrassın bakalım.
Sabah dün gleenlerden 1 posta makinaya attım.
Bu ara ugrasırım bunlarla kafam dagılır.
1 posta alyaya yazın giymelik ayırdım yıkancak
1 posta gidince dagıtmalık ayırcam.
Yan komsu abla var kızı 7 yasında.
Ona yazlık getircem tshirlet elbiseler.
1 posta satmalık ayırcam,aynı ayakkabıdan 3 tane almıs.
29 no adidas 3 tane ayakkabı
Sırf meraktan soruyorm bunları niye aynı aldın dedim sabah kardesime
E biri kıza almıstm biri oglana kızınkiler pembe yanı bak diyo bana
Oglana kenarı pembe mi giydircektim diyo.
İkna oldum dedim fglkgfklfg
Ben giydirirdim gerci o ayrı flkfllfsdk
Benim kızda hep batman spiderman giyiyo cünkü hglkhglkhgkl

Herkesin evinde olacak seylerle gösteri yapsın.
400 tl kıyafete mi verecek simdi insanlar.
Beyaz tshirt,kot pantalon desin tmm.
Bak kardesimin okul butik okul.Özel olmasına ragmen.Etkinliklrde beyaz elbise,beyaz thsirt lkot pantalon dısında bisey istemiyorlar.
Bizim okul yok yesil gnü,yok mavi günü .

Ya ne bilim durup durup son günlerine bırakıyor hep bir kere bir renk günü söyledi o renk bişe yok tshirtin içinde o renk var onla yolladım artık napim

Metroya yakınız aslinda ama metroya yurutursem avm icinde yorulacak zaten uyuyacak illa o sıkıntı
Bizde metroyla 2 durak
Bu sene zor
Seneye inşallah.

Kızla avm gözüm yemedi
Hiç heyecan arama lelli dedim stres hormonuna yazık şimdi.
Al götür parka addi mi addi tamam yani.
Gittik uzak parka goturdum bu sefer
Hem daha büyük orası hemde yürüsün az yurumeye alışsın istiyorum sevsin
Oglanida yuruturdum hep.
Köye gitsek mesela hiç dolmuşa falan binmek istemez hep yürüyelim isterdi hala öyle.
Dogru düzgün arabayı kullanmadık onda

Uyucak bakalım sallıyorum
Millet kahvalti yapiyordu banklarda ne güzel
Yanıma arkadas bulursam Bi sabaha biz yapalım bari.
Kız uyusun bende uyusam biraz.
Evi topladım Bi süpürge Bi de yemek var.
Zaten patlican patates kofte falan fritozde kizarticam sipsak yaparım.
Süpürge kız uyanınca malum.
Yat lelli uyuyabilirsem mis olur

Trendyolda 0,10 gr bile var.
Ben fiziki almazsam bankadan bozup alısveris yapıyorm .Valla denedim olmuyor.
Bisey görüp sepete atıp bozuyorm.Ondan fizikiciyim.Pahalı ama kasaya atyorm gittikce ,zaten kurtarıyor kendini.
Ben de elime para geçtiğinde değerlendirebilirim bu şekilde o zaman yoksa para uçup gidiyo elden

Selamm kızlar,
Yeni kahvaltı yaptık tabi geç uyanmadık.
Bugün erken uyandım. Sonra o kesme yapıştırma yaptı. Artık kendi kendine şekiller etkinlik oluşturup yapıyor. Ben çamaşır attım. Ardından lego oynadık. Bu ara bayağı sardık legoya.
Bazlama istiyordu. Hamur mayaladım yoğurduk birlikte. Legoya devam ettik. bazlama açtık pişirdik. Şişen ekmek istiyorum anne dedi yaptık.
Dün de cacık yaparken salatalık doğradı. Büyüyor. Bazen diyorum keşke büyümeseler.
Şimdi de çay keyfi. Az sonra da ütü.
Akşama ne yemek yapsam bilemiyorum. Koci istemezse evde yemek bize yeter.

Bu renk günü muhabbetine herkes mağaza mağaza kıyafet arıyor bana da saçma geliyor., renk öğretecek başka etkinlik bulamıyorlarmı. Enteresan

Ahh o niye böyle giydirdin niye bu kıyafeti giydirdin. Biraz da kendileri uğraşsın. Uzaktan davulun sesi hoş geliyor.
Hep aynı muhabbet.
Sonuçta tabiki doğru giyinme şeklini biz öğreteceğiz ama sonuçta onlar da bir insan çocukların da kendi haklarında kendi fikir seçimleri var. Kış günü üşümeyeceği şey giymediği sürece bence istediğini giyinmeliler. Kendi seçimi olmalı bazı şeyler.
İlerde kızların da başını ağrıtacaklar belli oldu

Ne uyuz bişi ya. Bir düşünsün insanların ya o an alamayacaksa. Hem oyalıyor hem trip

Arabaya binmeyen çocuk deneyimini geçen 5 dakika arkadaşın kızında yaşadım
Neye uğradığımı şaşırdım. Üstelik araba arkadaştaydı. Çok zor Allah sabır versin.
Arkadaş da dedi niye avm ye çocukla gelemediğimi anladınmı
Ben bebekken kalkmak istediği zaman arabanda durmazsan eve gideriz diyerek ikna ediyordum.öylelikle arabaya alıştı, her konuda eve gideriz sözü tek ikna eden konuydu hala da öyle :)
Bir de teyzeyle birlikte gittik, kalktı arabadan hemen aldı kucağına teyze. Kızdım teyzeye arabasına koy alma alışmasın dedim.
Tabi inatla arabadan kalkan çocuk da değildi. Ama alışır diye düşündüm

Eksikler asla bitmiyor
Dün akşam sütun sonunu açtım 3 tane süt
6lı kakolu süt oğlan seviyo, 2 cesit recel ve nesfit kahvaltilik aldım.
80tl gitti.
Yarin sabah kahvaltiyi disarida yapalım dicem eşime.
Bisiler hazırlarım evde koruya çıkarız.
Kızda açık havada yer mis gibi birazda parkda oynar gelip uyuturum.
Akşamdan hazırlım ben kap kacak ☺
Çok seviyorum böyle başbasa
Milletle uğraşmak işime gelmiyor açıkçası kafama göre takılmayı seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…